Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Σολωμού 33 νομίζω..

Δεν νομίζω οτι είναι αυτό. Δεν έχουν τέτοια πορτοπαράθυρα εκτός και αν δεν είναι παράθυρο αυτό δεξια αλλά έχει καλύψει τον καθρέπτη με την κουρτίνα.

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Η Ουκράνίδα αυτή μιλφοσερίφισα κάνει και καλό μασαζ και πρόγραμμα...

Ωραια ενημέρωση cybermass! :thumbsup:

Tnx,
για την ακρίβεια νομίζω ότι είναι ρωσίδα και πράγματι κάνει πολύ καλό μασάζ και τα συναφή....

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν νομίζω οτι είναι αυτό. Δεν έχουν τέτοια πορτοπαράθυρα εκτός και αν δεν είναι παράθυρο αυτό δεξια αλλά έχει καλύψει τον καθρέπτη με την κουρτίνα.

Αυτό είναι, έχει δίκιο ο Josex.

Η Χριστίνα είναι στη φώτο.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εχει περασει κανεις απο θησεως 81;;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το Χριστινακι τελικά από Συγγρού σταμάτησε;

altoe

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Παιδες καλημερα.
Πηγα χθες απο το Σ147 με σκοπο να δειπνεισω με την Σαρα (μελαχρινη, Γαλλομαροκινη), αλλα μου ειπε η σεριφισα οτι εφυγε απο το ινστιτουτο. :(
Η ερωτησις μου λοιπον ειναι μηπως γνωριζει καποιος συναδελφος που εχει παει; (διοτι μαλακωδως δεν ρωτησα).
Θα εκτιμησω ιδιαιτερως τις πληροφοριες σας.
Ευχαριστω προκαταβολικα

Destr0

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές και καλος σας βρήκα.  Ηθελα να ρωτησω για ενα παλαιο μερος στο Ν. Ψυχικο πανω απο μια πιτσαρια (δεν θυμαμαι ονομα δρομου) ξερει κανεις αν υπάρχει ακόμα? 

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα συναγωνιστές και καλος σας βρήκα.  Ηθελα να ρωτησω για ενα παλαιο μερος στο Ν. Ψυχικο πανω απο μια πιτσαρια (δεν θυμαμαι ονομα δρομου) ξερει κανεις αν υπάρχει ακόμα? 

Εχει κλείσει άρχοντα

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
χθεσινο περασμα απο μαρνησ28 επελεξα χριστινα αλβανιδα κοντο πιπινακη με ξανθο καρε μαλλι και
ωραιο κορμι μικρο στηθοσ και στητο κολαρακι ηταν πριν στην συγγρου 147 τα παντα ολα με κουλουρι και τελειωμα
στο στηθοσ!!δεν τρελαθηκα απλα διεκπαιρεωτικη φυγαν τα χοντρα τουλαχιστον 100 το πακετο :sunglasses:

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
μου ελειψε το καλο  :pipa1:τησ βικησ απο καλ48 αλλα απο οτι καταλαβα την δευτερα θα παω βουκουρεστιου
ευχαριστω για την πληροφορια καλη συνεχεια :sunglasses:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Περασμα απο Σ 147 σημερα κατα της 11.30 !!!
Ολα τα κοριτσια ελευθερα !!!
Διαλεγω την ΜΙΜΙ, κινεζουλα, 25 μαιων, γυρω στο 1.70 υψος !!!
Απο σωμα σχετικα καλο, καλη στο καλαμακι, αλλα στην μπριζολα υπεροχη !!!
Οταν τελειωσα, περιπου στο 15λεπτο, αντε 18λεπτο, και αφου απολυμανθηκε με οινοπνευμα, πηγε να φυγει !!!
Ωπ λεω, που πας, και της δειχνω το ρολοι !!!
Δεν ειπε τιποτα, ενω την εβαλα να μου κανει ενα χαλαρωτικο μασαζ, βρηκα και εγω την ευκαιρια να την χουφτωσω, και να της πιπιλισω τις ρογες της. Ετσι περασα και τον χρονο των 30 λεπτων, πινωντας τον φραπε μου και κανωντας το τσιγαρακι μου !!!
Χρονος συνολικα 35λεπτα, 60 εβραιους, ενα καλαμακι, μια λαχταριστη μπριζολα και ολιγον μασζ συνοδευομενο, απο λιγακι μπαλαμουτι !!!

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
χθεσινο περασμα απο μαρνησ28 επελεξα χριστινα αλβανιδα κοντο πιπινακη με ξανθο καρε μαλλι και
ωραιο κορμι μικρο στηθοσ και στητο κολαρακι ηταν πριν στην συγγρου 147 τα παντα ολα με κουλουρι και τελειωμα
στο στηθοσ!!δεν τρελαθηκα απλα διεκπαιρεωτικη φυγαν τα χοντρα τουλαχιστον 100 το πακετο :sunglasses:
Τι πακετο εννοεις με 100 ευρω;

pitpiter

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μια βοηθεια θα ηθελα απο καποιον συναγωνιστη και συνοδοιπορο θα ηθελα. :think: Στο κ85 ενα ξανθο πιπινι μικροκαμωμενο πως το λενε? αξιζει για ενα παρτα ολα? :fuck1: απο την λιλυ ειναι πιο δυναμη? Ευχαριστω εκ των προτερων :dancing:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μια παρενθεση για την αναφορα μου, Σ147 ηΧριστινα ουτε και σημερα ηταν εκει !!!
Μαλλον την εκανε για αλλες παραλιες !!!

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Μια παρενθεση για την αναφορα μου, Σ147 ηΧριστινα ουτε και σημερα ηταν εκει !!!
Μαλλον την εκανε για αλλες παραλιες !!!
Μηπως ειναι αυτη;

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...έχει κάποιος επισκεφθεί το νέο θεραπευτήριο της Μεσογ.208 του 3ου ορόφου; έχει σχέση με εκείνο του 1ου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom