Θα κάνω έναν μικρό πρόλογο πριν προχωρήσω στην παρακάτω κριτική
έχοντας γνώση των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς λαδοκριτικής
λέγοντας πως κάθε αληθινή και έντιμη κριτική προς ενημέρωση αλλήλων,
δεν παύει να είναι μία υποκειμενική κριτική που υπόκειται στις προυποθέσεις,
γούστου,χημείας,βίτσιων και "κάλου" του καθ'ενός από εμάς.
Έτσι λοιπόν,μετά από προσεκτική ανάγνωση των επιτοπίως πραγματογνωμόνων,προχώρησα
σε αναγνωριστική πτήση (μιας και "πετάχτηκα" να δω!
)στο επί της οδού Στουρνάρη 47 ελαιοτριβίου και ώρα 14.30,μιας και η κοπελιά από Σαπφούς 147 που προανέφερα παραπάνω,πήγε για φαγητό και δεν μπορούσε να με δεχτεί νωρίτερα από τις 17.00.
Στην πόρτα η γνωστή Άννα από Μπουμπουλίνας,με γνώρισε αμέσως μιας και είχαμε και με αυτήν και με την Βίκυ και με την Μάρσυ,περιπτύξεις στο παρελθόν από Μπουμπουλίνας.
Παρούσες,Χριστίνα,Λίζα εύκαιρες,μιας και οι υπόλοιπες έτριβαν και η Βίκη απουσίαζε σε οίκο κομωτικής για να μας αρέσει "τα μάλα!"
Και η Χριστίνα και η Λίζα Ελληνίδες εμπροσθόβαρες και λαχταριστές.
Λέω στην Άννα,θα περάσω πιό μετά για Χριστίνα,κανένα πρόβλημα μου λέει,πάρε το σταθερό και πάρε με μισή ώρα πριν για να στην έχω εύκαιρη.
Μετά το "φιάσκο",λοιπόν στην Σαπφούς στην Καλλιθέα,παίρνω τηλεφωνάκι και η Χριστίνα με περίμενε "εναγωνίως"!
Εδώ παιδιά,σταματάω να περιγράφω γιατί δεν έχω συνέλθει ακόμα!!!
Κατ'αρχήν είναι πολύ όμορφη κοπέλα,σώμα άψογο χωρίς ίχνος κυταρίτιδας,σφιχτό και απαλό δέρμα,βυζάρες,ρώγες απλά άπαιχτες και κωλάρα όλο νάζι και κούνημα!(Δεν την δίνει αλλά τι να το κάνεις αφού έχει μουνί σφιχτό,ξέρει να το δουλεύει τέλεια και προπαντώς πεντακάθαρο!)
Δεν μιλάει πολύ όπως προαναφέρθει ή τουλάχιστον δεν σε "ζαλίζει" με πολυλογίες,όμως λέει αυτά που πρέπει να πει για να σε "ανεβάσει"!
Ίσως διβάζει κριτικές και βελτιώνεται.
Πίπα ακάποτη αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερα φοβερό με deep και φτυσίματα,απλά συμπαθητική.
Στην συνέχεια όμως,στο κυρίως μενού,τα είδα όλα!
Γαμιόταν σαν λυσασμένη,έπαιρνε προτοβουλίες,αλλαγές στάσεων και και και .....!!!
Είχα πολύ καιρό να νοιώσω έτσι σε "λιοτρίβι",σαν να πηδούσα την γκόμενά μου που είχε να με δει ένα μήνα!
Τελείωμα πάνω στις βυζάρες της μετά από δική της προτροπή και στην συνέχεια μπανάκι μαζί με φιλάκια και χαδάκια!
Μου πρότεινε επίσης την επόμενη φορά,διπλό με Λίζα η οποία είναι επίσης Ελληνίδα και με μεγαλύτερο στήθος!
Είδωμεν τα οικονομικά μας της απάντησα και επιφυλλάσομαι.
Αποχώρησα με χαζό χαμόγελο και τρεμάμενα πόδια.
Στην πόρτα Χριστίνα και Άννα η οποία ήθελε να τσεκάρει αν έμεινα ευχαριστημένος.
"Ω! θεοί των Ελλήνων,άμα θέλετε να βγάλετε κάτι καλό,τι Ρουμάνες,Ρωσίδες και Πολωνές!"
Άσε που η κρίση εκτός του ότι φέρνει αρκετές Ελληνίδες στα ελαιοτριβία,απ'ότι παλαιότερα,
μετατρέπει τις Ελε...εινίδες σε Ελληνίδες!!!
υ.γ.
Δεν ανέφερα τίποτα για μασάζ γιατί εκτός του ότι με ρώτησε αν ήθελα,αθλητικό ή χαλαρωτικό και της απάντησα το δεύτερο,που απλά ήταν καυλωτικό,δεν πήγα για μασάζ στην συγκεκριμένη επίσκεψη αλλά για να "φάω" την Χριστίνα.
Τώρα ποιός έφαγε ποιόν,ακόμα το ψάχνω!