Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

barkaouan

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σορυ επειδη ειμαι καινουργιος παιζει ρολο αν ειναι ελληνικα η greeklish??

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Ωρα και καιρος για μια ενημερωση:

Καταστημα Πανωπης 2, Γλυφαδα
Οπως οι περισσοτεροι γνωριζετε εκει ειναι η Ερρικα απο Ποσειδωνος 66 οπως και η Σοφια και η Παολα (αν θυμαμαι καλα το ονομα).
1. Σοφια (η ελληνιδα), ευγενικη, κοντουλα, προθυμουλα, πεταχτουλα... ηλικια 25-30, στηθακι 2αρι τραβηγμενο και πεσμενο
2. Σοφια (ιταλιαδα), ενα κορμι που ελειπε απο τις μασαζκλερι, στηθος 3.5 σιλικονατο καλοφτιαγμενο, ομορφη στα ορια της εκφυλοφατσας, υπακουη, προθυμη, απιστευτα καλοσχηματισμενα ποδια και γενικοτερα ολο το κορμι πολυ πανω απο το μεσο ορο των καταστηματων ελαιοτριβειας , ηλικιαι οπως ανωθεν, 25-30max
3. Βικη, ρωσακι αυθεντικο, πολυ ομορφο κορμι, φοβερα ματια, αδυνατη... (γουστα ειναι αυτα, μη βαρατε), υπακουη, χαμογελαστη, προθυμη, ηλικα 25-30max, το μονο λιγο τρομακτικο ειναι οτι φοραει σιδερακια... αντιλαμβανεστε τον φοβο μου....
4. Παολα, ελληνοιταλικης καταγωγης και προελευσης, μικρουλα πολυ (max22), γεματουλα αλλα οταν βγαλει τα ρουχα λες ευτυχως που πηρα αυτο το θηριο, στηθος 3+, υσικο, σκληρο, στητο, μπλε ματια (ή πρασινα?) φυσικα (οχι "φακατα"), πολυ χαρουμενη και καλη παρουσια, εξαιρετικες χειλαρες για ολα... εξαιρετικες...
Μια ακομα κοπελα δεν θυμαμαι ονομα, αλβανιδα, ομορφο κορμι, προθυμη επισης για ολα, ψαρωμενη λιγο αλλα θα στρωσει.

Γενικα tips για ολα τα κοριτσια:
1. πολυ πολυ καθαρα
2. πολυ ευγενικα
3. πολυ χαμογελαστα
4. τα κανουν ολα πλην απο αυτο που εκαναν ο Γιαννακης με τον Γκαλη καποτε, ή μπορει και να το κανουν, απλως εγω δεν ζητησηα ακομα
5. ελληνικα κανονικοτατα απο ολα τα κοριτσια
6. διαρκεια πανω απο ωρα μαζι με τα μπανια, τιμουν κανονικοτατα και το τελευταιο ευρω που παιρνουν

Τιμες 60 μονο μασαζ (χαχαχαχαχαχ...) 80 τον κουναω τον φραπε, 100 πληρες μενου με το γλυκο.

Περιβαλλον πολυ ομορφο, καθαρο, 3 δωματια αλλα το ενα εχει χαλια μπανιο...(οχι μεσα στα δωμαται το μπανιο), πετσετες σε σακουλακια, παντοφλες ατομικες πανινες, ποτακια σερβιρονται.

αφησα τελευταια την ερρικα γιατι οι γνωστες ξερουν οτι κανει μονο σε οποιον θελει και οποτε γουσταρει, οποτε...μην περιμενετε και πολλα... εινια ελληνοβραζιλιανα, σχετικα καλο κορμι, σχετικα... μαλλον πεσμενα στηθια και γεματη σταπλαγια, αλλα ολο το πακετο καλο..

αν παρελειψα κατι ή υπαρχουν αποριες, παρακαλω πληροφοριες ενταυθα.

τα σεβη μου στην ομηγυρις.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

Καταστημα Πανωπης 2 1, Γλυφαδα
Οπως οι περισσοτεροι γνωριζετε εκει ειναι η Ερρικα απο Ποσειδωνος 66 67 οπως και η Σοφια και η Παολα (αν θυμαμαι καλα το ονομα).
σουπερ ενημερωση!!!

2 διορθωσουλες μονο

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
σουπερ ενημερωση!!!

2 διορθωσουλες μονο

πολυ σωστα φιλτατε για το 67... αλλα για το 2 εισασε σιγουρος? γιατι οταν εχεις τα ζυγα στο δεξι σου χερι και προχωρας μπροστα, τα νουμερα μεγαλωνουν... και εκεινη η πολυκατοικια εινια η αρχη της αριθμησης...
οποτε αν γυρισεςι πισω και προχωρησεις πας 2.4.6 και λοιπα... τελος παντων, μικρη σημασια εχει...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
πολυ σωστα φιλτατε για το 67... αλλα για το 2 εισασε σιγουρος? γιατι οταν εχεις τα ζυγα στο δεξι σου χερι και προχωρας μπροστα, τα νουμερα μεγαλωνουν... και εκεινη η πολυκατοικια εινια η αρχη της αριθμησης...
οποτε αν γυρισεςι πισω και προχωρησεις πας 2.4.6 και λοιπα... τελος παντων, μικρη σημασια εχει...
Φευγοντας μου ειχε δωσει καρτουλα η Ερικα που εγραφε Πανωπης 2 (απο οσο θυμαμαι γιατι την πεταξα άμεσα για προφανεις λόγους), αλλα οπως λες, μικρη σημασια εχει. Οποιος θελει να το βρει θα το βρει. Και btw, κουδουνι SeaView  ;)

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Φευγοντας μου ειχε δωσει καρτουλα η Ερικα που εγραφε Πανωπης 2 (απο οσο θυμαμαι γιατι την πεταξα άμεσα για προφανεις λόγους), αλλα οπως λες, μικρη σημασια εχει. Οποιος θελει να το βρει θα το βρει. Και btw, κουδουνι SeaView  ;)

καλυτερα seaview παρα savour απο τα αλλα μαγιαζια...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εύγε για την ολοκληρωμένη ενημέρωση παπαπουλος.
-Good job  :rockon:

asteros

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κανονίστε να κλείσετε ραντεβού πρώτα στο εν λόγω ίδρυμα, γιατί μπορεί να φύγετε άπραγοι... Εγώ γνώρισα πάντως μία ελληνοβραζιλιάνα στην υποδοχή που μου συστήθηκε ως Μαίρη!

Υ.Γ. Είναι στην Πανώπης 2.

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
περασμα σημερα απο σολομου 66 5οσ οροφοσ!κουδουνι "φαση"!ανοιγει η πορτα και βλεπω την σερηφισα απο φραντζη 4!οχι τη
θεοδωρα την αλλη!ονομα δεν θυμαμαι!2 κοπελεσ μπαζα λεμε!τρομαξα!!χαλια χωροσ!3 μερεσ ειναι εκει και μου
ειπε οτι θα φερει συντομα μικρουλεσ!!
:sunglasses:

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ψαχνω την αντριαννα απο σ29 που εδεινε κουλουρι απιστευτο!το μικρο αλβαν το ξεκωλο που ειναι?ειναι ο44?
και με ποιο ονομα??να τη βρω και να την :pipa2:

katsikas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
εκει σερβιρουν με την πρωτη?

Οπως οι περισσοτεροι γνωριζετε εκει ειναι η Ερρικα απο Ποσειδωνος 66 οπως και η Σοφια και . . .

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ψαχνω την αντριαννα απο σ29 που εδεινε κουλουρι απιστευτο!το μικρο αλβαν το ξεκωλο που ειναι?ειναι ο44?
και με ποιο ονομα??να τη βρω και να την :pipa2:

ναι εκεί θα την βρεις με το ιδιο όνομα...

ap_tolakis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παιδιά, διαβάζω αρκετά συχνά το foroum αλλά η αλήθεια είναι πως δεν γράφω πολύ.. Ήθελα να ρωτήσω για το Beauty Star στην Συγγρού αν έχει πάει κανείς και τι ακριβώς παίζει εκεί;

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
καλησπέρα παιδιά, διαβάζω αρκετά συχνά το foroum αλλά η αλήθεια είναι πως δεν γράφω πολύ.. Ήθελα να ρωτήσω για το Beauty Star στην Συγγρού αν έχει πάει κανείς και τι ακριβώς παίζει εκεί;

Επειδή με τα fancy names που έχουν τα περισσότερα μασατζίδικα (μέχρι και "Ρουβάς" είχε αναφερθεί κάποτε) δεν τα πάω καλά, δώσε τη διεύθυνση του ιδρύματος και αν ξέρω θα σού πω τις εντυπώσεις μου.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Τωρα εκτος απο "ΡΟΥΒΑΣ" κυκλοφορει και το ονομα "ΣΑΚΗΣ" οπως εγραψε και συναγωνιστης !!!

tiop

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
  κανει και απο αυτο,  αλλα λιγο.  οχι πολυ.
Ουτε λιγο ουτε πολυ αλλα ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ γενικη με μπεταντιν σαν χειρουργειο.Οχι φιλιά οχι δαχτυλα αλλα καλο μασαζακι.Οι μερακλήδες δε θα περασουν καλά αλλα μια δοκιμή θα σας πεισει.Αναμενω και δικές σας εντυπώσεις...

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0

Οπως οι περισσοτεροι γνωριζετε εκει ειναι η Ερρικα απο Ποσειδωνος 66 οπως και η Σοφια και η Παολα (αν θυμαμαι καλα το ονομα).
1. Σοφια (η ελληνιδα), ευγενικη, κοντουλα, προθυμουλα, πεταχτουλα... ηλικια 25-30, στηθακι 2αρι τραβηγμενο και πεσμενο
2. Σοφια (ιταλιαδα), ενα κορμι που ελειπε απο τις μασαζκλερι, στηθος 3.5 σιλικονατο καλοφτιαγμενο, ομορφη στα ορια της εκφυλοφατσας, υπακουη, προθυμη, απιστευτα καλοσχηματισμενα ποδια και γενικοτερα ολο το κορμι πολυ πανω απο το μεσο ορο των καταστηματων ελαιοτριβειας , ηλικιαι οπως ανωθεν, 25-30max
3. Βικη, ρωσακι αυθεντικο, πολυ ομορφο κορμι, φοβερα ματια, αδυνατη... (γουστα ειναι αυτα, μη βαρατε), υπακουη, χαμογελαστη, προθυμη, ηλικα 25-30max, το μονο λιγο τρομακτικο ειναι οτι φοραει σιδερακια... αντιλαμβανεστε τον φοβο μου....
4. Παολα, ελληνοιταλικης καταγωγης και προελευσης, μικρουλα πολυ (max22), γεματουλα αλλα οταν βγαλει τα ρουχα λες ευτυχως που πηρα αυτο το θηριο, στηθος 3+, υσικο, σκληρο, στητο, μπλε ματια (ή πρασινα?) φυσικα (οχι "φακατα"), πολυ χαρουμενη και καλη παρουσια, εξαιρετικες χειλαρες για ολα... εξαιρετικες...
Μια ακομα κοπελα δεν θυμαμαι ονομα, αλβανιδα, ομορφο κορμι, προθυμη επισης για ολα, ψαρωμενη λιγο αλλα θα στρωσει.

Γενικα tips για ολα τα κοριτσια:
1. πολυ πολυ καθαρα
2. πολυ ευγενικα
3. πολυ χαμογελαστα
4. τα κανουν ολα πλην απο αυτο που εκαναν ο Γιαννακης με τον Γκαλη καποτε, ή μπορει και να το κανουν, απλως εγω δεν ζητησηα ακομα
5. ελληνικα κανονικοτατα απο ολα τα κοριτσια
6. διαρκεια πανω απο ωρα μαζι με τα μπανια, τιμουν κανονικοτατα και το τελευταιο ευρω που παιρνουν

Τιμες 60 μονο μασαζ (χαχαχαχαχαχ...) 80 τον κουναω τον φραπε, 100 πληρες μενου με το γλυκο.

Περιβαλλον πολυ ομορφο, καθαρο, 3 δωματια αλλα το ενα εχει χαλια μπανιο...(οχι μεσα στα δωμαται το μπανιο), πετσετες σε σακουλακια, παντοφλες ατομικες πανινες, ποτακια σερβιρονται.

αφησα τελευταια την ερρικα γιατι οι γνωστες ξερουν οτι κανει μονο σε οποιον θελει και οποτε γουσταρει, οποτε...μην περιμενετε και πολλα... εινια ελληνοβραζιλιανα, σχετικα καλο κορμι, σχετικα... μαλλον πεσμενα στηθια και γεματη σταπλαγια, αλλα ολο το πακετο καλο..

αν παρελειψα κατι ή υπαρχουν αποριες, παρακαλω πληροφοριες ενταυθα.

τα σεβη μου στην ομηγυρις.
Ποτε προλαβαν μεσα σε μια εβδομαδα, που εχω να περασω, και εγιναν ολες αυτες οι αλλαγες δεν μπορω να καταλαβω! Μεχρι και ιθαγενεια αλλαξαν οι περισοτερες! Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του. ...
Υπαρχει μια μικρη βελτιωση λογο αναδουλειας αλλα η νοοτροπια χρονων δεν αλλαζει ευκολα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom