Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (4 μέλη και 205 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ΡΕΕΕΕ !!!   Παιδια, στα αρχιδια μας το ΚΙΤΣ περιβαλλον αυτο που μας ενδιαφερει ειναι οι παρεχομενες υπηρεσιες των λαδοκοριτσιων, και βεβαια οταν λενε 25 χρονων να ειναι 25 και οχι 37 η 47  βεβαια αυτη ειναι γνωμη μου. Προς ενημερωση σας εχθες που τν πηρα τ/φ και μου ειπε και σε εμενα οτι ειναι 25 ετων, την ρωτησα εαν ειναι και καμμια αλλη, και μου απαντησε οτι ειναι μια φιλη της 33 χρονων. Δηλαδη αυτη την φιλη της την κοβω για 45 η και 50 μετα τα λεγομενα σας!!!!!!!!!!!!!!!!   ΡΕΕΕΕ.... για τοσο  :jerking: :jerking: :jerking: μας περνανε?????

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
AKISATHENS ελαβα  το π/μ και φυσικα εχεις το δικιο σου. Γιαυτο και θα κανω μια επιτοπια ερευνα προσωπικα !!!! Ενταξει ???

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
   μαλλον λαθοs κανειs.   kai ιδιωs για το πρωκτικο.    μιλαμε για το ιδιο προσωπο ?   
Εγω δεν πήρα.Εσύ πηρες??? διότι οπως παρακάτω λες"επιβάλλει τους δικούς της κανόνες".Τι κανόνες?Μη ετούτο,όχι εκείνο,μη το άλλο κλπ κλπ κλπ.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Εγω δεν πήρα.Εσύ πηρες??? διότι οπως παρακάτω λες"επιβάλλει τους δικούς της κανόνες".Τι κανόνες?Μη ετούτο,όχι εκείνο,μη το άλλο κλπ κλπ κλπ.
   εσυ  για ποια αναφερεσαι.      εγω το πρωκτικο το εγραψα για την χριστινα απο συγγρου 147.     οσο για το αλλο( για τουs δικουs τηs κανονεs),  πηγαινε για αυτην την βανεσα , που δεχεται στο σπιτι τηs.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ωρα και καιρος για μια ενημερωση:

Καταστημα Πανωπης 2, Γλυφαδα
Οπως οι περισσοτεροι γνωριζετε εκει ειναι η Ερρικα απο Ποσειδωνος 66 οπως και η Σοφια και η Παολα (αν θυμαμαι καλα το ονομα).
1. Σοφια (η ελληνιδα), ευγενικη, κοντουλα, προθυμουλα, πεταχτουλα... ηλικια 25-30, στηθακι 2αρι τραβηγμενο και πεσμενο
2. Σοφια (ιταλιαδα), ενα κορμι που ελειπε απο τις μασαζκλερι, στηθος 3.5 σιλικονατο καλοφτιαγμενο, ομορφη στα ορια της εκφυλοφατσας, υπακουη, προθυμη, απιστευτα καλοσχηματισμενα ποδια και γενικοτερα ολο το κορμι πολυ πανω απο το μεσο ορο των καταστηματων ελαιοτριβειας , ηλικιαι οπως ανωθεν, 25-30max
3. Βικη, ρωσακι αυθεντικο, πολυ ομορφο κορμι, φοβερα ματια, αδυνατη... (γουστα ειναι αυτα, μη βαρατε), υπακουη, χαμογελαστη, προθυμη, ηλικα 25-30max, το μονο λιγο τρομακτικο ειναι οτι φοραει σιδερακια... αντιλαμβανεστε τον φοβο μου....
4. Παολα, ελληνοιταλικης καταγωγης και προελευσης, μικρουλα πολυ (max22), γεματουλα αλλα οταν βγαλει τα ρουχα λες ευτυχως που πηρα αυτο το θηριο, στηθος 3+, υσικο, σκληρο, στητο, μπλε ματια (ή πρασινα?) φυσικα (οχι "φακατα"), πολυ χαρουμενη και καλη παρουσια, εξαιρετικες χειλαρες για ολα... εξαιρετικες...
Μια ακομα κοπελα δεν θυμαμαι ονομα, αλβανιδα, ομορφο κορμι, προθυμη επισης για ολα, ψαρωμενη λιγο αλλα θα στρωσει.

Γενικα tips για ολα τα κοριτσια:
1. πολυ πολυ καθαρα
2. πολυ ευγενικα
3. πολυ χαμογελαστα
4. τα κανουν ολα πλην απο αυτο που εκαναν ο Γιαννακης με τον Γκαλη καποτε, ή μπορει και να το κανουν, απλως εγω δεν ζητησηα ακομα
5. ελληνικα κανονικοτατα απο ολα τα κοριτσια
6. διαρκεια πανω απο ωρα μαζι με τα μπανια, τιμουν κανονικοτατα και το τελευταιο ευρω που παιρνουν

Τιμες 60 μονο μασαζ (χαχαχαχαχαχ...) 80 τον κουναω τον φραπε, 100 πληρες μενου με το γλυκο.

Περιβαλλον πολυ ομορφο, καθαρο, 3 δωματια αλλα το ενα εχει χαλια μπανιο...(οχι μεσα στα δωμαται το μπανιο), πετσετες σε σακουλακια, παντοφλες ατομικες πανινες, ποτακια σερβιρονται.

αφησα τελευταια την ερρικα γιατι οι γνωστες ξερουν οτι κανει μονο σε οποιον θελει και οποτε γουσταρει, οποτε...μην περιμενετε και πολλα... εινια ελληνοβραζιλιανα, σχετικα καλο κορμι, σχετικα... μαλλον πεσμενα στηθια και γεματη σταπλαγια, αλλα ολο το πακετο καλο..

αν παρελειψα κατι ή υπαρχουν αποριες, παρακαλω πληροφοριες ενταυθα.

τα σεβη μου στην ομηγυρις.

ακριβεστατη ενημερωση με πτυχες προς την θετικη υπερβολη. πολυ κοντα ομως στην πραγματικοτητα. και οι ιδιοι να την γραφαν, δεν θα απειχαν πολυ απο τα γραφομενα ;)

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
   εσυ  για ποια αναφερεσαι.      εγω το πρωκτικο το εγραψα για την χριστινα απο συγγρου 147.     οσο για το αλλο( για τουs δικουs τηs κανονεs),  πηγαινε για αυτην την βανεσα , που δεχεται στο σπιτι τηs.
για τη Βανεσσα είπα οτι δεν...οχι..μη...χωρις πρωκτικό.Ασε πολύ μυγιάγγιχτη.πάμε γι άλλα.

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χριστινάκι:
λεπτή με όμορφο κωλαράκι (μου αρέσουνε οι μικροί στρογγυλοί κώλοι). μέτριου αναστήματος
με πανέμορφο στηρό 2,5 άρι στήθος, φυσικότατο
κοντό καρέ μαλλί - βαμμένο ξανθό.
σκουλαρικάκι στη μύτη - γμτ μιά απορία...πώς στο διάολο τη φυσάνε τη μύτη τους; δεν πονάνε ;; (άσχετοοοοοοο)
...τα κονομησε όμως και έγινε πολύ ΞΕΠΕΤΑ η τα 60 είναι λίγα γι αυτήν.

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
ακριβεστατη ενημερωση με πτυχες προς την θετικη υπερβολη. πολυ κοντα ομως στην πραγματικοτητα. και οι ιδιοι να την γραφαν, δεν θα απειχαν πολυ απο τα γραφομενα ;)

με τη διαφορα οτι δεν ανηκω στους "ιδιους", σαφως ομως εμπεριεχεται η 100% υποκειμενικη αποψη ενος ανθρωπου που βολταρει στις μασαζκλερι τα τελευταια μολις 8 χρονια και μια μικρουλα αποψη για τη σαβουρα αλλα και για το καλο που κυκλοφορει, την εχει, τιποτα λιγοτερο τιποτα παραπανω... οποτε θεωρω πρεπον να μην διαποτιζουμε τα σχολια μας με την υποψια οτι τα γραφομενα ειναι αν οχι των "ιδιων", τουλαχιστον κατευθυνομενα.

marlbgs

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
11
Πόντοι
1
ρε παιδια η Μαρση ξερει κανεις που ειναι?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
για τη Βανεσσα είπα οτι δεν...οχι..μη...χωρις πρωκτικό.Ασε πολύ μυγιάγγιχτη.πάμε γι άλλα.
  ετσι ειναι.   μολιs μπηκα μου λεει παμε  μεσα?    τηs λεω κατσε να μιλησουμε λιγο.     την καταλαβα  στο 5λεπτο που  μιλησαμε    και σηκωθηκα και εφυγα.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Τελικα η Χριστινα δινει ΚΟΛΟ η οχι ρε παιδια ???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
@τιοπ
δεν ξέρω αδερφέ
με εμένα έκανε καλό πρόγραμμα και ειδικά την τελευταία φορά έκανε και καλύτερο μασάζ από ό,τι συνήθως
βέβαια κι εγώ από τη μεριά μου δεν την χαϊδολόγησα καθόλου πριν να περάσει αρκετός χρόνος και να ιδρώσει....
έκανε μια κίνηση να γδυθεί νωρίς (αείναι αλήθεια), αλλά εγώ τον κινέζο, της έδωσα οδηγία πού να με τρίψει παραπάνω....χααχχα

Εχθές πάντως 8 η ώρα έκανα μια βόλτα από Συγγρού 29 και από 147.
Στο πρώτο φουλ το τιμ, αλλά δεν μου έκανε κάποια πολύ κλικ, στο δεύτερο όλες δουλεύανε εκτός από 2 αλλά και πάλι δε ψώνισα
έχει ο κόσμος πόνους στη μέση πολλούς...χαχααχα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
@τιοπ
δεν ξέρω αδερφέ
με εμένα έκανε καλό πρόγραμμα και ειδικά την τελευταία φορά έκανε και καλύτερο μασάζ από ό,τι συνήθως
βέβαια κι εγώ από τη μεριά μου δεν την χαϊδολόγησα καθόλου πριν να περάσει αρκετός χρόνος και να ιδρώσει....
έκανε μια κίνηση να γδυθεί νωρίς (αείναι αλήθεια), αλλά εγώ τον κινέζο, της έδωσα οδηγία πού να με τρίψει παραπάνω....χααχχα

Στο πρώτο φουλ το τιμ, αλλά δεν μου έκανε κάποια πολύ κλικ, στο δεύτερο όλες δουλεύανε εκτός από 2 αλλά και πάλι δε ψώνισα
Ο κόσμος έχει πολύ παρά για σκότωμα  :think:

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
@τιοπ
δεν ξέρω αδερφέ
με εμένα έκανε καλό πρόγραμμα και ειδικά την τελευταία φορά έκανε και καλύτερο υνατο σασάζ από ό,τι συνήθως

...λέμε και τα καλά της μασαζακι όντως προσεγμένο και δυνατό , πεντακάθαρη και ευγενική αλλα πολύ τυπικη στο 2ο μέρος.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
σημερινη βολτα σε Στουρναρη 63
αρκετα κοριτσια διαλεξα Νατασα ψηλη ρωσιδα καλο κορμι αλλα κρυα κατασταση...βυζια σιλικονατα
αλλα φαινονται οτι ειναι ψευτικα, συμπεριφορα αντε να τελειωνουμε , μασαζ αστο καλυτερα.
ζηταει για τα εξτρα εκτοσ συναγωνισμου χρηματα για να τα αποφυγει οποτε αρνητικο...
σορρυ
στα θετικα καλο κορμι ωραια ποδια και ωραια θεα στα 4
με μενα παντως οχι ξανα ειδικα σημερα οπως ειναι το εβδομηνταρι δυσκολο!!!
φιλαρακι μου δεν ξερω πως σου ετυχε αυτο αλλα την συγκεκριμενη κοπελα την θεωρω παρα πολυ εντιμη προταση στο μαγαζι αυτο, την εχω παρει 3 φορες το τελευταιο 2μηνο και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος.
αναλυτικα: μασαζ διαρκεια περιπου 20 λεπτα, αθλητικο, δυνατο σε σημειο που της ειπα οτι αν κανει τετοιο μασαζ σε καποιον αγυμναστο θα του βγαλει προβλημα,εμενα παντως με ελυσε εντελως.
στο κυριως τωρα τι να σου πω, ειναι μια εντυπωσιακη γυναικα ψηλη με ωραια ματια τρομερες ποδαρες,υπεροχο κωλι,σουπερ κορμι και πλαστικα βυζια που εμενα δεν με χαλανε!!
παπι κανει με σκουφι παντα,αλλα εχει τρομερη συμμετοχη και διαθεση με αλλαγες στασεων ,φωνουλες,φιλια παντου,βασιλικη περιποιηση στα μπαλακια  κτλ.τωρα να επεσες σε λαθος στιγμη? δεν ξερω παντως εγω περασα σουπερ ολες τις φορες!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.373
Πόντοι
46.232
καλησπερα σε ολους,σημερινη επισκεψη γυρω στις 14.30 στουρναρη 47 για να δω επιτελους την χρηστινα,εχω παει αλλες δυο φορες την πρωτη δεν περασα λογο του περιστατικου με τους μοτοσυκλετηστες του εκαβ που ειχα γραψει(τελικα απο οτι μου ειπε η καυλιαρα απο τας σερρας ο καημενος ο συναθλητης πεθανε εκεινηντην ημερα) την δευτερη μερα οταν πηγα να χτυπησω το κουδουνι μου την επεσε ενας τυπος που ειπε οτι ηταν ο διαχειρηστης και μου ελεγε τι κανεις εδω και μας εχετε χαλασει την πολυκατοικια και διαφορα τετεια εφαγα ξενερα και αποχωρησα σημερα ηταν τριτη και φαρμακερη......για μενα η χρηστινα εκτος του οτι ειναι πολυ σεξι εχει το τελειο σωμα για γαμησια ,μελεχρινη με τελεια μεγαλα βυζια με ρογες που μολις ερεθηστουν μεγαλωνουν και σκληραινουν απιστευτα αλλα για μενα το καλυτερο σημειο πανω της ειναι τα ποδια της και ειδικα τα μπουτια της ειναι απιστευτα σφιχτα ακομα το δερμα της ειναι σφιχτο και μεταξενιο τελεια αποτριχωση ενω και το μουνι της ειναι πεντακαθαρο για πολλα γλυψιματα,μασαζακι μερτιο προς καλο μετα  :pipa2: χωρις προφυλακτικο για αρκετη ωρα υγρη βαθια και με περιποιηση και αρ@@@@@ων μετα η σειρα μου να ανταποδωσω με γλυφωμουνι μετα παρασμα προφυλακτικου τοποθετηση αυτης πανω στα μασαζωκρεβατω καρατωντας της τα ποδια της ψηλα και δυνατο σφυροκοπημα που εδειχνε να γουσταρει ενω ειχα και απιστευτη θεα τα υπετοχα βυζια της για λιγο μετε την περνω στα ορθια και μετα με βαζει πανα στον καναπε και ανεβαινει απο πανω μου οπου αναλαμβανει αυτη πρωτοβουλια μετα πισωκολλητα παλι στον καναπε και μετα στηθηκε στα ορθια και την πηρα πισωκολητα στο μασαζοκρεβατο κωλο μου ειπε οτι δεν κανει αν και δαχτυλο με αφησε να βαζω καποια στιγμη της ειπα οτι δεν μορω αλλο θα χυσω και μου ειπε βγαλτον να ηρεμησεις λιγο και συνεχιζουμε....ξανα αυτη απο πανω και οταν ηρθε η ωρα να τελειωσω της ζητησα να το κανω στο στομα της αλλα μου ειπε οχι τελικα καταθεσα στα βυζια της.....θα ξαναπαω σιγουρα με την γυμναστρια γιατι εκτος τον αλλον πιστευω οτι ειχαμε καλη χημεια μεταξυ μας........

speedy74

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι καλησπερα, οποιος ξερει λεει σας παρακαλω πια ειναι τα διαθεσιμα μασαζουδρηματα στην Κηφισιας? Ειναι στο δρομο μου και το μονο που ξερω ειναι το 12 στο οποιο δεν ανοιγουν ποτε ομως. Any help???? 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom