Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έχει και άλλες
εγώ είδα αν θυμάμαι 4 που θα τις έπαιρνα για τεστάρισμα εύκολα
αλλά αυτό είναι και θέμα γούστου...σωστά;
αν όμως σου αρέσει το Χριστινάκι....τότε σίγουρα πρέπει να περάσεις μια βολτούλα να δεις και τα λοιπά...
by the way...το δίδυμο μην τυχόν και το πάρει κανείς 160!! στα 140 πάντα!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η τσάρκα ξεκίνησε από Φρατζή 4. Εκεί είδα τη Μαρία και την Ελίζα...που με τραβάγανε...αλλά συγκρατήθηκα
μετά πήγα Καλλιρόης να δω τη Μαριάννα που έχει λυσσάξει κόσμος και κοσμάκης
αφού τις είδα όλες (η Μαριάννα δεν μου γέμισε το μάτι ειδικά με το κόκκινο τσουλούφι) και καμία δεν με τράβηξε, κάνω να φύγω οπότε μου κάνει επίθεση η Μαριάννα και με πλακώνει στα φιλιά (!!) ζητώντας μου να μείνω (πρέπει να έχει πέσει περονόσπορος - είπαμε είμαι θεός και κούκλος, αλλά όχι και έτσι). Τέλος πάντων δεν έκατσα παρότι και πάλι το σκέφτηκα

Μετά στούντιο - πήγα Σπύρου Πάτση να δω δύο καινούργιες που δεν είχε φωτό το σάιτ. Μονικα και Σουζάννα (ξανθιά - μελαχροινή). Η Μόνικα πολύ καλή εμφανισειακά για τους λάτρεις του κώλου (απίστευτο πατούδι), αλλά από βυζί και οι δύο ψώνισαν στις εκπτώσεις
μία βολτουλα από Συγγρού 248 - μπάζο,μπάζο και πιο μπάζο...ω, θεέ μου τι μπάζο
και μετά στο 147 που είπαμε...
είναι πάντως το Χριστινάκι πορνίδιο ολκής....κι ενώ σε προδιαθέτει για gfe...είναι τελικά πορνίδιο....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Έχει και άλλες
εγώ είδα αν θυμάμαι 4 που θα τις έπαιρνα για τεστάρισμα εύκολα
αλλά αυτό είναι και θέμα γούστου...σωστά;
αν όμως σου αρέσει το Χριστινάκι....τότε σίγουρα πρέπει να περάσεις μια βολτούλα να δεις και τα λοιπά...
by the way...το δίδυμο μην τυχόν και το πάρει κανείς 160!! στα 140 πάντα!!
Δεν ειναι εποχες για διδυμα, αρκουν λιγα και καλα !!!  Εγω παντος δεν εχω παει στο ιδρυμα αυτο και δεν γνωριζω ουτε το  ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, οποτε εαν θυμασαι γραψε τον σωματοτυπο της στο περιπου.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...τα κορίτσια παρελαύνουνε αλλά δεν φεύγουνε πριν διαλέξεις - όλες μπροστά σου και σε κοιτάνε...

Έτσι φαίνεται ότι είναι τα μπουρδέλα στην Αμερική, σύμφωνα με την ταινία "Man On The Moon" 1999, του Milos Forman με τον Jim Carrey.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν ειναι εποχες για διδυμα, αρκουν λιγα και καλα !!!  Εγω παντος δεν εχω παει στο ιδρυμα αυτο και δεν γνωριζω ουτε το  ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, οποτε εαν θυμασαι γραψε τον σωματοτυπο της στο περιπου.
Χριστινάκι:
λεπτή με όμορφο κωλαράκι (μου αρέσουνε οι μικροί στρογγυλοί κώλοι). μέτριου αναστήματος
με πανέμορφο στηρό 2,5 άρι στήθος, φυσικότατο
κοντό καρέ μαλλί - βαμμένο ξανθό.
σκουλαρικάκι στη μύτη - γμτ μιά απορία...πώς στο διάολο τη φυσάνε τη μύτη τους; δεν πονάνε ;; (άσχετοοοοοοο)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να προσθέσω το θέμα της καθαριότητας
πλύθηκε αμέσως μετά από εμένα μπροστά μου στο τζακούζι του δωματίου (μπαίνοντας στο αριστερό δωμάτιο)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ρε last εδω βαζουν σε ρογες,γλωσσες,αφαλους,και μουνοχειλα !!!  Δεν ξερω τι το ωραιο βρισκουν.............................. , εχω και εγω την απορια ???

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
να προσθέσω το θέμα της καθαριότητας
πλύθηκε αμέσως μετά από εμένα μπροστά μου στο τζακούζι του δωματίου (μπαίνοντας στο αριστερό δωμάτιο)
Αυτό έπρεπε να το γράψεις πρώτο  ;)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Χριστινάκι:
λεπτή με όμορφο κωλαράκι (μου αρέσουνε οι μικροί στρογγυλοί κώλοι). μέτριου αναστήματος
με πανέμορφο στηρό 2,5 άρι στήθος, φυσικότατο
κοντό καρέ μαλλί - βαμμένο ξανθό.
σκουλαρικάκι στη μύτη - γμτ μιά απορία...πώς στο διάολο τη φυσάνε τη μύτη τους; δεν πονάνε ;; (άσχετοοοοοοο)
Συναγωνιστή, απ΄ ότι διαβάζω το Χριστνάκι προτείνεται ανεπιφύλακτα και πρέπει να είναι από τα ωραία τεμάχια. Μήπως σου είναι εύκολο να δώσεις καμιά λεπτομέρια για το τι προσφέρει στο πρόγραμμα της. Σκέπτομαι να την επισκεφθώ αλλά θέλω να ενημερωθώ λίγο πριν σκάσω μύτη στο κατάστημα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ παίρνω πάντα το στάνταρ πρόγραμμα
έχω την εντύπωση πως κάνει και πρωκτικό...μην το δέσεις όμως.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
εγώ παίρνω πάντα το στάνταρ πρόγραμμα
έχω την εντύπωση πως κάνει και πρωκτικό...μην το δέσεις όμως.
Tωρα διάβασα τις κριτικές της στο σχετικό thread (Συγγρού 147). Υπάρχει και ένα άλλο 19 χρονο πιπίνι, η Αλεξάνδρα την έχεις στα υπ΄ όψην; Θα πάω το συντομότερο εκεί και θα ενημερώσω. Τhanks για την πληροφορία

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συμπαθής επίσης...
γενικώς έχει καλό κόσμο τώρα πια (πριν από κανά τετράμηνο είχε μόνο Χριστίνα και μπάζα, έχει αλλάξει η σύνθεση προς το πολύ καλύτερο)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Με 80.....μεχρι και στριπτηζ θα κανει

seminole