Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
προφανως , θα ανοιξει  άλλο δικο της  η βετα  :tits: :tits: ---  χμμ-- ας μάθουμε που ... :)

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
προφανως , θα ανοιξει  άλλο δικο της  η βετα   :tits: :tits: ---  χμμ-- ας μάθουμε που ... :)

χμ....... χμ........χμ............  λες  :think: ...............

μακαρι  παντος να ξαναγυρισει στον χωρο :rockon: :rockon: :rockon: , για να καταλαμβουν μερικες τι παει να πει σεβασμος στον πελατη !!!!!!!!!!!!!!!!!!

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ας μοιραστω μαζι σας μια ειδηση που εμαθα   :tickedoff:  , η Γιουλη ( αφεντικινα)  στο Καλληροης 48  σχολασε εχθες τιν ''Κυρια'' Βετα απο το ποστο τις σεριφησας   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  , εγω παντως οταν το εμαθα ( σημερα το πρωι )  καθομουν στον δερματινο καναπε και εβλεπα τα κοριτσια που κανανε παρελαση εμπρος μου , σηκωθηκα αμεσως  και εφυγα απο το μαγαζι  :dancing:, δεν γινεται κυρα Γιουλα , να μας κοβεις τιν Βετα με τα  :tits: απο τιν υποδοχει του μαγαζιου σου  :tickedoff: :tickedoff: , που μας καβλωνε μονο που μας ''καλημεριζε'' και μας κερναγε τα ουισκακια και μετα μπαιναμε και ξεσκιζαμε τα κοριτσια σου  :knockinb:

εμεις που σε στειριζουμε με τον οβολο μας , πλεον δεν θα στο καταθετουμε .....................
:kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

μαυρο και απο μενα στιν γιουλι !!!!!!!!!!!!!!!  μαριανα σορρυ , θα τα λεμε outcall πλεον  ;)

....
......για να μην ξεχνιωμαστε οτι η προηγουμενη σεριφησα που ειχε η γιουλη (Κ48)  :tickedoff: , τιν αρεσε να απλωνη χερι οταν ειμασταν στα ντουζ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  , οποτε αντιλαμβανεστε τι θα μας φερει παλι, διοτι λαχεια ( Βετα  :tits:) δεν μας παιφτουν στο χερι καθε μερα  :dancing: ......  αλλα τι με νοιαζει εμενα , δεν προκειτε να ξαναμπω εκει μεσα , και το Φραντζη 4 καλο ειναι , τι να κανω συναδελφη , εκει κοντα δουλευω οποτε  :fuck2:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
ας μοιραστω μαζι σας μια ειδηση που εμαθα   :tickedoff:  , η Γιουλη ( αφεντικινα)  στο Καλληροης 48  σχολασε εχθες τιν ''Κυρια'' Βετα απο το ποστο τις σεριφησας   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  , εγω παντως οταν το εμαθα ( σημερα το πρωι )  καθομουν στον δερματινο καναπε και εβλεπα τα κοριτσια που κανανε παρελαση εμπρος μου , σηκωθηκα αμεσως  και εφυγα απο το μαγαζι  :dancing:, δεν γινεται κυρα Γιουλα , να μας κοβεις τιν Βετα με τα  :tits: απο τιν υποδοχει του μαγαζιου σου  :tickedoff: :tickedoff: , που μας καβλωνε μονο που μας ''καλημεριζε'' και μας κερναγε τα ουισκακια και μετα μπαιναμε και ξεσκιζαμε τα κοριτσια σου  :knockinb:

εμεις που σε στειριζουμε με τον οβολο μας , πλεον δεν θα στο καταθετουμε .....................
:kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

αυτη η Γιουλι , δεν βαζει μυαλο ...................................

ειχε το διαμαντι στο χερι της και το πεταξε  :idiot:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
μαυρο και απο μενα στιν γιουλι !!!!!!!!!!!!!!!  μαριανα σορρυ , θα τα λεμε outcall πλεον  ;)

....
......για να μην ξεχνιωμαστε οτι η προηγουμενη σεριφησα που ειχε η γιουλη (Κ48)  :tickedoff: , τιν αρεσε να απλωνη χερι οταν ειμασταν στα ντουζ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  , οποτε αντιλαμβανεστε τι θα μας φερει παλι, διοτι λαχεια ( Βετα  :tits:) δεν μας παιφτουν στο χερι καθε μερα  :dancing: ......  αλλα τι με νοιαζει εμενα , δεν προκειτε να ξαναμπω εκει μεσα , και το Φραντζη 4 καλο ειναι , τι να κανω συναδελφη , εκει κοντα δουλευω οποτε  :fuck2:

Η κυρία Βέτα όντως ήτανε πολύ καλή και πάντα ρωτούσε πως πέρασες ειδικά άμα έπαιρνες καινούρια κοπέλα.
Τώρα για ξαλάφρωμα με την προηγούμενη, δεν μπορώ να πω ότι είχα διαπιστώσει κάτι τέτοιο (ρούχα πειραγμένα κτλ), αλλά
έτσι και αλλιώς πάντα παίρνω κινητό και πορτοφόλι μαζί μου στο μπάνιο σε όλα τα μαγαζιά.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.193
Πόντοι
506
...Καλή η κυρία Βέτα  :tits:, αλλά ΔΕΝ καθότανε, συνάδελφοι... :headbang:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Πατησιων 160
Ειπα να περασω μηπως υπάρχει κάτι καλό(με δελεαρ το full 60 που αναφέρθηκε για το ιδρυμα),παρέλασαν άννα,βίκυ και μαριάννα για την οποία εχει γραφτεί ενα θετικό post αλλά δεν ηταν του γούστου μου.Παρόν και η νταρντανα σεριφισσα.
Στ29
Εχοντας ακούσει τοσα για τη ζανα πέρασα για αναγνωριστική.Το αστείο ειναι οτι μπαίνοντας στην εισοδο και λιγο πριν κλείσει η πόρτα μπήκε βιαστικός και ενας γεράκος ο οποιος με κοιταζε λίγο παραξενα και μου ηρθε στο νου ο θυρωρος του Στ47 και λεω μπας και εχουν και εδω??
Τελικά μπήκε μαζί μου στο ασανσέρ αλλα η εκπληξη ηταν οτι βγήκε και αυτός στο δεύτερο και μαλιστα αντι να παει αριστερα(που περίμενα)πήρε το δρόμο για το ελαιοτριβείον ψιθυριζοντας  "αα εδω ειναι..."  :grin:  Ετσι από κοινου στην πόρτα η πορτιερισσα (μάλλον η ζανα--ξανθό μιλφ τουμπανέισον)μαλλον επαθε την πλάκα της και με ρωτησε με απορια αν ειμαστε μαζι.
το ροστερ πολύ φτωχό παρουσιάστηκαν μονο κλαουντια και μιλφογκιλφ σουζανα.Η κλαούντια εμφανισιακά καλο τεμαχιο αλλα εχοντας διαβάσει κακες κριτικες δεν δοκίμασα.Για ζανα θα πηγαινα(αν ηταν αυτη...οι παλιοτεροι μπορουν να διαφωτισουν) αλλα ειχε πιασει μακροσυρτη κουβεντα με τον γερακο στο γραφειακι μπαινοντας και ετσι την εκανα :tickedoff:
Στ47
Μπηκα ανετα,ο περιβόητος θυρωρος απων.
Ρε μπας και ηταν ο γερος που βρηκα στο 29 και πηγε να ριξει καμια προταση και εκει; :cheesy: :cheesy:(εννοω να ριξει προταση για φυλαξη γιατι για να ριξει βολη λιγο δυσκολο το βλεπω)
Στο δια ταυτα παρουσες αννα,ελενη και λιζα.......θα την εκανα και απο εκει μιας και πηγα για να τσεκαρω χριστινα-μονικα ή βικυ που τοσα εχουν ειπωθει αλλα απ'τη μια το κρυο απ'την αλλη το περπατημα επελεξα να κατσω και πηρα λιζα αλλα...
Το πρωτο μερος καλουτσικο,το δευτερο οχι ιδιαιτερα.Θα ελεγα μαλλον διεκπεραιωτικο με τάση να τελειωνουμε.Απεφυγε το πισωκολλητο καθως επισης δεν αποχωριστηκε καθολου το στριγκ :tickedoff:
Εν ολιγις τελειωσα στα χερια της και την εκανα.
Με 20 ευρω λιγότερα στη Μ29 μαλλον θα ειχα καλυτερες υπηρεσιες.

vrelos2

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Στουρνάρη 29   "Κέντρο Φυσικής Ευεξίας"  στον 2ο όροφο

[/quoteζανα και ελενη2 μιλφ για τελειο μασαζ .....και αναλογη συνεχεια.καιΣΟΝΙΑ πολυ καλο καιγλυκο πιπινακι .τα εχω τιμισει ολα.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Πατησιων 160
Ειπα να περασω μηπως υπάρχει κάτι καλό(με δελεαρ το full 60 που αναφέρθηκε για το ιδρυμα),παρέλασαν άννα,βίκυ και μαριάννα για την οποία εχει γραφτεί ενα θετικό post αλλά δεν ηταν του γούστου μου.Παρόν και η νταρντανα σεριφισσα.
Στ29
Εχοντας ακούσει τοσα για τη ζανα πέρασα για αναγνωριστική.Το αστείο ειναι οτι μπαίνοντας στην εισοδο και λιγο πριν κλείσει η πόρτα μπήκε βιαστικός και ενας γεράκος ο οποιος με κοιταζε λίγο παραξενα και μου ηρθε στο νου ο θυρωρος του Στ47 και λεω μπας και εχουν και εδω??
Τελικά μπήκε μαζί μου στο ασανσέρ αλλα η εκπληξη ηταν οτι βγήκε και αυτός στο δεύτερο και μαλιστα αντι να παει αριστερα(που περίμενα)πήρε το δρόμο για το ελαιοτριβείον ψιθυριζοντας  "αα εδω ειναι..."  :grin:  Ετσι από κοινου στην πόρτα η πορτιερισσα (μάλλον η ζανα--ξανθό μιλφ τουμπανέισον)μαλλον επαθε την πλάκα της και με ρωτησε με απορια αν ειμαστε μαζι.
το ροστερ πολύ φτωχό παρουσιάστηκαν μονο κλαουντια και μιλφογκιλφ σουζανα.Η κλαούντια εμφανισιακά καλο τεμαχιο αλλα εχοντας διαβάσει κακες κριτικες δεν δοκίμασα.Για ζανα θα πηγαινα(αν ηταν αυτη...οι παλιοτεροι μπορουν να διαφωτισουν) αλλα ειχε πιασει μακροσυρτη κουβεντα με τον γερακο στο γραφειακι μπαινοντας και ετσι την εκανα :tickedoff:
Στ47
Μπηκα ανετα,ο περιβόητος θυρωρος απων.
Ρε μπας και ηταν ο γερος που βρηκα στο 29 και πηγε να ριξει καμια προταση και εκει; :cheesy: :cheesy:(εννοω να ριξει προταση για φυλαξη γιατι για να ριξει βολη λιγο δυσκολο το βλεπω)
Στο δια ταυτα παρουσες αννα,ελενη και λιζα.......θα την εκανα και απο εκει μιας και πηγα για να τσεκαρω χριστινα-μονικα ή βικυ που τοσα εχουν ειπωθει αλλα απ'τη μια το κρυο απ'την αλλη το περπατημα επελεξα να κατσω και πηρα λιζα αλλα...
Το πρωτο μερος καλουτσικο,το δευτερο οχι ιδιαιτερα.Θα ελεγα μαλλον διεκπεραιωτικο με τάση να τελειωνουμε.Απεφυγε το πισωκολλητο καθως επισης δεν αποχωριστηκε καθολου το στριγκ :tickedoff:
Εν ολιγις τελειωσα στα χερια της και την εκανα.
Με 20 ευρω λιγότερα στη Μ29 μαλλον θα ειχα καλυτερες υπηρεσιες.
συμφωνω απόλυτα.Και εγώ τελείωσα στα χέρια και δεν έβγαλε το στρινγκ.Ελληνίδα με υπηρεσίες Φυλής

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αν πληρώνεις θέλω και εγώ  :2funny:
Μεσα στο μνημονιο, αναφερεται στο 1099 αρθρο, παραγραφος 1879, οτι τερμα η ελληνικη κουλτουρα, τωρα θεση εχει μονο η γερμανικη, δηλαδη ο καθενας τα δικα του !!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχα !!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μεσα στο μνημονιο, αναφερεται στο 1099 αρθρο, παραγραφος 1879, οτι τερμα η ελληνικη κουλτουρα, τωρα θεση εχει μονο η γερμανικη, δηλαδη ο καθενας τα δικα του !!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχα !!!
Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος  :grin:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Γιατί νόμιζα ότι ήταν ρουμάνα? Είναι βέβαιο το παραπάνω?
Μια κοντούλα μελαχροινή βυζαρού δεν είναι; Ελληνίδα μου είπε ότι ηταν, μάλιστα είχε και προφορά εκτίς αν είναι αλβανό δεύτερης γενιάς

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Μια κοντούλα μελαχροινή βυζαρού δεν είναι; Ελληνίδα μου είπε ότι ηταν, μάλιστα είχε και προφορά εκτίς αν είναι αλβανό δεύτερης γενιάς
Για ελληνιδα συστηνεται και καθως φαινεται και απο προφορα μαλλον ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom