διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Τώρα που την βρήκαμε θα την αλαλιάσουμεΠαιδιά, με το μαλακό τη Χριστίνα...
-Καιρό είχε να εμφανιστεί στα πέριξ τέτοιο πακέτο
Τώρα που την βρήκαμε θα την αλαλιάσουμεΠαιδιά, με το μαλακό τη Χριστίνα...
Μόλις την πήρα τηλέφωνο και της μίλησα ευγενικά,ρωτώντας την τι έγινε χθες και αν της συνέβει κάτι σοβαρό.Παιδιά σχετικά με την τύπισα από Σαπφούς στην Καλλιθέα.
Την παίρνω χθες τηλέφωνο,μου λέει τα ίδια δηλαδή τα πάντα όλα με 40 ευρώ,ακάποτο με 50 και κάνει λέι και πρωκτικό ανάλογα τα προσόντα μου(να μην είναι μεγάλα δηλαδή),αλλά δεν διεκρίνησε αμοιβή γι'αυτό.
Θα έχουμε μου είπε,άνεση χρόνου,καφεδάκι,κουβεντούλα,ντουσάκι και μετά στο ψητό χωρίς βία.
Γλυκιά φωνούλα και ευγενική στο τηλέφωνο.
Της λέω,να έρθω σε κανένα μισάωρο(ήταν 14.00) και μου απάντησε πως δεν μπορεί γιατί είναι η ώρα που βγαίνει έξω για φαγητό.
Κλείσαμε ραντεβού για 17.00,μου είπε την ακριβή διεύθυνση,Σαπφούς 147 από Θησέως 188,ο πρώτος παράλληλος και να την πάρω απ'έξω για να μου πει πιό κουδούνι να πατήσω.
Ήμουν εκεί από 16.50 μέχρι 17.20 και έπαιρνα τηλέφωνο(μία τεράστια πολυκατοικία με επίσης τεράστιο parking).
Κλειστό το κινητό μέχρι 19.00 που ξαναπροσπάθησα,αφού είχα φύγει βέβαια.
Φοβερή επαγγελματίας!
Μέσα είσαι!
Στο ίδιο club είμαστε!
Καλώς τον!!!!κ εγω κ εγωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!
τις τελευταίες φορές που πήγα στα μαγαζιά γύρω από το πολυτεχνείο έπαθα μια φρίκη από τον κόσμο που έχει μαζευτεί εκεί, θα έλεγα πως οριακά δεν έχω το αίσθημα του φόβου γιατί συνήθως πάω όσο είναι ημέρα... πιστεύω πως θα έχει επίπτωση και στην κίνηση των μαγαζιών (πονηρών και μη!!!)
εσείς πως αισθάνεστε σε αυτή την περιοχή?
Εχουν μετεγκατασταθει (μαλλον οχι με δικη τους πρωτοβουλια) οι τοξικομανεις της Ομονοιας στο πεζοδρόμιο της Στουρνάρη από την πύλη του Πολυτεχνειου μέχρι Πατησίων. Όσο είναι μέρα δε φοβάμαι τιποτα, το πολύ πολύ να σου ζητήσουν κανα τσιγάρο ή 50 σεντς, δε σε πειραζει κανείς. Δυστυχή παιδιά είναι μόνο, εγώ δεν είδα κάτι πιο εξτρημ τουλάχιστον.τις τελευταίες φορές που πήγα στα μαγαζιά γύρω από το πολυτεχνείο έπαθα μια φρίκη από τον κόσμο που έχει μαζευτεί εκεί, θα έλεγα πως οριακά δεν έχω το αίσθημα του φόβου γιατί συνήθως πάω όσο είναι ημέρα... πιστεύω πως θα έχει επίπτωση και στην κίνηση των μαγαζιών (πονηρών και μη!!!)
τις τελευταίες φορές που πήγα στα μαγαζιά γύρω από το πολυτεχνείο έπαθα μια φρίκη από τον κόσμο που έχει μαζευτεί εκεί, θα έλεγα πως οριακά δεν έχω το αίσθημα του φόβου γιατί συνήθως πάω όσο είναι ημέρα... πιστεύω πως θα έχει επίπτωση και στην κίνηση των μαγαζιών (πονηρών και μη!!!)
Το μόνο που μπορεί να σου κάνει ο διαχειριστής,είναι να πάρει φόρα από την ταράτσα και να σου κλάσει τ'αρχίδια.Οσο για την κίνηση στα μαγαζιά, εγώ πιο πολύ "φοβαμαι" το σπασαρχίδα κωλόγερο διαχειριστή της Στ 47, παρά αυτούς απέναντι
Φιλε andy51 απλα να ξερεις οτι, οτιδηποτε κραταει μεσα κοσμο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, να κλειδωνη για λογους ασφαλειας. Οποιος κλειδωση και τον καταγγειλη αλλος ενοικος, μπορει να συλληφθει, και η ποινη ειναι μεχρι και 5 χρονια, βεβαια ο λογος ειναι προφανης (σεισμος,φωτια,παραλαβη ασθενη και αλλοι), και για τον λογο αυτο ο θυρωρος ειναι εκει και του την εχει δωσει, και απ'οτι εχω διαβασει, εχει εμφανιστει εντονα μετα τον θανατο του συναγωνιστη μας.Προφανώς δεν μιλάς σοβαρά.....αν κανει συνέλευση και η πολυκατοικία αποφασίσει οτι προκαλείται ενόχληση η και κίνδυνος απο την λειτουργία του μασατζίδικου,τότε μπορουν να πετυχουν εξωση....ασε που αν κουβαλήσει 2-3 φορές την αστυνομία θα υπάρξει πρόβλημα...αντιλαμβανεσαι το γιατι...
Κατι αλλο που μπορεί ανετα να κάνει,δεδομένης της κατάστασης στην περιοχή,είναι να απαιτήσει να κλειδωνεται η πόρτα...τότε θα πρεπει σε καθε εναν που κτυπάει το κουδουνι να κατεβαίνει ο αντίστοιχος ενοικος και να του ανοιγει....δεν ειναι τοσο ευκολα τα πράγματα,γνωρίζω απο προσωπική πειρα σε πολυκατοικια συγγενους όπου σε οροφο λειτουργούσε κομμωτήριο.
Αυτό τώρα,φίλε andy51,σωστό είναι που λες!Κατι αλλο που μπορεί ανετα να κάνει,δεδομένης της κατάστασης στην περιοχή,είναι να απαιτήσει να κλειδωνεται η πόρτα...τότε θα πρεπει σε καθε εναν που κτυπάει το κουδουνι να κατεβαίνει ο αντίστοιχος ενοικος και να του ανοιγει....δεν ειναι τοσο ευκολα τα πράγματα,γνωρίζω απο προσωπική πειρα σε πολυκατοικια συγγενους όπου σε οροφο λειτουργούσε κομμωτήριο.
Ρε συ, καλημερα κατ' αρχην, καθ΄υπερβολη το εγραψα (γι αυτο και εντος εισαγωγικων).Άκου να φοβάστε τον κωλόγερο!
Καλημέρα!Ρε συ, καλημερα κατ' αρχην, καθ΄υπερβολη το εγραψα (γι αυτο και εντος εισαγωγικων).
Πάντως αυτο που ξερω εγω επι του θεματος ειναι οτι καποια λαδομαγαζα στο παρελθον μετακομησαν λογω εντονων αντιδρασεων των λοιπων ενοίκων. Σε αυτές τις περιπτωσεις τα μαζεύουν και φευγουν, δεν τους παιρνει να κάνουν και τσαμπουκάδες και να επικαλουνται τα "δικαιώματα" τους, καταστατικά, κλπ... low profile ;)