Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697
Συναγωνιστες υπάρχει κάποιο μασαντζιδικο που να προσφέρει full service?
(anal, cim, extra balls)
H λογική είναι να πάω να κάτσω μια ωριτσα και να το ευχαριστηθω γλυτωνοντας το κόστος του hotel

τα περισσότερα στα οποία "γαμας" μπορει να γινει αυτό
απλα το κόστος θα ξεφύγει προς τα πάνω και πρέπει να συζητήσεις με την κοπέλα τι ακριβώς θες και ποσο θα στα χρεωσει.
βεβαια αν καπου εισαι καλός πελατης και σε γνωριζει η κοπέλα μπορει και να πάρεις ολο το πακετο στην "νορμαλ" τιμή χωρις εξτρα χρεωσεις..

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
μπορούμε να βάζουμε τηλέφωνα - πλήρη διεύθυνση - ορόφο κ.λπ. ;
Απ'οτι ξερω δεν μπορουμε !!!!!!!!!  Εαν ομως ενοχληθει ο διαχειριστης θα σου σβησει τις αναφορες σου.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
γιατί να ενοχληθεί από τις αναφορές μου ;
δεν βρίσκω το λόγο
απλά παρέθεσα παλαιό post που έχει τηλέφωνα
εγώ δεν έχω postάρει τηλέφωνα
Εαν ειναι παλαιες ,τοτε δεν υπαρχει προβλημα κανενα, αφου υπαρχουν ακομα εσυ μονο τα ανανεωσες.

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Συναγωνιστες υπάρχει κάποιο μασαντζιδικο που να προσφέρει full service?
(anal, cim, extra balls)
H λογική είναι να πάω να κάτσω μια ωριτσα και να το ευχαριστηθω γλυτωνοντας το κόστος του hotel

εαν σου πουμε καποιο μαγαζι , θα μας πουν ''προμοτορ'' , οποτε δες πμ  ;)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
γιατί να ενοχληθεί από τις αναφορές μου ;
δεν βρίσκω το λόγο
απλά παρέθεσα παλαιό post που έχει τηλέφωνα
εγώ δεν έχω postάρει τηλέφωνα

Ενοχλείται συχνά-πυκνά...... Δε θα είσαι ο τελευταίος που θα του συμβεί κάτι τέτοιο...!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Παρεμπιπτόντος και λίγο άσχετο :offtopic:, αλλά πριν καιρό (χρόνο και), που είχα "ανέβει πάνω" και ζήτησα τη συνδρομή (πληροφορίες) :helpplea: δια του σχετικού ιστού, εισέπραξα "σιγή ασυρμάτου" :( ...!!!
Δεν επανήλθα έκτοτε.
Υ.Γ. Έφαγα κάτι φόλες, που δεν περιγράφεται! :S
Βαλεντίνε ζήτησες γενικά στο θρεντ ινφο ή με πμ σε μένα ή αλλους παίχτες?
Σόρυ αλλά δε θυμάμαι το γεγονός.Πάντως ότι χρειαστείς για πάνω στη διάθεσή σου.
Είμαστε καλά παιδιά εδώ(σε γενικές γραμμές)

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΣΤΗΝ ΘΗΣΕΩΣ 31 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΣΕΡΙΦ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΛΛΟ ΔΙΔΥΜΟ. ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ?
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΙΦΙΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΗΝ ΦΑΩ ΦΟΛΑ , ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1

στην θησεως 31 πιστευω ολγα και σεριφ θα κανουν τρελλο διδυμο. τις εχει παρει κανενας ???
για την σεριφισα δεν ξερω πολλα και εχω αμφιβολιες , την ολγα την ξερω

makisz4

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
υπάρχει καποιο μασατζιδικο ανοικτό κυριακή?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Δεν τα προλαβαινεις πια τα νεα λαδομαγαζα... Και μια και αρχισε πρωι πρωι σημερα το προμοσιον με κατι που μοιαζει σαν ανταρσια παλλακιδων της Ιλιαδας, το συνεχιζω με φρεσκια αγγελιουλα:

ΑΒΑ_ΑΝΟΙΞΑΜΕ και σας περιμένουμε στον νέο υπέροχο χώρο μας με τιμές έκπληξη. Full προγράμματα μασάζ για πλήρη απόλαυση και χαλάρωση. Σολωμού 66, 5ος όρ. κουδούνι «Φάση». Καθημερινά 10.30-20.00μμ. Κυριακές κλειστά

Υ.Γ.: Διαγωνισμό κανουνε ποιος θα γραψει τη μεγαλυτερη παπαριά στο κουδούνι του??  :think:  :grin: :grin: :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
sorry :offtopic: αλλά και ο υπέρηχος καρδιάς δείχνει αποκλειστικά και μόνο τί συμβαινει εκείνη και μονο την στιγμή στην καρδιά σου.Τα βρισκει ο καρδιολογος όλα εντάξει και πας να βγείς απο το ιατρείο του και παθαίνεις έμφραγμα.Αστα χέστα ύπουλο πράγμα η καρδιά
*Παντως να ξέρετε ότι έιμαι υπέρ της προληπτικής ιατρικής
-Το λέγανε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι καλύτερα να προλαμβάνεις παρα να θεραπεύεις
όντως είσαι οφφ τόπικ αλλά λες και κάτι λάθος.
ο υπέρρηχος σου δείχνει και αν έχεις περάσει πρόσφατα κάποιο μικροεπεισόδιο που δεν το πήρες χαμπάρι αλλά και αν η καρδιά σου δουλεύει καλά ή έχει κίνδυνο...
τέλος πάντων, όχι πως έχει καμιά ουσία η κουβέντα αυτή για το παρόν θρεντ βέβαια

REBELL

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καλησπερα
Μετα και την εκπληρωση της επιθυμιας μου γι κινεζακι που το εχω επισκευτει 4 φορες, προχθες το μεσημερι μαλιστα όταν ανοιγα την πορτα για το μπανιο κατά τυχη ανοιγε και από το διλπανο δωματιο και ειδωθηκαμε φευγαλεα με τον αντιστοιχο συναγωνιστη
Αυτά στο μαγαζι της Ελενας Γ. Σεπτεμβριου 89 (εχω γραψει εντυπωσεις).
Φιλε συναγωνιστη αν γραφεις εδώ πες μου πια ειχες παρει και αν αξιζει.
Τωρα η νεα μου αναζητηση είναι να βρω μια μιγαδα ή μαυρη σε μασατζιδικο
Αν ξερει κατι καποιος ας γραψει η ας μου στειλει PM
Για χαρα και καλα μασαζοριξιματα. Αααααα η Λιζα που μου εκανε μασαζ στο εν λογω καταστημα πολύ καλη

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Θα παρακαλούσα να μου στείλετε (εάν γίνεται) αναλυτικές πληροφορίες με π.μ. για το ίδρυμα Σολωμού 59 (1ος όροφος)
π.χ. τηλέφωνο, περιγραφή Μελίνας και ποιο είναι το πρόγραμμά της κ.λπ.
  μονο αυτα ?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Δεν τα προλαβαινεις πια τα νεα λαδομαγαζα... Και μια και αρχισε πρωι πρωι σημερα το προμοσιον με κατι που μοιαζει σαν ανταρσια παλλακιδων της Ιλιαδας, το συνεχιζω με φρεσκια αγγελιουλα:

ΑΒΑ_ΑΝΟΙΞΑΜΕ και σας περιμένουμε στον νέο υπέροχο χώρο μας με τιμές έκπληξη. Full προγράμματα μασάζ για πλήρη απόλαυση και χαλάρωση. Σολωμού 66, 5ος όρ. κουδούνι «Φάση». Καθημερινά 10.30-20.00μμ. Κυριακές κλειστά

Υ.Γ.: Διαγωνισμό κανουνε ποιος θα γραψει τη μεγαλυτερη παπαριά στο κουδούνι του??  :think:   :grin: :grin: :grin: :grin:
 ΛΗΞΙΑΡΧΕ απαραδεκτοs.     σου ξεφυγαν 2 μαγαζια.   και στην ιπποκρατουs με την ρουλα  αρχηγο( δεν αντεξαν αλλο τα κοριτσια  στην  ιλιαδα να μην  :fuck2:)    και ενα αλλο 3ηs σεπτεμβριου και συμβολη με μια αλλη οδο= ? ( με επικεφαλη την ΑΝΝΑ την γεωργιανη με τα μεγαλα  :tits:).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom