Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
εχω περασει και καλητερα !!αν εσενα σε καλυψε καλως !!εμενα παντως οχι . γουστα ειναι αυτα. και αν δεν ντρεπομαι να σου πω οτι γουσταρω τρελλα τησ αλβανιδες . αυτην ομως οχι δεν μου εκατσε καλα .
ΤΥΧΑΙΟ δεν ΝΟΜΙΖΩ !!!!!!!

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
[quote author=LEON13 link=topic=36.msg2569723#msg2569723 date=1297763200
η Κα Βετα,(k48)
[/quote]

τελικα , βρηκαμε που πηγε το κοριτση αυτο ?  ή ανοιξε δικο της μαγαζι ?

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μετα απο αγγελια που διαβασα στο olx πηρα τηλ και εκλεισα ραντεβου.το μαγαζι ειναι ηπειρου 5 στο 3 οροφο.τεμαχια 2 απο ρωσια λετονια.1 ξανθια 38 ετων με καλο σωμα αδυνατη και 1 25 ετων μελαχρινη με το ονομα βαλεντινη.Διαλεξα την ξανθια αν και απο φατσα δεν λεει πολλα.χωρος πολυ καθαρος και μασαζ 40 λεπτων.πολυ καλο καλαμακι και μπριζολα ικανοποιητικη.ειναι μια λυση σαν τα αλλα μαγαζια δλδ πολυ μετριες γυναικες Στα + ειναι οτι δεν βαρανε κουδουνια και σου αφιερωνονται 1 ωρα ολοκληρη.τιμη 80€

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Θα συμφωνησω και δεν θα διαφωνησω, αλλα ειδες ρε φιλε, αμα μενεις χρονια, οτι ο διαφορες στην ομιλα σβηνουν ???
Αλλα το λαδοκοριτσο, ειναι σπεσιαλ και στο μασαζ, αλλα και στην μπριζολα !!!!!!!!

Είχα γράψει πριν καιρό τις εντυπώσεις μου από τη Μαρία -αρκετά διαφορετικές από τις δικές σου. Όμως γούστα είναι αυτά (σε κάποιον μπορεί να αρέσει και να περάσει τέλεια ενώ κάποιος μπορεί να περάσει μέτρια -αυτό ισχύει για όλες τις κοπέλες).

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
Είχα γράψει πριν καιρό τις εντυπώσεις μου από τη Μαρία -αρκετά διαφορετικές από τις δικές σου. Όμως γούστα είναι αυτά (σε κάποιον μπορεί να αρέσει και να περάσει τέλεια ενώ κάποιος μπορεί να περάσει μέτρια -αυτό ισχύει για όλες τις κοπέλες).
:thumbsup:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Εχουμε πει ξανα, οτι την δεδομενη στιγμη της επαφης, αν η χημεια των ανθρωπων δεσει τοτε, ειναι οτι καλυτερο. Εδω ακομη και τις γκομενες μας η τις γυναικες μας, δεν ειναι η ιδια καθε φορα που κανουμε SEX, δεν συμφωνεις ????????

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εχουμε πει ξανα, οτι την δεδομενη στιγμη της επαφης, αν η χημεια των ανθρωπων δεσει τοτε, ειναι οτι καλυτερο. Εδω ακομη και τις γκομενες μας η τις γυναικες μας, δεν ειναι η ιδια καθε φορα που κανουμε SEX, δεν συμφωνεις ????????
ναι, σωστό αυτό...
αλλά από την άλλη κάθε φορά τα ίδια χρήματα πληρώνεις....οπότε περιμένεις ανάλογη συμπεριφορά...

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
μετα απο αγγελια που διαβασα στο olx πηρα τηλ και εκλεισα ραντεβου.το μαγαζι ειναι ηπειρου 5 στο 3 οροφο.τεμαχια 2 απο ρωσια λετονια.1 ξανθια 38 ετων με καλο σωμα αδυνατη και 1 25 ετων μελαχρινη με το ονομα βαλεντινη.Διαλεξα την ξανθια αν και απο φατσα δεν λεει πολλα.χωρος πολυ καθαρος και μασαζ 40 λεπτων.πολυ καλο καλαμακι και μπριζολα ικανοποιητικη.ειναι μια λυση σαν τα αλλα μαγαζια δλδ πολυ μετριες γυναικες Στα + ειναι οτι δεν βαρανε κουδουνια και σου αφιερωνονται 1 ωρα ολοκληρη.τιμη 80€

Δώσε το link φίλε γιατί ποιά είναι από τις εκατοντάδες αγγελίες του OXL;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166

1) Ποιό είναι το κουδούνι στην είσοδο?
2) Μία ολόκληρη ώρα, ΜΕ το φρεσκάρισμα στο μπάνιο πριν και μετά τη συνεδρία?
3) Μόνο οι δυό τους ήταν? Σερίφισσα δεν υπήρχε, ή κάποια από τις δύο ήταν ΚΑΙ σερίφισσα?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Nα που πάνε τα χρήματα των φορολογουμένων του μαλάκα του είπανε 150€.Σου λέει δικά μου είναι στα αρχίδια μου ας τα δώκω.
Μην ακούτε παπαριές ότι με το που έδωσαν τα χρήματα τίς πέρασαν χειροπέδες έαν δεν πάρεις κυρίως φαγητό τί θα γράψεις στην αναφορά που πάει εισαγγελέα αρα ο νοών νοείτω

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
1) Ποιό είναι το κουδούνι στην είσοδο?
2) Μία ολόκληρη ώρα, ΜΕ το φρεσκάρισμα στο μπάνιο πριν και μετά τη συνεδρία?
3) Μόνο οι δυό τους ήταν? Σερίφισσα δεν υπήρχε, ή κάποια από τις δύο ήταν ΚΑΙ σερίφισσα?
ειναι μονο με ραντεβου οταν φτανεις στην πορτα της παιρνεις τηλ και ανοιγουν.ειναι μονο οι 2 κοπελες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom