Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Συγγρού 147
Θεοδώρα
λαδοτρίψιμο χάδι και σύντομο
μπριζόλα νόστιμη - 60 γιούρια το σύνολον.

Γαμώ τα γέλια πως βγαίνοντας για να πάω στο ντους πέφτω μούρη με την Άτζελα (την είχα συζητήσει πιο πριν με την γκουβενάντα), με βλέπει γυμνό και έρχεται και με φιλάει στο λαιμό και μου λέει "την επόμενη φορά θα πάρεις εμένα"

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Συγγρού 147
Θεοδώρα
λαδοτρίψιμο χάδι και σύντομο
μπριζόλα νόστιμη - 60 γιούρια το σύνολον.

Γαμώ τα γέλια πως βγαίνοντας για να πάω στο ντους πέφτω μούρη με την Άτζελα (την είχα συζητήσει πιο πριν με την γκουβενάντα), με βλέπει γυμνό και έρχεται και με φιλάει στο λαιμό και μου λέει "την επόμενη φορά θα πάρεις εμένα"
Επρεπε να της πείς οk κερνάς; εκεί να έβλεπες το γέλιο που θα έπεφτε  :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
μπα...αν με θυμηθεί όμως την επόμενη φορά θα το ρωτήσω, μην νομίζεις πως κωλώνω...
Σου είπα εγώ ρε ότι κωλώνεις, για να δείς την φάτσα τη φραγκοφόνισσας στο είπα για το τσάμπα κέρασμα  :2funny:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μια κοντούλα μελαχροινή βυζαρού δεν είναι; Ελληνίδα μου είπε ότι ηταν, μάλιστα είχε και προφορά εκτίς αν είναι αλβανό δεύτερης γενιάς

Μάλλον άλλη λέω εγω. Η λίζα που ειχα δει ήταν αδύνατη ξανθιά.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.437
Πόντοι
6.515
Προκυπτουν οι εξης απορίες.
1. Τελικα ποσες ΒΙΚΥ υπαρχουν στα ιδρυματα? Γιατι δεν δημιουργείται χωριστό forum?
2. Τι απεγινε ο γεράκος που αναφερει ο φιλος LOOP?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Λοιπον last ακου τι θα κανεις στην Αντζελα, θα κολλησεις ενα δυευρω με λογκο στο πατωμα, και οταν σκυψει να το παρει και δεν θα μπορει τοτε εσυ απο πισω πηγαινε και καρφωσε την και μετα πες της, ειδες μωρο μου πως βγαινουν τα λεφτα ???  μεχρι και κολο δινουμε για να βγαλουμε 2 ευρω  :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
:2funny: :2funny:

Συνημμένα

• scrooge_mcduck1.png
    scrooge_mcduck1.png
    348,8 KB · Εμφανίσεις: 21

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σου είπα εγώ ρε ότι κωλώνεις, για να δείς την φάτσα τη φραγκοφόνισσας στο είπα για το τσάμπα κέρασμα  :2funny:
χαλαράααααααααααααααα
έχω κάνει και χειρότερες ερωτήσεις....
Στη Θησέως όταν μου είχαν έρθει κάτι χοντρές μιλφ είχα ρωτήσει επί λέξει: πόσα μου δίνετε να κάτσω;
Μιλάμε δεν έχω δει πιο απορημένη φάτσα...χαχαχαχα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
χαλαράααααααααααααααα
έχω κάνει και χειρότερες ερωτήσεις....
Στη Θησέως όταν μου είχαν έρθει κάτι χοντρές μιλφ είχα ρωτήσει επί λέξει: πόσα μου δίνετε να κάτσω;
Μιλάμε δεν έχω δει πιο απορημένη φάτσα...χαχαχαχα
Σαν αυτού εδώ ας πούμε  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• _1_~1.JPG
    _1_~1.JPG
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 26

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.893
Πόντοι
3.145
παικτες  εχει παει  κανεις  γαλατσι....συρου  9-11;;;

τι παιζει εκει;;

ξερει κανεις;;;

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα... καμια πρόταση για ελαιοτριβίον μετά τις 8.30 ή είμαι αισιόδοξος?

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
καλησπέρα... καμια πρόταση για ελαιοτριβίον μετά τις 8.30 ή είμαι αισιόδοξος?

Συνήθως τελειώνουν στις 9 μ.μ. Ακόμα κι αν πετύχεις κάποιο ανοιχτό, το πιο πιθανό είναι να σε ξεπετάξουν γιατί θα ετοιμάζονται να φύγουν.

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προκυπτουν οι εξης απορίες.
1. Τελικα ποσες ΒΙΚΥ υπαρχουν στα ιδρυματα? Γιατι δεν δημιουργείται χωριστό forum?
2. Τι απεγινε ο γεράκος που αναφερει ο φιλος LOOP?
a)Bίκυ Στουρνάρη 47, β)Βίκυ Συγγρού 29, γ) Βίκυ Καλλιρόης 48 δ)Βίκυ Στουρνάρη 63 και αν υπάρχουν και άλλες ας με συμπληρώσει όποιος ξέρει

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Βίκυ κονσέρβα (Βιομηχανία Θράκης), που τρώγαμε στο στρατό ? Δεν παίζει ?

