Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κόβω βόλτες στα νότια θρεντ γιατί σε μας πάνω,νέκρα και ανακύκλωση συσκευών μόνο.
Καλησπέρα σ όλους.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Λοιπόν μια και ήμουν στη περιοχή είπα να κάνω μια βόλτα από διάφορα λαδομάγαζα για να ενημερώσω.
- Ιουλιανού 29 1ος : 2 κοπέλες Όλγα μιλφ χοντρό αδιάφορο με βύζους, και μια σοφία νομίζω νέα μικρή εμφανίσημη. Η στέλλα μάλλον εφυγε γιατί τσακώθηκε.
- Πατησίων 105 3ος : 2 κοπέλες μια Γιούλια αδύνατη μέτρια και μια ειρήνη χοντρή με  :tits: ψιλομπάζο
- Φερών 19 6ος : 2 κοπέλες μια βικτώρια χάλια μαύρα και μια αλεξάνδρα νοστιμούλα με καλό μπουστο αλλα κοντούλα.
- 3ης Σεπτ 54 2ος : 4 κοπέλες, αντριάννα μελαχρινή λεπτή με ξασμένο μαλλί πολύ μέτρια, Ζανέτ δεν ελεγε, Σουζάνα μιλφ χάλια, κατερίνα μιλφ με  :tits: 4 χοντρουλα
- 3ης Σεπτ 119 4ος : 3 κοπέλες, Ναταλία gilf με πλατινε ξασμένο μαλλί χάλια μαυρα, βικτωρία πολύ ψηλή μελαχρινή μικρούλα με μικρό βυζί μετρια και σοφία μιλφ
                    κοντή μελαχρινή πολύ μέτρια.
- 3ης Σεπτ 119 1ος : 2 κοπέλες, μάργκο χοντρή γριά και άλλο ενα μιλφ αδύνατο αδιάφορο τελείως
- 3ης Σεπτ 59 4ος : 2 κοπέλες μια κάρλα μιλφ αδιάφορη και αλλο ενα μπάζο
- Στουρνάρη 47 1ος : 3 κοπέλες άννα ρουμάνα μικρούλα ξανθούλα ομορφη κοπελίτσα με μέτριο βυζί, χριστίνα δούλευε και ελένη μπάζο. Η μόνικα επιστρέφει σε 10
                    μέρες.
Τελικά κατέληξα Στουρνάρη 63 που είχε αρκετές κοπέλες. Μου άρεσε η αντριάννα και η ελένη. Επέλεξα τη 2η λόγω  :tits2: 3,5 άρια φυσικά. Είναι βουλγάρα κοντούλα με γλυκο προσωπάκι και πιασιματάκια. Δε μιλάει καλά ελληνικά αλλα είναι δεκτική. Η συνεδρία ήταν φουλ στα 70. Δε δεχεται ακάποτο καλαμάκι ούτε δακτυλάκι ούτε φιλάκια στο στόμα (όχι ότι τα επιδιωξα). Γενικά κατάσταση στο μεσο όρο, δε νομίζω ότι θα τη ξανάβλεπα.

Γενικά μπαζοκατάσταση παιδιά.

Για πείτε μου αν έχετε εντοπίσει τη στέλλα από Ιουλιανού πουθενά.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
μπραβο jd καιρό είχαμε να δουμε τετοια ωραια ενημερωση για μασαζ!!! ;)

Ιουλιανου 39 είναι το μαγαζί, μαλλον απο λάθος εγραψες Ιουλιανου 29...
Καθόλου δεν μου κανει εντυπωση οτι τσακωθηκε η Στελλα και αποχωρησε...ητανε γενικα περιέργη και νευρωτικιά , αν και ωραια κοπελα.
Μην ανησυχεις ομως όλες γυρω γυρω έρχονται...στανταρ καποιος σκαουτερ θα την εντοπισει σε αλλο μαγαζι.. :sunglasses:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
 ΛΗΞΙΑΡΧΕ απαραδεκτοs.     σου ξεφυγαν 2 μαγαζια.   και στην ιπποκρατουs με την ρουλα  αρχηγο( δεν αντεξαν αλλο τα κοριτσια  στην  ιλιαδα να μην  :fuck2:)
εεεεπ! την ανταρσια της Ιλιαδας την ανεφερα. Διευθυνσεις εδωσε το ιδιο το καταστημα, βλ. UFO  :uglystupid:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Λοιπόν μια και ήμουν στη περιοχή είπα να κάνω μια βόλτα από διάφορα λαδομάγαζα για να ενημερώσω.
- Ιουλιανού 29 1ος : 2 κοπέλες Όλγα μιλφ χοντρό αδιάφορο με βύζους, και μια σοφία νομίζω νέα μικρή εμφανίσημη. Η στέλλα μάλλον εφυγε γιατί τσακώθηκε.
- Πατησίων 105 3ος : 2 κοπέλες μια Γιούλια αδύνατη μέτρια και μια ειρήνη χοντρή με  :tits: ψιλομπάζο
- Φερών 19 6ος : 2 κοπέλες μια βικτώρια χάλια μαύρα και μια αλεξάνδρα νοστιμούλα με καλό μπουστο αλλα κοντούλα.
- 3ης Σεπτ 54 2ος : 4 κοπέλες, αντριάννα μελαχρινή λεπτή με ξασμένο μαλλί πολύ μέτρια, Ζανέτ δεν ελεγε, Σουζάνα μιλφ χάλια, κατερίνα μιλφ με  :tits: 4 χοντρουλα
- 3ης Σεπτ 119 4ος : 3 κοπέλες, Ναταλία gilf με πλατινε ξασμένο μαλλί χάλια μαυρα, βικτωρία πολύ ψηλή μελαχρινή μικρούλα με μικρό βυζί μετρια και σοφία μιλφ
                    κοντή μελαχρινή πολύ μέτρια.
- 3ης Σεπτ 119 1ος : 2 κοπέλες, μάργκο χοντρή γριά και άλλο ενα μιλφ αδύνατο αδιάφορο τελείως
- 3ης Σεπτ 59 4ος : 2 κοπέλες μια κάρλα μιλφ αδιάφορη και αλλο ενα μπάζο
- Στουρνάρη 47 1ος : 3 κοπέλες άννα ρουμάνα μικρούλα ξανθούλα ομορφη κοπελίτσα με μέτριο βυζί, χριστίνα δούλευε και ελένη μπάζο. Η μόνικα επιστρέφει σε 10
                    μέρες.
Τελικά κατέληξα Στουρνάρη 63 που είχε αρκετές κοπέλες. Μου άρεσε η αντριάννα και η ελένη. Επέλεξα τη 2η λόγω  :tits2: 3,5 άρια φυσικά. Είναι βουλγάρα κοντούλα με γλυκο προσωπάκι και πιασιματάκια. Δε μιλάει καλά ελληνικά αλλα είναι δεκτική. Η συνεδρία ήταν φουλ στα 70. Δε δεχεται ακάποτο καλαμάκι ούτε δακτυλάκι ούτε φιλάκια στο στόμα (όχι ότι τα επιδιωξα). Γενικά κατάσταση στο μεσο όρο, δε νομίζω ότι θα τη ξανάβλεπα.

Γενικά μπαζοκατάσταση παιδιά.

Για πείτε μου αν έχετε εντοπίσει τη στέλλα από Ιουλιανού πουθενά.

Και γαμώ τις αναφορές!!!
Καλά πώς τα θυμάσαι όλα αυτά τώρα πια εγώ σε ένα πάω και ζήτημα αν θυμηθώ τις μισές για να γράψω το report!!!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Καλά πώς τα θυμάσαι όλα αυτά
Σκαει μυτη με τα ειδικα του πορνογυαλια...  :grin: :grin: :grin:
URL]]

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Και γαμώ τις αναφορές!!!
Καλά πώς τα θυμάσαι όλα αυτά τώρα πια εγώ σε ένα πάω και ζήτημα αν θυμηθώ τις μισές για να γράψω το report!!!

Μπα δεν έχω καμμιά φοβερή μνήμη. Να είναι καλα το κινητό τα κρατώ στο σημειωματάριο. Αλλιως δε γίνεται.
Που να τα θυμηθώ.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
μπραβο jd καιρό είχαμε να δουμε τετοια ωραια ενημερωση για μασαζ!!! ;)

Ιουλιανου 39 είναι το μαγαζί, μαλλον απο λάθος εγραψες Ιουλιανου 29...
Καθόλου δεν μου κανει εντυπωση οτι τσακωθηκε η Στελλα και αποχωρησε...ητανε γενικα περιέργη και νευρωτικιά , αν και ωραια κοπελα.
Μην ανησυχεις ομως όλες γυρω γυρω έρχονται...στανταρ καποιος σκαουτερ θα την εντοπισει σε αλλο μαγαζι.. :sunglasses:

thanks zero
Σωστά διορθώνεις 39 και όχι 29

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μπα δεν έχω καμμιά φοβερή μνήμη. Να είναι καλα το κινητό τα κρατώ στο σημειωματάριο. Αλλιως δε γίνεται.
Που να τα θυμηθώ.
Κατα'ρχη να σε συνγχαρω για την αναφορα που εγραψες, αλλα ειμαι σιγουρος οτι και με επαγγελματια στενογραφο να πηγαινες να εκανες λαδορεπορταζ,δεν θα ειχε αυτο το αποτελεσμα !!! Με αλλα λογια  Μ Π Ρ Α Β Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bonscot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας κ από μένα.
Ξέρετε κάτι για ένα ινστιτούτο που υπάρχει στο Μενίδι και λέγεται Spa Parnes;
Τι σόι είναι; Κανονικό ή από αυτά που...προτιμάμε;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μετά από μεγααααααλη τσάρκα κατέληξα στη Συγγρού 147
μην πω για όλη την τσάρκα.
Απλά να πω πως στη Φρατζή 4 είχε 3αξιόλογα κομμάτια (Μαρία και Ελίζα εμένα μου κάνανε κλικ) - ζήτησα ντουέτο και μου το άφηνε στα 140
δεν έκατσα
στη Συγγρού έχει αλλάξει το στυλάκι...τα κορίτσια παρελαύνουνε αλλά δεν φεύγουνε πριν διαλέξεις - όλες μπροστά σου και σε κοιτάνε
και πάλι είχε 3-4 γαμεύσιμες...αλλά προτίμησα στανταράκι Χριστίνα....
80ρικο κλασσικά

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Νέο μαγαζί/αγγελία (ποσα θα ανοιξουν πια???):

ΑΒΑ ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Πατησίων 160, 1ος όροφος κουδούνι "Μασάζ". Πολυτελής χώρος για την απόλυτη χαλάρωσή σας και ευεξία από έμπειρες μασέζ, 10.30-20.30, Σαββατοκύριακο 10.30-18.00

Δεν εχω παει/δεν εχω τηλ. Απλα ενημερωνω.  :rolleyes:

ξαναπερασα απο εδω...
ειναι πρωην σοβαρο κεντρο μασαζ , που μαλλον ο ελληνας ιδιοκτητης το πουλησε και εγινε κωλοχανειο....
σαν χωρος καλος
οι κοπελες που ειδα (3) απαραδεκτες...
χοντρες, ατσουμπαλες, ξεβρακωτες, μου κανανε ολες για αλβανορουμανογυφτισες...
και  να με πληρωνανε δεν καθομουνα, οχι να τις πληρωσω εγω.... :badair:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom