Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε saikr 1ο post και ζητάς τηλέφωνο? Κάτσε λίγο καλά, πως θα σε εμπιστευτεί ο άλλος?
Φιλικά πάντα.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Δεν έχω  γράψει ποτέ παρόλο που παρακολουθώ ανελλιπώς από το 06.

Γενικά στατιστικά - saikgr
Σύνολο χρόνου σε σύνδεση: 2 ώρες και 28 λεπτά.
2μισι ώρες συνδεσης σε 5 χρονια??  :think: :think: :think:
Ή διαβάζεις με υπερηχητικές ταχυτητες ή κατι άλλο παιζει

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
2μισι ώρες συνδεσης σε 5 χρονια??  :think: :think: :think:
Ουδέν κρυπτόν απο τον kebap Παναγία μου και Χριστέ μου τιν τούτος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :grin:

saikgr

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
2μισι ώρες συνδεσης σε 5 χρονια??  :think: :think: :think:

Ενταξει το "ανελλιπώς" ήταν κάπως υπερβολικό αλλά όντως παρακολουθώ με login ή χωρίς login. Νομίζω πως δημιούργησα πρόβλημα άθελά μου. Πάντως δεν παίζει τίποτα άλλο.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΝΤΖΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΟΥΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ 60 ΕΥΡΩ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΞΕΡΩ
Μια ματια στις 20 τελευταιες σελιδες αν εριχνες θα τα βρισκες ολα.....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
χθεσινη επισκεψη στο Πατησιων 160 στην πλατεια αμερικης,μετα το ανοιγμα της πορτας απο το γλυκο θηριο Αννα ακολουθησε παρελαση,μια βυζαρου με 10κιλα βυζους,μια αδιαφορη κ ενα καυλακι απο Γεωργια,ονομα Μαριαννα,ντουζιερα εντος δωματιου κ η συνεδρια ηταν με θετικες εντυπωσεις,καθαρος χωρος,πετσετες μιας χρησης αποστειρωμενες κ το πακετο 60.Στο τελος μασαζ ετσι για τα τυπικα(μιας κ το ζητησα),φιλοτιμο παιδι η Μαριαννα κ με συμμετοχη  :fuck1:κατα τη διαρκεια κ στο τελος

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
θα παω ρε συ.... αλλα αμα μεχρι το 2013 συνεχιζω να ρωταω για την ζανα (στουρνάρη 29) τοτε θα πεις οτι κατι δεν παει καλα με μενα... αρα μην με συγκρινεις με τον αλλο.... και αμα με διαβασεις καλυτερα θα δεις οτι εχω δωσει πληροφοριες και οτι δεν λεω μαλακιες....

Πάντως σεβαστοί συναγωνιστές πήγα το προηγούμενο Σάββατο στην Ζάνα και μου άλλαξε τα φώτα. Με τρέλανε στο τσιμπούκι και τρίψιμο με τις λαδωμένες βυζάρες της παντού. Πηγαίναμε πάνω κάτω στο μασαζοκρέβατο, και αφού δεν κρατήθηκα άλλο και τέλειωσα στο πισωκολλητό , προς τιμήν της η Ζάνα συνέχισε τσιτσίδι να μου κάνει μασάζ (πολύ δυνατό ,  ακόμα με πονάνε οι πατούσες μου από το ζούληγμα). Αυτό ήταν Η ΚΑΥΛΑ. Μου έσερνε τις βυζάρες της στη μούρη και με καύλωνε ακόμα περισσότερο.  Είχε φαίνεται ανάψει από τις γυμναστικές που προηγήθηκαν, και δεν κρύωνε με τίποτα.  Και δεν βιαζόταν καθόλου να με διώξει. Εγώ δεν τόλμησα να της ζητήσω δεύτερη φορά (παρότι μου τον ξανασήκωσε αμέσως)  διότι δεν είχα άλλα λεφτά να της δώσω, εαν μου ζητούσε κάτι παραπάνω σε ενδεχόμενη απάντησή της (πολύ ζόρια στα οικονομικά τώρα τελευταία γαρ-περιορισμός και στο μασάζ υποχρεωτικά).

Οι εμπειρίες που έχουμε από τις ιδιωτικές του στιγμές ο καθένας μας με το λαδοκόριτσο της προτίμησής του ξεπερνούν κατά πολύ τα τετριμμένα που επαναλαμβάνονται στα στούντιο ή στις ξεπέτες των μπουρδέλων,  δυστυχώς όμως με μεγάλο κόστος ,  που σύντομα νομίζω οτι δεν θα έχω την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσω (με τις μειώσεις μισθών-ατομικών συμβάσεων κλπ.)

Τι θα γίνει στο τέλος ???  Θα μας αναγκάσουνε οι κυβερνώντες, με το ζόρι να φάμε στη μάπα τις ελλεεϊνίδες ?  (ελεεϊνές-Ελληνίδες)  Υπάρχει προδιαγεγραμμένο σχέδιο να μην έχουμε εναλλακτικές , για να μας χώνουν αναγκαστικά στην σκλαβιά της συζύγου με κουτσούβελα και να σκίζεσαι όλη μέρα για να προλάβεις τα έξοδα της οικογένειας  ????

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μεσημεριανο scouting καλλιθεα και γυρω θησεως 67 τα γνωστα τεθωρακισμενα βαρεων βαρων,ματζαγριωτακη για το πουτσο καβαλα θ31 οσο ειναι η ηλικια της πολυκατοικιας αλλο τοσο και κει μεσα...γενικα πανε προς αθηνα τα πραγματα

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Kebaaap κανενα νεο της λαδοκορης απο ΣΑΠΦΟΥΣ στην (καλλιθεα)???

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πέρασα από Μάρνη 28. Η Νίνα έφυγε για τα καλά. Η Λιλή παραμένει εκεί αλλά δεν είναι για πάνω από μια φορά. Πήρα τη Ρουσλάνα, ξανθό με μικρό βυζάκι, πολύ ωραίο σφιχτό σώμα. Το μασαζ δυνατό αλλά κάτω του μετρίου. Η μπριζόλα μέτρια επίσης. 60 ευρώ. Πάντως από στούντιο καλύτερα.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Πέρασα από Μάρνη 28. Η Νίνα έφυγε για τα καλά. Η Λιλή παραμένει εκεί αλλά δεν είναι για πάνω από μια φορά. Πήρα τη Ρουσλάνα, ξανθό με μικρό βυζάκι, πολύ ωραίο σφιχτό σώμα. Το μασαζ δυνατό αλλά κάτω του μετρίου. Η μπριζόλα μέτρια επίσης. 60 ευρώ. Πάντως από στούντιο καλύτερα.
Και απο χρονο ποσο εκατσες ???  η  ενα :fuck1: και στα γρηγορα !!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως σεβαστοί συναγωνιστές πήγα το προηγούμενο Σάββατο στην Ζάνα και μου άλλαξε τα φώτα. Με τρέλανε στο τσιμπούκι και τρίψιμο με τις λαδωμένες βυζάρες της παντού. Πηγαίναμε πάνω κάτω στο μασαζοκρέβατο, και αφού δεν κρατήθηκα άλλο και τέλειωσα στο πισωκολλητό , προς τιμήν της η Ζάνα συνέχισε τσιτσίδι να μου κάνει μασάζ (πολύ δυνατό ,  ακόμα με πονάνε οι πατούσες μου από το ζούληγμα). Αυτό ήταν Η ΚΑΥΛΑ. Μου έσερνε τις βυζάρες της στη μούρη και με καύλωνε ακόμα περισσότερο.  Είχε φαίνεται ανάψει από τις γυμναστικές που προηγήθηκαν, και δεν κρύωνε με τίποτα.  Και δεν βιαζόταν καθόλου να με διώξει. Εγώ δεν τόλμησα να της ζητήσω δεύτερη φορά (παρότι μου τον ξανασήκωσε αμέσως)  διότι δεν είχα άλλα λεφτά να της δώσω, εαν μου ζητούσε κάτι παραπάνω σε ενδεχόμενη απάντησή της (πολύ ζόρια στα οικονομικά τώρα τελευταία γαρ-περιορισμός και στο μασάζ υποχρεωτικά).

Οι εμπειρίες που έχουμε από τις ιδιωτικές του στιγμές ο καθένας μας με το λαδοκόριτσο της προτίμησής του ξεπερνούν κατά πολύ τα τετριμμένα που επαναλαμβάνονται στα στούντιο ή στις ξεπέτες των μπουρδέλων,  δυστυχώς όμως με μεγάλο κόστος ,  που σύντομα νομίζω οτι δεν θα έχω την οικονομική δυνατότητα να συνεχίσω (με τις μειώσεις μισθών-ατομικών συμβάσεων κλπ.)

Τι θα γίνει στο τέλος ???  Θα μας αναγκάσουνε οι κυβερνώντες, με το ζόρι να φάμε στη μάπα τις ελλεεϊνίδες ?  (ελεεϊνές-Ελληνίδες)  Υπάρχει προδιαγεγραμμένο σχέδιο να μην έχουμε εναλλακτικές , για να μας χώνουν αναγκαστικά στην σκλαβιά της συζύγου με κουτσούβελα και να σκίζεσαι όλη μέρα για να προλάβεις τα έξοδα της οικογένειας  ????

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 
ποιο το μαγαζί αδερφέ;;

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
το μαγαζί είναι ψεκάστε σκουπίστε
ναι , είδαμε και τα άλλα, φίλε τακουνολάτρη.Εκεί που πρέπει να πας είναι Γερμανία σε ένα επιλεγμένο ΦΚΚ.Εκεί πηδάς, όχι μαλακίες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι , είδαμε και τα άλλα, φίλε τακουνολάτρη.Εκεί που πρέπει να πας είναι Γερμανία σε ένα επιλεγμένο ΦΚΚ.Εκεί πηδάς, όχι μαλακίες
δεν έρχεται το ΦΚΚ εδώ...δυστυχώς έρχονται μόνο οι μαλακίσμε΄νες ιδέες της Μέρκελ εδώ...

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
ας μοιραστω μαζι σας μια ειδηση που εμαθα   :tickedoff:  , η Γιουλη ( αφεντικινα)  στο Καλληροης 48  σχολασε εχθες τιν ''Κυρια'' Βετα απο το ποστο τις σεριφησας   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  , εγω παντως οταν το εμαθα ( σημερα το πρωι )  καθομουν στον δερματινο καναπε και εβλεπα τα κοριτσια που κανανε παρελαση εμπρος μου , σηκωθηκα αμεσως  και εφυγα απο το μαγαζι  :dancing:, δεν γινεται κυρα Γιουλα , να μας κοβεις τιν Βετα με τα  :tits: απο τιν υποδοχει του μαγαζιου σου  :tickedoff: :tickedoff: , που μας καβλωνε μονο που μας ''καλημεριζε'' και μας κερναγε τα ουισκακια και μετα μπαιναμε και ξεσκιζαμε τα κοριτσια σου  :knockinb:

εμεις που σε στειριζουμε με τον οβολο μας , πλεον δεν θα στο καταθετουμε .....................
:kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom