Οταν την επισκεφτητε, αμεση ενημερωση !!!Αλλη μια φωτο της ετσι για να φτιαχτει ο σπανκυ ;) 12 με 9 το βραδυ ειναι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
paliogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μαγκες εχω καλα νεα απο σημερα η αλυσιδα λαδοτρυβιων Συγγρου 147,Συγγρου 29 και Μαρνης 28 το Full προγραμα το χρεωνουν 60 ευρω , Μπραβο του τυπου και καλα θα κανουν να ακολουθησουν και οι υπολοιποι γιατι δεν τους βλεπω να σταυρονουνε πελατη !!!!!!!!!!
ΚΑΙ Ξαναματαμπραβω.......
dhmosthenhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πια ειναι αυτη ρε παιδια?
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Μαγκες εχω καλα νεα απο σημερα η αλυσιδα λαδοτρυβιων Συγγρου 147,Συγγρου 29 και Μαρνης 28 το Full προγραμα το χρεωνουν 60 ευρω , Μπραβο του τυπου και καλα θα κανουν να ακολουθησουν και οι υπολοιποι γιατι δεν τους βλεπω να σταυρονουνε πελατη !!!!!!!!!!
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Έεεεεεεφυγα
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Η ισχύς εν τη ενώσιΜαγκες εχω καλα νεα απο σημερα η αλυσιδα λαδοτρυβιων Συγγρου 147,Συγγρου 29 και Μαρνης 28 το Full προγραμα το χρεωνουν 60 ευρω , Μπραβο του τυπου και καλα θα κανουν να ακολουθησουν και οι υπολοιποι γιατι δεν τους βλεπω να σταυρονουνε πελατη !!!!!!!!!!
Αυτή είναι η δύναμη του μπουρδελα.com
Στη Μαρνη ήταν ήδη 60€ αλλά για 30'.Μαγκες εχω καλα νεα απο σημερα η αλυσιδα λαδοτρυβιων Συγγρου 147,Συγγρου 29 και Μαρνης 28 το Full προγραμα το χρεωνουν 60 ευρω
Τα άλλα 2 ήταν 80€ για 45'. Μήπως έγιναν και αυτά του μισαώρου??
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ρεεεεεεεεεεεεεεε μετά απο ληξίαρχο θα μας αναγκάσεις να προσλάβουμε και λογιστήΣτη Μαρνη ήταν ήδη 60€ αλλά για 30'.
το λεω για να εχουμε το νου μας για τυχον μαρκετιστικα κολπακια. Σε περιοδους κρισης ανθουν οι "οικονομικες" συσκευασιες ;)Ρεεεεεεεεεεεεεεε μετά απο ληξίαρχο θα μας αναγκάσεις να προσλάβουμε και λογιστή
Εδω ο Ζερο ελεγε τις προάλες - σε αλλο μαγαζι βεβαια - οτι βαραγανε την πορτα σα να ητανε σε ντελο... :S
Τωρα που θα μας βγαλουν και την καρτα του πολιτη η χρεωση θα γινεται με το λεπτο και σε λιγο με το δευτερολεπτο,ακου πουστιες,60 ευρω τα 30 λεπτα =120 ευρω η 1 ωρα, αυξηση 50% ρεεε πανε καλα ???????????????????????
Τόσο είναι με παζάρι ή εξ αρχής σου λένε 60;Μαγκες εχω καλα νεα απο σημερα η αλυσιδα λαδοτρυβιων Συγγρου 147,Συγγρου 29 και Μαρνης 28 το Full προγραμα το χρεωνουν 60 ευρω , Μπραβο του τυπου και καλα θα κανουν να ακολουθησουν και οι υπολοιποι γιατι δεν τους βλεπω να σταυρονουνε πελατη !!!!!!!!!!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...προσοχή στους trans....spunky ετοιμασου για εξερευνηση και καταδρομη.
σιγουρα ετσι θα ειναι. και οποιοs θα θελει 40-45 λεπτα( και με το μασαζ μεσα), η τιμη θα ειναι στα 80.Στη Μαρνη ήταν ήδη 60€ αλλά για 30'.
σαs το εχω πει. ο μαγκαs μαζευει το περισσοτερο χρημα, απο την αγορα.Μαγκες εχω καλα νεα απο σημερα η αλυσιδα λαδοτρυβιων Συγγρου 147,Συγγρου 29 και Μαρνης 28 το Full προγραμα το χρεωνουν 60 ευρω , Μπραβο του τυπου
Θα παρακαλούσα να μου στείλετε (εάν γίνεται) αναλυτικές πληροφορίες με π.μ. για το ίδρυμα Σολωμού 59 (1ος όροφος)
π.χ. τηλέφωνο, περιγραφή Μελίνας και ποιο είναι το πρόγραμμά της κ.λπ.
Αγαπητέ casaflias
Η Μελίνα είναι μια κοπέλα (pre-milf) με κανονικό σώμα ξανθιά με ανοιχτόχρωμα μάτια. Μου είχε συστήσει ένας φίλος που την ήξερε και γενικά πέρασα ωραία (πίπες, γλωσσόφιλα , γλειψίματα παντού μπριζόλα σε όλες τις στάσεις) και μάλιστα ξαναπήγα όπου κάθε φορά πρόσφερε κάτι επιπλέον (οχι anal προς το παρόν). Η κοπέλα δεν βιάζεται και μια φορά που είχα κάβλες και τελείωσα πιο γρήγορα με κράτησε στο δωμάτιο για να μου κάνει έξτρα μασάζ, μου έδωσε τηλ. που θα στείλω με Π.Μ.
Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική εμπειρία , εσύ θα αξιολογήσεις καλύτερα την Μελίνα ανάλογα τι ψάχνεις.
Επειδη επιβεβαιωθηκε οτι το 60ευρω προσφερεται για 30', ας αφησουμε τις σαμπανιες για καμια αλλη φορα:Μαγκες εχω καλα νεα απο σημερα η αλυσιδα λαδοτρυβιων Συγγρου 147,Συγγρου 29 και Μαρνης 28 το Full προγραμα το χρεωνουν 60 ευρω , Μπραβο του τυπου και καλα θα κανουν να ακολουθησουν και οι υπολοιποι γιατι δεν τους βλεπω να σταυρονουνε πελατη !!!!!!!!!!
80€/45' = 1,77 €/λεπτο
60€/30' = 2,00 €/λεπτο
δηλ ο τύπος αύξησε τις τιμες του και εμεις πανυγηριζουμε και τον συγχαιρουμε??
Απλα μασηματικα
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Τί στον δαίμονα ρόζ γραμμή έφτιαξε ο τύπος;Επειδη επιβεβαιωθηκε οτι το 60ευρω προσφερεται για 30', ας αφησουμε τις σαμπανιες για καμια αλλη φορα:
80€/45' = 1,77 €/λεπτο
60€/30' = 2,00 €/λεπτο
δηλ ο τύπος αύξησε τις τιμες του και εμεις πανυγηριζουμε και τον συγχαιρουμε??
Απλα μασηματικα
μην το γελας καθολου.Τί στον δαίμονα ρόζ γραμμή έφτιαξε ο τύπος;
Κατι οι τιμες, κατι η (ενιοτε κατευθυνομενη) τρομοκρατια με τα ΣΜΝ, θα φτασουμε και στο τηλεφωνικο "μασαζ"
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Οπα όπα τί είπες τώρα ρε kebap; >μην το γελας καθολου.
Κατι οι τιμες, κατι η (ενιοτε κατευθυνομενη) τρομοκρατια με τα ΣΜΝ, θα φτασουμε και στο τηλεφωνικο "μασαζ"
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
kanis na m enimerosi gia kalirois 48?
Αν έγραφες ελληνικά ίσως και να σε ενημέρωνε κάποιος