Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δυστυχως δεν το βλεπω να τις ριχνει....και αυτο λογω των καλων τεμαχιων που παρουσιαζει
Καποια στιγμη πριν τις γιορτες ειχα πετυχει και εγω την Γιουλι(κα βετα αρρωστη τοτε)και μου εξηγησε οτι αυτα τα μερη δεν ειναι για πιτσιρικαδες που εχουν μονο 20 ευρω και πανε στη φυλης :tickedoff:
Οποτε στο αμεσο σκεπτικο της δεν ειναι η μειωση
αμα ομως πεσει η κινηση,αποτομα,και δεις τι; γκομενες να την κανουν για αλλα μαγαζια η να δουλευουν εξω,θα δεις πως θα πεσει η τιμη....παντως για μενα ειναι ξεκαθαρο...μπορειτε να πηγαινετε στα μαγαζια και να μην ζητατε μασαζ,με 60 ευρω....εγω οπου το ειπα συμφωνησαν..... ;)

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Δυστυχως δεν το βλεπω να τις ριχνει....
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Καποια στιγμη πριν τις γιορτες ειχα πετυχει και εγω την Γιουλι(κα βετα αρρωστη τοτε)και μου εξηγησε οτι αυτα τα μερη δεν ειναι για πιτσιρικαδες που εχουν μονο 20 ευρω και πανε στη φυλης :tickedoff:

στην φυλης μερικες φορες συναντας καλυτερες υπηρεσιες  ;)

Οποτε στο αμεσο σκεπτικο της δεν ειναι η μειωση
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ρε κεμπαπ κανα πιτσιρικι ελληνικο με καλες υπηρεσιες μασαζ και φραπεδια εκτος απο την κυραλενα που θα βρω???

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ρε κεμπαπ κανα πιτσιρικι ελληνικο με καλες υπηρεσιες μασαζ και φραπεδια εκτος απο την κυραλενα που θα βρω???
εγώ μόνο ελληνικο καφέ πινω  :coffee:

αλλά αμα πετυχω τπτ, θα σε πω  :rolleyes:

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21

ok!!!  εληφθη. ακομα και να μην ΜΤΔΨ, εγω... ΔΠΔΑ (ΔρομοΠαιρνωΔρομοΑφηνω), ευχαριστω και παλι kebaap.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Ελληνικό ειναι η Χριστίνα Σ47 (σου την εδωσα και αλλού ) αλλα το πιτσιρίκι που το προσδιορίζεις ....εξαρτάται πόσο εισαι εσύ ...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
Ελληνικό ειναι η Χριστίνα Σ47 (σου την εδωσα και αλλού ) αλλα το πιτσιρίκι που το προσδιορίζεις ....εξαρτάται πόσο εισαι εσύ ...

...Αυτός θέλει από 25 και κάτω...Βέβαια, στο Σ29, η θεία Ελένη τον ΣΙΔΕΡΩΣΕ κανονικά...του βύζαξε και το δαχτυλάκι...τον βλέπω σύντομα πάλι από κει...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Κ 48 ΜΑΡΙΑ  εξαιρετικη, 23 μαιων και δικια μας (Χαλκδα), βεβαια κατα τα λεγομενα της.
Εκτος και εαν ειναι 3ης γενιας, και τα μιλαει απτεστα !!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.711
Πόντοι
46.232
καλησπερα , σημερινη μεσημεριανη επισκεψη σ147 για χαλαρωση πριν το μεσημεριανο ματσ με τους κρητικους μςζεδες και την
ρακι σε κρητικη ταβερνα στο ρεντη , πρψτη φορα βγαινω κυριακη και λογο ελλειψης χρονου επισκευτηκα την γειτονια μου ,
μου εκανε εντυπωση που κυριακατικα δουλευε το χριστινακι.....τελικα ομως περασα με την 20χρονη ρωσσιδα κατα τα λεγομενα της
ψανθια με πρασινα ματι θεοδωρα , πολυ ωραιο προσωπο, μασαζακι πολυ μετριο ,βγαζει τα ρουχα της και τελικα αυτα ηταν που
την κολακευαν αρκετα , η γυμνη αληθεια ηταν κατωτερη τον προσδοκειων οπως και το κυριος μενου ,  :grin: χωρις προφυλακτικο μονο
με παροτρηνση μου για κανα λεπτο περασμα προφυλακτικου και γαμησι αρκετα δυνατο με ψιλοφαικ φωνουλες αλλα και πολυ κρεμα στο μουνι
τελειωμα στο σωμα ,συμμετοχη οχι καλη δεν θα την ξαναεπερνα , εχει ομως πολυ ωραιο προσωπο , πρεπει περσι να την ειχα παρει φυλης....

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σαββατιατικο περασμα απο μαρνης .Το μαγαζι μεγαλωνει πηρε και το διπλα διαμερισμα .Εδω κολαει η φθηνια τρωει τον παρα .Η σεριφισα μου ειπε οτι θα φερει και αλλες κοπελες τωρα που τα δωματια θα γινουν 10 . Μετα απο παρελαση 6 κορασιδων επελεξα τζενη τιποτα το σπουδαιο τιποτα το κακο απλα αδιαφορη στο δωματιο

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ειτε 25 ειμαι ειτε 60 το πιτσιρικι παραμενει πιτσιρικι....

καμια 20ρια χρονων να ειναι.... ποσο ειναι η χριστινα???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
που στο πουτσο ειναι ο ζερο;;απο τοτε που με εκανε τιμημενος χαθηκε ζερο ακους γαμω το πανιωνιο;;;;
μμμ....καλή ερώτηση....εγώ γιατί είμαι ο παλιός που είναι αλλιώς και δεν ετιμήθην ;;;

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Κ 48 ΜΑΡΙΑ  εξαιρετικη, 23 μαιων και δικια μας (Χαλκδα), βεβαια κατα τα λεγομενα της.
Εκτος και εαν ειναι 3ης γενιας, και τα μιλαει απτεστα !!!!!

Μπορείς να γράψεις περιγραφή - εμφάνιση της Μαρίας ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom