loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Σεμιτελου 4,εχει ειπωθει για καποια ψηλη μαυρουλα πριν κανα διμηνο....Μασσατζίδικα με πολύ πολύ πολύ μελαχροινές θεραπεύτριες στο κέντρο των Αθηνών γνωρίζουμε ?
Σεμιτελου 4,εχει ειπωθει για καποια ψηλη μαυρουλα πριν κανα διμηνο....Μασσατζίδικα με πολύ πολύ πολύ μελαχροινές θεραπεύτριες στο κέντρο των Αθηνών γνωρίζουμε ?
Ανέβα εσύ κι απ΄όλα έχει.Θα σου γνωρίσω και την "σωσία" της Dasha
Σε προειδοποιώ,είναι πιο ωραία η εντόπια.
Ε Φ Τ Α Σ Α
Aφησε με ρε να αγιάσωΣε προειδοποιώ,είναι πιο ωραία η εντόπια.
Μπραβο ρε διομηδη !!!Aφησε με ρε να αγιάσω
Πάντως να ξέρεις καρντάσι εγω σφήνα σε ζευγάρια φίλων δεν μπαίνω.
Θα βρώ άλλο τρόπο να πνίξω τον καημό μου
Πώ πώ ρε συναγωνιστά σπάσιμο τα ίδια και τα ίδια ρε γαμώ το άπλυτο μουνί τους.Καταδρομικη αποβαση στουρναρη 47 ,χθες το βραδακι, μηπως δοκιμασω το πουλεν Χριστινα .Αδικος κοπος μονο δυο κορασιδες ηταν Αννα και Μονικα αν θυμαμαι καλα .Επελεξα αννα κοντουλα ξανθομαλουσα ωραιο σωματακι εξ ρουμουνιας .δυστηχως ομως κατα την ωρα της εισοδου στον κολπο (οχι το περσικο ) μου ηρθε η πολυ γνωστη οσμη, της ψαριλας, που απο οτι ακουω τωρα τελευταια εχουμε πολλα συμπτωματα και πρεπει να το προσεξουμε. Δεν μπορεσα να τελειωσω εφυγα τρεχοντας
.δυστηχως ομως κατα την ωρα της εισοδου στον κολπο (οχι το περσικο ) μου ηρθε η πολυ γνωστη οσμη, της ψαριλας, που απο οτι ακουω τωρα τελευταια εχουμε πολλα συμπτωματα και πρεπει να το προσεξουμε. Δεν μπορεσα να τελειωσω εφυγα τρεχοντας
Ετσι ακριβώςστην τραγικη περιπτωση δυσοσμιας που αναφερατε, η αντιδραση θα πρεπει να ειναι επιπληξη, αμεση αποχωρηση και σαφως οχι πληρωμη.
για ονομα του Θεού!
Απολυτα ΣΩΣΤΟΣστην τραγικη περιπτωση δυσοσμιας που αναφερατε, η αντιδραση θα πρεπει να ειναι επιπληξη, αμεση αποχωρηση και σαφως οχι πληρωμη.
για ονομα του Θεού!
.... μονο δυο κορασιδες ηταν Αννα και Μονικα αν θυμαμαι καλα .Επελεξα αννα κοντουλα ξανθομαλουσα ωραιο σωματακι εξ ρουμουνιας .....
Μασσατζίδικα με πολύ πολύ πολύ μελαχροινές θεραπεύτριες στο κέντρο των Αθηνών γνωρίζουμε ?
την πηρα τηλ. Μόνο outcall σε σπιτια και ξενοδοχεια. Ζηταει 60/ωρα. Προφορά περιεργη, αλλοτε μου εκανε για εντόπιο, αλλοτε για αποικιακόν... Δεν διερεύνησα περαιτέρω...ΣΑΣ_ΑΡΕΣΕΙ το feet massage (μασάζ με τα πόδια); Απολαύστε το τώρα 6979-****12 (5μμ-10μμ)
η πλήρης αγγελια στο γνωστο λινκ... παρακάτω ;) ;) ;)
...πανωπης?????...τι εστι πανωπης?...που ειναι αυτο,περιοχη?στο πανοπης, νεο ρωσιδακι, μιλφ, αναστασια, κοντο μαλλι, πεντακαθαρη, καλη και στο τριψμο και στα υπολοιπα.
η ερικκα εγινε και μαυρομαλλουσα
πανωπης 2 & ποσειδωνος - γλυφαδα... sea view ;)...πανωπης?????...τι εστι πανωπης?...που ειναι αυτο,περιοχη?
..ωωχχ καταλαβα 100αρικο και δεν φτανει ...ασε που μου πεφτει και μακρια..ακυρο απο μεναπανωπης 2 & ποσειδωνος - γλυφαδα... sea view ;)
Αυτό ακουγεται πολυ ενδιαφερον...ποση ωρα και τι ακριβως ειχε το μενου???Επέρασα από Συγγρού147
Παρήλασαν διάφορα τεμάχια (6 νομίζω) από τα οποία συγκράτησα ένα μελανούρι τη Λίζα, μέχρι που είδα το κινεζάκι τη Μιμί. Ερωτεύσιμο το μικρό... Είναι το πιο ωραίο από τα κινεζάκια που έχω πάρει μέχρι στιγμής. Πετίτ, μικρό βυζάκι, μάυρο μακρύ μαλλάκι, χειλάρες, ωραία μάτια, ευδιάθετη, γλυκύτατη. Το μασαζ ήταν ικανοποιητικό. Μετά μου όρμησε, τη χούφτωσα κι εγώ και επακολούθησε μπριζολίτσα ωραία με ψέκασμα από ψηλά στα βυζάκια αφού πρωτα τον έτριψα στα ποδαράκια και μετά μου τον έπαιξε με τα χέρια της που είχε πασπαλίσει με λάδι. Για 60 ευρώ μιά χαρά. Σε στούντιo με 60 τέτοιες υπηρεσίες έχω καιρό να απολαύσω