Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (0 μέλη και 100 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
πεμπτη η σαββατο ετοιμαζω εξορμηση με φιλο εκτος χωρου.λεω να κινηθω κοντα στο πολυτεχνειο. εχω παει μονο με ζανα απο αυτη την περιοχη. μπορειτε να με συμβουλεψετε για κατι καλο μην ξευτιλιστω στον ανθρωπο η μηπως να τον ριξω πανω στην ζανα για σιγουρια. αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ο φιλος μου γερνει προς πιπινι μερια
καλη εναλλακτική στη γειτονια, ειναι αυτη www.bourdela.com/forum/index.php?topic=110748.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=110748.0[/url]

ΥΓ: δε χρειαζεται να γραφεις το ιδιο σε πολλά θρεντ, σε ενα φτανει

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
πεμπτη η σαββατο ετοιμαζω εξορμηση με φιλο εκτος χωρου.λεω να κινηθω κοντα στο πολυτεχνειο. εχω παει μονο με ζανα απο αυτη την περιοχη. μπορειτε να με συμβουλεψετε για κατι καλο μην ξευτιλιστω στον ανθρωπο η μηπως να τον ριξω πανω στην ζανα για σιγουρια. αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ο φιλος μου γερνει προς πιπινι μερια
στουρναρη 47 ....Χριστίνα ή Μόνικα ή Βικυ  ....Αν γουστάρει τα μιλφ Ελένη....

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Αντ'αυτού η γυναίκα με καθυσήχασε με την ηρεμία και την αποφασίστηκότητά της να μου εξηγήσει το κάθετί για τις ανησυχίες μου που τις θεώρησε δικαιολογημένες με όσα μου είπε η Βαλεντίνα.
Έτσι θεώρησα να σωστό να σας ενημερώσω.
Φιλε καλες και αξιοπιστες οι προθεσεις σου (περι ενημερωσης) αλλα μη ξεχνας οτι η κυρία βετα (με τις βυζαρες) ειναι γατονι και χρονια στο κουρμπετι. Ισως λεω ισως σου εδειξε αυτα που ηθελες να δεις για να μη δυσφημησει την Γιουλι..Μη μασατε , παντου τα ιδια ειναι

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τελικα το στουρναρη 47 ειναι το πιο επικρατεστερο τον τελευταιο καιρο.
Εμπιστοσυνη στους συναγωνιστες

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Είναι λέει όλες τους Αλβανίδες εκεί,άπλυτες και βρώμικες και είναι τόσο τσιγκούνες που ούτε στον γιατρό πάνε για να κοιταχτούν και παίζουν με την υγεία των πελατών.
  στην πλειοψηφια αυτο ισχυει.      μπορειs να το  διαπιστωσειs και ο ιδιοs ρωτωνταs και καπου αλλου .  οχι βεβαια την υπευθυνη  του καθε μαγαζιου.        αν  τυχον γνωριζειs καπωs πιο προσωπικα καποιεs  κοπελλεs,  και ξερουν και σου λενε τα παντα.( ειναι εγκυρεs πηγεs).                 

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
στουρναρη 47 ....Χριστίνα ή Μόνικα ή Βικυ  ....Αν γουστάρει τα μιλφ Ελένη....

δοκιμασε αλεξανδρα απο μαρνης 28 αν κ την τελευταια φορα που πηγα δεν την  ειδα εκει

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σε ποιο μασατζιδικο επι της Πατησιων ειναι
υπευθηνη μια Γεωργιανη???
Αν γνωριζει καποιος ας μου πει..

ΖERO???

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εχει περασει κανεις απο θησεως 79;;;

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Οσο για το "επιλεκτικο" κουλουρι της, μου το προσφερε αυτοβουλως και εννοειται οτι το καρφωσα  :grin: :grin: :grin:
  και ησουν και χωριs κουστουμι εκεινη την μερα.      δεν μου λεs τι θα γινει με σενα?      με την θεληση τουs  κουλουρι,  με την θεληση τουs μπανακι, με την θεληση τουs περιποιηση απο πισω( με την καλη την εννοια ε? ).  τοσο γλυκοτσουτσουνοs εισαι? 

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Για CHOKO μου μυρίζει.Το άλλο στο Μαρούσι, στη Θησέως το έχει άντρας.Ο κυρ-Βασίλης.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
....''η συλληφθείσα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις, εις βάρος των πελατών της.

Εναντίον της σχηματίσθηκε δικογραφία. ''

Δηλαδή θα επρεπε κατα την αστυνομια να μην γαμιεται καποια ?
το να πληρωνεις 60 κ 80 κυριοι με τους νομους κ να κανεις μονο μασαζ δεν ειναι μαγκια,ειναι μαλακια.

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
"Στη σύλληψη μιας γυναίκας που διατηρούσε ινστιτούτο αισθητικής στο Μαρούσι προχώρησε η αστυνομία χθες το πρωί, διότι εκτός από υπηρεσίες μασάζ που διατείνονταν ότι προσέφερε, η συλληφθείσα προέβαινε σε ασελγείς πράξεις, εις βάρος των πελατών της.

Εναντίον της σχηματίσθηκε δικογραφία. "

Τους κακομοιρηδες. Πηγανε οι άνθρωποι για ένα μασαζάκι και βρεθήκανε να τους  :pipa1:  και να  :fuck2:  . Ευτυχώς τους έσωσε η αστυνομία  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom