Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (0 μέλη και 252 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
καλησπερα σε ολους,σημερινη επισκεψη γυρω στις 14.30 στουρναρη 47 για να δω επιτελους την χρηστινα,εχω παει αλλες δυο φορες την πρωτη δεν περασα λογο του περιστατικου με τους μοτοσυκλετηστες του εκαβ που ειχα γραψει(τελικα απο οτι μου ειπε η καυλιαρα απο τας σερρας ο καημενος ο συναθλητης πεθανε εκεινηντην ημερα) την δευτερη μερα οταν πηγα να χτυπησω το κουδουνι μου την επεσε ενας τυπος που ειπε οτι ηταν ο διαχειρηστης και μου ελεγε τι κανεις εδω και μας εχετε χαλασει την πολυκατοικια και διαφορα τετεια εφαγα ξενερα και αποχωρησα σημερα ηταν τριτη και φαρμακερη......για μενα η χρηστινα εκτος του οτι ειναι πολυ σεξι εχει το τελειο σωμα για γαμησια ,μελεχρινη με τελεια μεγαλα βυζια με ρογες που μολις ερεθηστουν μεγαλωνουν και σκληραινουν απιστευτα αλλα για μενα το καλυτερο σημειο πανω της ειναι τα ποδια της και ειδικα τα μπουτια της ειναι απιστευτα σφιχτα ακομα το δερμα της ειναι σφιχτο και μεταξενιο τελεια αποτριχωση ενω και το μουνι της ειναι πεντακαθαρο για πολλα γλυψιματα,μασαζακι μερτιο προς καλο μετα  :pipa2: χωρις προφυλακτικο για αρκετη ωρα υγρη βαθια και με περιποιηση και αρ@@@@@ων μετα η σειρα μου να ανταποδωσω με γλυφωμουνι μετα παρασμα προφυλακτικου τοποθετηση αυτης πανω στα μασαζωκρεβατω καρατωντας της τα ποδια της ψηλα και δυνατο σφυροκοπημα που εδειχνε να γουσταρει ενω ειχα και απιστευτη θεα τα υπετοχα βυζια της για λιγο μετε την περνω στα ορθια και μετα με βαζει πανα στον καναπε και ανεβαινει απο πανω μου οπου αναλαμβανει αυτη πρωτοβουλια μετα πισωκολλητα παλι στον καναπε και μετα στηθηκε στα ορθια και την πηρα πισωκολητα στο μασαζοκρεβατο κωλο μου ειπε οτι δεν κανει αν και δαχτυλο με αφησε να βαζω καποια στιγμη της ειπα οτι δεν μορω αλλο θα χυσω και μου ειπε βγαλτον να ηρεμησεις λιγο και συνεχιζουμε....ξανα αυτη απο πανω και οταν ηρθε η ωρα να τελειωσω της ζητησα να το κανω στο στομα της αλλα μου ειπε οχι τελικα καταθεσα στα βυζια της.....θα ξαναπαω σιγουρα με την γυμναστρια γιατι εκτος τον αλλον πιστευω οτι ειχαμε καλη χημεια μεταξυ μας........

Ποσο παει το μαλλι, αδερφε?

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
απο περαια δεν βλεπω κανα νεο παιδια , τι εγινε.  να ενημερωθουμε και μεις των δυτικων προαστιων

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καντε και καμια τσαρκα στα ελαιοτριβεια σας, η ανεβηται λιγο κεντρο και νοτια και θα ανταλασεται γνωμες και κριτικες !!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Κατσε ρε φιλε...Δηλαδη με 80 ευρω κανεις ολα αυτα??? Τοτε γιατι υπαρχουν ακομα τα στουντιο???
Τα studioκόριτσα είναι σαφώς πιο ωραίες γυναίκες από τις λαδοκόρες
και όσοι δεν έχουν πρόβλημα με το λουμπάκο τους, προτιμούν τα studios.
Άσε που τα μασατζίδικα 9, το πολύ 10, το βράδυ έχουν κλείσει.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τα studioκόριτσα είναι σαφώς πιο ωραίες γυναίκες από τις λαδοκόρες
και όσοι δεν έχουν πρόβλημα με το λουμπάκο τους, προτιμούν τα studios.
Άσε που τα μασατζίδικα 9, το πολύ 10, το βράδυ έχουν κλείσει.

Ναι αλλα...45 λεπτα???

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ναι αλλα...45 λεπτα???
Ναι σωστά, 45 λεπτά, γι'αυτό και πολλοί προτιμάμε τα μασατζίδικα,
αλλά είναι και πολλοί, μη σου πω οι περισσότεροι, που προτιμούν
ωραιότερες γυναίκες και πιο αισθησιακό περιβάλλον (ξέχασα να το πω αυτό πριν)
αντί για περισσότερο χρόνο, σημασία έχει πως απ'όλα έχει ο "μπαξές"
κι έτσι βολευόμαστε όλοι.

ΥΓ. κάτι που επίσης ξέχασα να πω πριν, είναι πως τα μασατζίδικα
δεν έχουν κρεβάτια σαν τα studios, έχουν τους γνωστούς πάγκους για μασάζ,
που για  :fuck1: δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά εντάξει, όπως είπα και πριν,
όπως τη βρίσκει ο καθένας, για όλους έχει ο "μπαξές".

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.122
Πόντοι
5.345
Καλημέρα σε όλους παιδιά!
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία εμπειρία που είχα,για να καταλάβετε,αν δεν το ξέρετε ήδη,τι "πουτανιά" και κακοήθεια υπάρχει ανάμεσα στις μασαζοκόρες που ερχόμαστε σε επαφή κατά καιρούς.
Όσοι έχουν διαβάσει απαντήσεις μου και κριτικές μου,δεν γράφω πολύ συχνά για λόγους φόρτου εργασίας,θα ξέρουν πως είμαι όσο μπορώ αντικειμενικός,σεβόμενος τις γνώμες και τις απόψεις των αρχαιότερων και πολυπληθέστερων σε κριτικές,δεν έχω προμοτάρει ποτέ κανένα μαγαζί,δεν είμαι "αγαπούλης" και πολλές φορές τα έχω "χώσει" σε μασαζοκόρες και σερίφισσες και έχω αποχωρήσει από μαγαζιά δυό τρείς φορές,χωρίς να πληρώσω,λόγω κοροϊδίας ή κακών υπηρεσιών από μέρους τους.
Έχω γυρίσει δε πολλά μαγαζιά για να αναζητήσω και καλές υπηρεσίες και κοπέλες του γούστου μου αλλά και χώρους που με βολεύουν λόγω απόστασης από την δουλειά μου.
Έχω λοιπόν καταλήξει να είμαι,όχι αποκλειστικός αλλά συχνός πελάτης στο Καλιρόης 48 και γιατί είναι κοντά στην εργασία μου και με βολεύει αλλά και γιατί με κάποιες κοπέλες εκεί υπάρχει περισσότερη χημεία από άλλες σε άλλα μαγαζιά,αλλά και λόγω της σερίφισσας της κυρίας Βέτας που εκτός του ότι είναι συμπαθέστατη,είναι αξιοπρεπής και αξιόπιστη σε σχέση με άλλες που έχω γνωρίσει που κοιτάνε πως θα σε "τυλίξουν" και πως θα σου τα πάρουν με λανθασμένες πληροφορίες.
Λες και όταν εσύ δεν μείνεις ευχαριστημένος δεν θα τις μαυρίσεις και δεν θα πληροφορήσεις τους συναγωνιστές.
Κάνω όμως και τις τσάρκες μου σε άλλα μαγαζιά για να τσεκάρω κάποιες καλές πληροφορίες ή χαμηλότερες τιμές λόγω της κρίσης.
Έτσι λοιπόν επισκέφτηκα το Μάρνη 28 για να πάρω την Βαλεντίνα.
Για τις υπηρεσίες της δεν έχω να πω κάτι θετκό ή αρνητικό παρά μόνο ότι κάνει τα πάντα,ακάποτο,πρωκτικό και από μασάζ απλά δεν ξέρει να κάνει.
Στην αρχή φάνηκε το κόμπλεξ της,προσπαθώντας να με πείσει πως δεν είναι Αλβανίδα αλλά Βορειοηπειρώτησα.
Στην συνέχεια φάνηκε η "κουτοπονηριά της",προσπαθώντας να μου δείξει πόσο "καθαρή" είναι σε σχέση με άλλες,και καλά,αφού με ζάλισε με το πως και πόσο πλένεται και με ποιές έχω πάει για να δει αν είμαι αρκετά καθαρός για να μου κάνει ακάποτο.
Μόνο ανάλυση δεν έκανε στο πουλί μου για να δει πόσο καθαρό είναι ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ "ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ" και ενέδωσε στην ακάποτη πίπα η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ "ΚΩΛΟΥ"!
Και πως δεν κάνει πρωκτικό αλλά το κάνει για μένα επειδή της άρεσα και με συμπάθησε και άλλες τέτοιες παπαριές όπου τελικά έβγαλε από μέσα της την "κακοήθεια" και την "πουτανιά της" και που ήθελε να καταλήξει με όλα αυτά τα προηγούμενα και προμελετημένα.
Σε ερωτήσεις της από την αρχή,της είπα πως έχω πάει σε αρκετά μαγαζιά αλλά ποιό συχνά στο Κ48,άρχισε να "θάβει",τάχα μου εμπιστευτικά,τις κοπέλες από το Κ48.
Είναι λέει όλες τους Αλβανίδες εκεί,άπλυτες και βρώμικες και είναι τόσο τσιγκούνες που ούτε στον γιατρό πάνε για να κοιταχτούν και παίζουν με την υγεία των πελατών.
Να σας πω την αλήθεια,παρ'όλο που δεν είμαι "χθεσινός" και ξέρω να καταλαβαίνω την αλήθεια από τις παπαριές,σε γενικές γραμμές,λόγω του ότι αυτά που μου είπε ήταν πολύ σοβαρά γιατί αφορούν θέματα υγεία και καθαριότητας,θορυβήθηκα και πήγα καρφί στην κυρία Βέτα όχι για να δώσω κανονικά την Βαλεντίνα,που το έκανα,αλλά και για να ψυχολογήσω τις αντιδράσεις της και να μπορέσω να βγάλω κάποια άκρη για ένα θέμα που αφορά όλους μας.
Λόγω λοιπόν του ότι είμαι συχνός πελάτης,όπως είπα και στην αρχή,αλλά και λόγω της σοβαρότητας της κυρίας Βέτας,όχι μόνο δεν έτυχα αποδοκιμασίας ή εκνευρισμού από μέρους της,αλλά με σοβαρότητα και νηφαλιότητα μου εξήγησε πως η "κυρία" Βαλεντίνα,εργαζόταν στο παρελθόν για την κυρία Γιουλία,η οποία την έδιωξε κακήν κακώς για παρόμοιες κακοήθειες σε κοπέλες που εργαζόταν μαζί τους και είχαν περισσότερη πελατεία και μάλιστα,απ'ότι μου είπε,η Βαλεντίνα πήγε μία φορά σε σπίτι συναδέλφου της για να καταμαρτυρήσει στην μητέρα της,τι δουλειά κάνει η κόρη της επειδή είχε τσακωθεί μαζί της δημιουργόντας τεράστιο πρόβλημα στην ίδια και στην οικογένειά της που δεν γνώριζε τίποτα.
Στην συνέχεια φυσικά μου είπε πως τα χαρτιά των κοριτσιών της και για την νομιμότητά τους και για την υγεία τους είναι στην διάθεση του καθενός ακόμα και σε μένα αν το ήθελα,πράγμα που φυσικά το αρνήθηκα μιας και είδα πως σοβαρολογούσε και δεν ήθελα να μπω σ'αυτήν την "μπατσική διαδικασία".
Ξέχασα επίσης να σας αναφέρω πως η Βαλεντίνα μου είπε πως η αλυσίδα Μάρνη 28,Συγγρού 147 και 29 είναι τα μόνα που "λαδώνουν" τους μπάτσους κι έτσι δεν φοβούνται τίποτα!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας παιδιά!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.078
Πόντοι
42.697

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ναι σωστά, 45 λεπτά, γι'αυτό και πολλοί προτιμάμε τα μασατζίδικα,
αλλά είναι και πολλοί, μη σου πω οι περισσότεροι, που προτιμούν
ωραιότερες γυναίκες και πιο αισθησιακό περιβάλλον (ξέχασα να το πω αυτό πριν)
αντί για περισσότερο χρόνο, σημασία έχει πως απ'όλα έχει ο "μπαξές"
κι έτσι βολευόμαστε όλοι.

ΥΓ. κάτι που επίσης ξέχασα να πω πριν, είναι πως τα μασατζίδικα
δεν έχουν κρεβάτια σαν τα studios, έχουν τους γνωστούς πάγκους για μασάζ,
που για  :fuck1: δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά εντάξει, όπως είπα και πριν,
όπως τη βρίσκει ο καθένας, για όλους έχει ο "μπαξές".

Χμμμ...καταλαβα! Μαλακεια τελικα η ολη φαση
Κανουν ο,τι μπορουν για να σε δυσκολεψουν να καβλωσεις εκει μεσα (χαλια γκομενες,αβολες καταστασεις κλπ κλπ)
Οποτε 50 και στουντιο...Απλα λιγο πιο πιεσμενα χρονικα

kostas_7

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
έτσι και στις δουλειες φίλε. Αν δεις συνάδεφο να τους θάβει όλους με το που γυρίσεις την πλάτη ξέρεις ότι θάβει κι εσένα. Μήπως η Βαλεντίνα θα ήθελε να πηγαίνουμε όλοι σε αυτήν και να κλείσουν τα υπόλοιπα μαγαζιά; Τα χάλια της δεν τα κοιτάζει που αντί να γαμιέται βάζει τη γλιστρίδα στο στόμα και σου πρήζει τα παπάρια. Εγώ μια φορά πήγα μαζί της και από τότε... μακριά!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα σε όλους παιδιά!
Έτσι λοιπόν επισκέφτηκα το Μάρνη 28 για να πάρω την Βαλεντίνα.
Για τις υπηρεσίες της δεν έχω να πω κάτι θετκό ή αρνητικό παρά μόνο ότι κάνει τα πάντα,ακάποτο,πρωκτικό και από μασάζ απλά δεν ξέρει να κάνει.
Στην αρχή φάνηκε το κόμπλεξ της,προσπαθώντας να με πείσει πως δεν είναι Αλβανίδα αλλά Βορειοηπειρώτησα.

Καλώς ελήφθη

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Εγω την ειχα παρει στη Συγγρου 29 και με αφορμη την ανακριση που μου εκανε για ποια μαγαζια πηγαινω, ξεκινησε μια απιστευτα εμπαθη επιθεση στη Μαριαννα του Κ48, προφανως απο ζηλεια για τα διπλα και τρίδιπλα ραντεβου ημερησιως που κανει η μικρη... Εννοειται δεν πιστεψα τιποτα και ουτε θελω και να τα αναπαραξω εδω, απλα ηταν σιχαμερα προφανη ψεμματα και υπερβολες.
Μετα απο ολιγον αυστηρη υποδειξη να σταματησει την παρλα και το ξεκατινιασμα και να επικεντρωθει στο εργο της  :pipa1: :zfuck: :fuck1: οφειλω να πω - για να ειμαι δικαιος - οτι ειχα περασει πολυ καλα μαζι της. Οσο για το "επιλεκτικο" κουλουρι της, μου το προσφερε αυτοβουλως και εννοειται οτι το καρφωσα  :grin: :grin: :grin:

υ.γ.: πολυ καλη ενημερωση αγαπητε manos1810  :)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.122
Πόντοι
5.345
Εγω την ειχα παρει στη Συγγρου 29 και με αφορμη την ανακριση που μου εκανε για ποια μαγαζια πηγαινω, ξεκινησε μια απιστευτα εμπαθη επιθεση στη Μαριαννα του Κ48, προφανως απο ζηλεια για τα διπλα και τρίδιπλα ραντεβου ημερησιως που κανει η μικρη... Εννοειται δεν πιστεψα τιποτα και ουτε θελω και να τα αναπαραξω εδω, απλα ηταν σιχαμερα προφανη ψεμματα και υπερβολες.
Μετα απο ολιγον αυστηρη υποδειξη να σταματησει την παρλα και το ξεκατινιασμα και να επικεντρωθει στο εργο της  :pipa1: :zfuck: :fuck1: οφειλω να πω - για να ειμαι δικαιος - οτι ειχα περασει πολυ καλα μαζι της. Οσο για το "επιλεκτικο" κουλουρι της, μου το προσφερε αυτοβουλως και εννοειται οτι το καρφωσα  :grin: :grin: :grin:

υ.γ.: πολυ καλη ενημερωση αγαπητε manos1810  :)
Αγαπητέ kebaaap,κι εμένα περισσότερο απ'όλες,την Μαριάννα κατηγόρησε.
Απλά δεν ήθελα να στοχοποιήσω άδικα την μια κοπέλα ή την άλλη επειδή αυτή η πατσαβούρα είναι κακοήθης.
Ενοήται πως στο πρόγραμά της η Βαλεντίνα έβαλε τα δυνατά της για να με ικανοποιήσει ώστε να αποδείξει και αυτά που έλεγε,αλλά επειδή είμαι ολίγον τι εγκεφαλικός τύπος,είχα ξενερώσει με τις παπαριές της και δεν το πολυευχαριστήθηκα.
Και φυσικά ο λόγος που τα έγραψα δεν ήταν απλά λόγος αναπαραγωγής του συμβάντος αλλά γιατί τα θέματα υγείας είναι σοβαρά και πρέπει όλους να μας "ψιλλιάζουν".
Όπως και επίσης αντιμετωπίσεις τέτοιων καταστάσεων όπως της κυρίας Βέτας πρέπει να γίνονται γνωστές γιατί είναι υποδειγματικές προς αποφυγήν υποψιών.
Αν για παράδειγμα πήγαινα στην Βέτα να της τα πω και παρ'όλη την καλή μου διάθεση και ευγένεια,συναντούσα,"μα και μου" και "τι είναι αυτά που μου λες" και μασημένα λόγια ή αντίδραση πανικού,δεν θα ξαναπατούσα εκεί γιατί η υπόθεση θα βρωμούσε απ'όλες τις πλευρές.
Αντ'αυτού η γυναίκα με καθυσήχασε με την ηρεμία και την αποφασίστηκότητά της να μου εξηγήσει το κάθετί για τις ανησυχίες μου που τις θεώρησε δικαιολογημένες με όσα μου είπε η Βαλεντίνα.
Έτσι θεώρησα να σωστό να σας ενημερώσω.

υ.γ.
Κι εγώ σε παρακολουθώ πολύ καιρό και διαβάζω με προσοχή τις αξιόπιστες κριτικές και σχόλιά σου!

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πεμπτη η σαββατο ετοιμαζω εξορμηση με φιλο εκτος χωρου.λεω να κινηθω κοντα στο πολυτεχνειο. εχω παει μονο με ζανα απο αυτη την περιοχη. μπορειτε να με συμβουλεψετε για κατι καλο μην ξευτιλιστω στον ανθρωπο η μηπως να τον ριξω πανω στην ζανα για σιγουρια. αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ο φιλος μου γερνει προς πιπινι μερια

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Αγαπητέ kebaaap,κι εμένα περισσότερο απ'όλες,την Μαριάννα κατηγόρησε.
Απλά δεν ήθελα να στοχοποιήσω άδικα την μια κοπέλα ή την άλλη επειδή αυτή η πατσαβούρα είναι κακοήθης.
Ενοήται πως στο πρόγραμά της η Βαλεντίνα έβαλε τα δυνατά της για να με ικανοποιήσει ώστε να αποδείξει και αυτά που έλεγε,αλλά επειδή είμαι ολίγον τι εγκεφαλικός τύπος,είχα ξενερώσει με τις παπαριές της και δεν το πολυευχαριστήθηκα.
.................

υ.γ.
Κι εγώ σε παρακολουθώ πολύ καιρό και διαβάζω με προσοχή τις αξιόπιστες κριτικές και σχόλιά σου!
Σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια.  :)

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ - όπως μου καταμαρτυρούν οι καλοί συνάδελφοι εδω μέσα - είμαι εγκε-φαλλικός τύπος, σκέφτομαι με το κάτω κεφάλι (και λοιπά κολακευτικά για τη νοημοσύνη μου) και έτσι δε μάσησα και ολοκλήρωσα την αποστολή μου  :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom