Το θεμα ειναι εαν εχεις ραντεβου με τον ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ, τωρα εαν εχεις την εκανες λαχειο. Τωρα οσο για τις ηλικιες ειναι σχετικο,αλλα σατιστικα 35 - 55 αυξημενα καρδιολογικα και 40 - 70 για τα εγκεφαλικα και 17 - 35 απο τροχαια με μηχανες, οποτε ο ανθρωπος ειχε το ραντεβου του σε μερος παραδεισενιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Πω πω ρε πούστη σκατοφάση.Οσο πιο μικρός είσαι τόσο δυσκολότερα την σκαπουλέρνεις σε θέματα καρδιάς.φίλε δυστυχώς ηταν αρκετα κάτω από 40 .....
-Ο θΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ
τι άλλο να πώ δεν ξέρω...........
-Με χάλασες πολύ ρε ψαρακα γαμώτο
φίλε δυστυχώς ηταν αρκετα κάτω από 40 .....
Δεν έχω ακούσει τίποτα γι αυτή τη φουκαριάρα που τις έμεινε στα χέρια. Ξέρει κανείς κάτι
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ελπίζω μόνοπ να μην ήταν παντρεμένος γιατί εμ να μάθει η γυναίκα του πως πέθανε ο άνθρωπος...εμ να μάθει πως πέθανε πάνω στην πράξη με άλλη;;;φίλε δυστυχώς ηταν αρκετα κάτω από 40 .....
πάει πολύ...
οσο και αν ειναι πραγματικα θλιβερο, ανακοπη πανω στην πραξη μπορει να παθει ο καθενας, ακομα και 20αρης (κουφια η ωρα που το ακούει και μακρια απο ολους μας). και καλα να το παθει κανεις σε οργανωμενο μαζαγι και φωναξουν το εκαβ. αν το παθει με ακμια ανεξαρτητη σε κανενα χοτελ και αυτη τρομοκρατηθει και φυγει χωρις να ειδοποιησει κανενα? χεσε μεσα...
καλου κακου λοιπον, το ετησιο τσεκ απ και τον υπερηχο καρδιας καλο ειναι να μην το ξεχναμε.
καλου κακου λοιπον, το ετησιο τσεκ απ και τον υπερηχο καρδιας καλο ειναι να μην το ξεχναμε.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
sorry αλλά και ο υπέρηχος καρδιάς δείχνει αποκλειστικά και μόνο τί συμβαινει εκείνη και μονο την στιγμή στην καρδιά σου.Τα βρισκει ο καρδιολογος όλα εντάξει και πας να βγείς απο το ιατρείο του και παθαίνεις έμφραγμα.Αστα χέστα ύπουλο πράγμα η καρδιάοσο και αν ειναι πραγματικα θλιβερο, ανακοπη πανω στην πραξη μπορει να παθει ο καθενας, ακομα και 20αρης (κουφια η ωρα που το ακούει και μακρια απο ολους μας). και καλα να το παθει κανεις σε οργανωμενο μαζαγι και φωναξουν το εκαβ. αν το παθει με ακμια ανεξαρτητη σε κανενα χοτελ και αυτη τρομοκρατηθει και φυγει χωρις να ειδοποιησει κανενα? χεσε μεσα...
*Παντως να ξέρετε ότι έιμαι υπέρ της προληπτικής ιατρικής
-Το λέγανε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι καλύτερα να προλαμβάνεις παρα να θεραπεύεις
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Με τις φωτό που ποστάρεις μόνο της προληπτικής δεν είσαι,πάμε βουρ για έμφραγμα*Παντως να ξέρετε ότι έιμαι υπέρ της προληπτικής ιατρικής
Την καλημέρα μου στους "λαδωμένους"¨της πρωτευούσης.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
...Ποια ΚΑΡΙΟΛΑ τον σκότωσε ρε? Όχι τίποτε άλλο...να τη δοκιμάζαμε κι εμείς οι γεροί...
Καλημερα... να τα πεις και στους υπολοιπους εκει πανω τα εδω θλιβερα συμβαντα, καθοτι εσεις εκει εχετε και μια αυξημενη εφεση στα λιπαρα μεζεκλικια και τα οινοπνευματωδηΜε τις φωτό που ποστάρεις μόνο της προληπτικής δεν είσαι,πάμε βουρ για έμφραγμα
πολυ μου λειπουν τα ωραια σας κει πανω
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Θα κανονίσουμε μάζωξη μετά "λαδώματος" αλλά χαμηλά λιπαρά αν ξανανέβεις πάνωπολυ μου λειπουν τα ωραια σας κει πανω
μετα χαραςΘα κανονίσουμε μάζωξη μετά "λαδώματος" αλλά χαμηλά λιπαρά αν ξανανέβεις πάνω
Η αναζητηση των σπανιων ανθεων των Αλπεων ειναι κουραστικη και απαιτει αναπληρωση θερμιδων ;)
Σορρυ απο τους εδω για τα και τα σανσκριτικα, το κλεινουμε εδω
...θα πρέπει να πιέσουμε για προσφορές στα θεραπευτήρια...πχ στα 2 το 1 δωρεάν...
Το 80άρι πρέπει να γίνει 60άρι.
Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος.
Δυστυχώς δεν έχει γίνει, μόνο ελάχιστα - κατά βάση παρακμιακά - ιδρύματα έχουν κάνει μείωση.
Σε ένα ίδρυμα μου είχαν πει ότι αν πάω 5 φορές τον ίδιο μήνα, η μία θα είναι δωρεάν.
Αλλά αρχίδια προσφορά είναι αυτή.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Με τις φωτό που ποστάρεις μόνο της προληπτικής δεν είσαι,πάμε βουρ για έμφραγμα
μετα χαρας
Η αναζητηση των σπανιων ανθεων των Αλπεων ειναι κουραστικη και απαιτει αναπληρωση θερμιδων ;)
Σορρυ απο τους εδω για τα και τα σανσκριτικα, το κλεινουμε εδω
Θα κανονίσουμε μάζωξη μετά "λαδώματος" αλλά χαμηλά λιπαρά αν ξανανέβεις πάνω
Παρεμπιπτόντος και λίγο άσχετο , αλλά πριν καιρό (χρόνο και), που είχα "ανέβει πάνω" και ζήτησα τη συνδρομή (πληροφορίες) δια του σχετικού ιστού, εισέπραξα "σιγή ασυρμάτου" ...!!!
Δεν επανήλθα έκτοτε.
Υ.Γ. Έφαγα κάτι φόλες, που δεν περιγράφεται! :S
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Το 80άρι πρέπει να γίνει 60άρι.
οσο τα στουντιο ειναι στα 60 - 100 ευρω , δυσκολο το μασαζ να πεσει στα 60 , ειδικα οταν τα μασαζ προσφερουν '' γλωσσοφιλα'' - ''ακαποτα'' - ''κολαρακι'' + ποτακι + μεγαλη ποικιλια κοριτσιων , δυσκολα να πεση στα 60 , γνωμη μου ...............
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
...
-Ο θΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ
...
Σε κάθε περίπτωση, με τη στάση μας πρέπει να τιμούμε τη μνήμη του άγνωστου (?) συντρόφου-συναγωνιστή και να εξαίρουμε την αντιμετώπιση της κατάστασης εκ μέρους του "ελαιοτριβείου" και της/των θεραπαινίδας/ων, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις εγγενείς ιδιαιτερότητες και δυσκολίες που αφορούν στο συμβάν (αναφέρομαι και στο περιβάλλον του εκλιπόντος)!
arisvoracious
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2010
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
καλησπερα μηπωσ μπορει καποιοσ να μου στειλει πληροφοριεσ για το καραμελα σπα και το τι παιζει ειδα στο φεισ μια κοπελα τη βερα πολυ καλη παιζει να ξερετε
ευχαριστω
ευχαριστω
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
ελπίζω μόνοπ να μην ήταν παντρεμένος γιατί εμ να μάθει η γυναίκα του πως πέθανε ο άνθρωπος...εμ να μάθει πως πέθανε πάνω στην πράξη με άλλη;;;
πάει πολύ...
αμα πεθανω εγω χεστηκα αν το μαθει η γυναικα μου κ ολο μου το σοι πωσ πεθανα.
εκτοσ αν πιστευεισ στη μεταθανατο ζωη
κ στο κατω κατω θεωρω οτι ειναι ο ποιο ευτυχισμενοσ θανατοσ..
μακαρι να πεθανω πανω στην πραξη..τουλαχιστον θα παω ευτιχισμενοσ ;) ;)
(αλλα αργοτερα οχι τωρα εε)
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
BellAntonio
Mastroianni
O γέρος πέθανε σε μπουρδέλο την ώρα που έσπρωχνε κι ο γιός βγήκε αδερφή !
Mastroianni
O γέρος πέθανε σε μπουρδέλο την ώρα που έσπρωχνε κι ο γιός βγήκε αδερφή !
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66