Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Eτσι όπως το διατυπώνει ο μαλάκας δημοσιογράφος του tarzan ξέρετε τί σημαίνει ότι πήγαν για μασάζ και βρέθηκαν ετσι  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 985_1000.jpg
    985_1000.jpg
    90,5 KB · Εμφανίσεις: 19

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
Κατσε ρε φιλε...Δηλαδη με 80 ευρω κανεις ολα αυτα??? Τοτε γιατι υπαρχουν ακομα τα στουντιο???
φιλαρακι πηγαινε και μετα μπες να μας γραψεις πως περασες....η χριστινα ειναι δυναμη

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.124
Πόντοι
5.345
Φιλε καλες και αξιοπιστες οι προθεσεις σου (περι ενημερωσης) αλλα μη ξεχνας οτι η κυρία βετα (με τις βυζαρες) ειναι γατονι και χρονια στο κουρμπετι. Ισως λεω ισως σου εδειξε αυτα που ηθελες να δεις για να μη δυσφημησει την Γιουλι..Μη μασατε , παντου τα ιδια ειναι
Εγώ μαζί σου είμαι και συμφωνώ βεβαίως,βεβαίως!
Απλά σε σύγκριση με άλλες,κάνει καλά την δουλειά της και έχει και βυζομπόνους!!!

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
"Στη σύλληψη μιας γυναίκας που διατηρούσε ινστιτούτο αισθητικής στο Μαρούσι προχώρησε η αστυνομία χθες το πρωί, διότι εκτός από υπηρεσίες μασάζ που διατείνονταν ότι προσέφερε, η συλληφθείσα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις, εις βάρος των πελατών της.

Εναντίον της σχηματίσθηκε δικογραφία. "

Τους κακομοιρηδες. Πηγανε οι άνθρωποι για ένα μασαζάκι και βρεθήκανε να τους  :pipa1:  και να  :fuck2:  . Ευτυχώς τους έσωσε η αστυνομία   :2funny:

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη μετά τον τροχό!!!! Μεγάλη επιτυχία της ΕΛΛΑΣ!!!!!
..ή... τσαντίστηκαν επειδή δεν τους έκοψαν απόδειξη παροχής υπηρεσιών!!!!!!!!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
"Στη σύλληψη μιας γυναίκας που διατηρούσε ινστιτούτο αισθητικής στο Μαρούσι προχώρησε η αστυνομία χθες το πρωί, διότι εκτός από υπηρεσίες μασάζ που διατείνονταν ότι προσέφερε, η συλληφθείσα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις, εις βάρος των πελατών της.

Τους κακομοιρηδες. Πηγανε οι άνθρωποι για ένα μασαζάκι και βρεθήκανε να τους  :pipa1:  και να  :fuck2:  . Ευτυχώς τους έσωσε η αστυνομία   :2funny:

Η δεν τους τα ακουμπησαν η δεν τους εκατσαν οι κορασιδες λογω χρωματος !!!!!

DSQUARED2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα και απο εμενα.ξερει κανεις ρε παιδια τι παιζει σκουφα 10 κολωνακι?εχει μεσα 2-3 πολυ καλα,αλλα το παιζουν ολοι εκει μεσα κυριες και δεν αναφερουν τιποτα για :fuck1: η εμπειρια μου βεβαια αλλα μου λεει.ολες φορουσαν ρομπα,γοβες και καλσον απο μεσα....εστειλα και email μπας και ψαρεψω τιποτα αλλα :jerking: αν ξερει κανεις τιποτα ας βοηθησει.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
καλημερα και απο εμενα.ξερει κανεις ρε παιδια τι παιζει σκουφα 10 κολωνακι?εχει μεσα 2-3 πολυ καλα,αλλα το παιζουν ολοι εκει μεσα κυριες και δεν αναφερουν τιποτα για :fuck1: η εμπειρια μου βεβαια αλλα μου λεει.ολες φορουσαν ρομπα,γοβες και καλσον απο μεσα....εστειλα και email μπας και ψαρεψω τιποτα αλλα :jerking: αν ξερει κανεις τιποτα ας βοηθησει.
Καλά μουνιά πεταμένα λεφτά  ;)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Σαπφους 148 τι πλξροφοριες εχουμε; Απ ο αγγελιες τα νεα. Μονη της ειπε ειναι 24 ετων 40 γιουρος μπριζολα καλαμακι φραππε και 50 καλαμακι χωρις

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Σαπφους 148 τι πλξροφοριες εχουμε; Απ ο αγγελιες τα νεα. Μονη της ειπε ειναι 24 ετων 40 γιουρος μπριζολα καλαμακι φραππε και 50 καλαμακι χωρις
Αυτη είναι η αγγελια:?

ΜΑΣΑΖ ριλάξ (40€) από πανέμορφη 24χρονη μασέζ. Χαλάρωση, ψυχική ευεξία, χώρος ζεστός  6947-****37 (10.00-22.00)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αυτη είναι η αγγελια:?

ΜΑΣΑΖ ριλάξ (40€) από πανέμορφη 24χρονη μασέζ. Χαλάρωση, ψυχική ευεξία, χώρος ζεστός  6947-****37 (10.00-22.00)
Ρεεεεεεεεεεεεε online με τίς καταχωρήσεις αγγελιών είσαι; :grin:
*Σαπφούς Good view city;

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
δεν ξερω κατι, η αγγελια ειναι σχετικα φρεσκια. Προφανως τη διευθυνση στην έδωσε αυτή και είναι Καλλιθέα. Δε μου βγαινει κάτι αλλο...
ΔΙΟΜΗΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣ

Συνημμένα

• map.jpg
    map.jpg
    110,4 KB · Εμφανίσεις: 23

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ρεεεεεεεεεεεεε online με τίς καταχωρήσεις αγγελιών είσαι; :grin:
*Σαπφούς Good view city;
ρε το εχω πει, εχω το λινκ με τις αγγελιες κατω στην υπογραφη μου  ;)

Καλλιθεα πιθανοτατα, ΟΡΜΑΑΑΑΑ  :grin: :grin: :grin:

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδια πωσ εμφανιζεται η φωτογραφια κατω απ το ονομα στο θρεντ ???

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Παρεπιπτόντως, έχει εμφανιστεί και άλλη μια ενδιαφέρουσα νέα αγγελία:

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!! Υπέροχος χώρος με μασάζ μιας ώρας. Χαμάμ, σάουνα δώρο. Δύο (2) στο Spa για εμπειρία μοναδική! Μόνο με ραντεβού  210-30****6. Καθημερινά 11.00-21.00, εκτός Κυριακής

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ήμαρτον δεν έχουμε άλλα λεφτά για scouting  :headbang:
Μην ανοίγεται άλλα φτάνει

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6

Τους κακομοιρηδες. Πηγανε οι άνθρωποι για ένα μασαζάκι και βρεθήκανε να τους  :pipa1:  και να  :fuck2:  . Ευτυχώς τους έσωσε η αστυνομία   :2funny:

ασε με τωρα με την ΕΛ.ΑΣ    :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  , που οποτε εχουν ''ΧΩΡΟ" ή ''ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ''  ή ''ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ'' , πηγαινουν στα μασαζομαγαζα και πουλανε με το ''κιλο''  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  αντε ......  

εδω μια φορα θελανε και απο εμενα να αγορασω κουπονι για μια λαχειοφορο που ειχαν , επειδη με ειδαν να βγαινω απο τιν πορτα του μασαζομαγαζιου , δεν τους εδωσα ομως καμια σημασια και πηγαν να προκαλεσουν φασαρια  :jerking: δειχνοντασ μου τιν αστυνομικη τους ταυτοτητα  αλλα  τους κοπικε ο τσαμπουκας οταν τους εδωσα να διαβασουν τιν δικια μου  ταυτοτητα  :s&m_2: , διαβασαν τι εγραφε  :s&m_3: , και κανενα τιν παπια οτι δεν συμβαινει τιποτα , και μπηκαν στο μασαζομαγαζο ............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom