Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μου κάνει ΤΡΕΛΗ εντύπωση που προτίμησες την Άννα από τη Μόνικα!

Από την άλλη... de gustibus et de coloribus non disPUTANdum est  :2funny:

Οταν βλεπεις τη μια να σου ερχετε με χαμογελο και η αλλη με κατεβασμενα μουτρα ειναι καιρος για ρισκο

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Αυτό ακουγεται πολυ ενδιαφερον...ποση ωρα και τι ακριβως ειχε το μενου??? :think:

το μενού το έγραψα αναλυτικά. τι άλλο να γράψω, πόση ώρα τον σκούπιζα;
τα 60 ευρώ είναι για μισή ωρίτσα

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
την πηρα τηλ. Μόνο outcall σε σπιτια και ξενοδοχεια. Ζηταει 60/ωρα. Προφορά περιεργη, αλλοτε μου εκανε για εντόπιο, αλλοτε για αποικιακόν...  :think: Δεν διερεύνησα περαιτέρω...
για πηδημα δεν σου ειπε τιποτα?....ξερεις...απεξω απεξω..... ;)

fluffer68

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καταδρομικη αποβαση στουρναρη 47 ,χθες το βραδακι,  μηπως δοκιμασω το πουλεν Χριστινα .Αδικος κοπος μονο δυο κορασιδες ηταν Αννα και Μονικα αν θυμαμαι καλα .Επελεξα αννα κοντουλα ξανθομαλουσα ωραιο σωματακι  εξ ρουμουνιας .δυστηχως ομως κατα την ωρα της εισοδου στον κολπο (οχι το περσικο ) μου ηρθε η πολυ γνωστη οσμη, της ψαριλας, που απο οτι ακουω τωρα τελευταια εχουμε πολλα συμπτωματα και πρεπει να το προσεξουμε. Δεν μπορεσα να τελειωσω εφυγα τρεχοντας  :tickedoff: :tickedoff:  
Τι λέει ένας τυφλός όταν περνά έξω από ένα ψαράδικο ?

Για σας κορίτσια
:grin: :grin: :grin:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
για πηδημα δεν σου ειπε τιποτα?....ξερεις...απεξω απεξω..... ;)
Θα σου μεταφέρω το διάλογο:
με ρωταει: Εχεις δικό σου χώρο?
Λεω όχι
και απαντάει... ε, παμε σε ενα ξενοδοχειο...

δε νομιζω οτι χρειαζεται να ειπωθει τιποτα παραπανω  ;)

Αλλα να παω να δωσω κανα 25ρι σε γαμιστρωνα και να μου ερθει η κορη του δρακουλα, αστο καλυτερα...  :badair:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Θα σου μεταφέρω το διάλογο:
με ρωταει: Εχεις δικό σου χώρο?
Λεω όχι
και απαντάει... ε, παμε σε ενα ξενοδοχειο...

δε νομιζω οτι χρειαζεται να ειπωθει τιποτα παραπανω  ;)

Αλλα να παω να δωσω κανα 25ρι σε γαμιστρωνα και να μου ερθει η κορη του δρακουλα, αστο καλυτερα...  :badair:
....οντως....γιατι ξερεις με το ξενοδοχειο ειναι +25...κατι που σε πολλους διαφευγει αυτο..... :boobies:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ναι  αλλά  να  τρέχουμε  στις  Γλυφάδες  ...
γιατι ρε γερακο δε μας καταδεχεσαι??  :grin: :grin: :grin:

θα ανταμοιφθεις ομως για τα μιλια που θα γραψεις, με σοκολατιτσα πολυτελειας, οχι υγειας παυλιδη...  :grin:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Από μια γύρα που έκανα σήμερα
-Μιχαλακοπούλου 99 το μαγαζί ήταν γεμάτο, μου είπαν να επιστρέψω σε μισή ώρα
-Συγγρού 29 είχε κανα δυο ενδιαφέροντα τεμάχια
-Καλιρρόης 85 τίποτα αξιόλογο. Μια κοπέλα στο δωμάτιο δεν την είδα. Υπήρχε και μια κινέζα, δεν την έλεγαν στέλλα πάντως, και δεν έλεγε τίποτα.
-Καλιρρόης 48 παρέλαση μουνοθύελλας. Ξεχώρισα Μαριάννα, Άννα, Μαρία. Τα υπόλοιπα ονόματα τα ξέχασα. Ωραία ντυσίματα με διχτυωτά, heels κλπ. Υπήχρε κινεζάκι αλλά δεν έλεγε τίποτα. Στα υπ' όψιν το μαγαζί όταν θα έχω 80 για σκότωμα.

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Αγαπητοι συναδελφελαιοι, θα εκτιμουσα αν εχετε καποια πληροφορια για την κατωθι αγγελια μιας και κατοικοεδρευω στα νοτια τα προαστεια...

ΑΛΗΘΙΝΕΣ, αυθεντικές, ολιστικές εφαρμογές από ελληνίδα διπλωματούχο. Καινούργιος πανέμορφος χώρος στη Γλυφάδα, με ραντεβού  69@@ @@@@@9

ευχαριστω πολυ.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
ακομα δεν τις ερειξε της τιμες  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Δυστυχως δεν το βλεπω να τις ριχνει....και αυτο λογω των καλων τεμαχιων που παρουσιαζει
Καποια στιγμη πριν τις γιορτες ειχα πετυχει και εγω την Γιουλι(κα βετα αρρωστη τοτε)και μου εξηγησε οτι αυτα τα μερη δεν ειναι για πιτσιρικαδες που εχουν μονο 20 ευρω και πανε στη φυλης :tickedoff:
Οποτε στο αμεσο σκεπτικο της δεν ειναι η μειωση

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αγαπητοι συναδελφελαιοι, θα εκτιμουσα αν εχετε καποια πληροφορια για την κατωθι αγγελια μιας και κατοικοεδρευω στα νοτια τα προαστεια...

ΑΛΗΘΙΝΕΣ, αυθεντικές, ολιστικές εφαρμογές από ελληνίδα διπλωματούχο. Καινούργιος πανέμορφος χώρος στη Γλυφάδα, με ραντεβού   69@@ @@@@@9

ευχαριστω πολυ.

απο το τηλ που μιλησα και εγω δεν εβγαλα συμπερασμα. Ο συναδελφος κεμπαμπ που ειναι αισης νοτιος αν ξερει κατι παραπανω θα μας πει.

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
απο το τηλ που μιλησα και εγω δεν εβγαλα συμπερασμα. Ο συναδελφος κεμπαμπ που ειναι αισης νοτιος αν ξερει κατι παραπανω θα μας πει.

συναδελφε ευχαριστω για την ανταποκριση, κι εγω που μιλησα δεν εβγαλα ακρη, αλλα μου φανηκε ΜΤΔΨ (ΜονοΤριβωΔενΨηνω)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
συναδελφε ευχαριστω για την ανταποκριση, κι εγω που μιλησα δεν εβγαλα ακρη, αλλα μου φανηκε ΜΤΔΨ (ΜονοΤριβωΔενΨηνω)
ειναι μια χοντρουλα κοντα στο δημαρχειο
:badair: :badair: :badair:

ΜΤΔΨ  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom