Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

vrelos2

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
στο πεζοδρομο του χαλανδριου με τισ καφετεριες εχει ανοιξει ενα spa 3os oοροφος ξερη κανησ τι παιζει εκει?

tthanoss

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
1
καλημερα ,χεσε μεσα .μην πασ καθολου

mageiras23

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
10
καλησπερα
σημερα επισκευτηκα το beauty art spa στη θησεως 27α
πηρα την βαλια(βαλια νομιζω λεγωταν  :headbang:)
πρωτα απο ολα ο χωρος ειναι καθαρος και προσεγμενος
δευτερον εχει πετσετες μια χρησεως και περιποιημενο μπανιο για το ντουζ
δυστυχως δεν επεσε ουτε καν φραπες οποτε δεν θα ξαναεπισκεφτω το εν λογο μασαζ
απο τιμεσ οποιος ενδιαφερεται ζητανε 80 ευρο για 45 λεπτα
το μασαζ με την εν λογο κορασιδα θα το χαρακτηριζα μετριο προσ το καλο
αυτα εν ολιγεισ

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επιτέλους βρέθηκαν Βέτα επί της υποδοχής και Βίκυ (από Καλλιρόης 48) στην Βουκουρεστίου 42 .

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Μετά από κάποιο διάστημα …αποχής για διάφορους λόγους έκανα πάλι μια βόλτα σε μερικά ιδρύματα του κέντρου.

Ξεκινώντας από τη Μάρνη 28, πήγα, είδα την παρέλαση των «κουριτσιών» που τα περισσότερα έμοιαζαν σαν να τα έιχαν μόλις ανεβάσει από το πεζοδρόμιο της 3ης Σεπτεμβρίου, έφριξα και έφυγα τρέχοντας. Απόρησα με τον εαυτό μου πώς ήμουν παλιότερα πελάτης. Ο χώρος με τα σημερινά standards είναι μίζερος και  απαράδεκτος από κάθε άποψη.

Στο 3ης Σεπτεμβρίου 54, αφού πέρασα από τα εξεταστικά βλέμματα των περίεργων θαμώνων του διπλανού καφέ τοστάδικου που απολάμβαναν τη λιακάδα, ανέβηκα στο ίδρυμα. Παχουλή ξανθιά πορτιέρισα που «…κάπου με ήξερε». Παρόντα δύο κοντοπούτανα,  Ελβίρα, κοντή,  πολύ αδύνατη και Πάολα μελαχρινή με  κοντό μαλλί και παιχνιδιάρα. Δεν τρελάθηκα αλλά την έβαλα στα υπόψη για το μέλλον.

3ης Σεπτεμβρίου 89, καμία ανανέωση Δώρα και η γνωστη Λίλη, την έκανα για παραπέρα και είπα να περάσω από το ξεχασμένο  3ης Σ  119.

Η γνωστή σερίφισα από Λ. Αλεξάνδρας 5, έκανε τις απαραίτητες χαρούλες που με είδε και μου παρουσίασε τις θεραπεύτριες.
Σοφία μελαχρινή, μετα- milf αδιάφορη, Αλίκη ξανθό προ-milf από Ουκρανία, μικροκαμωμένη, αδύνατη με ωραίο πρόσωπο, και Βικτόρια πανύψηλο ρώσικο άλογο με συνεσταλμένο GFE ύφος.
Παρότι διαβάζοντας κριτικές από συναγωνιστές είχα σκοπό να περάσω και από Πατησίων 160, η ώρα είχε περάσει και έμεινα στο μαγαζί με την Αλίκη.
Πολύ ευγενική, το μασαζάκι μέτριο αλλά  το προσπαθεί, η συνέχεια όμως καλύτερη. Φιλάκια, χαδάκια, καλαμάκι χωρίς χέρια, ψητό και πάλι καλαμάκι για το τέλος. Overall ικανοποιητική εμπειρία.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
καλησπερα
σημερα επισκευτηκα το beauty art spa στη θησεως 27α
πηρα την βαλια(βαλια νομιζω λεγωταν  :headbang:)
πρωτα απο ολα ο χωρος ειναι καθαρος και προσεγμενος
δευτερον εχει πετσετες μια χρησεως και περιποιημενο μπανιο για το ντουζ
δυστυχως δεν επεσε ουτε καν φραπες οποτε δεν θα ξαναεπισκεφτω το εν λογο μασαζ
απο τιμεσ οποιος ενδιαφερεται ζητανε 80 ευρο για 45 λεπτα
το μασαζ με την εν λογο κορασιδα θα το χαρακτηριζα μετριο προσ το καλο
αυτα εν ολιγεισ

Δεν ήξερες, Δεν ρώταγες?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.069
Πόντοι
42.697
Μετά από κάποιο διάστημα …αποχής για διάφορους λόγους έκανα πάλι μια βόλτα σε μερικά ιδρύματα του κέντρου.

Ξεκινώντας από τη Μάρνη 28, πήγα, είδα την παρέλαση των «κουριτσιών» που τα περισσότερα έμοιαζαν [size=18pt]σαν να τα έιχαν μόλις ανεβάσει από το πεζοδρόμιο της 3ης Σεπτεμβρίου[/size], έφριξα και έφυγα τρέχοντας. Απόρησα με τον εαυτό μου πώς ήμουν παλιότερα πελάτης. Ο χώρος με τα σημερινά standards είναι μίζερος και  απαράδεκτος από κάθε άποψη.
μα απο το πεζοδρόμιο της μαζευουνε εκεί....
Στο 3ης Σεπτεμβρίου 54, αφού πέρασα από τα εξεταστικά βλέμματα των περίεργων θαμώνων του διπλανού καφέ τοστάδικου που απολάμβαναν τη λιακάδα, ανέβηκα στο ίδρυμα. [size=18pt]Παχουλή ξανθιά πορτιέρισα που «…κάπου με ήξερε».[/size] Παρόντα δύο κοντοπούτανα,  Ελβίρα, κοντή,  πολύ αδύνατη και Πάολα μελαχρινή με  κοντό μαλλί και παιχνιδιάρα. Δεν τρελάθηκα αλλά την έβαλα στα υπόψη για το μέλλον.
η γνωστή Πολωνη-μπαζοξεπέτα πολυλογου πορτιέρισα. Προς αποφυγήν...
Η[size=16pt] γνωστή σερίφισα από Λ. Αλεξάνδρας 5[/size], έκανε τις απαραίτητες χαρούλες που με είδε και μου παρουσίασε τις θεραπεύτριες.

Η Ουκράνίδα αυτή μιλφοσερίφισα κάνει και καλό μασαζ και πρόγραμμα...

Ωραια ενημέρωση cybermass! :thumbsup:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Τελικα το ιδρυμα Πατησιων 160 εχει γινει πολυ must.....προφανως ο συνδιασμος τιμης και χρονου...
Τριτη φορα μεσα σε δυο μηνες και δεν βρηκα παλι δωματιο αδειο :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Καλα, για παρασκευες και 5 το απογευμα ειναι γνωστο...την εχω παθει και αλλου.
Αλλα για καθημερινη και 12:30 το πρωι;;;;;;Καλα ρε ρεμαλια,το μυαλο ολο στις πουτανες;Δουλεια γιοκ; :cheesy: :cheesy: :2funny:
Μετα απο πολυ σκεψη και αφου δεν ημουνα για πειραματα των 80 γιουρος κατηφορησα για Κ48 στα γνωστα και σιγουρα μονοπατια.Επιλογη,ντινα για ακομα μια φορα που ηξερα οτι θα περασω καλα.Η συνεδρια εληξε περιπου στο 35λεπτο επειδη δεν  καταφερα να κρατηθω παραπανω χωρις να υπαρχει καποια πιεση η ταση ξεπεταγματος στα 30'.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Επιτέλους βρέθηκαν Βέτα επί της υποδοχής και Βίκυ (από Καλλιρόης 48) στην Βουκουρεστίου 42 .
Θελω απλος να αναφερω και εγω, οτι εχθες ειχα τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι της, αλλα δεν μου εδωσε καμμια πληροφορια απο το τηλεφωνο. Για περισσοτερα μονο απο κοντα !!!

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
7
Like
481
Πόντοι
301
ξερει κανεις αν η χριστινα ειναι ακομα στο Σ47? η για τηλεφωνο?

skordo

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
χριστινα ειναι sthn Μάρνη 28

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χθεσινη βολτα απο μαρνης 28 ηταν παροντες μονο τρεις η ξανθη πολυλογου αλβανιδα μια χριστινα και η καιτη  κινεζα την οποια και διαλεξα . με το που μπενει στο δωματιο μου λει λεφτα  της λεω οχι αλλα της ελεγα αλλα καταλαβαινε .βγαινω φωναζω την σεριφισα της λεω φευγω που ακουστηκε λεφτα μπροστα αντε γεια .οχι μου λει παρεξηγηση κατσε θα της εξηγησω  αντε λεω δεν πειραζει και τελικα εκανα μαλακια που δεν εφυγα . σε ολα της κατω του μετριου και εξηγω  απο μασαζ αγνωστη κατηγορια αποτο μενου  καλαμακι παντα με σκουφο(ετσι το ζηταω εγω)χαλι μαυρο  κατα τη διαρκεια του ψησιματος φωνες του τυπου γιατι κλαιει το κουταβι,το μονο θετικο οτι ητανε στενη .αυτα καλο απογευμα  .

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
χθεσινη βολτα απο μαρνης 28 ηταν παροντες μονο τρεις η ξανθη πολυλογου αλβανιδα μια χριστινα και η καιτη  κινεζα την οποια και διαλεξα . με το που μπενει στο δωματιο μου λει λεφτα  της λεω οχι αλλα της ελεγα αλλα καταλαβαινε .βγαινω φωναζω την σεριφισα της λεω φευγω που ακουστηκε λεφτα μπροστα αντε γεια .οχι μου λει παρεξηγηση κατσε θα της εξηγησω  αντε λεω δεν πειραζει και τελικα εκανα μαλακια που δεν εφυγα . σε ολα της κατω του μετριου και εξηγω  απο μασαζ αγνωστη κατηγορια αποτο μενου  καλαμακι παντα με σκουφο(ετσι το ζηταω εγω)χαλι μαυρο  κατα τη διαρκεια του ψησιματος φωνες του τυπου γιατι κλαιει το κουταβι,το μονο θετικο οτι ητανε στενη .αυτα καλο απογευμα  .

αυτή την Καίτη την Κινέζα,την ακούω πολύ συχνά σε διάφορα μαγαζιά....Αν και τα ονόματα δεν έχουν καμμιά σημασία,θα πάω να δω απο περιέργεια αν είναι η ίδια με κάποιαν που ειχα πάρει στο Καλλιρόης 85.Τότε είχα περάσει πάρα πολύ καλά,καμμία σχέση με όσα περιγράφει ο συναγωνιστής....πιθανόν να είναι άλλλη.....θα δείξει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom