31 δηλωνει και τοσο πανω κατω δειχνει κιολαςκαμια 20ρια χρονων να ειναι.... ποσο ειναι η χριστινα???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.329
- Πόντοι
- 506
Ωραίο μελαχρινάκι μου έκανε πολύ εντύπωση όταν πέρασα. Τι προσφέρει στο δωμάτιο;
...Αγγαρεία...Προχωράτε γι άλλα...
Στα εγραψαν ολα οι αλλοι, παντως σε μενα φερθηκε αψογα, σε ολους τους τομεις !!!Μπορείς να γράψεις περιγραφή - εμφάνιση της Μαρίας ?
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα την ξανατιμησω, οταν παω στο ιδρυμα !!!!!
...Αγγαρεία...Προχωράτε γι άλλα...
Πάμε γι άλλα !!!
Πρώτα θα πάω να δω το κινεζάκι που ανέφερε ο heelover στο Σ147.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.203
- Πόντοι
- 19.505
να μου την φιλήσεις...Πάμε γι άλλα !!!
Πρώτα θα πάω να δω το κινεζάκι που ανέφερε ο heelover στο Σ147.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.203
- Πόντοι
- 19.505
ρε παιδια στην συγγρου εχει τπτ καλο??? να ψαξω γ αλλο????
τι να τον κάνεις τον γάλλο. βρες καμμιά ρωσιδούλα καλύτερα.
ρε παιδια στην συγγρου εχει τπτ καλο??? να ψαξω γ αλλο????
Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος για να βοηθήσουμε, αν μπορούμε. Για ποιο μαγαζί ενδιαφέρεσαι; (Συγγρού 29, 147, 318; -ίσως και να ξεχνάω και κάποιο)
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Περί την 13η ώρα, προερχόμενος από τα δυο σωματοτριβεία Στ47 και Σο59, άπραγος cQhHvfBTH1o[/MEDIA]], προσάραξα στο Amnezia προσπαθώντας να κάνω ολίγον φορπλέι με αυτήν με τους υπερμαστούς και τους υπογλουτούς, αλλά είδα ότι στο στέρνο είχε μια φλύκταινα και μια καντήλα και έφυγα τρέχοντας.
Εκείνη την ώρα στο χώρο ήσαν περί τα οκτώ θήλεα.
Τελικά πήγα στο Φρ4 σωματοτριβείο, όπου μονομάχησα με τη 19χρονη Άνα-Μαρία που τελικά με νίκησε...
Περί την 15η ώρα, όταν τον είχα όλον μέσα στην Άνα-Μαρία, τα κουδούνια του καταστήματος χτυπάγανε διαρκώς με λύσσα.
Φαίνεται ότι σχόλαγαν διάφοροι δημόσιοι υπάλληλοι και έσπευδαν να γαμήσουν...
Όταν καυλώνει η Δημόσια Διοίκηση γίνεται ασυγκράτητη...
Εκείνη την ώρα στο χώρο ήσαν περί τα οκτώ θήλεα.
Τελικά πήγα στο Φρ4 σωματοτριβείο, όπου μονομάχησα με τη 19χρονη Άνα-Μαρία που τελικά με νίκησε...
Περί την 15η ώρα, όταν τον είχα όλον μέσα στην Άνα-Μαρία, τα κουδούνια του καταστήματος χτυπάγανε διαρκώς με λύσσα.
Φαίνεται ότι σχόλαγαν διάφοροι δημόσιοι υπάλληλοι και έσπευδαν να γαμήσουν...
Όταν καυλώνει η Δημόσια Διοίκηση γίνεται ασυγκράτητη...
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.688
- Πόντοι
- 6.555
Ντρεπεσαι να πεις 13:30-13:45 ?Μπα οι δημόσιοι σχολάνε αρκετά πιο νωρίς κατά τις 2 με 2:15
Μπα οι δημόσιοι σχολάνε αρκετά πιο νωρίς κατά τις 2 με 2:15
Ενταξει, και μέχρι να κατέβουν στη Συγγρού (για Φραντζή 4 μιλάς, άρα πρακτικά μιλάμε για αρχή-μέσα Συγγρού), να βρουν να παρκαρουν κλπ, πηγε η ώρα 3.
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
μαλλον αλβανιδα απο την χαλκιδαΚ 48 ΜΑΡΙΑ εξαιρετικη, 23 μαιων και δικια μας (Χαλκδα), βεβαια κατα τα λεγομενα της.
Εκτος και εαν ειναι 3ης γενιας, και τα μιλαει απτεστα !!!!!
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
μαλλον αλβανιδα απο την χαλκιδα
Το ξερεις σιγουρα η ετσι χαβαλες να γινεται ???μαλλον αλβανιδα απο την χαλκιδα
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
μπαμπας της δεν ειμαι καθοτι ελληνας !!! αλλα πιστευω οτι ειναι αλβανιδα . δες και και αλλες καταχωρησεισ για αυτη που εχουν την ιδια γνωμη . αλλα τι σε κοβει το μουνι , μουνι ειναι !!!!Το ξερεις σιγουρα η ετσι χαβαλες να γινεται ???
Θα συμφωνησω και δεν θα διαφωνησω, αλλα ειδες ρε φιλε, αμα μενεις χρονια, οτι ο διαφορες στην ομιλα σβηνουν ???μπαμπας της δεν ειμαι καθοτι ελληνας !!! αλλα πιστευω οτι ειναι αλβανιδα . δες και και αλλες καταχωρησεισ για αυτη που εχουν την ιδια γνωμη . αλλα τι σε κοβει το μουνι , μουνι ειναι !!!!
Αλλα το λαδοκοριτσο, ειναι σπεσιαλ και στο μασαζ, αλλα και στην μπριζολα !!!!!!!!
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
εχω περασει και καλητερα !!αν εσενα σε καλυψε καλως !!εμενα παντως οχι . γουστα ειναι αυτα. και αν δεν ντρεπομαι να σου πω οτι γουσταρω τρελλα τησ αλβανιδες . αυτην ομως οχι δεν μου εκατσε καλα .Θα συμφωνησω και δεν θα διαφωνησω, αλλα ειδες ρε φιλε, αμα μενεις χρονια, οτι ο διαφορες στην ομιλα σβηνουν ???
Αλλα το λαδοκοριτσο, ειναι σπεσιαλ και στο μασαζ, αλλα και στην μπριζολα !!!!!!!!
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
μπορει να εχεισ και δικιο . ταυτοτητα δεν ζηταω !!! κολο μονο !!Παντως η Κα Βετα, οταν μου την προτεινε, ειπε οτι ειναι πολυ καλη και θα μεινω ευχαριστημενος, και οτι ειναι Ελληνιδα !!!!!!!!
Απλως προς ενημερωση υμων !!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 765K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις