mia xara ola ayta alla ... re paidia... ... paizei na ginei ntoy apo mbatsoys kai na mas gamhsoyne anti na gamhsoyme... oso na nai thn exw th fovia...
Γιατί, ρε φίλε, να σε γαμήσουν;
Το πολύ-πολύ να σου ζητήσουν ταυτότητα.
Παράνομος είσαι;
mia xara ola ayta alla ... re paidia... ... paizei na ginei ntoy apo mbatsoys kai na mas gamhsoyne anti na gamhsoyme... oso na nai thn exw th fovia...
ναι εκεί θα την βρεις με το ιδιο όνομα...
[/quoteευχαριστω πολυ φιλε μου
Παράνομος σε αυτούς τους χώρους ;)Γιατί, ρε φίλε, να σε γαμήσουν;
Το πολύ-πολύ να σου ζητήσουν ταυτότητα.
Παράνομος είσαι;
μαλλον λαθοs κανειs. kai ιδιωs για το πρωκτικο. μιλαμε για το ιδιο προσωπο ?Ουτε λιγο ουτε πολυ αλλα ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ γενικη με μπεταντιν σαν χειρουργειο.Οχι φιλιά οχι δαχτυλα αλλα καλο μασαζακι.Οι μερακλήδες δε θα περασουν καλά αλλα μια δοκιμή θα σας πεισει.Αναμενω και δικές σας εντυπώσεις...
μουφα και οι φωτο, και η ηλικια( λεει 25 χρ.) αλλα την καταλαβα απο την φωνη οτι ειναι σιγουρα + 10-12 χρ. παραπανω ) και οι υπηρεσιεs. τα διαπιστωσα και απο κοντα σημερα.Αυτη την ξερει καποιος;Ζηταει 50 με 80 και ειναι το σπιτι της.
Γιατι δεν δινεις περισσοτερες πληροφοριες ??? Αφου γραφεις (τα διαπιστωσα και απο κοντα σημερα)μουφα και οι φωτο, και η ηλικια( λεει 25 χρ.) αλλα την καταλαβα απο την φωνη οτι ειναι σιγουρα + 10-12 χρ. παραπανω ) και οι υπηρεσιεs. τα διαπιστωσα και απο κοντα σημερα.
Και εσυ αγαπητε (tsiboukie) γιατι δεν γραφεις το μαγαζι που σου σερβιραν γλαρο για να τους σερβιρουμε και εμεις με την σειρα μας ΑΡΧΙΔΟΣΟΥΠΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θανάση έφαγα κι έγω γλάρο σήμερα, σε μαγαζί που παλιότερα έτρωγα καλά !
Ατυχής συγκυρία ? Κορεσμός ?
Πάμε γι΄ άλλα,.... >
Ας προσθεσω κι εγω οτι το μερος ειναι ο ναος του κιτς... Εξωπορτα βαμμενη χρυση (!!!) και 2 σαλονακια το ενα πιο κιτσουδι απ'το αλλοτι περισσοτερα να γραψω?
Ξερεις γιατι σε ζαλιζω ρε LIO_1959 ??? Ηταν να παω και εγω σημερα, γιατι ειχα μια δουλεια στην ΛΙΟΣΙΩΝ και μετα ελεγα να παω στην ΗΠΕΙΡΟΥ και Γ"............. στην ΒΑΝΕΣΣΑ,αλλα προεκυψε κατι επειγον και μου αλλαξε το προγραμμα, και απο οτι γραφεις ΕΥΤΥΧΩΣ για μενα !!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις πληροφοριες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι περισσοτερα να γραψω? αφου τα ειπα λιγο-πολυ. δεν ειναι 25αρα αλλα 35-38 χρ. δεν ειναι η ιδια με την φωτο. απο βυζι ειναι 1,5-2. απο σωμα καλη ειναι, για την ηλικια τηs. καλα κραταει. νοστιμο προσωπο με ωραια ματια( αρκουν μονο τα ματια? ). μαυρα μαλλια προs το μακρυ. ειναι λιγο παραξενη και θελει να επιβαλλει τουs δικουs τηs κανονεs. τιμη στα 80.
εχειs, εχειs φωτογραφικη μνημη.Ας προσθεσω κι εγω οτι το μερος ειναι ο ναος του κιτς... Εξωπορτα βαμμενη χρυση (!!!) και 2 σαλονακια το ενα πιο κιτσουδι απ'το αλλο
Με το που μπαινεις, σε υποδεχεται κινεζικο μηχανικο γατι που κουναει το ποδι του σα να σε χαιρεταει
μπουχος
μουφα και οι φωτο, και η ηλικια( λεει 25 χρ.) αλλα την καταλαβα απο την φωνη οτι ειναι σιγουρα + 10-12 χρ. παραπανω ) και οι υπηρεσιεs. τα διαπιστωσα και απο κοντα σημερα.
εξαιρετικα πιθανο, μοιαζει πολυΑυτη ειναι;
Αυτη ειναι;