:grin:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
βαρεθηκα να ακουω για μαυρο στην ελενη σπα τι πατε ρε μαλακες;;
οπως και παραπονα εχω απο τις αλλες ψολες της ρουλα-ντανιελα που το παιζουν ντιβες ναι ρε πουστη εγω θελω να σκασω το 100αρικο και να σας γαμησω η ρουλα το βοδι δε πολυ μου αρεσει πλεον η βρωμα,οπως επισης οταν μπαινουμε σε ενα μαγαζι και ημασταν παλιοι τακτικοι και συνεπεις πελατης και βλεπουμε τα κοριτσια και δεν μας αρεσουν ξινιζουν...
αντε και γαμησου μωρη λαμια που θα ξυνιζεις κιολας το χρημα γω στο δινω στις μερες μας...ιδιαιτερα στο μαρουσι που την εχουνε δει παρα  πολυ....
κανεις δεν εχει αναφερει κατι κατα της θεωδωρας απο βυζαντιο και ζανας...
οπως και στη ψολο τζενυ σεριφ απο συγγρου 147 που το παιζει φουρειρα κολο αλβανι που σκουπιζοταν με πετρες στο ελ μπασαν...
στα παπαρια μου και να παρεξηγηθω αλλα τηυν ειδανε ολοι...
λοιπον παπανδρεου καλικρατη και δω,πληξαμε στην παρ-ακμη.
καποτε εγραφε ο zero,papageorge λακωνικα τωρα μονο μαλακιες

lycosstomantri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
4
Like
165
Πόντοι
280
χθεσινη βολτα στο κεντρο για να βρω ενα τριψιματακι της προκοπης...

Παρκαρω Στουρναρη και παω στο 63...Μετα την παρελαση 6-7 κορασιδων (μη ζητατε ονοματα) αποχωρησα (μαλλον επρεπε να καθησω με Αντριαννα)
Συνεχιζω Μαρνης 28...αλλες 5-6 κοπελες εκει οπου διαλεξα μια Στεφανια (αδυνατουλα, με υφος που δεν ταιριαζει σε τετοια μαγαζια...πολυ "καλη" για να ειναι εκει...τεσπα). Μπαινω, γδυνομαι, παω να κανω ντους και ζεστο νερο γιοκ...ρε παιδια λεω τι εγινε?...ααα χαλασε ο θερμοσιφωνας....γ**ω την καταδικη μου ντυνομαι και φευγω και παω Σολωμου χαμηλα (Μελινοσπιτο)....παρελαση 3 αδιαφορων τεμαχιων και φευγω και ανεβαινω προς Στουρναρη 29...αλλη μια παρελαση 4 αδιαφορων κορασιδων και βουρ για Μπουμπουλινας 2 οπου αν και χτυπαγα το "Fresh Spa" δεν ανοιξε κανεις...Μεταβολη για σολωμου 54....μονο 2 μαπα κορασιδες...και αποφαση οτι σημερα δεν θα κανω μασαζ :(....και ολα αυτα με μια γαμ****νη βροχη να με κανει μουσκεμα....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
χθεσινη βολτα στο κεντρο για να βρω ενα τριψιματακι της προκοπης...

Παρκαρω Στουρναρη και παω στο 63...Μετα την παρελαση 6-7 κορασιδων (μη ζητατε ονοματα) αποχωρησα (μαλλον επρεπε να καθησω με Αντριαννα)
Συνεχιζω Μαρνης 28...αλλες 5-6 κοπελες εκει οπου διαλεξα μια Στεφανια (αδυνατουλα, με υφος που δεν ταιριαζει σε τετοια μαγαζια...πολυ "καλη" για να ειναι εκει...τεσπα). Μπαινω, γδυνομαι, παω να κανω ντους και ζεστο νερο γιοκ...ρε παιδια λεω τι εγινε?...ααα χαλασε ο θερμοσιφωνας....γ**ω την καταδικη μου ντυνομαι και φευγω και παω Σολωμου χαμηλα (Μελινοσπιτο)....παρελαση 3 αδιαφορων τεμαχιων και φευγω και ανεβαινω προς Στουρναρη 29...αλλη μια παρελαση 4 αδιαφορων κορασιδων και βουρ για Μπουμπουλινας 2 οπου αν και χτυπαγα το "Fresh Spa" δεν ανοιξε κανεις...Μεταβολη για σολωμου 54....μονο 2 μαπα κορασιδες...και αποφαση οτι σημερα δεν θα κανω μασαζ :(....και ολα αυτα με μια γαμ****νη βροχη να με κανει μουσκεμα....

αφου ειχες ηδη κανει μπανιο εξω απο την βροχη μεσα τι το ηθελες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom