Μου κάνει ΤΡΕΛΗ εντύπωση που προτίμησες την Άννα από τη Μόνικα!
Από την άλλη... de gustibus et de coloribus non disPUTANdum est
Οταν βλεπεις τη μια να σου ερχετε με χαμογελο και η αλλη με κατεβασμενα μουτρα ειναι καιρος για ρισκο
Μου κάνει ΤΡΕΛΗ εντύπωση που προτίμησες την Άννα από τη Μόνικα!
Από την άλλη... de gustibus et de coloribus non disPUTANdum est
Αυτό ακουγεται πολυ ενδιαφερον...ποση ωρα και τι ακριβως ειχε το μενου???
για πηδημα δεν σου ειπε τιποτα?....ξερεις...απεξω απεξω..... ;)την πηρα τηλ. Μόνο outcall σε σπιτια και ξενοδοχεια. Ζηταει 60/ωρα. Προφορά περιεργη, αλλοτε μου εκανε για εντόπιο, αλλοτε για αποικιακόν... Δεν διερεύνησα περαιτέρω...
Τι λέει ένας τυφλός όταν περνά έξω από ένα ψαράδικο ?Καταδρομικη αποβαση στουρναρη 47 ,χθες το βραδακι, μηπως δοκιμασω το πουλεν Χριστινα .Αδικος κοπος μονο δυο κορασιδες ηταν Αννα και Μονικα αν θυμαμαι καλα .Επελεξα αννα κοντουλα ξανθομαλουσα ωραιο σωματακι εξ ρουμουνιας .δυστηχως ομως κατα την ωρα της εισοδου στον κολπο (οχι το περσικο ) μου ηρθε η πολυ γνωστη οσμη, της ψαριλας, που απο οτι ακουω τωρα τελευταια εχουμε πολλα συμπτωματα και πρεπει να το προσεξουμε. Δεν μπορεσα να τελειωσω εφυγα τρεχοντας
Θα σου μεταφέρω το διάλογο:για πηδημα δεν σου ειπε τιποτα?....ξερεις...απεξω απεξω..... ;)
....οντως....γιατι ξερεις με το ξενοδοχειο ειναι +25...κατι που σε πολλους διαφευγει αυτο.....Θα σου μεταφέρω το διάλογο:
με ρωταει: Εχεις δικό σου χώρο?
Λεω όχι
και απαντάει... ε, παμε σε ενα ξενοδοχειο...
δε νομιζω οτι χρειαζεται να ειπωθει τιποτα παραπανω ;)
Αλλα να παω να δωσω κανα 25ρι σε γαμιστρωνα και να μου ερθει η κορη του δρακουλα, αστο καλυτερα...
Κανένα καλό ντονέρι έχει να μας πας?
Βλέπω η προτίμηση προς τα καβουρδισμένα προϊόντα, συνεχίζεται αμείωτη.... ;)
γιατι ρε γερακο δε μας καταδεχεσαι??ναι αλλά να τρέχουμε στις Γλυφάδες ...
ναι αλλά να τρέχουμε στις Γλυφάδες ...
Ποσ 67 - 1ος - Diamond spaΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ?
Ψαραδικο με μπαγιατικα ψαριαΤι λέει ένας τυφλός όταν περνά έξω από ένα ψαράδικο ?
Για σας κορίτσια
-Καλιρρόης 48 ................. Στα υπ' όψιν το μαγαζί όταν θα έχω 80 για σκότωμα.
Δυστυχως δεν το βλεπω να τις ριχνει....και αυτο λογω των καλων τεμαχιων που παρουσιαζειακομα δεν τις ερειξε της τιμες
Αγαπητοι συναδελφελαιοι, θα εκτιμουσα αν εχετε καποια πληροφορια για την κατωθι αγγελια μιας και κατοικοεδρευω στα νοτια τα προαστεια...
ΑΛΗΘΙΝΕΣ, αυθεντικές, ολιστικές εφαρμογές από ελληνίδα διπλωματούχο. Καινούργιος πανέμορφος χώρος στη Γλυφάδα, με ραντεβού 69@@ @@@@@9
ευχαριστω πολυ.
απο το τηλ που μιλησα και εγω δεν εβγαλα συμπερασμα. Ο συναδελφος κεμπαμπ που ειναι αισης νοτιος αν ξερει κατι παραπανω θα μας πει.
ειναι μια χοντρουλα κοντα στο δημαρχειοσυναδελφε ευχαριστω για την ανταποκριση, κι εγω που μιλησα δεν εβγαλα ακρη, αλλα μου φανηκε ΜΤΔΨ (ΜονοΤριβωΔενΨηνω)