Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ασε με τωρα με την ΕΛ.ΑΣ    :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  , που οποτε εχουν ''ΧΩΡΟ" ή ''ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ''  ή ''ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ'' , πηγαινουν στα μασαζομαγαζα και πουλανε με το ''κιλο''  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  αντε ...... 

εδω μια φορα θελανε και απο εμενα να αγορασω κουπονι για μια λαχειοφορο που ειχαν , επειδη με ειδαν να βγαινω απο τιν πορτα του μασαζομαγαζιου , δεν τους εδωσα ομως καμια σημασια και πηγαν να προκαλεσουν φασαρια  :jerking: δειχνοντασ μου τιν αστυνομικη τους ταυτοτητα  αλλα  τους κοπικε ο τσαμπουκας οταν τους εδωσα να διαβασουν τιν δικια μου  ταυτοτητα  :s&m_2: , διαβασαν τι εγραφε  :s&m_3: , και κανενα τιν παπια οτι δεν συμβαινει τιποτα , και μπηκαν στο μασαζομαγαζο ............

E... ...τώρα πως να μην σε ρωτήσω δηλ. τι στο καλό έγραφε η ταυτότητα σου????
(να κάνουμε και κανένα connection, μπας και χρειαστείς....Συνάδελφε!!!)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
αλλα  τους κοπικε ο τσαμπουκας οταν τους εδωσα να διαβασουν τιν δικια μου  ταυτοτητα  :s&m_2: , διαβασαν τι εγραφε  :s&m_3: , και κανενα τιν παπια οτι δεν συμβαινει τιποτα , και μπηκαν στο μασαζομαγαζο ............

εχεις την ταυτοτητα του Παπά???
index.php

juliani

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
10
Νέο 2 εβδομάδων μασατζιδικο. Πατησίων 160. Το επισκέφθηκα χθές, 3 κοπέλες - 2 ναταρντανέ και μια αδύνατη την οποία επέλεξα ( Μαριάννα από Γεωργία). Καλό μασαζάκι, ελέυθερο στοματικό, 69, και cow girl, πολύ καλή 60 euro.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.124
Πόντοι
5.345
Αυτη είναι η αγγελια:?

ΜΑΣΑΖ ριλάξ (40€) από πανέμορφη 24χρονη μασέζ. Χαλάρωση, ψυχική ευεξία, χώρος ζεστός  6947-****37 (10.00-22.00)
Παιδιά σχετικά με την τύπισα από Σαπφούς στην Καλλιθέα.
Την παίρνω χθες τηλέφωνο,μου λέει τα ίδια δηλαδή τα πάντα όλα με 40 ευρώ,ακάποτο με 50 και κάνει λέι και πρωκτικό ανάλογα τα προσόντα μου(να μην είναι μεγάλα δηλαδή),αλλά δεν διεκρίνησε αμοιβή γι'αυτό.
Θα έχουμε μου είπε,άνεση χρόνου,καφεδάκι,κουβεντούλα,ντουσάκι και μετά στο ψητό χωρίς βία.
Γλυκιά φωνούλα και ευγενική στο τηλέφωνο.
Της λέω,να έρθω σε κανένα μισάωρο(ήταν 14.00) και μου απάντησε πως δεν μπορεί γιατί είναι η ώρα που βγαίνει έξω για φαγητό.
Κλείσαμε ραντεβού για 17.00,μου είπε την ακριβή διεύθυνση,Σαπφούς 147 από Θησέως 188,ο πρώτος παράλληλος και να την πάρω απ'έξω για να μου πει πιό κουδούνι να πατήσω.
Ήμουν εκεί από 16.50 μέχρι 17.20 και έπαιρνα τηλέφωνο(μία τεράστια πολυκατοικία με επίσης τεράστιο parking).
Κλειστό το κινητό μέχρι 19.00 που ξαναπροσπάθησα,αφού είχα φύγει βέβαια.
Φοβερή επαγγελματίας!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Παιδιά σχετικά με την τύπισα από Σαπφούς στην Καλλιθέα.
....................................................
Κλειστό το κινητό μέχρι 19.00 που ξαναπροσπάθησα,αφού είχα φύγει βέβαια.
Φοβερή επαγγελματίας!

Λες να σε πρόλαβε άλλος συναγωνιστής στη γωνία??? :think:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
τα πάντα όλα με 40 ευρώ,ακάποτο με 50 και κάνει λέι και πρωκτικό ανάλογα τα προσόντα μου(να μην είναι μεγάλα δηλαδή),αλλά δεν διεκρίνησε αμοιβή γι'αυτό.
Θα έχουμε μου είπε,άνεση χρόνου,καφεδάκι,κουβεντούλα,ντουσάκι και μετά στο ψητό χωρίς βία.
Τη μαλάκω, σου φαγε την ώρα  :jerking:

Πάντως από αυτά που λέει πρέπει να είναι κανά φρικοπουρό που ψάχνει για  :fuck1: και παρεούλα  :zombie:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.124
Πόντοι
5.345
Θα κάνω έναν μικρό πρόλογο πριν προχωρήσω στην παρακάτω κριτική
έχοντας γνώση των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς λαδοκριτικής
λέγοντας πως κάθε αληθινή και έντιμη κριτική προς ενημέρωση αλλήλων,
δεν παύει να είναι μία υποκειμενική κριτική που υπόκειται στις προυποθέσεις,
γούστου,χημείας,βίτσιων και "κάλου" του καθ'ενός από εμάς.
Έτσι λοιπόν,μετά από προσεκτική ανάγνωση των επιτοπίως πραγματογνωμόνων,προχώρησα
σε αναγνωριστική πτήση (μιας και "πετάχτηκα" να δω! :grin:)στο επί της οδού Στουρνάρη 47 ελαιοτριβίου και ώρα 14.30,μιας και η κοπελιά από Σαπφούς 147 που προανέφερα παραπάνω,πήγε για φαγητό και δεν μπορούσε να με δεχτεί νωρίτερα από τις 17.00.
Στην πόρτα η γνωστή Άννα από Μπουμπουλίνας,με γνώρισε αμέσως μιας και είχαμε και με αυτήν και με την Βίκυ και με την Μάρσυ,περιπτύξεις στο παρελθόν από Μπουμπουλίνας.
Παρούσες,Χριστίνα,Λίζα εύκαιρες,μιας και οι υπόλοιπες έτριβαν και η Βίκη απουσίαζε σε οίκο κομωτικής για να μας αρέσει "τα μάλα!"
Και η Χριστίνα και η Λίζα Ελληνίδες εμπροσθόβαρες και λαχταριστές.
Λέω στην Άννα,θα περάσω πιό μετά για Χριστίνα,κανένα πρόβλημα μου λέει,πάρε το σταθερό και πάρε με μισή ώρα πριν για να στην έχω εύκαιρη.
Μετά το "φιάσκο",λοιπόν στην Σαπφούς στην Καλλιθέα,παίρνω τηλεφωνάκι και η Χριστίνα με περίμενε "εναγωνίως"!
Εδώ παιδιά,σταματάω να περιγράφω γιατί δεν έχω συνέλθει ακόμα!!!
Κατ'αρχήν είναι πολύ όμορφη κοπέλα,σώμα άψογο χωρίς ίχνος κυταρίτιδας,σφιχτό και απαλό δέρμα,βυζάρες,ρώγες απλά άπαιχτες και κωλάρα όλο νάζι και κούνημα!(Δεν την δίνει αλλά τι να το κάνεις αφού έχει μουνί σφιχτό,ξέρει να το δουλεύει τέλεια και προπαντώς πεντακάθαρο!)
Δεν μιλάει πολύ όπως προαναφέρθει ή τουλάχιστον δεν σε "ζαλίζει" με πολυλογίες,όμως λέει αυτά που πρέπει να πει για να σε "ανεβάσει"!
Ίσως διβάζει κριτικές και βελτιώνεται.
Πίπα ακάποτη αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερα φοβερό με deep και φτυσίματα,απλά συμπαθητική.
Στην συνέχεια όμως,στο κυρίως μενού,τα είδα όλα!
Γαμιόταν σαν λυσασμένη,έπαιρνε προτοβουλίες,αλλαγές στάσεων και και και .....!!!
Είχα πολύ καιρό να νοιώσω έτσι σε "λιοτρίβι",σαν να πηδούσα την γκόμενά μου που είχε να με δει ένα μήνα!
Τελείωμα πάνω στις βυζάρες της μετά από δική της προτροπή και στην συνέχεια μπανάκι μαζί με φιλάκια και χαδάκια!
Μου πρότεινε επίσης την επόμενη φορά,διπλό με Λίζα η οποία είναι επίσης Ελληνίδα και με μεγαλύτερο στήθος!
Είδωμεν τα οικονομικά μας της απάντησα και επιφυλλάσομαι.
Αποχώρησα με χαζό χαμόγελο και τρεμάμενα πόδια.
Στην πόρτα Χριστίνα και Άννα η οποία ήθελε να τσεκάρει αν έμεινα ευχαριστημένος.
"Ω! θεοί των Ελλήνων,άμα θέλετε να βγάλετε κάτι καλό,τι Ρουμάνες,Ρωσίδες και Πολωνές!"
Άσε που η κρίση εκτός του ότι φέρνει αρκετές Ελληνίδες στα ελαιοτριβία,απ'ότι παλαιότερα,
μετατρέπει τις Ελε...εινίδες σε Ελληνίδες!!!
υ.γ.
Δεν ανέφερα τίποτα για μασάζ γιατί εκτός του ότι με ρώτησε αν ήθελα,αθλητικό ή χαλαρωτικό και της απάντησα το δεύτερο,που απλά ήταν καυλωτικό,δεν πήγα για μασάζ στην συγκεκριμένη επίσκεψη αλλά για να "φάω" την Χριστίνα.
Τώρα ποιός έφαγε ποιόν,ακόμα το ψάχνω!

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Παιδιά, με το μαλακό τη Χριστίνα... :cheesy:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
έχοντας γνώση των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς λαδοκριτικής....
Η περιγραφή σου είναι 100% γνήσια γιατι την εχω ζησει και για μενα είναι η MVP του "πρωταθλήματος" (και με διαφορά).
Με την επισήμανση ότι πρέπει να είσαι φαν του χαρντροκ  :zfuck: για να την εκτιμήσεις. Αν σ'αρεσει ο Μιχαλάκης Χατζηγιάννης ή ο Μιχαλάκης Bolton πάνε γι άλλα  ;)

υ.γ.: Επιτέλους και μια λαδοκορη με λίγη τρίχα - καλοτριμαρισμενη φαβορίτα  ;). Εχω σιχαθεί τα φαλακρά  :grin:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.124
Πόντοι
5.345
Παιδιά, με το μαλακό τη Χριστίνα... :cheesy:
Μη φοβάσαι μεγάλε!
Θα στην προσέχουμε!
Και μόλις επισημοποιήσετε,τέρμα!
Θα είναι όλη δικιά σου! :2funny: :2funny: :2funny:
Ελπίζω να είσαι δεκτικός στο χιούμορ,έτσι;
Πλάκα κάνω! :smitten:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.124
Πόντοι
5.345
Η περιγραφή σου είναι 100% γνήσια γιατι την εχω ζησει και για μενα είναι η MVP του "πρωταθλήματος" (και με διαφορά).
Με την επισήμανση ότι πρέπει να είσαι φαν του χαρντροκ  :zfuck: για να την εκτιμήσεις. Αν σ'αρεσει ο Μιχαλάκης Χατζηγιάννης ή ο Μιχαλάκης Bolton πάνε γι άλλα  ;)

υ.γ.: Επιτέλους και μια λαδοκορη με λίγη τρίχα - καλοτριμαρισμενη φαβορίτα  ;). Εχω σιχαθεί τα φαλακρά  :grin:
Μέσα είσαι!
Στο ίδιο club είμαστε!
:headbang2: :bounce-glasses:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
:thumbsup: Εύγε manos1810 ουσιώδης και οι δύο κριτικές σου