Για τα 2 προηγούμενα γκολ που εφαγα σας εχω ενημερώσει...Ενα στο Στουρναρη 47 απο τη Χριστίνα και ενα στο Συγγρου 29 απο την Ελένη...
Σήμερα το προγραμμα δεν προέβλεπε μασαζ,αλλά εχουμε την τάση της αυτοκαταστροφης μεσα μας φαίνεται...Ετσι το μεσημεράκι εχω καποια δουλειά στα Πατήσια,θυμαμαι κριτική συναδελφου για Πατησιων 160,εχω παρκάρει πολύ κοντά και αποφασιζω να μπουκάρω...
Λέω,"αν φαω και 3ο γκολ,τα παρατάω για 1 μηνα...".....Μπαίνω μεσα,το μαγαζί καινούργιο,στην πόρτα 1 γκόμενα τεραστίων διαστάσεων,και χωρίς να μου πει κουβεντα με βαζει σε δωματιο και μου στελνει τα κορίτσια....
Το ροστερ ειναι παράξενο,κάτι γκόμενες απο τη Ντάλυ,κάτι αλλες απο μαγαζιά της Στουρνάρη,εμφανίζεται και μια Ρωσίδα μιλφ,ονόματι Αννα,που δεν την εχω ξαναδει.Την επιλέγω,και μπαινω για ντους.
Η Αννα είναι καστανή,λεπτή,ψηλή,στηθος δυομισαρι φυσικό και μιλάει Ελληνικα καλά.
Μάγκες,το εσωσα το 3ο γκολ,αλλά εβγαλα κυριολεκτικά την μπάλλα απο τα διχτυα....Ξεκιναει μασαζ,αρκετά καλό,χωρίς να βιάζεται....χαλαρωνω εγω και δεν αντιλαμβανομαι οτι περνάει η ωρα....κάποια στιγμη αναρωτιέμαι "δεν θα παιξει τιποτε αλλο?" τελικά,με χτυπάει φιλικά στην πλάτη και μου λεει "γεια σου"....γυρνάω μπροστά,αυτη χαμογελαστή αποχωρεί και αντιλαμβάνομαι οτι εχουν περάσει 40 λεπτά!!!! σηκώνομαι,κοβω βολτες στο δωματιο,πινω λιγο νερακι και αναρωτιέμαι αν πρεπει να ντυθω η υπάρχει και συνεχεια...πάνω στην ωρα χτυπά η πορτα και ξαναμπαινει η τυπισσα και ρωτά με χαμογελο "ολα καλά? σου αρεσε το μασαζ?"
"Πολύ καλό" απαντω,"αλλά εγω ηξερα οτι κανετε και αλλα πραγματα"....
"Βεβαιως και κανουμε" απαντά το μιλφ,"αλλά εδω χρεώνουμε 60 ευρω για 40 λεπτα φουλ προγραμμα....εσυ δεν εδειξες οτι θες και κατι αλλο,οπότε εγω έκανα μασαζ"....
Μενω μαλακας....αρχιζω να εξηγω οτι περιμενα απο αυτην την πρωτοβουλία,αυτη να μου λεει τα δικά της....εν τω μεταξύ,εχουμε ερθει κοντά,αλλαζουμε 1-2 φιλάκια,αυτή ντυμενη τωρα,εγω γυμνος....γελοιο θέαμα....
Αποφασιζω να σωσω το "γκολ"...."θελεις να συνεχίσουμε?" ρωταω...."βεβαιως μου λεει,αλλά θα κατσουμε αλλα 40 λεπτά και θα δοσεις αλλα 60 ευρω...".
Αντιλαμβανομαι οτι η κοπέλλα ειναι απο καλή πάστα,απλά εκτελει εντολές."Να κατσουμε ενα εικοσαλεπτο της λεω και να σου δοσω αλλα 20 ευρω?" φευγει βολίδα και παει να ρωτησει τη σερίφισσα...επιστρεφει με χαμογελο και μου λεει το αμιμητο..." εντάξει,αλλά να σου κανω και λιγο μασαζ ακομα απο μπροστά τωρα για να μην πάμε κατευθειαν στο σεξ"...
Χαμογελάω,ξαπλώνω και αρχιζει αισθησιακό μασαζ...σας ειπα,η κοπέλλα ειναι απο καλή πάστα,δεν ειναι "πουτάνα" και η εμπειρία μου τα καταλαβαινει αυτά.Θα καταλαβετε σε λιγο γιατι το λεω αυτό.Αρχιζει χαδακια σε επικίνδυνες περιοχές,μισογδυνεται και αρχιζει ακάποτο κλαρίνο,πάρα πολύ καλό....σταματάει,με κοιτάει και λεει το αμιμητο "ξεχασα να φερω προφυλακτικο...."....με πιάνουν τα γελια....ξαναντυνεται,παει μεσα,επιστρέφει με προφυλακτικό,ξαναγδυνεται και αρχιζει πάλι μασαζ.....
Αναλαμβανω πλεον πρωτοβουλίες,διοτι εχει αρχισει να πιέζει εμενα η ωρα!!!! δεκτική σε όλα,φιλιά,γλειψίματα αγκαλίτσες,τα πάντα.....βαζω δάχτυλο,φουλ τα υγρά....με τα πολλά,ψήνεται και η μπριζόλα,πάλι λιγο μασαζ και τελειωνει το ματσς...
Το δευτερο ημιχρονο κράτησε μιση ωρα τουλάχιστον,αλλα 10 λεπτά μετά να ντυθουμε και να αποχαιρετιστούμε,και υπόσχεση οτι την αλλη φορά θα κάνουμε 10 λεπτά μασαζ και μιση ωρα σεξ.....
Εδωσα το 80αρι μου ειπε 10 φορες ευχαριστώ και εφυγα....μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.....