Καλημέρα σε όλους παιδιά!
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία εμπειρία που είχα,για να καταλάβετε,αν δεν το ξέρετε ήδη,τι "πουτανιά" και κακοήθεια υπάρχει ανάμεσα στις μασαζοκόρες που ερχόμαστε σε επαφή κατά καιρούς.
Όσοι έχουν διαβάσει απαντήσεις μου και κριτικές μου,δεν γράφω πολύ συχνά για λόγους φόρτου εργασίας,θα ξέρουν πως είμαι όσο μπορώ αντικειμενικός,σεβόμενος τις γνώμες και τις απόψεις των αρχαιότερων και πολυπληθέστερων σε κριτικές,δεν έχω προμοτάρει ποτέ κανένα μαγαζί,δεν είμαι "αγαπούλης" και πολλές φορές τα έχω "χώσει" σε μασαζοκόρες και σερίφισσες και έχω αποχωρήσει από μαγαζιά δυό τρείς φορές,χωρίς να πληρώσω,λόγω κοροϊδίας ή κακών υπηρεσιών από μέρους τους.
Έχω γυρίσει δε πολλά μαγαζιά για να αναζητήσω και καλές υπηρεσίες και κοπέλες του γούστου μου αλλά και χώρους που με βολεύουν λόγω απόστασης από την δουλειά μου.
Έχω λοιπόν καταλήξει να είμαι,όχι αποκλειστικός αλλά συχνός πελάτης στο Καλιρόης 48 και γιατί είναι κοντά στην εργασία μου και με βολεύει αλλά και γιατί με κάποιες κοπέλες εκεί υπάρχει περισσότερη χημεία από άλλες σε άλλα μαγαζιά,αλλά και λόγω της σερίφισσας της κυρίας Βέτας που εκτός του ότι είναι συμπαθέστατη,είναι αξιοπρεπής και αξιόπιστη σε σχέση με άλλες που έχω γνωρίσει που κοιτάνε πως θα σε "τυλίξουν" και πως θα σου τα πάρουν με λανθασμένες πληροφορίες.
Λες και όταν εσύ δεν μείνεις ευχαριστημένος δεν θα τις μαυρίσεις και δεν θα πληροφορήσεις τους συναγωνιστές.
Κάνω όμως και τις τσάρκες μου σε άλλα μαγαζιά για να τσεκάρω κάποιες καλές πληροφορίες ή χαμηλότερες τιμές λόγω της κρίσης.
Έτσι λοιπόν επισκέφτηκα το Μάρνη 28 για να πάρω την Βαλεντίνα.
Για τις υπηρεσίες της δεν έχω να πω κάτι θετκό ή αρνητικό παρά μόνο ότι κάνει τα πάντα,ακάποτο,πρωκτικό και από μασάζ απλά δεν ξέρει να κάνει.
Στην αρχή φάνηκε το κόμπλεξ της,προσπαθώντας να με πείσει πως δεν είναι Αλβανίδα αλλά Βορειοηπειρώτησα.
Στην συνέχεια φάνηκε η "κουτοπονηριά της",προσπαθώντας να μου δείξει πόσο "καθαρή" είναι σε σχέση με άλλες,και καλά,αφού με ζάλισε με το πως και πόσο πλένεται και με ποιές έχω πάει για να δει αν είμαι αρκετά καθαρός για να μου κάνει ακάποτο.
Μόνο ανάλυση δεν έκανε στο πουλί μου για να δει πόσο καθαρό είναι ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ "ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ" και ενέδωσε στην ακάποτη πίπα η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ "ΚΩΛΟΥ"!
Και πως δεν κάνει πρωκτικό αλλά το κάνει για μένα επειδή της άρεσα και με συμπάθησε και άλλες τέτοιες παπαριές όπου τελικά έβγαλε από μέσα της την "κακοήθεια" και την "πουτανιά της" και που ήθελε να καταλήξει με όλα αυτά τα προηγούμενα και προμελετημένα.
Σε ερωτήσεις της από την αρχή,της είπα πως έχω πάει σε αρκετά μαγαζιά αλλά ποιό συχνά στο Κ48,άρχισε να "θάβει",τάχα μου εμπιστευτικά,τις κοπέλες από το Κ48.
Είναι λέει όλες τους Αλβανίδες εκεί,άπλυτες και βρώμικες και είναι τόσο τσιγκούνες που ούτε στον γιατρό πάνε για να κοιταχτούν και παίζουν με την υγεία των πελατών.
Να σας πω την αλήθεια,παρ'όλο που δεν είμαι "χθεσινός" και ξέρω να καταλαβαίνω την αλήθεια από τις παπαριές,σε γενικές γραμμές,λόγω του ότι αυτά που μου είπε ήταν πολύ σοβαρά γιατί αφορούν θέματα υγεία και καθαριότητας,θορυβήθηκα και πήγα καρφί στην κυρία Βέτα όχι για να δώσω κανονικά την Βαλεντίνα,που το έκανα,αλλά και για να ψυχολογήσω τις αντιδράσεις της και να μπορέσω να βγάλω κάποια άκρη για ένα θέμα που αφορά όλους μας.
Λόγω λοιπόν του ότι είμαι συχνός πελάτης,όπως είπα και στην αρχή,αλλά και λόγω της σοβαρότητας της κυρίας Βέτας,όχι μόνο δεν έτυχα αποδοκιμασίας ή εκνευρισμού από μέρους της,αλλά με σοβαρότητα και νηφαλιότητα μου εξήγησε πως η "κυρία" Βαλεντίνα,εργαζόταν στο παρελθόν για την κυρία Γιουλία,η οποία την έδιωξε κακήν κακώς για παρόμοιες κακοήθειες σε κοπέλες που εργαζόταν μαζί τους και είχαν περισσότερη πελατεία και μάλιστα,απ'ότι μου είπε,η Βαλεντίνα πήγε μία φορά σε σπίτι συναδέλφου της για να καταμαρτυρήσει στην μητέρα της,τι δουλειά κάνει η κόρη της επειδή είχε τσακωθεί μαζί της δημιουργόντας τεράστιο πρόβλημα στην ίδια και στην οικογένειά της που δεν γνώριζε τίποτα.
Στην συνέχεια φυσικά μου είπε πως τα χαρτιά των κοριτσιών της και για την νομιμότητά τους και για την υγεία τους είναι στην διάθεση του καθενός ακόμα και σε μένα αν το ήθελα,πράγμα που φυσικά το αρνήθηκα μιας και είδα πως σοβαρολογούσε και δεν ήθελα να μπω σ'αυτήν την "μπατσική διαδικασία".
Ξέχασα επίσης να σας αναφέρω πως η Βαλεντίνα μου είπε πως η αλυσίδα Μάρνη 28,Συγγρού 147 και 29 είναι τα μόνα που "λαδώνουν" τους μπάτσους κι έτσι δεν φοβούνται τίποτα!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας παιδιά!