Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Μασσατζίδικα  με  πολύ  πολύ  πολύ  μελαχροινές  θεραπεύτριες  στο κέντρο των Αθηνών  γνωρίζουμε ?
Σεμιτελου 4,εχει ειπωθει για καποια ψηλη μαυρουλα πριν κανα διμηνο....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Σε προειδοποιώ,είναι πιο ωραία η εντόπια. :)
Aφησε με ρε να αγιάσω  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πάντως να ξέρεις καρντάσι εγω σφήνα σε ζευγάρια φίλων δεν μπαίνω.
Θα βρώ άλλο τρόπο να πνίξω τον καημό μου

Συνημμένα

• jowalbl1l_4.jpg
    jowalbl1l_4.jpg
    16,8 KB · Εμφανίσεις: 15

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Aφησε με ρε να αγιάσω  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πάντως να ξέρεις καρντάσι εγω σφήνα σε ζευγάρια φίλων δεν μπαίνω.
Θα βρώ άλλο τρόπο να πνίξω τον καημό μου
Μπραβο ρε  διομηδη !!!   
Πινεις μονο απο το καλο, απο το καλυτερο πινεις, γιατι αλλοι ουτε που το ξερουν !!!!!!!!
Που να ακουσουν και την τιμη του !!!!!!!!
Αρχοντα  διομηδη    Keep walking !!!!!!!!

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καταδρομικη αποβαση στουρναρη 47 ,χθες το βραδακι,  μηπως δοκιμασω το πουλεν Χριστινα .Αδικος κοπος μονο δυο κορασιδες ηταν Αννα και Μονικα αν θυμαμαι καλα .Επελεξα αννα κοντουλα ξανθομαλουσα ωραιο σωματακι  εξ ρουμουνιας .δυστηχως ομως κατα την ωρα της εισοδου στον κολπο (οχι το περσικο ) μου ηρθε η πολυ γνωστη οσμη, της ψαριλας, που απο οτι ακουω τωρα τελευταια εχουμε πολλα συμπτωματα και πρεπει να το προσεξουμε. Δεν μπορεσα να τελειωσω εφυγα τρεχοντας  :tickedoff: :tickedoff: 

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
στο πανοπης, νεο ρωσιδακι, μιλφ, αναστασια, κοντο μαλλι, πεντακαθαρη, καλη και στο τριψμο και στα υπολοιπα.

η ερικκα εγινε και μαυρομαλλουσα  :boobies:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καταδρομικη αποβαση στουρναρη 47 ,χθες το βραδακι,  μηπως δοκιμασω το πουλεν Χριστινα .Αδικος κοπος μονο δυο κορασιδες ηταν Αννα και Μονικα αν θυμαμαι καλα .Επελεξα αννα κοντουλα ξανθομαλουσα ωραιο σωματακι  εξ ρουμουνιας .δυστηχως ομως κατα την ωρα της εισοδου στον κολπο (οχι το περσικο ) μου ηρθε η πολυ γνωστη οσμη, της ψαριλας, που απο οτι ακουω τωρα τελευταια εχουμε πολλα συμπτωματα και πρεπει να το προσεξουμε. Δεν μπορεσα να τελειωσω εφυγα τρεχοντας  :tickedoff: :tickedoff: 
Πώ πώ ρε συναγωνιστά σπάσιμο τα ίδια και τα ίδια ρε γαμώ το άπλυτο μουνί τους. :headbang: :headbang: :headbang:
-Την άλλη φορά που θα πάς να τους πάς και

Συνημμένα

• Betadine%20Scrub%20500.jpg
    Betadine%20Scrub%20500.jpg
    46,6 KB · Εμφανίσεις: 47

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
.δυστηχως ομως κατα την ωρα της εισοδου στον κολπο (οχι το περσικο ) μου ηρθε η πολυ γνωστη οσμη, της ψαριλας, που απο οτι ακουω τωρα τελευταια εχουμε πολλα συμπτωματα και πρεπει να το προσεξουμε. Δεν μπορεσα να τελειωσω εφυγα τρεχοντας  :tickedoff: :tickedoff: 

στην τραγικη περιπτωση δυσοσμιας που αναφερατε, η αντιδραση θα πρεπει να ειναι επιπληξη, αμεση αποχωρηση και σαφως οχι πληρωμη.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

για ονομα του Θεού!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
στην τραγικη περιπτωση δυσοσμιας που αναφερατε, η αντιδραση θα πρεπει να ειναι επιπληξη, αμεση αποχωρηση και σαφως οχι πληρωμη.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

για ονομα του Θεού!
:thumbsup: Ετσι ακριβώς

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

για ονομα του Θεού!
Απολυτα ΣΩΣΤΟΣ  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
.... μονο δυο κορασιδες ηταν Αννα και Μονικα αν θυμαμαι καλα .Επελεξα αννα κοντουλα ξανθομαλουσα ωραιο σωματακι  εξ ρουμουνιας .....

Μου κάνει ΤΡΕΛΗ εντύπωση που προτίμησες την Άννα από τη Μόνικα!

Από την άλλη... de gustibus et de coloribus non disPUTANdum est  :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μασσατζίδικα  με  πολύ  πολύ  πολύ  μελαχροινές  θεραπεύτριες  στο κέντρο των Αθηνών  γνωρίζουμε ?

Βλέπω η προτίμηση προς τα καβουρδισμένα προϊόντα, συνεχίζεται αμείωτη.... ;)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ΣΑΣ_ΑΡΕΣΕΙ το feet massage (μασάζ με τα πόδια); Απολαύστε το τώρα   6979-****12 (5μμ-10μμ)

η πλήρης αγγελια στο γνωστο λινκ... παρακάτω  ;) ;) ;)
την πηρα τηλ. Μόνο outcall σε σπιτια και ξενοδοχεια. Ζηταει 60/ωρα. Προφορά περιεργη, αλλοτε μου εκανε για εντόπιο, αλλοτε για αποικιακόν...  :think: Δεν διερεύνησα περαιτέρω...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
που στο πουτσο ειναι ο ζερο;;απο τοτε που με εκανε τιμημενος χαθηκε ζερο ακους γαμω το πανιωνιο;;;;

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
στο πανοπης, νεο ρωσιδακι, μιλφ, αναστασια, κοντο μαλλι, πεντακαθαρη, καλη και στο τριψμο και στα υπολοιπα.

η ερικκα εγινε και μαυρομαλλουσα  :boobies:
...πανωπης?????...τι εστι πανωπης?...που ειναι αυτο,περιοχη?

aoratos33

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Επέρασα από Συγγρού147
Παρήλασαν διάφορα τεμάχια (6 νομίζω) από τα οποία συγκράτησα ένα μελανούρι τη Λίζα, μέχρι που είδα το κινεζάκι τη Μιμί. Ερωτεύσιμο το μικρό... Είναι το πιο ωραίο από τα κινεζάκια που έχω πάρει μέχρι στιγμής. Πετίτ, μικρό βυζάκι, μάυρο μακρύ μαλλάκι, χειλάρες, ωραία μάτια, ευδιάθετη, γλυκύτατη. Το μασαζ ήταν ικανοποιητικό. Μετά μου όρμησε, τη χούφτωσα κι εγώ και επακολούθησε μπριζολίτσα ωραία με ψέκασμα από ψηλά στα βυζάκια αφού πρωτα τον έτριψα στα ποδαράκια και μετά μου τον έπαιξε με τα χέρια της που είχε πασπαλίσει με λάδι. Για 60 ευρώ μιά χαρά. Σε στούντιo με 60 τέτοιες υπηρεσίες έχω καιρό να απολαύσω
Αυτό ακουγεται πολυ ενδιαφερον...ποση ωρα και τι ακριβως ειχε το μενου??? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom