Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.124
Πόντοι
5.345
Παιδιά σχετικά με την τύπισα από Σαπφούς στην Καλλιθέα.
Την παίρνω χθες τηλέφωνο,μου λέει τα ίδια δηλαδή τα πάντα όλα με 40 ευρώ,ακάποτο με 50 και κάνει λέι και πρωκτικό ανάλογα τα προσόντα μου(να μην είναι μεγάλα δηλαδή),αλλά δεν διεκρίνησε αμοιβή γι'αυτό.
Θα έχουμε μου είπε,άνεση χρόνου,καφεδάκι,κουβεντούλα,ντουσάκι και μετά στο ψητό χωρίς βία.
Γλυκιά φωνούλα και ευγενική στο τηλέφωνο.
Της λέω,να έρθω σε κανένα μισάωρο(ήταν 14.00) και μου απάντησε πως δεν μπορεί γιατί είναι η ώρα που βγαίνει έξω για φαγητό.
Κλείσαμε ραντεβού για 17.00,μου είπε την ακριβή διεύθυνση,Σαπφούς 147 από Θησέως 188,ο πρώτος παράλληλος και να την πάρω απ'έξω για να μου πει πιό κουδούνι να πατήσω.
Ήμουν εκεί από 16.50 μέχρι 17.20 και έπαιρνα τηλέφωνο(μία τεράστια πολυκατοικία με επίσης τεράστιο parking).
Κλειστό το κινητό μέχρι 19.00 που ξαναπροσπάθησα,αφού είχα φύγει βέβαια.
Φοβερή επαγγελματίας!
Μόλις την πήρα τηλέφωνο και της μίλησα ευγενικά,ρωτώντας την τι έγινε χθες και αν της συνέβει κάτι σοβαρό.
Είπα να μην την πάρω από τα μούτρα από την πρώτη φορά,μην τυχών και αξίζει κάτι,μιας και είναι σχετικά φθηνή και να της δώσω μιά δεύτερη ευκαιρία.
Μου ζήτησε χίλια συγνώμη λέγοντας πως της συνέβει κάτι προσωπικό και πως θα με αποζημιώσει αυτήν την φορά.
Της εξήγησα πως λόγω του "στησίματός της",τα ευρώ πήγαν σε άλλη κοπέλα και λόγω του ότι είναι τέλος του μήνα,το ταμείον είναι μείον.
Μου είπε πως με περιμένει όταν μπορώ και ξαναζήτησε συγνώμη.
Αν κάποιος συναγωνιστής την επισκεφτεί πριν τον Φλεβάρη που θα ξαναδοκιμάσω,ας ρίξει "σύρμα"!  

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Καλιρροης 85 εχει φερει τιποτα η κα νταλυ ρε παιδια η ακομα με τα σαπακια παιζει???

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τελικα απο οτι συμπερανα απο τισ κριτικες των συναδελφων σαββατο πρωινες ωρες θα επισκευτω με φιλο(που πιστευω να γινει συναδελφος) το στουρναρη 47 και οπωσδηποτε σ'αυτον ριχνω μονικα η χριστινα (εγω οτι περισεψει). ελπιζω το πρωι να παιζει κατι καλο

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τις τελευταίες φορές που πήγα στα μαγαζιά γύρω από το πολυτεχνείο έπαθα μια φρίκη από τον κόσμο που έχει μαζευτεί εκεί, θα έλεγα πως οριακά δεν έχω το αίσθημα του φόβου γιατί συνήθως πάω όσο είναι ημέρα... πιστεύω πως θα έχει επίπτωση και στην κίνηση των μαγαζιών (πονηρών και μη!!!)
εσείς πως αισθάνεστε σε αυτή την περιοχή?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
τις τελευταίες φορές που πήγα στα μαγαζιά γύρω από το πολυτεχνείο έπαθα μια φρίκη από τον κόσμο που έχει μαζευτεί εκεί, θα έλεγα πως οριακά δεν έχω το αίσθημα του φόβου γιατί συνήθως πάω όσο είναι ημέρα... πιστεύω πως θα έχει επίπτωση και στην κίνηση των μαγαζιών (πονηρών και μη!!!)

η κατάσταση εκει είναι οντως τραγική με τα πρεζάκια και τα μαγαζία έχουν σοβαρό πρόβλημα....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Εχουν μετεγκατασταθει (μαλλον οχι με δικη τους πρωτοβουλια) οι τοξικομανεις της Ομονοιας στο πεζοδρόμιο της Στουρνάρη από την πύλη του Πολυτεχνειου μέχρι Πατησίων. Όσο είναι μέρα δε φοβάμαι τιποτα, το πολύ πολύ να σου ζητήσουν κανα τσιγάρο ή 50 σεντς, δε σε πειραζει κανείς. Δυστυχή παιδιά είναι μόνο, εγώ δεν είδα κάτι πιο εξτρημ τουλάχιστον.

Οσο για την κίνηση στα μαγαζιά, εγώ πιο πολύ "φοβαμαι" το σπασαρχίδα κωλόγερο διαχειριστή της Στ 47, παρά αυτούς απέναντι  :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
μαλλον είμαι από τους τυχερούς και μπαινοβγαίνω στο 47 χωρίς να με ενοχλήσει κανείς...

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Φίλε όπως το είπες.... τρομάζεις στην περιοχή! Και εχει παρέες που σε κοιτάνε και περίεργα λες και είσαι εσύ ο ξένος εκεί.... Χθες θα γινόταν και χαμός με τα γεγονοτα στην Νομική φαντάζομαι...

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλα αυτος ο μαλακας ο διαχειριστης εκει την βγαζει.οχι τιποτα αλλο μην φερει καμια αστυνομια ο μαλακας. δεν του δινουν κατι τις απο το ιδρυμα να κανει μοκο , εστω σε ειδος. τουσ διωχνει την μιση πελατεια. οι μισοι ειναι παντρεμενοι και φοβουνται

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Για τα 2 προηγούμενα γκολ που εφαγα σας εχω ενημερώσει...Ενα στο Στουρναρη 47 απο τη Χριστίνα και ενα στο Συγγρου 29 απο την Ελένη...
Σήμερα το προγραμμα δεν προέβλεπε μασαζ,αλλά εχουμε την τάση της αυτοκαταστροφης μεσα μας φαίνεται...Ετσι το μεσημεράκι εχω καποια δουλειά στα Πατήσια,θυμαμαι κριτική συναδελφου για Πατησιων 160,εχω παρκάρει πολύ κοντά και αποφασιζω να μπουκάρω...
Λέω,"αν φαω και 3ο γκολ,τα παρατάω για 1 μηνα...".....Μπαίνω μεσα,το μαγαζί καινούργιο,στην πόρτα 1 γκόμενα τεραστίων διαστάσεων,και χωρίς να μου πει κουβεντα με βαζει σε δωματιο και μου στελνει τα κορίτσια....
Το ροστερ ειναι παράξενο,κάτι γκόμενες απο τη Ντάλυ,κάτι αλλες απο μαγαζιά της Στουρνάρη,εμφανίζεται και μια Ρωσίδα μιλφ,ονόματι Αννα,που δεν την εχω ξαναδει.Την επιλέγω,και μπαινω για ντους.
Η Αννα είναι καστανή,λεπτή,ψηλή,στηθος δυομισαρι φυσικό και μιλάει Ελληνικα καλά.
Μάγκες,το εσωσα το 3ο γκολ,αλλά εβγαλα κυριολεκτικά την μπάλλα απο τα διχτυα....Ξεκιναει μασαζ,αρκετά καλό,χωρίς να βιάζεται....χαλαρωνω εγω και δεν αντιλαμβανομαι οτι περνάει η ωρα....κάποια στιγμη αναρωτιέμαι "δεν θα παιξει τιποτε αλλο?" τελικά,με χτυπάει φιλικά στην πλάτη και μου λεει "γεια σου"....γυρνάω μπροστά,αυτη χαμογελαστή αποχωρεί και αντιλαμβάνομαι οτι εχουν περάσει 40 λεπτά!!!! σηκώνομαι,κοβω βολτες στο δωματιο,πινω λιγο νερακι και αναρωτιέμαι αν πρεπει να ντυθω η υπάρχει και συνεχεια...πάνω στην ωρα χτυπά η πορτα και ξαναμπαινει η τυπισσα και ρωτά με χαμογελο "ολα καλά? σου αρεσε το μασαζ?"
"Πολύ καλό" απαντω,"αλλά εγω ηξερα οτι κανετε και αλλα πραγματα"....

"Βεβαιως και κανουμε" απαντά το μιλφ,"αλλά εδω χρεώνουμε 60 ευρω για 40 λεπτα φουλ προγραμμα....εσυ δεν εδειξες οτι θες και κατι αλλο,οπότε εγω έκανα μασαζ"....
Μενω μαλακας....αρχιζω να εξηγω οτι περιμενα απο αυτην την πρωτοβουλία,αυτη να μου λεει τα δικά της....εν τω μεταξύ,εχουμε ερθει κοντά,αλλαζουμε 1-2 φιλάκια,αυτή ντυμενη τωρα,εγω γυμνος....γελοιο θέαμα....
Αποφασιζω να σωσω το "γκολ"...."θελεις να συνεχίσουμε?" ρωταω...."βεβαιως μου λεει,αλλά θα κατσουμε αλλα 40 λεπτά και θα δοσεις αλλα 60 ευρω...".
Αντιλαμβανομαι οτι η κοπέλλα ειναι απο καλή πάστα,απλά εκτελει εντολές."Να κατσουμε ενα εικοσαλεπτο της λεω και να σου δοσω αλλα 20 ευρω?" φευγει βολίδα και παει να ρωτησει τη σερίφισσα...επιστρεφει με χαμογελο και μου λεει το αμιμητο..." εντάξει,αλλά να σου κανω και λιγο μασαζ ακομα απο μπροστά τωρα για να μην πάμε κατευθειαν στο σεξ"...
Χαμογελάω,ξαπλώνω και αρχιζει αισθησιακό μασαζ...σας ειπα,η κοπέλλα ειναι απο καλή πάστα,δεν ειναι "πουτάνα" και η εμπειρία μου τα καταλαβαινει αυτά.Θα καταλαβετε σε λιγο γιατι το λεω αυτό.Αρχιζει χαδακια σε επικίνδυνες περιοχές,μισογδυνεται και αρχιζει ακάποτο κλαρίνο,πάρα πολύ καλό....σταματάει,με κοιτάει και λεει το αμιμητο "ξεχασα να φερω προφυλακτικο...."....με πιάνουν τα γελια....ξαναντυνεται,παει μεσα,επιστρέφει με προφυλακτικό,ξαναγδυνεται και αρχιζει πάλι μασαζ.....
Αναλαμβανω πλεον πρωτοβουλίες,διοτι εχει αρχισει να πιέζει εμενα η ωρα!!!! δεκτική σε όλα,φιλιά,γλειψίματα αγκαλίτσες,τα πάντα.....βαζω δάχτυλο,φουλ τα υγρά....με τα πολλά,ψήνεται και η μπριζόλα,πάλι λιγο μασαζ και τελειωνει το ματσς...
Το δευτερο ημιχρονο κράτησε μιση ωρα τουλάχιστον,αλλα 10 λεπτά μετά να ντυθουμε και να αποχαιρετιστούμε,και υπόσχεση οτι την αλλη φορά θα κάνουμε 10 λεπτά μασαζ και μιση ωρα σεξ..... :2funny:
Εδωσα το 80αρι μου ειπε 10 φορες ευχαριστώ και εφυγα....μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.....

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.124
Πόντοι
5.345
Οσο για την κίνηση στα μαγαζιά, εγώ πιο πολύ "φοβαμαι" το σπασαρχίδα κωλόγερο διαχειριστή της Στ 47, παρά αυτούς απέναντι  :grin:
Το μόνο που μπορεί να σου κάνει ο διαχειριστής,είναι να πάρει φόρα από την ταράτσα και να σου κλάσει τ'αρχίδια.
Δεν κάνεις τίποτα παράνομο ούτε παραβιάζεις την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας ή κάποιου διαμερίσματος.
Χτυπάς όποιο κουδούνι,νόμιμου ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή θέλεις και αφού σου ανοίγει να μπεις,δεν έχει κανένα λόγο ο διαχειριστής.
Το διαμέρισμα του ελαιοτριβίου είναι νόμιμα ενοικιασμένο,πιστεύω,και υπόκειται στο καταστατικό της πολυκατοικίας.
Εκτός αν το καταστατικό λέει πως οι ένοικοι δεν μπορούν να δέχονται επισκέψεις ή ο γερμανοτσολιάς διαχειριστής είναι ιδιοκτήτης όλης της πολυκατοικίας,που και σ'αυτήν την περίπτωση,ας μην έκανε ενοικιοστάσιο στις λαδοκόρες.
Στο κάτω κάτω της γραφής,ούτε φασαρία γίνεται καθημερινά από πάρτυ ή μουσική,στο εν λόγω διαμέρισμα ούτε αλητεία μαζεύει πιστεύω.
Καθώς πρέπει άνθρωποι,άρωστοι πάνε να κάνουν καλά τα λουμπάγκα τους.
Τι ζόρι τραβάει ο κωλόγερος;
Δεν του σηκώνεται μάλλον και ζηλεύει που στα φευγάτα νιάτα του,δεν είχε τέτοιες περιπτώσεις να εκμεταλευτεί.
Άντε,μάθαμε όλοι στην Ελλάδα και το παίζουμε πρόεδροι,αρχηγοί και προσφάτως διαχειριστές και όποτε του καυλώσει του καθ'ενός,βγάζει ιδιωτικούς νόμους.
Που πας ρε καραμήτρο,δεν θα σε πετύχω καμιά φορά!
Άκου να φοβάστε τον κωλόγερο!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Προφανώς δεν μιλάς σοβαρά.....αν κανει συνέλευση και η πολυκατοικία αποφασίσει οτι προκαλείται ενόχληση η και κίνδυνος απο την λειτουργία του μασατζίδικου,τότε μπορουν να πετυχουν εξωση....ασε που αν κουβαλήσει 2-3 φορές την αστυνομία θα υπάρξει πρόβλημα...αντιλαμβανεσαι το γιατι...
Κατι αλλο που μπορεί ανετα να κάνει,δεδομένης της κατάστασης στην περιοχή,είναι να απαιτήσει να κλειδωνεται η πόρτα...τότε θα πρεπει σε καθε εναν που κτυπάει το κουδουνι να κατεβαίνει ο αντίστοιχος ενοικος και να του ανοιγει....δεν ειναι τοσο ευκολα τα πράγματα,γνωρίζω απο προσωπική πειρα σε πολυκατοικια συγγενους όπου σε οροφο λειτουργούσε κομμωτήριο.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Προφανώς δεν μιλάς σοβαρά.....αν κανει συνέλευση και η πολυκατοικία αποφασίσει οτι προκαλείται ενόχληση η και κίνδυνος απο την λειτουργία του μασατζίδικου,τότε μπορουν να πετυχουν εξωση....ασε που αν κουβαλήσει 2-3 φορές την αστυνομία θα υπάρξει πρόβλημα...αντιλαμβανεσαι το γιατι...
Κατι αλλο που μπορεί ανετα να κάνει,δεδομένης της κατάστασης στην περιοχή,είναι να απαιτήσει να κλειδωνεται η πόρτα...τότε θα πρεπει σε καθε εναν που κτυπάει το κουδουνι να κατεβαίνει ο αντίστοιχος ενοικος και να του ανοιγει....δεν ειναι τοσο ευκολα τα πράγματα,γνωρίζω απο προσωπική πειρα σε πολυκατοικια συγγενους όπου σε οροφο λειτουργούσε κομμωτήριο.
Φιλε andy51 απλα να ξερεις οτι, οτιδηποτε κραταει μεσα κοσμο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, να κλειδωνη για λογους ασφαλειας.  Οποιος κλειδωση και τον καταγγειλη αλλος ενοικος, μπορει να συλληφθει, και η ποινη ειναι μεχρι και 5 χρονια, βεβαια ο λογος ειναι προφανης (σεισμος,φωτια,παραλαβη ασθενη και αλλοι), και για τον λογο αυτο ο θυρωρος ειναι εκει και του την εχει δωσει, και απ'οτι εχω διαβασει, εχει εμφανιστει εντονα μετα τον θανατο του συναγωνιστη μας. 

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.124
Πόντοι
5.345
Αυτό τώρα,φίλε andy51,σωστό είναι που λες!
Θα πρέπει όμως στην συνέλευση,να αποδείξει πως υπάρχει αληθινός κίνδυνος από τους επισκέπτες του ελαιοτριβείου,πράγμα δύσκολο.
Μπορεί όμως,όπως σωστά είπες,να τους κάνει την ζωή δύσκολη,με την απαίτηση κλειδώματος της κεντρικής εισόδου.
Και σ΄αυτήν την περίπτωση όμως η πόρτα δεν μπορεί να κλειδώνεται μέρα μεσημέρι για λόγους αφαλείας(σεισμός,πυρκαγιά κ.λ.π.)
Ίσως μετά τις 10 το βράδυ όπως συμβαίνει σε πολλές πολυκατοικίες.
Αλιώς θα πρέπει να προσλάβει παιδί για την πόρτα όπως παλιά υπήρχε το παιδί του ασανσέρ! :stan:
Νέα θέση εργασίας σε μασατζίδικο! :2funny:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Άκου να φοβάστε τον κωλόγερο!
Ρε συ, καλημερα κατ' αρχην, καθ΄υπερβολη το εγραψα (γι αυτο και εντος εισαγωγικων).
Πάντως αυτο που ξερω εγω επι του θεματος ειναι οτι καποια λαδομαγαζα στο παρελθον μετακομησαν λογω εντονων αντιδρασεων των λοιπων ενοίκων. Σε αυτές τις περιπτωσεις τα μαζεύουν και φευγουν, δεν τους παιρνει να κάνουν και τσαμπουκάδες και να επικαλουνται τα "δικαιώματα" τους, καταστατικά, κλπ... low profile  ;)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
2.124
Πόντοι
5.345
Ρε συ, καλημερα κατ' αρχην, καθ΄υπερβολη το εγραψα (γι αυτο και εντος εισαγωγικων).
Πάντως αυτο που ξερω εγω επι του θεματος ειναι οτι καποια λαδομαγαζα στο παρελθον μετακομησαν λογω εντονων αντιδρασεων των λοιπων ενοίκων. Σε αυτές τις περιπτωσεις τα μαζεύουν και φευγουν, δεν τους παιρνει να κάνουν και τσαμπουκάδες και να επικαλουνται τα "δικαιώματα" τους, καταστατικά, κλπ... low profile  ;)
:thumbsup:Καλημέρα!
Πάντως,αν δεις τον γέρο,δεν υπάρχει λόγος να κωλώσεις!
Αυτά που λέει για αστυνομία,χωρίς κάποιο συγκεκριμένο συμβάν,είναι παπαριές δικές του.
Τον γράφεις και προχωράς,με ευγένεια πάντα για να μην μπορεί να έχει κάποιο "πάτημα"!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom