βλεπω εχεις καρτελα για τον καθενα (σε ολα παω)Πως και ξεκολλάς απο το αγαπημένο σου Θησεως 31 JANOS?????/
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.421
- Πόντοι
- 46.232
φιλαρακι πηγαινε και μετα μπες να μας γραψεις πως περασες....η χριστινα ειναι δυναμηΚατσε ρε φιλε...Δηλαδη με 80 ευρω κανεις ολα αυτα??? Τοτε γιατι υπαρχουν ακομα τα στουντιο???
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.124
- Πόντοι
- 5.345
Εγώ μαζί σου είμαι και συμφωνώ βεβαίως,βεβαίως!Φιλε καλες και αξιοπιστες οι προθεσεις σου (περι ενημερωσης) αλλα μη ξεχνας οτι η κυρία βετα (με τις βυζαρες) ειναι γατονι και χρονια στο κουρμπετι. Ισως λεω ισως σου εδειξε αυτα που ηθελες να δεις για να μη δυσφημησει την Γιουλι..Μη μασατε , παντου τα ιδια ειναι
Απλά σε σύγκριση με άλλες,κάνει καλά την δουλειά της και έχει και βυζομπόνους!!!
"Στη σύλληψη μιας γυναίκας που διατηρούσε ινστιτούτο αισθητικής στο Μαρούσι προχώρησε η αστυνομία χθες το πρωί, διότι εκτός από υπηρεσίες μασάζ που διατείνονταν ότι προσέφερε, η συλληφθείσα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις, εις βάρος των πελατών της.
Εναντίον της σχηματίσθηκε δικογραφία. "
Τους κακομοιρηδες. Πηγανε οι άνθρωποι για ένα μασαζάκι και βρεθήκανε να τους και να . Ευτυχώς τους έσωσε η αστυνομία
Η μεγαλύτερη ανακάλυψη μετά τον τροχό!!!! Μεγάλη επιτυχία της ΕΛΛΑΣ!!!!!
..ή... τσαντίστηκαν επειδή δεν τους έκοψαν απόδειξη παροχής υπηρεσιών!!!!!!!!!
Η δεν τους τα ακουμπησαν η δεν τους εκατσαν οι κορασιδες λογω χρωματος !!!!!"Στη σύλληψη μιας γυναίκας που διατηρούσε ινστιτούτο αισθητικής στο Μαρούσι προχώρησε η αστυνομία χθες το πρωί, διότι εκτός από υπηρεσίες μασάζ που διατείνονταν ότι προσέφερε, η συλληφθείσα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις, εις βάρος των πελατών της.
Τους κακομοιρηδες. Πηγανε οι άνθρωποι για ένα μασαζάκι και βρεθήκανε να τους και να . Ευτυχώς τους έσωσε η αστυνομία
καλημερα και απο εμενα.ξερει κανεις ρε παιδια τι παιζει σκουφα 10 κολωνακι?εχει μεσα 2-3 πολυ καλα,αλλα το παιζουν ολοι εκει μεσα κυριες και δεν αναφερουν τιποτα για η εμπειρια μου βεβαια αλλα μου λεει.ολες φορουσαν ρομπα,γοβες και καλσον απο μεσα....εστειλα και email μπας και ψαρεψω τιποτα αλλα αν ξερει κανεις τιποτα ας βοηθησει.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Καλά μουνιά πεταμένα λεφτά ;)καλημερα και απο εμενα.ξερει κανεις ρε παιδια τι παιζει σκουφα 10 κολωνακι?εχει μεσα 2-3 πολυ καλα,αλλα το παιζουν ολοι εκει μεσα κυριες και δεν αναφερουν τιποτα για η εμπειρια μου βεβαια αλλα μου λεει.ολες φορουσαν ρομπα,γοβες και καλσον απο μεσα....εστειλα και email μπας και ψαρεψω τιποτα αλλα αν ξερει κανεις τιποτα ας βοηθησει.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Eτσι όπως το διατυπώνει ο μαλάκας δημοσιογράφος του tarzan ξέρετε τί σημαίνει ότι πήγαν για μασάζ και βρέθηκαν ετσι
μάλλον ο sarouman θα ήταν πελάτης
Αυτη είναι η αγγελια:?Σαπφους 148 τι πλξροφοριες εχουμε; Απ ο αγγελιες τα νεα. Μονη της ειπε ειναι 24 ετων 40 γιουρος μπριζολα καλαμακι φραππε και 50 καλαμακι χωρις
ΜΑΣΑΖ ριλάξ (40€) από πανέμορφη 24χρονη μασέζ. Χαλάρωση, ψυχική ευεξία, χώρος ζεστός 6947-****37 (10.00-22.00)
Αυτη είναι η αγγελια:?
ΜΑΣΑΖ ριλάξ (40€) από πανέμορφη 24χρονη μασέζ. Χαλάρωση, ψυχική ευεξία, χώρος ζεστός 6947-****37 (10.00-22.00)
ναι
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ρεεεεεεεεεεεεε online με τίς καταχωρήσεις αγγελιών είσαι;Αυτη είναι η αγγελια:?
*Σαπφούς Good view city;
δεν ξερω κατι, η αγγελια ειναι σχετικα φρεσκια. Προφανως τη διευθυνση στην έδωσε αυτή και είναι Καλλιθέα. Δε μου βγαινει κάτι αλλο...
ΔΙΟΜΗΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣ
Συνημμένα
ρε το εχω πει, εχω το λινκ με τις αγγελιες κατω στην υπογραφη μου ;)Ρεεεεεεεεεεεεε online με τίς καταχωρήσεις αγγελιών είσαι;
*Σαπφούς Good view city;
Καλλιθεα πιθανοτατα, ΟΡΜΑΑΑΑΑ
Παρεπιπτόντως, έχει εμφανιστεί και άλλη μια ενδιαφέρουσα νέα αγγελία:
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!! Υπέροχος χώρος με μασάζ μιας ώρας. Χαμάμ, σάουνα δώρο. Δύο (2) στο Spa για εμπειρία μοναδική! Μόνο με ραντεβού 210-30****6. Καθημερινά 11.00-21.00, εκτός Κυριακής
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!! Υπέροχος χώρος με μασάζ μιας ώρας. Χαμάμ, σάουνα δώρο. Δύο (2) στο Spa για εμπειρία μοναδική! Μόνο με ραντεβού 210-30****6. Καθημερινά 11.00-21.00, εκτός Κυριακής
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
"Στη σύλληψη μιας γυναίκας που διατηρούσε ινστιτούτο αισθητικής στο Μαρούσι προχώρησε η αστυνομία χθες το πρωί, διότι εκτός από υπηρεσίες μασάζ που διατείνονταν ότι προσέφερε, η συλληφθείσα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις, εις βάρος των πελατών της.
ασε με τωρα με την ΕΛ.ΑΣ , που οποτε εχουν ''ΧΩΡΟ" ή ''ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ'' ή ''ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ'' , πηγαινουν στα μασαζομαγαζα και πουλανε με το ''κιλο'' αντε ......
εδω μια φορα θελανε και απο εμενα να αγορασω κουπονι για μια λαχειοφορο που ειχαν , επειδη με ειδαν να βγαινω απο τιν πορτα του μασαζομαγαζιου , δεν τους εδωσα ομως καμια σημασια και πηγαν να προκαλεσουν φασαρια δειχνοντασ μου τιν αστυνομικη τους ταυτοτητα αλλα τους κοπικε ο τσαμπουκας οταν τους εδωσα να διαβασουν τιν δικια μου ταυτοτητα , διαβασαν τι εγραφε , και κανενα τιν παπια οτι δεν συμβαινει τιποτα , και μπηκαν στο μασαζομαγαζο ............
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66