Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Thanasis B

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
σημερινη βολτα σε Στουρναρη 63
αρκετα κοριτσια διαλεξα Νατασα ψηλη ρωσιδα καλο κορμι αλλα κρυα κατασταση...βυζια σιλικονατα
αλλα φαινονται οτι ειναι ψευτικα, συμπεριφορα αντε να τελειωνουμε , μασαζ αστο καλυτερα.
ζηταει για τα εξτρα εκτοσ συναγωνισμου χρηματα για να τα αποφυγει οποτε αρνητικο...
σορρυ
στα θετικα καλο κορμι ωραια ποδια και ωραια θεα στα 4
με μενα παντως οχι ξανα ειδικα σημερα οπως ειναι το εβδομηνταρι δυσκολο!!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Θανάση έφαγα κι έγω γλάρο σήμερα, σε μαγαζί που παλιότερα έτρωγα καλά !

Ατυχής συγκυρία ? Κορεσμός ?

Πάμε γι΄ άλλα,.... >:(

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Ουτε λιγο ουτε πολυ αλλα ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ γενικη με μπεταντιν σαν χειρουργειο.Οχι φιλιά οχι δαχτυλα αλλα καλο μασαζακι.Οι μερακλήδες δε θα περασουν καλά αλλα μια δοκιμή θα σας πεισει.Αναμενω και δικές σας εντυπώσεις...
  μαλλον λαθοs κανειs.  kai ιδιωs για το πρωκτικο.    μιλαμε για το ιδιο προσωπο ? 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Αυτη την ξερει καποιος;Ζηταει 50 με 80 και ειναι το σπιτι της.
  μουφα  και οι φωτο, και η ηλικια(  λεει 25 χρ.)  αλλα την καταλαβα απο την φωνη οτι ειναι σιγουρα + 10-12 χρ. παραπανω )      και οι υπηρεσιεs.  τα διαπιστωσα και απο κοντα σημερα.   

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
   μουφα  και οι φωτο, και η ηλικια(  λεει 25 χρ.)   αλλα την καταλαβα απο την φωνη οτι ειναι σιγουρα + 10-12 χρ. παραπανω )       και οι υπηρεσιεs.   τα διαπιστωσα και απο κοντα σημερα.   
Γιατι δεν δινεις περισσοτερες πληροφοριες ???  Αφου γραφεις (τα διαπιστωσα και απο κοντα σημερα)

0

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Θανάση έφαγα κι έγω γλάρο σήμερα, σε μαγαζί που παλιότερα έτρωγα καλά !

Ατυχής συγκυρία ? Κορεσμός ?

Πάμε γι΄ άλλα,.... >:(
Και εσυ αγαπητε (tsiboukie) γιατι δεν γραφεις το μαγαζι που σου σερβιραν γλαρο για να τους σερβιρουμε και εμεις με την σειρα μας  ΑΡΧΙΔΟΣΟΥΠΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
 τι  περισσοτερα να γραψω?   αφου τα ειπα λιγο-πολυ.   δεν ειναι 25αρα αλλα 35-38 χρ.   δεν ειναι η ιδια με την φωτο.   απο βυζι ειναι 1,5-2.   απο σωμα καλη ειναι, για την ηλικια τηs.  καλα κραταει.    νοστιμο προσωπο με ωραια ματια(   αρκουν μονο τα ματια? ).   μαυρα μαλλια προs το μακρυ.    ειναι λιγο παραξενη και θελει να επιβαλλει τουs δικουs τηs κανονεs.  τιμη στα 80.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
τι  περισσοτερα να γραψω?  
Ας προσθεσω κι εγω οτι το μερος ειναι ο ναος του κιτς... Εξωπορτα βαμμενη χρυση (!!!) και 2 σαλονακια το ενα πιο κιτσουδι απ'το αλλο  :grin: :grin:

Με το που μπαινεις, σε υποδεχεται κινεζικο μηχανικο γατι που κουναει το ποδι του σα να σε χαιρεταει  :2funny:

μπουχος  :badair:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
 τι  περισσοτερα να γραψω?   αφου τα ειπα λιγο-πολυ.   δεν ειναι 25αρα αλλα 35-38 χρ.   δεν ειναι η ιδια με την φωτο.   απο βυζι ειναι 1,5-2.   απο σωμα καλη ειναι, για την ηλικια τηs.  καλα κραταει.    νοστιμο προσωπο με ωραια ματια(   αρκουν μονο τα ματια? ).   μαυρα μαλλια προs το μακρυ.    ειναι λιγο παραξενη και θελει να επιβαλλει τουs δικουs τηs κανονεs.  τιμη στα 80.
Ξερεις γιατι σε ζαλιζω ρε LIO_1959 ???  Ηταν να παω και εγω σημερα, γιατι ειχα μια δουλεια στην ΛΙΟΣΙΩΝ και μετα ελεγα να παω στην ΗΠΕΙΡΟΥ και Γ"............. στην ΒΑΝΕΣΣΑ,αλλα προεκυψε κατι επειγον και μου αλλαξε το προγραμμα, και απο οτι γραφεις ΕΥΤΥΧΩΣ για μενα !!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις πληροφοριες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Ας προσθεσω κι εγω οτι το μερος ειναι ο ναος του κιτς... Εξωπορτα βαμμενη χρυση (!!!) και 2 σαλονακια το ενα πιο κιτσουδι απ'το αλλο  :grin: :grin:

Με το που μπαινεις, σε υποδεχεται κινεζικο μηχανικο γατι που κουναει το ποδι του σα να σε χαιρεταει  :2funny:

μπουχος  :badair:
  εχειs, εχειs φωτογραφικη μνημη. 

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
  μουφα  και οι φωτο, και η ηλικια(  λεει 25 χρ.)  αλλα την καταλαβα απο την φωνη οτι ειναι σιγουρα + 10-12 χρ. παραπανω )      και οι υπηρεσιεs.  τα διαπιστωσα και απο κοντα σημερα.   
1z49538.jpg
  Αυτη ειναι;

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
  αυτη ειναι.  με τακουνια βεβαια.  και η φωτο την δειχνει πιο ωραια απο την πραγματικοτητα.  αλλα για πειτε μου κατι.  o seminole δεν ηταν αυτοs , που την πρωτοπαρουσιασε εδω μεσα πριν 3-4 σελιδεs?    :think:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
μια διαπιστωση  εκανα.  δεν νομιζω να πειραζει.    πεs μου  κατι σε παρακαλω, αν ξερειs.    γιατι στην αλλη την φωτο,  δειχνει καποια με μεγαλα  :tits: ?  γιατι εχω μπερδευτει. αφου δεν προκειται για την ιδια.   

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Δεν πειραζει.Μπες στο mylist και θα την δεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom