ΤΥΧΑΙΟ δεν ΝΟΜΙΖΩ !!!!!!!εχω περασει και καλητερα !!αν εσενα σε καλυψε καλως !!εμενα παντως οχι . γουστα ειναι αυτα. και αν δεν ντρεπομαι να σου πω οτι γουσταρω τρελλα τησ αλβανιδες . αυτην ομως οχι δεν μου εκατσε καλα .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Κολο εχει πολυ καλο, αλλα δεν τον δινει ρε γαμωτο !!!!!!!!μπορει να εχεισ και δικιο . ταυτοτητα δεν ζηταω !!! κολο μονο !!
μετα απο αγγελια που διαβασα στο olx πηρα τηλ και εκλεισα ραντεβου.το μαγαζι ειναι ηπειρου 5 στο 3 οροφο.τεμαχια 2 απο ρωσια λετονια.1 ξανθια 38 ετων με καλο σωμα αδυνατη και 1 25 ετων μελαχρινη με το ονομα βαλεντινη.Διαλεξα την ξανθια αν και απο φατσα δεν λεει πολλα.χωρος πολυ καθαρος και μασαζ 40 λεπτων.πολυ καλο καλαμακι και μπριζολα ικανοποιητικη.ειναι μια λυση σαν τα αλλα μαγαζια δλδ πολυ μετριες γυναικες Στα + ειναι οτι δεν βαρανε κουδουνια και σου αφιερωνονται 1 ωρα ολοκληρη.τιμη 80€
Θα συμφωνησω και δεν θα διαφωνησω, αλλα ειδες ρε φιλε, αμα μενεις χρονια, οτι ο διαφορες στην ομιλα σβηνουν ???
Αλλα το λαδοκοριτσο, ειναι σπεσιαλ και στο μασαζ, αλλα και στην μπριζολα !!!!!!!!
Είχα γράψει πριν καιρό τις εντυπώσεις μου από τη Μαρία -αρκετά διαφορετικές από τις δικές σου. Όμως γούστα είναι αυτά (σε κάποιον μπορεί να αρέσει και να περάσει τέλεια ενώ κάποιος μπορεί να περάσει μέτρια -αυτό ισχύει για όλες τις κοπέλες).
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Είχα γράψει πριν καιρό τις εντυπώσεις μου από τη Μαρία -αρκετά διαφορετικές από τις δικές σου. Όμως γούστα είναι αυτά (σε κάποιον μπορεί να αρέσει και να περάσει τέλεια ενώ κάποιος μπορεί να περάσει μέτρια -αυτό ισχύει για όλες τις κοπέλες).
Εχουμε πει ξανα, οτι την δεδομενη στιγμη της επαφης, αν η χημεια των ανθρωπων δεσει τοτε, ειναι οτι καλυτερο. Εδω ακομη και τις γκομενες μας η τις γυναικες μας, δεν ειναι η ιδια καθε φορα που κανουμε SEX, δεν συμφωνεις ????????Είχα γράψει πριν καιρό τις εντυπώσεις μου από τη Μαρία -αρκετά διαφορετικές από τις δικές σου. Όμως γούστα είναι αυτά (σε κάποιον μπορεί να αρέσει και να περάσει τέλεια ενώ κάποιος μπορεί να περάσει μέτρια -αυτό ισχύει για όλες τις κοπέλες).
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ναι, σωστό αυτό...Εχουμε πει ξανα, οτι την δεδομενη στιγμη της επαφης, αν η χημεια των ανθρωπων δεσει τοτε, ειναι οτι καλυτερο. Εδω ακομη και τις γκομενες μας η τις γυναικες μας, δεν ειναι η ιδια καθε φορα που κανουμε SEX, δεν συμφωνεις ????????
αλλά από την άλλη κάθε φορά τα ίδια χρήματα πληρώνεις....οπότε περιμένεις ανάλογη συμπεριφορά...
μετα απο αγγελια που διαβασα στο olx πηρα τηλ και εκλεισα ραντεβου.το μαγαζι ειναι ηπειρου 5 στο 3 οροφο.τεμαχια 2 απο ρωσια λετονια.1 ξανθια 38 ετων με καλο σωμα αδυνατη και 1 25 ετων μελαχρινη με το ονομα βαλεντινη.Διαλεξα την ξανθια αν και απο φατσα δεν λεει πολλα.χωρος πολυ καθαρος και μασαζ 40 λεπτων.πολυ καλο καλαμακι και μπριζολα ικανοποιητικη.ειναι μια λυση σαν τα αλλα μαγαζια δλδ πολυ μετριες γυναικες Στα + ειναι οτι δεν βαρανε κουδουνια και σου αφιερωνονται 1 ωρα ολοκληρη.τιμη 80€
Δώσε το link φίλε γιατί ποιά είναι από τις εκατοντάδες αγγελίες του OXL;
1) Ποιό είναι το κουδούνι στην είσοδο?
2) Μία ολόκληρη ώρα, ΜΕ το φρεσκάρισμα στο μπάνιο πριν και μετά τη συνεδρία?
3) Μόνο οι δυό τους ήταν? Σερίφισσα δεν υπήρχε, ή κάποια από τις δύο ήταν ΚΑΙ σερίφισσα?
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δώσε το link φίλε γιατί ποιά είναι από τις εκατοντάδες αγγελίες του OXL;
Άμεσος,γρήγορος και κατατοπιστικός!!! Ευχαριστώ...
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τιποτα μαν.... ;)Άμεσος,γρήγορος και κατατοπιστικός!!! Ευχαριστώ...
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.450
- Πόντοι
- 5.595
χαζη ερωτηση, αλλα αν μπουκαρουν την ωρα που τα κοριτσια μας τριβουνε τι κανουμε? ντυνομαστε και αποχωρουμε διακριτικα η μας μπαγλαρωνουν και εμας?
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
150 ευρώ;;; Πολύ καλά κάνανε και τις πιάσανε!
Οχι για πορνεία.
Για αισχροκέρδεια!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Nα που πάνε τα χρήματα των φορολογουμένων του μαλάκα του είπανε 150€.Σου λέει δικά μου είναι στα αρχίδια μου ας τα δώκω.
Μην ακούτε παπαριές ότι με το που έδωσαν τα χρήματα τίς πέρασαν χειροπέδες έαν δεν πάρεις κυρίως φαγητό τί θα γράψεις στην αναφορά που πάει εισαγγελέα αρα ο νοών νοείτω
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.450
- Πόντοι
- 5.595
150 ευρώ;;; Πολύ καλά κάνανε και τις πιάσανε!
Οχι για πορνεία.
Για αισχροκέρδεια!
Σωστός ο παίκτης
Για μια στιγμή νόμισα ότι ποινικοποιήσαν το σεξ!
ειναι μονο με ραντεβου οταν φτανεις στην πορτα της παιρνεις τηλ και ανοιγουν.ειναι μονο οι 2 κοπελες.1) Ποιό είναι το κουδούνι στην είσοδο?
2) Μία ολόκληρη ώρα, ΜΕ το φρεσκάρισμα στο μπάνιο πριν και μετά τη συνεδρία?
3) Μόνο οι δυό τους ήταν? Σερίφισσα δεν υπήρχε, ή κάποια από τις δύο ήταν ΚΑΙ σερίφισσα?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...η φωτό μου θυμίζει την τζέλλα απο θησέως,,,,,Άμεσος,γρήγορος και κατατοπιστικός!!! Ευχαριστώ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 765K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66