Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Το θεμα ειναι εαν εχεις ραντεβου με τον ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ, τωρα εαν εχεις την εκανες λαχειο. Τωρα οσο για τις ηλικιες ειναι σχετικο,αλλα σατιστικα 35 - 55 αυξημενα καρδιολογικα και 40 - 70 για τα εγκεφαλικα και 17 - 35 απο τροχαια με μηχανες, οποτε ο ανθρωπος ειχε το ραντεβου του σε μερος παραδεισενιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
φίλε δυστυχώς ηταν αρκετα κάτω από 40 .....
Πω πω ρε πούστη σκατοφάση.Οσο πιο μικρός είσαι τόσο δυσκολότερα την σκαπουλέρνεις σε θέματα καρδιάς.
-Ο θΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ
τι άλλο να πώ δεν ξέρω...........
-Με χάλασες πολύ ρε ψαρακα γαμώτο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φίλε δυστυχώς ηταν αρκετα κάτω από 40 .....
ελπίζω μόνοπ να μην ήταν παντρεμένος γιατί εμ να μάθει η γυναίκα του πως πέθανε ο άνθρωπος...εμ να μάθει πως πέθανε πάνω στην πράξη με άλλη;;;
πάει πολύ...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
οσο και αν ειναι πραγματικα θλιβερο, ανακοπη πανω στην πραξη μπορει να παθει ο καθενας, ακομα και 20αρης (κουφια η ωρα που το ακούει και μακρια απο ολους μας). και καλα να το παθει κανεις σε οργανωμενο μαζαγι και φωναξουν το εκαβ. αν το παθει με ακμια ανεξαρτητη σε κανενα χοτελ και αυτη τρομοκρατηθει και φυγει χωρις να ειδοποιησει κανενα? χεσε μεσα...

καλου κακου λοιπον, το ετησιο τσεκ απ και τον υπερηχο καρδιας καλο ειναι να μην το ξεχναμε.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
οσο και αν ειναι πραγματικα θλιβερο, ανακοπη πανω στην πραξη μπορει να παθει ο καθενας, ακομα και 20αρης (κουφια η ωρα που το ακούει και μακρια απο ολους μας). και καλα να το παθει κανεις σε οργανωμενο μαζαγι και φωναξουν το εκαβ. αν το παθει με ακμια ανεξαρτητη σε κανενα χοτελ και αυτη τρομοκρατηθει και φυγει χωρις να ειδοποιησει κανενα? χεσε μεσα...

καλου κακου λοιπον, το ετησιο τσεκ απ και τον υπερηχο καρδιας καλο ειναι να μην το ξεχναμε.
sorry :offtopic: αλλά και ο υπέρηχος καρδιάς δείχνει αποκλειστικά και μόνο τί συμβαινει εκείνη και μονο την στιγμή στην καρδιά σου.Τα βρισκει ο καρδιολογος όλα εντάξει και πας να βγείς απο το ιατρείο του και παθαίνεις έμφραγμα.Αστα χέστα ύπουλο πράγμα η καρδιά
*Παντως να ξέρετε ότι έιμαι υπέρ της προληπτικής ιατρικής
-Το λέγανε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι καλύτερα να προλαμβάνεις παρα να θεραπεύεις

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
*Παντως να ξέρετε ότι έιμαι υπέρ της προληπτικής ιατρικής
Με τις φωτό που ποστάρεις μόνο της προληπτικής δεν είσαι,πάμε βουρ για έμφραγμα  :2funny:
Την καλημέρα μου στους "λαδωμένους"¨της πρωτευούσης. :)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
...Ποια ΚΑΡΙΟΛΑ τον σκότωσε ρε? Όχι τίποτε άλλο...να τη δοκιμάζαμε κι εμείς οι γεροί...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Με τις φωτό που ποστάρεις μόνο της προληπτικής δεν είσαι,πάμε βουρ για έμφραγμα  :2funny:
Καλημερα... να τα πεις και στους υπολοιπους εκει πανω τα εδω θλιβερα συμβαντα, καθοτι εσεις εκει εχετε και μια αυξημενη εφεση στα λιπαρα μεζεκλικια και τα οινοπνευματωδη  :grin: :grin: :grin:

πολυ μου λειπουν τα ωραια σας κει πανω  :headbang: :headbang: :headbang:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Θα κανονίσουμε μάζωξη μετά "λαδώματος" αλλά χαμηλά λιπαρά αν ξανανέβεις πάνω  :)
μετα χαρας  :)
Η αναζητηση των σπανιων ανθεων των Αλπεων ειναι κουραστικη και απαιτει αναπληρωση θερμιδων  ;)

Σορρυ απο τους εδω για τα  :offtopic:  και τα σανσκριτικα, το κλεινουμε εδω  :grin:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...θα πρέπει να πιέσουμε για προσφορές στα θεραπευτήρια...πχ στα 2 το 1 δωρεάν... :2funny: :2funny:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
...θα πρέπει να πιέσουμε για προσφορές στα θεραπευτήρια...πχ στα 2 το 1 δωρεάν... :2funny: :2funny:

Το 80άρι πρέπει να γίνει 60άρι.

Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος.

Δυστυχώς δεν έχει γίνει, μόνο ελάχιστα - κατά βάση παρακμιακά - ιδρύματα έχουν κάνει μείωση.

Σε ένα ίδρυμα μου είχαν πει ότι αν πάω 5 φορές τον ίδιο μήνα, η μία θα είναι δωρεάν.

Αλλά αρχίδια προσφορά είναι αυτή.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
μετα χαρας  :)
Η αναζητηση των σπανιων ανθεων των Αλπεων ειναι κουραστικη και απαιτει αναπληρωση θερμιδων  ;)

Σορρυ απο τους εδω για τα  :offtopic:  και τα σανσκριτικα, το κλεινουμε εδω  :grin:
Θα κανονίσουμε μάζωξη μετά "λαδώματος" αλλά χαμηλά λιπαρά αν ξανανέβεις πάνω  :)

Παρεμπιπτόντος και λίγο άσχετο :offtopic:, αλλά πριν καιρό (χρόνο και), που είχα "ανέβει πάνω" και ζήτησα τη συνδρομή (πληροφορίες) :helpplea: δια του σχετικού ιστού, εισέπραξα "σιγή ασυρμάτου" :( ...!!!
Δεν επανήλθα έκτοτε.

Υ.Γ. Έφαγα κάτι φόλες, που δεν περιγράφεται! :S

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Το 80άρι πρέπει να γίνει 60άρι.

οσο τα στουντιο ειναι στα 60 - 100 ευρω , δυσκολο το μασαζ να πεσει στα 60 , ειδικα οταν τα μασαζ προσφερουν '' γλωσσοφιλα'' - ''ακαποτα'' - ''κολαρακι'' +  ποτακι + μεγαλη ποικιλια κοριτσιων , δυσκολα να πεση στα 60 , γνωμη μου ...............

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
...
-Ο θΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙ
...

Σε κάθε περίπτωση, με τη στάση μας πρέπει να τιμούμε τη μνήμη του άγνωστου (?) συντρόφου-συναγωνιστή και να εξαίρουμε την αντιμετώπιση της κατάστασης εκ μέρους του "ελαιοτριβείου" και της/των θεραπαινίδας/ων, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις εγγενείς ιδιαιτερότητες και δυσκολίες που αφορούν στο συμβάν (αναφέρομαι και στο περιβάλλον του εκλιπόντος)!

arisvoracious

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
16
Πόντοι
1
καλησπερα μηπωσ μπορει καποιοσ να μου στειλει πληροφοριεσ για το καραμελα σπα και το τι παιζει ειδα στο φεισ μια κοπελα τη βερα πολυ καλη παιζει να ξερετε

ευχαριστω

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
ελπίζω μόνοπ να μην ήταν παντρεμένος γιατί εμ να μάθει η γυναίκα του πως πέθανε ο άνθρωπος...εμ να μάθει πως πέθανε πάνω στην πράξη με άλλη;;;
πάει πολύ...

αμα πεθανω εγω χεστηκα αν το μαθει η γυναικα μου κ ολο μου το σοι πωσ πεθανα.

εκτοσ αν πιστευεισ στη μεταθανατο ζωη :2funny:

κ στο κατω κατω θεωρω οτι ειναι ο ποιο ευτυχισμενοσ θανατοσ..
μακαρι να πεθανω πανω στην πραξη..τουλαχιστον θα παω ευτιχισμενοσ ;) ;)
(αλλα αργοτερα οχι τωρα  εε)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
BellAntonio

Mastroianni

O γέρος πέθανε σε μπουρδέλο την ώρα που έσπρωχνε κι ο γιός βγήκε αδερφή !

XPEP

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
15
Like
231
Πόντοι
5.760
Συναγωνιστες υπάρχει κάποιο μασαντζιδικο που να προσφέρει full service?
(anal, cim, extra balls)
H λογική είναι να πάω να κάτσω μια ωριτσα και να το ευχαριστηθω γλυτωνοντας το κόστος του hotel

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom