Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
1) Ποιό είναι το κουδούνι στην είσοδο?
2) Μία ολόκληρη ώρα, ΜΕ το φρεσκάρισμα στο μπάνιο πριν και μετά τη συνεδρία?
3) Μόνο οι δυό τους ήταν? Σερίφισσα δεν υπήρχε, ή κάποια από τις δύο ήταν ΚΑΙ σερίφισσα?
...τιποτα το φοβερο για ηπειρου 5-ειναι στον τριτο οροφο-δεν υπαρχει κουδουνι,σου ανοιγουν μολις φτασεις και παρεις τηλεφωνο.ολος ο χρονος ειναι περιπου στα 50 λεπτα..αλλα και παλι τιποτα ιδιαιτερο.δυο ειναι και βαζουν αγγελια στο ολχ.ολο το πακετο ειναι στα 80 ευρω.δωματια και μπανιο φουλ περιποιημενα και καθαρα.στο αρνητικο δεν εχει πετσετες στο ναυλον και ψιλομυριζαν,καθως και πλαστικες παντοφλες.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Οι συνάδελφοι που γράφουν εκτενείς ενημερώσεις καλό θα είναι να διευκρινίζουν αν πρόκειται για Συγγρού η για Στουρνάρη,καθ' ότι τα νούμερα καμμιά φορά συμπίπτουν...π.χ. [glow=red,2,300]το 29[/glow].Ακόμα κι εγω που γνωρίζω τα μαγαζιά και τις κορασίδες,καμμιά φορά μπερδευομαι... :rockon:
Συγγρου 29 ηταν το μαγαζι....απλα θεωρησα οτι θα το καταλαβαινε καποιος επειδη ειναι κοντα και στον ιδιο δρομο :) :)

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

στην φυλης μερικες φορες συναντας καλυτερες υπηρεσιες  ;)

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Παράθεση από: loop15 στις 11/02/11, 16:04
Δυστυχως δεν το βλεπω να  ρίχνει τις τιμές....

Καποια στιγμη πριν τις γιορτες ειχα πετυχει και εγω την Γιουλι(κα βετα αρρωστη τοτε)και μου εξηγησε οτι αυτα τα μερη δεν ειναι για πιτσιρικαδες που εχουν μονο 20 ευρω και πανε στη φυλης

στην φυλης μερικες φορες συναντας καλυτερες υπηρεσιες  

Οποτε στο αμεσο σκεπτικο της δεν ειναι η μειωση

To Σάββατο το μεσημέρι μπήκα στο μπουρδελάκι της  Καλύμνου 36Α  (Αθήνα-Φυλής)  και βρήκα μέσα τη Βίκη (ξανθιά) και τη  ρώτησα στα ίσια αν θα της έδινα 30 € να μου έκανε μασάζ πριν το σεξ, και οχι μόνο δέχτηκε,
αλλά επειδή ήταν μεσημέρι και δεν είχε πατήσει κανένας πελάτης για πολύ ώρα μου έκανε πολύ καλό μασάζ γιατί ήταν αθλήτρια στα εφηβικά της χρόνια και ήξερε καλά να μου χαλαρώσει τους μύες.  Μετά ωραίο ακάποτο φραπεδάκι και μπριζολίτσα καλοψημένη.  ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ !!!! και σωματάκι κανονικό ,  όχι τόφαλος ρωσίδας καθαρίστριας, οχι χοντροδαχτυλάρες αλλά λεπτά χέρια και δυνατά (λόγω αθλητισμού)

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6

To Σάββατο το μεσημέρι μπήκα στο μπουρδελάκι της  Καλύμνου 36Α  (Αθήνα-Φυλής)  και βρήκα μέσα τη Βίκη (ξανθιά) και τη  ρώτησα στα ίσια αν θα της έδινα 30 € να μου έκανε μασάζ πριν το σεξ, και οχι μόνο δέχτηκε,
[glow=red,2,300]αλλά επειδή ήταν μεσημέρι και δεν είχε πατήσει κανένας πελάτης για πολύ ώρα[/glow] μου έκανε πολύ καλό μασάζ γιατί ήταν αθλήτρια στα εφηβικά της χρόνια και ήξερε καλά να μου χαλαρώσει τους μύες.  Μετά ωραίο ακάποτο φραπεδάκι και μπριζολίτσα καλοψημένη.  ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ 30 ΕΥΡΩ !!!! και σωματάκι κανονικό ,  όχι τόφαλος ρωσίδας καθαρίστριας, οχι χοντροδαχτυλάρες αλλά λεπτά χέρια και δυνατά (λόγω αθλητισμού)

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Ολα αυτα καλα φιλε συναγωνιστη αλλα
1.Ποσες φορες σου εχει τυχει αυτο σε ρδελο;
2.Κατα ποσο τηρουνται καποιοι στοιχειωδη κανονες υγιεινης σε σχεση με το μασατζηδικο;
Μιλαω για το που θα ξαπλωσεις,αν μπορεις να κανεις μπανιο πριν μετα εσυ και η κορασιδα
3.Εφτασες τα 30 ή 40 λεπτα μεσα;Μαλλον οχι...
Απ'οτι βλεπω υπηρχε σχετικη ανεση χρονου λογω αδειου σαλονιου

Η διαφορα που πληρωνεις ειναι για αυτα τα παραπανω...ουτε σε μενα αρεσει να σκαω 80αρια αυτες τις εποχες και συμφωνω να πεσουν σε ολα στα 60 τουλαχιστον...ενημερωνουμε εδω για οτι κακοτοπιες υπαρχουν μηπως και βελτιωσουμε κατι
ΔΕν αντιπαρερχομαι μαζι σου απλα συζηταμε

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Προ καιρού σας είχα γράψει για ένα Κινεζάκι και σε πόσο δύσκολη θέση με είχε φέρει όπως θα θυμούνται οι συνεπείς αναγνώστες του σάϊτ.  Λοιπόν ήρθε η ώρα να μάθετε και την συνέχεια της ιστορίας. Άφού πέρασα μετά από μία εβδομάδα και δεν το είδα, τελικά μετά από λίγες μέρες που πάλι πέρασα ήταν παρούσα. Το πήρα όπως έχω γράψει με σεβασμό της κατάστασης. Την περασμένη εβδομάδα που ξαναπήγα και την ξαναπήρα ήταν πιά μία ολοκληρωμένη επαγγελματίας. Μάλιστα με την καλή έννοια επαγγελματίας. Πρόθυμη, γελαστή, που εκτός από πίσω, μου προσέφερε ένα πλήρες πρόγραμμα, με όλα όσα τις έμαθα την πρώτη φορά. Και εκπαιδευτής λοιπόν ό δικός σου. Τώρα πλέον δεν έχω πρόβλημα να αποκαλύψω μαγαζί και κοπέλα. Καλιρρόης 85  και Λίλλη. Αυτά.
Δηλαδη φιλε αν καταλαβα σωστα δινει το κινεζακι και την πισω κινηση?Στα 80 ομως η θελει παραπανω ευρω?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Δηλαδη φιλε αν καταλαβα σωστα δινει το κινεζακι και την πισω κινηση?Στα 80 ομως η θελει παραπανω ευρω?

σου γράφει "εκτός από πίσω" και εσύ διαβάζεις "από πίσω"
μην το ξεκωλιάσετε το κινεζάκι και κλαίει πάλι τώρα που ηρέμησε.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ουπσ λαθος sorry παραφραση  :uglystupid: εχεις δικιο!

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
σου γράφει "εκτός από πίσω" και εσύ διαβάζεις "από πίσω"
μην το ξεκωλιάσετε το κινεζάκι και κλαίει πάλι τώρα που ηρέμησε.
αλλα τα ματια του lagou και αλλα του heellover  ;)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
μετα απο αγγελια που διαβασα στο olx πηρα τηλ και εκλεισα ραντεβου.το μαγαζι ειναι ηπειρου 5 στο 3 οροφο.τεμαχια 2 απο ρωσια λετονια.1 ξανθια 38 ετων με καλο σωμα αδυνατη και 1 25 ετων μελαχρινη με το ονομα βαλεντινη.Διαλεξα την ξανθια αν και απο φατσα δεν λεει πολλα.χωρος πολυ καθαρος και μασαζ 40 λεπτων.πολυ καλο καλαμακι και μπριζολα ικανοποιητικη.ειναι μια λυση σαν τα αλλα μαγαζια δλδ πολυ μετριες γυναικες Στα + ειναι οτι δεν βαρανε κουδουνια και σου αφιερωνονται 1 ωρα ολοκληρη.τιμη 80€
...είναι θεραπεύτριες από Θησέως 55....

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
...τιποτα το φοβερο για ηπειρου 5-ειναι στον τριτο οροφο-δεν υπαρχει κουδουνι,σου ανοιγουν μολις φτασεις και παρεις τηλεφωνο.ολος ο χρονος ειναι περιπου στα 50 λεπτα..αλλα και παλι τιποτα ιδιαιτερο.δυο ειναι και βαζουν αγγελια στο ολχ.ολο το πακετο ειναι στα 80 ευρω.δωματια και μπανιο φουλ περιποιημενα και καθαρα.στο αρνητικο δεν εχει πετσετες στο ναυλον και ψιλομυριζαν,καθως και πλαστικες παντοφλες.
Συμφωνώ!Τίποτα το φοβερό.Απλά ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΟ και αντε στο καλό και τα Γιουρα νε πέφτουν προκαταβολικά..να μη ξεχνιόμαστε...παρακμή!!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
:coffee:

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ κεντρική πλατεία 25ης Μαρτίου 25, Α' όρ., καινούργιος χώρος. Απόλυτη προσωπική περιποίηση. Αντρικό-γυναικείο-αθλητές. Θεραπείες μασάζ από 50 Ευρώ. Ανατολίτικο. Αρωματοθεραπεία. Thai. Σοκολατοθεραπεία. Σάουνα. Χαμάμ. Τζακούζι για τέσσερις. Τηλ. 210-93****5, 6974-****56. Καθημερινά 11πμ-8μμ, Σαββατοκύριακο 11πμ-7μμ

Καλημερα.... κανας τοπικός ανταποκρτιτής/σκάουτερ???

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ κεντρική πλατεία 25ης Μαρτίου 25, Α' όρ., καινούργιος χώρος. Απόλυτη προσωπική περιποίηση. Αντρικό-γυναικείο-αθλητές. Θεραπείες μασάζ από 50 Ευρώ. Ανατολίτικο. Αρωματοθεραπεία. Thai. Σοκολατοθεραπεία. Σάουνα. Χαμάμ. Τζακούζι για τέσσερις. Τηλ. 210-93****5, 6974-****56. Καθημερινά 11πμ-8μμ, Σαββατοκύριακο 11πμ-7μμ

ασε να πιουμε κανενα καφεδακι πρωτα ρε κεμπαπ,και θα κανουμε την γυρα μας..... :rockon: :2funny:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ασε να πιουμε κανενα καφεδακι πρωτα ρε κεμπαπ,και θα κανουμε την γυρα μας..... :rockon: :2funny:

για σένα και λιγους ακομα ηταν η προ(σ)κληση για σκάουτινγκ  ;)

αντε να δουμε τι λεει και τουτο  :coffee:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

Ρε ληξίαρχε κάτσε να πιούμε δύο  :coffee: να κάνουμε  :shower: να ανοίξει το μάτι μας.............

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μοικανέ δεν ετοιμάζεσαι εσύ για το ντέρμπι σιγά σιγά
-Ασε τίς γύρες σήμερα  :grin:
μπα....
τιβι θα παίξει
με φιλαράκια και μετά κανάστα ή μπιρίμπα μέχρι πρωίας
μη σου πω πως μπορεί να χάσω και κανα ημίχρονο
σιγά μην αγχωθώ κιόλας για το Σισέ και το Μιραλάς....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άσε που δεν υπάρχει περίπτωση για γύρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom