kanis na m enimerosi gia kalirois 48?
ehi mia maria milf? iha diavasi xeri kanis kati???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
papaPoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Ωρα και καιρος για μια ενημερωση:
Καταστημα Πανωπης 2, Γλυφαδα
Οπως οι περισσοτεροι γνωριζετε εκει ειναι η Ερρικα απο Ποσειδωνος 66 οπως και η Σοφια και η Παολα (αν θυμαμαι καλα το ονομα).
1. Σοφια (η ελληνιδα), ευγενικη, κοντουλα, προθυμουλα, πεταχτουλα... ηλικια 25-30, στηθακι 2αρι τραβηγμενο και πεσμενο
2. Σοφια (ιταλιαδα), ενα κορμι που ελειπε απο τις μασαζκλερι, στηθος 3.5 σιλικονατο καλοφτιαγμενο, ομορφη στα ορια της εκφυλοφατσας, υπακουη, προθυμη, απιστευτα καλοσχηματισμενα ποδια και γενικοτερα ολο το κορμι πολυ πανω απο το μεσο ορο των καταστηματων ελαιοτριβειας , ηλικιαι οπως ανωθεν, 25-30max
3. Βικη, ρωσακι αυθεντικο, πολυ ομορφο κορμι, φοβερα ματια, αδυνατη... (γουστα ειναι αυτα, μη βαρατε), υπακουη, χαμογελαστη, προθυμη, ηλικα 25-30max, το μονο λιγο τρομακτικο ειναι οτι φοραει σιδερακια... αντιλαμβανεστε τον φοβο μου....
4. Παολα, ελληνοιταλικης καταγωγης και προελευσης, μικρουλα πολυ (max22), γεματουλα αλλα οταν βγαλει τα ρουχα λες ευτυχως που πηρα αυτο το θηριο, στηθος 3+, υσικο, σκληρο, στητο, μπλε ματια (ή πρασινα?) φυσικα (οχι "φακατα"), πολυ χαρουμενη και καλη παρουσια, εξαιρετικες χειλαρες για ολα... εξαιρετικες...
Μια ακομα κοπελα δεν θυμαμαι ονομα, αλβανιδα, ομορφο κορμι, προθυμη επισης για ολα, ψαρωμενη λιγο αλλα θα στρωσει.
Γενικα tips για ολα τα κοριτσια:
1. πολυ πολυ καθαρα
2. πολυ ευγενικα
3. πολυ χαμογελαστα
4. τα κανουν ολα πλην απο αυτο που εκαναν ο Γιαννακης με τον Γκαλη καποτε, ή μπορει και να το κανουν, απλως εγω δεν ζητησηα ακομα
5. ελληνικα κανονικοτατα απο ολα τα κοριτσια
6. διαρκεια πανω απο ωρα μαζι με τα μπανια, τιμουν κανονικοτατα και το τελευταιο ευρω που παιρνουν
Τιμες 60 μονο μασαζ (χαχαχαχαχαχ...) 80 τον κουναω τον φραπε, 100 πληρες μενου με το γλυκο.
Περιβαλλον πολυ ομορφο, καθαρο, 3 δωματια αλλα το ενα εχει χαλια μπανιο...(οχι μεσα στα δωμαται το μπανιο), πετσετες σε σακουλακια, παντοφλες ατομικες πανινες, ποτακια σερβιρονται.
αφησα τελευταια την ερρικα γιατι οι γνωστες ξερουν οτι κανει μονο σε οποιον θελει και οποτε γουσταρει, οποτε...μην περιμενετε και πολλα... εινια ελληνοβραζιλιανα, σχετικα καλο κορμι, σχετικα... μαλλον πεσμενα στηθια και γεματη σταπλαγια, αλλα ολο το πακετο καλο..
αν παρελειψα κατι ή υπαρχουν αποριες, παρακαλω πληροφοριες ενταυθα.
τα σεβη μου στην ομηγυρις.
Οπως οι περισσοτεροι γνωριζετε εκει ειναι η Ερρικα απο Ποσειδωνος 66 οπως και η Σοφια και η Παολα (αν θυμαμαι καλα το ονομα).
1. Σοφια (η ελληνιδα), ευγενικη, κοντουλα, προθυμουλα, πεταχτουλα... ηλικια 25-30, στηθακι 2αρι τραβηγμενο και πεσμενο
2. Σοφια (ιταλιαδα), ενα κορμι που ελειπε απο τις μασαζκλερι, στηθος 3.5 σιλικονατο καλοφτιαγμενο, ομορφη στα ορια της εκφυλοφατσας, υπακουη, προθυμη, απιστευτα καλοσχηματισμενα ποδια και γενικοτερα ολο το κορμι πολυ πανω απο το μεσο ορο των καταστηματων ελαιοτριβειας , ηλικιαι οπως ανωθεν, 25-30max
3. Βικη, ρωσακι αυθεντικο, πολυ ομορφο κορμι, φοβερα ματια, αδυνατη... (γουστα ειναι αυτα, μη βαρατε), υπακουη, χαμογελαστη, προθυμη, ηλικα 25-30max, το μονο λιγο τρομακτικο ειναι οτι φοραει σιδερακια... αντιλαμβανεστε τον φοβο μου....
4. Παολα, ελληνοιταλικης καταγωγης και προελευσης, μικρουλα πολυ (max22), γεματουλα αλλα οταν βγαλει τα ρουχα λες ευτυχως που πηρα αυτο το θηριο, στηθος 3+, υσικο, σκληρο, στητο, μπλε ματια (ή πρασινα?) φυσικα (οχι "φακατα"), πολυ χαρουμενη και καλη παρουσια, εξαιρετικες χειλαρες για ολα... εξαιρετικες...
Μια ακομα κοπελα δεν θυμαμαι ονομα, αλβανιδα, ομορφο κορμι, προθυμη επισης για ολα, ψαρωμενη λιγο αλλα θα στρωσει.
1. πολυ πολυ καθαρα
2. πολυ ευγενικα
3. πολυ χαμογελαστα
4. τα κανουν ολα πλην απο αυτο που εκαναν ο Γιαννακης με τον Γκαλη καποτε, ή μπορει και να το κανουν, απλως εγω δεν ζητησηα ακομα
6. διαρκεια πανω απο ωρα μαζι με τα μπανια, τιμουν κανονικοτατα και το τελευταιο ευρω που παιρνουν
Τιμες 60 μονο μασαζ (χαχαχαχαχαχ...) 80 τον κουναω τον φραπε, 100 πληρες μενου με το γλυκο.
Περιβαλλον πολυ ομορφο, καθαρο, 3 δωματια αλλα το ενα εχει χαλια μπανιο...(οχι μεσα στα δωμαται το μπανιο), πετσετες σε σακουλακια, παντοφλες ατομικες πανινες, ποτακια σερβιρονται.
αφησα τελευταια την ερρικα γιατι οι γνωστες ξερουν οτι κανει μονο σε οποιον θελει και οποτε γουσταρει, οποτε...μην περιμενετε και πολλα... εινια ελληνοβραζιλιανα, σχετικα καλο κορμι, σχετικα... μαλλον πεσμενα στηθια και γεματη σταπλαγια, αλλα ολο το πακετο καλο..
σουπερ ενημερωση!!!Ωρα και καιρος για μια ενημερωση:
Καταστημα Πανωπης21, Γλυφαδα
Οπως οι περισσοτεροι γνωριζετε εκει ειναι η Ερρικα απο Ποσειδωνος6667 οπως και η Σοφια και η Παολα (αν θυμαμαι καλα το ονομα).
2 διορθωσουλες μονο
papaPoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
σουπερ ενημερωση!!!
2 διορθωσουλες μονο
πολυ σωστα φιλτατε για το 67... αλλα για το 2 εισασε σιγουρος? γιατι οταν εχεις τα ζυγα στο δεξι σου χερι και προχωρας μπροστα, τα νουμερα μεγαλωνουν... και εκεινη η πολυκατοικια εινια η αρχη της αριθμησης...
οποτε αν γυρισεςι πισω και προχωρησεις πας 2.4.6 και λοιπα... τελος παντων, μικρη σημασια εχει...
Φευγοντας μου ειχε δωσει καρτουλα η Ερικα που εγραφε Πανωπης 2 (απο οσο θυμαμαι γιατι την πεταξα άμεσα για προφανεις λόγους), αλλα οπως λες, μικρη σημασια εχει. Οποιος θελει να το βρει θα το βρει. Και btw, κουδουνι SeaView ;)πολυ σωστα φιλτατε για το 67... αλλα για το 2 εισασε σιγουρος? γιατι οταν εχεις τα ζυγα στο δεξι σου χερι και προχωρας μπροστα, τα νουμερα μεγαλωνουν... και εκεινη η πολυκατοικια εινια η αρχη της αριθμησης...
οποτε αν γυρισεςι πισω και προχωρησεις πας 2.4.6 και λοιπα... τελος παντων, μικρη σημασια εχει...
papaPoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Φευγοντας μου ειχε δωσει καρτουλα η Ερικα που εγραφε Πανωπης 2 (απο οσο θυμαμαι γιατι την πεταξα άμεσα για προφανεις λόγους), αλλα οπως λες, μικρη σημασια εχει. Οποιος θελει να το βρει θα το βρει. Και btw, κουδουνι SeaView ;)
καλυτερα seaview παρα savour απο τα αλλα μαγιαζια...
περασμα σημερα απο σολομου 66 5οσ οροφοσ!κουδουνι "φαση"!ανοιγει η πορτα και βλεπω την σερηφισα απο φραντζη 4!οχι τη
θεοδωρα την αλλη!ονομα δεν θυμαμαι!2 κοπελεσ μπαζα λεμε!τρομαξα!!χαλια χωροσ!3 μερεσ ειναι εκει και μου
ειπε οτι θα φερει συντομα μικρουλεσ!!
θεοδωρα την αλλη!ονομα δεν θυμαμαι!2 κοπελεσ μπαζα λεμε!τρομαξα!!χαλια χωροσ!3 μερεσ ειναι εκει και μου
ειπε οτι θα φερει συντομα μικρουλεσ!!
katsikas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
εκει σερβιρουν με την πρωτη?
Ωρα και καιρος για μια ενημερωση:
Οπως οι περισσοτεροι γνωριζετε εκει ειναι η Ερρικα απο Ποσειδωνος 66 οπως και η Σοφια και . . .
καλυτερα seaview παρα savour απο τα αλλα μαγιαζια...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
ψαχνω την αντριαννα απο σ29 που εδεινε κουλουρι απιστευτο!το μικρο αλβαν το ξεκωλο που ειναι?ειναι ο44?
και με ποιο ονομα??να τη βρω και να την
ναι εκεί θα την βρεις με το ιδιο όνομα...
ap_tolakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα παιδιά, διαβάζω αρκετά συχνά το foroum αλλά η αλήθεια είναι πως δεν γράφω πολύ.. Ήθελα να ρωτήσω για το Beauty Star στην Συγγρού αν έχει πάει κανείς και τι ακριβώς παίζει εκεί;
καλησπέρα παιδιά, διαβάζω αρκετά συχνά το foroum αλλά η αλήθεια είναι πως δεν γράφω πολύ.. Ήθελα να ρωτήσω για το Beauty Star στην Συγγρού αν έχει πάει κανείς και τι ακριβώς παίζει εκεί;
Επειδή με τα fancy names που έχουν τα περισσότερα μασατζίδικα (μέχρι και "Ρουβάς" είχε αναφερθεί κάποτε) δεν τα πάω καλά, δώσε τη διεύθυνση του ιδρύματος και αν ξέρω θα σού πω τις εντυπώσεις μου.
Ουτε λιγο ουτε πολυ αλλα ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ γενικη με μπεταντιν σαν χειρουργειο.Οχι φιλιά οχι δαχτυλα αλλα καλο μασαζακι.Οι μερακλήδες δε θα περασουν καλά αλλα μια δοκιμή θα σας πεισει.Αναμενω και δικές σας εντυπώσεις...κανει και απο αυτο, αλλα λιγο. οχι πολυ.
Αν με 80 κάνει και στριπτηζ έφυγα τρέχονταςΜε 80.....μεχρι και στριπτηζ θα κανει
xasodikisgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ποτε προλαβαν μεσα σε μια εβδομαδα, που εχω να περασω, και εγιναν ολες αυτες οι αλλαγες δεν μπορω να καταλαβω! Μεχρι και ιθαγενεια αλλαξαν οι περισοτερες! Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του. ...Ωρα και καιρος για μια ενημερωση:
1. πολυ πολυ καθαρα
2. πολυ ευγενικα
3. πολυ χαμογελαστα
Υπαρχει μια μικρη βελτιωση λογο αναδουλειας αλλα η νοοτροπια χρονων δεν αλλαζει ευκολα!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66