Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

fido dido

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παίδεσ μήπωσ ξερέτε τι παίζει στο μασατζίδικο της ιμβρού 2?
Πήγα την τρίτη και βγαίνει η σερίφισα και μου λέει ορθά κοφτά πως αν θέλω κάτι άλλο δεν υπάρχει περίπτωση και να πάω αλλού,
Μια και ήμουν αρκετα κουρασμένοσ είπα να κατσω να ευχαρίστηθω ένα μασαζακι απο ένα milf ρωσιδάκι.
Μέσα στο δωμάτιο και ενω είχαμε αρχισει το τρ'ιψιμο που ήταν για τον.....π.....ξαφωικα σταματαει και μου ζητάει 60 ευροπουλα επειδη η σερίφισα τηα εφευγε. Εγτω τα εδώσα ενω η σεριφισα μοθ ειχε πει 50. σε προσπαθεια μου να κανω οτι μπορω για να αλλαξω γνωμη την milf όλα επεσαν στο κενο.  Εφυγα και δεν νομιζω να ξανα[αω ποτε αν και η συγκεκριμενη milf ηταν πολυ καυλα.

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ! Μαγικό μασάζ (μυστικό μας) σε ένα όμορφο και ήσυχο περιβάλλον. Καθημερινά 11πμ-9μμ, Κυριακές 11πμ-6μμ. Πλ. Βικτωρίας   6980.****77

Ο μπαμπινιώτης, στο λεξικό του και δίπλα στην λέξη μπάζο, πρέπει να βάλει αυτή την αγγελία. Τρεις θεραπεύτριες άστα να πάνε... Οι πατσές να ξεχειλίζουν μέσα από τα κολάν (τρομάρα τους). Περιβάλλον βρωμερό και τρισάθλιο... Έφυγα τρέχοντας...

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά όλα τα μαγαζιά στη περιοχή αυτή είναι πάρτο ένα και χτύπατο πάνω στο άλλο.

probelegios

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε σεις καπου ακουσα οτι ειναι η σαντρα απο την σιρινα και κανει την σεριφισα ,,,, μηπως ξερεται σε ποιο ειναι να παω να την  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: ειμαι πολυ καυλομενος για αυτην , εχω καιρο που ψαχνω ενα ε-μαιλ αριθμο τιποτα ,,,,,οποιος μπορει ας βοηθησει ....

MASTORAS

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
0
ρε σεις καπου ακουσα οτι ειναι η σαντρα απο την σιρινα και κανει την σεριφισα ,,,, μηπως ξερεται σε ποιο ειναι να παω να την  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: ειμαι πολυ καυλομενος για αυτην , εχω καιρο που ψαχνω ενα ε-μαιλ αριθμο τιποτα ,,,,,οποιος μπορει ας βοηθησει ....

Ρε συ μαστορακο, και εγω νεος ειμαι εδω αλλα απο ιντερνετι σκαμπαζω, ειπαμε

Απ: Ανεξάρτητες call girls
« Απάντηση #16770 στις: σήμερα στις 22:12 »
Παράθεση  Τροποποίηση  Διαγραφή 
Παράθεση από: probelegios στις σήμερα στις 22:04
φιλος αμα εχεις το link που δουλευει η Σαντρα σπο τιν σιρινα , στειλτο (αν θες) σε παρακαλω το ψαχνω εδω και καιρο ....!!

[size=10pt][size=10pt]Εαν θες να δεις για την σαντρα ψαξε στο aoodos και στο olx θα βρεις μασαζ beauty star λεγεται ή καπως ετσι.[/size][/size]

probelegios

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και εγω σκαμπαζω απο ιντερνετ απο εκει μου ειπαν να γραψω εδω ,,.. Αφου εσυ εισαι πιο καλος απο μενα στο ιντερνετ βρες το κρατα το τηλεφωνο και μολις το βρω και εγω να σου σε τι τελειωνει ,,, νομιζεις δεν ψαχνω μονοφαγας ειμαι ....?????? μονο το βιντεο της τζουλιας εχει παντου αμα βαλεις σαντρα ....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Συγγρού 318 η 348 ... δεν θυμάμαι ,,, σερίφισα η νταρντάνα η Σάντρα, αλλά τριβει κι ολας άμα λάχει .... αλλά μπάζο σε όλα ..... κομοδίνο σκέτο ....

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Να κάνω και εγώ 1 ερώτησση?
Που χάθηκε η στέλλα από ιουλιανού και η μελίνα από φραντζή 4?
Τις έχει εντοπίσει κανείς?

Λίγο :offtopic: αλλά ο καθένας με το πόνο του  :helpplea:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
βαρεθηκα να ακουω για μαυρο στην ελενη σπα τι πατε ρε μαλακες;;
οπως και παραπονα εχω απο τις αλλες ψολες της ρουλα-ντανιελα που το παιζουν ντιβες ναι ρε πουστη εγω θελω να σκασω το 100αρικο και να σας γαμησω η ρουλα το βοδι δε πολυ μου αρεσει πλεον η βρωμα,οπως επισης οταν μπαινουμε σε ενα μαγαζι και ημασταν παλιοι τακτικοι και συνεπεις πελατης και βλεπουμε τα κοριτσια και δεν μας αρεσουν ξινιζουν...
αντε και γαμησου μωρη λαμια που θα ξυνιζεις κιολας το χρημα γω στο δινω στις μερες μας...ιδιαιτερα στο μαρουσι που την εχουνε δει παρα  πολυ....
κανεις δεν εχει αναφερει κατι κατα της θεωδωρας απο βυζαντιο και ζανας...
οπως και στη ψολο τζενυ σεριφ απο συγγρου 147 που το παιζει φουρειρα κολο αλβανι που σκουπιζοταν με πετρες στο ελ μπασαν...
στα παπαρια μου και να παρεξηγηθω αλλα τηυν ειδανε ολοι...
λοιπον παπανδρεου καλικρατη και δω,πληξαμε στην παρ-ακμη.
καποτε εγραφε ο zero,papageorge λακωνικα τωρα μονο μαλακιες
...και μαύρο σε όσες ζητάνε πάνω από 60 € για πλήρη θεραπεία....!!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
χθεσινη βολτα στο κεντρο για να βρω ενα τριψιματακι της προκοπης...

Παρκαρω Στουρναρη και παω στο 63...Μετα την παρελαση 6-7 κορασιδων (μη ζητατε ονοματα) αποχωρησα (μαλλον επρεπε να καθησω με Αντριαννα)
Συνεχιζω Μαρνης 28...αλλες 5-6 κοπελες εκει οπου διαλεξα μια Στεφανια (αδυνατουλα, με υφος που δεν ταιριαζει σε τετοια μαγαζια...πολυ "καλη" για να ειναι εκει...τεσπα). Μπαινω, γδυνομαι, παω να κανω ντους και ζεστο νερο γιοκ...ρε παιδια λεω τι εγινε?...ααα χαλασε ο θερμοσιφωνας....γ**ω την καταδικη μου ντυνομαι και φευγω και παω Σολωμου χαμηλα (Μελινοσπιτο)....παρελαση 3 αδιαφορων τεμαχιων και φευγω και ανεβαινω προς Στουρναρη 29...αλλη μια παρελαση 4 αδιαφορων κορασιδων και βουρ για Μπουμπουλινας 2 οπου αν και χτυπαγα το "Fresh Spa" δεν ανοιξε κανεις...Μεταβολη για σολωμου 54....μονο 2 μαπα κορασιδες...και αποφαση οτι σημερα δεν θα κανω μασαζ :(....και ολα αυτα με μια γαμ****νη βροχη να με κανει μουσκεμα....
ΠΡΟΣΟΧΗ  Μπουμπουλίνας δεν υπάρχει πιά.....Βλέπε Στουρνάρη 47 .....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
...και μαύρο σε όσες ζητάνε πάνω από 60 € για πλήρη θεραπεία....!!!
πάντως τα μαγαζιά με την πολιτική των 60 ευρώ ειναι αλλη κατάσταση ....ειναι κατάσταση στουντιο-μπουρδέλο ....το μασατζίδικο  προσφέρει και μασάζ και αρκετο χρόνο ,για ποτάκι ή  ακόμη και για μπλα μπλα με τη κοπέλα  γι αυτούς που το θέλουν ετσι ....υπάρχουν επιλογές και για τα δύο ....οτι διαθέτει και επιθυμει ο καθένας ....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως τα μαγαζιά με την πολιτική των 60 ευρώ ειναι αλλη κατάσταση ....ειναι κατάσταση στουντιο-μπουρδέλο ....το μασατζίδικο  προσφέρει και μασάζ και αρκετο χρόνο ,για ποτάκι ή  ακόμη και για μπλα μπλα με τη κοπέλα  γι αυτούς που το θέλουν ετσι ....υπάρχουν επιλογές και για τα δύο ....οτι διαθέτει και επιθυμει ο καθένας ....
θα συμφωνήσω σε αυτό
να πω 2 πράγματα:
Ας πούμε για το 147: πήρα τελευταία φορά Θοδώρα. Η κοπέλα μπορεί να είναι πολύ καλή στην μπριζόλα (και ενδεχομένως να την ξανάπερνα), αλλά θα προτιμούσα τη Χριστίνα που κάνει καλύτερο μασάζ και το κατέχει και το άλλο σπορ. Ωστόσο να διευκρινίσω, πως εφόσον αργήσεις να απλώσεις χέρι, αρχιζουν να γδύνονται αυτοβούλως...
Που σημαίνει πως όντως είναι στούντιο πια...με τη διαφορά πως έχεις πολλές επιλογές και είναι άλλο το περιβάλλον.
Να θυμήσω πως σε κάποια στούντιο παρέχεται ως έξτρα επιλογή το μασαζάκι....έλεος...

Από την άλλη δεν είναι εποχές για να σκας 80ρια και 100ρια συνεχόμενα για να δεις πότε θα φας και αν. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια μέση ωστόσο. Αν θεωρήσεις πως πηγαίνεις σε τετοιο μαγαζί ακριβώς για να έχεις τη λαχτάρα να παίξεις και λίγο...να την "καταφέρεις", τότε δέχεσαι πως υπάρχει περίπτωση και να μην την "καταφέρεις".
Πάντως σε άλλα κράτη το μασατζίδικο έχει άλλη λογική

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, και το πού βάζει μαύρο ο καθένας είναι προσωπικό θέμα. Θέλω να πω πως υπάρχουν κάποιοι που προτιμούν το σιγουράκι με υποψία μασάζ και κάποιοι άλλοι που προτιμούν να σκάνε 100ρια και να παίζει το ενδεχόμενο να μη φάνε τίποτα εκτός από χιλόπιτα

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
θα συμφωνήσω σε αυτό
να πω 2 πράγματα:
Ας πούμε για το 147: πήρα τελευταία φορά Θοδώρα. Η κοπέλα μπορεί να είναι πολύ καλή στην μπριζόλα (και ενδεχομένως να την ξανάπερνα), αλλά θα προτιμούσα τη Χριστίνα που κάνει καλύτερο μασάζ και το κατέχει και το άλλο σπορ. Ωστόσο να διευκρινίσω, πως εφόσον αργήσεις να απλώσεις χέρι, αρχιζουν να γδύνονται αυτοβούλως...
Που σημαίνει πως όντως είναι στούντιο πια...με τη διαφορά πως έχεις πολλές επιλογές και είναι άλλο το περιβάλλον.
Να θυμήσω πως σε κάποια στούντιο παρέχεται ως έξτρα επιλογή το μασαζάκι....έλεος...

Από την άλλη δεν είναι εποχές για να σκας 80ρια και 100ρια συνεχόμενα για να δεις πότε θα φας και αν. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια μέση ωστόσο. Αν θεωρήσεις πως πηγαίνεις σε τετοιο μαγαζί ακριβώς για να έχεις τη λαχτάρα να παίξεις και λίγο...να την "καταφέρεις", τότε δέχεσαι πως υπάρχει περίπτωση και να μην την "καταφέρεις".
:thumbsup: :thumbsup:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Επέρασα από Συγγρού147
Παρήλασαν διάφορα τεμάχια (6 νομίζω) από τα οποία συγκράτησα ένα μελανούρι τη Λίζα, μέχρι που είδα το κινεζάκι τη Μιμί. Ερωτεύσιμο το μικρό... Είναι το πιο ωραίο από τα κινεζάκια που έχω πάρει μέχρι στιγμής. Πετίτ, μικρό βυζάκι, μάυρο μακρύ μαλλάκι, χειλάρες, ωραία μάτια, ευδιάθετη, γλυκύτατη. Το μασαζ ήταν ικανοποιητικό. Μετά μου όρμησε, τη χούφτωσα κι εγώ και επακολούθησε μπριζολίτσα ωραία με ψέκασμα από ψηλά στα βυζάκια αφού πρωτα τον έτριψα στα ποδαράκια και μετά μου τον έπαιξε με τα χέρια της που είχε πασπαλίσει με λάδι. Για 60 ευρώ μιά χαρά. Σε στούντιo με 60 τέτοιες υπηρεσίες έχω καιρό να απολαύσω

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
θα συμφωνήσω σε αυτό
να πω 2 πράγματα:
[glow=red,2,300]Να θυμήσω πως σε κάποια στούντιο παρέχεται ως έξτρα επιλογή το μασαζάκι....έλεος...
[/glow]
Ναι ρε moican,αλλα στα στουντιο πρεπει να τελειωνεις το πολυ στο τεταρτο......για μισαωρο παμε 100.
Κατα τα αλλα συμφωνω

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Συγγρού 318 η 348 ... δεν θυμάμαι ,,, σερίφισα η νταρντάνα η Σάντρα, αλλά τριβει κι ολας άμα λάχει .... αλλά μπάζο σε όλα ..... κομοδίνο σκέτο ....

Αυτή από την ταινία με την Αγρότισσα είναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom