Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
και πολυ σωστά πράττετε -- διότι .. " Η  ζωή μου όλη , είναι ένα .. καμίνη "    :) ;)
ελεγχοι παντού-- Κων. 61  κλπ  λέει  περνάει η αστυνομια κάθε δυο μέρες  κλπ :police:

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
για αυτον ακριβως τον λόγο, εχουμε αποφασισει -προς το παρων- να μην προχωρησουμε στην δημιουργια καταλογου με κριτικες για τα μασατζιδικα.....

Αν είναι έτσι, κατανοητό, εσείς ξέρετε καλύτερα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πρωινή επίσκεψη στην Ιουλιανού για δοκιμή στέλλας η οποία έλειπε όμως γιατί τη πονούσε το δοντάκι της. Παρούσες η όλγα και μια άλλη χοντρέλο με  :tits: Την έκανα γρήγορα και μια που ήμουν κοντά πετάχτηκα από τη μάρνης 28. Υπήρχαν 5 κοπέλες από τις οποίες ξεχώρισα μια νέα κινέζα ονόματι λίλι η οποία όμως ήταν πιασμένη από συναθλητή και μια ελληνίδα την μελίνα την οποία και τίμησα. Μικρή σε ηλικία με μαύρο μαλί κοντούλα γύρω στο 1.63 αδύνατη με μικρό βυζί (Α cup). Από μασάζ μέτριο προς ανύπαρκτο το οποίο κράτησε γύρω στα 10 λεπτά και μετά δόθηκε το σήμα για έναρξη του αγώνα. Καλαμάκι με (κάνει και ανευ) προφύλαξη, καλό χωρίς χέρια και μπριζολίτσα αρκετά ζουμερή. Φιλιά δε δίνει. Είναι πολύ γελαστή και δε λέει όχι αλλά δεν είναι ιδιαίτερα θερμή. Τελείωμα στο σώμα. Χρόνος 3 λεπτά κόστος 60. Καλό ΣΚ παιδιά.  :)
η ίδια λίλυ πρέπει να ήταν και στη Συγγρού 147
αν είναι η ίδια είπαμε: μηδέν μασάζ. Και μπριτζόλα.....άψητη
δεν τη συστήνω...

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
η ίδια λίλυ πρέπει να ήταν και στη Συγγρού 147
αν είναι η ίδια είπαμε: μηδέν μασάζ. Και μπριτζόλα.....άψητη
δεν τη συστήνω...

Δε το γνωρίζω αυτό. Απλά είδα ότι ήταν εμφανίσημη, καλύτερη από την άλλη κινέζα του μαγαζιού.
Επίσης η μελίνα μου είπε ότι είχε πάει εκείνες τις μέρες στο μαγαζί και ότι οι 2 κινέζες επερναν όλη
τη δουλειά. Μάλλον έχουν απωθημένα οι συμπατριώτες με τη κίτρινη φυλή  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.787
Πόντοι
46.232
παιδια η σοφια  :pipa1: :fuck1: :tits: που πριν ηταν στουρναρη δουλευει ακομα φρατζη 4;

HOTELOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Απορία νέου στον χώρο αυτό προς πιο έμπειρους συμπαίκτες και admin:
Πέρα από το σχετικά threads στο forum, που είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν, γιατί δεν δημιουργείται και ένα ξεχωριστό τμήμα στο site για τα μασατζίδικα, όπου κάθε παίκτης να μπορεί, αν θέλει, να γράφει μια κριτική για κάποια συγκεκριμένη κοπέλα που εργάζεται σε κάποιο μασατζίδικο, κατ' αντιστοιχία του τρόπου που είναι στημένο το κομμάτι του site που αφορά τα studio και τις κοπέλες που εργάζονται σ' αυτά;
Κατ' αυτό το τρόπο πιστεύω ότι κάθε παίκτης θα μπορεί να διαβάζει πλέον συγκεντρωμένες τις κριτικές των μασαζοκορασίδων, ταξινομημένες ανά ίδρυμα, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάει πολύ χρόνο, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα που απαιτείται να διαβάζεις σελίδες επί σελίδων στα σχετικά threads για να αλιεύσεις ποσταρίσματα-κριτικές των κοριτσιών από παίκτες, ανάμεσα σε διαφόρων ειδών άλλα σχόλια.
ειναι σωστό αυτό που γράφεις η πληροφόρηση ειναι ελλειπής κυρίως για κοπέλες που τις βγάζουμε και έξω .Καταλαβαίνω απο τον εαυτό μου οτι πρέπει να τηρούμε και την εχεμύθεια γι αυτές τις κοπέλες αλλα με κάποιο τρόπο θα  μπορούσε να παίξει ανταλλαγή πληροφοριών .

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Κύριοι τα φώτα σας, αν έχετε τη καλοσύνη (το ίδιο κείμενο ποστάρισα και στο σχετικό thread):
Σήμερα έκανα μια 1η αναγνωριστική πτήση για να δω τι παίζει στο ίδρυμα Συγγρού 147 από πλευράς εμφάνισης των κοριτσιών. Εμφανίστηκαν: η Χριστίνα, καλή κι αξιογάμητη και με βλέμμα πολλά υποσχόμενο για τη συνέχεια, αλλά περίμενα ότι θα ήταν μια κλάση ανώτερη, με βάση αυτά που έχω διαβάσει γι' αυτήν. Μια Κινεζούλα, πολύ όμορφη και αρκετά ψηλή, καινούργια (ημέρας, όπως μου είπε η κυρία επί της υποδοχής) που δεν καταλάβαινε απολύτως τίποτα από Ελληνικά ή Αγγλικά, οπότε επαφίεται στο κασκαντεριλίκι του καθενός, αν θα την επιλέξει ή όχι, πάντως από εμφάνιση ήταν μια χαρά. Μετά η Λόλα, που δεν τη θυμάμαι με σιγουριά, ώστε να έχω άποψη, μάλλον όμως δεν. Η Ρουσλάνα, επίσης αξιογάμητη αν θυμάμαι καλά, εκτός κι αν τη μπερδεύω με τη Λόλα, ξανθούλα, χαμογελαστή, με βυζί και γενικότερα κορμί αρκετά προκλητικό. Και τέλος η Άννα, πιό γεμάτη, συμπαθητική, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Το ερώτημα τώρα: Από υπηρεσίες πώς πάνε; Μόνο για τη Χριστίνα έχω καταλάβει ότι είναι καλή αλλά και ότι παλιότερα ήταν καλύτερη, γιατί τώρα λίγδωσε τ' αντεράκι της και δεν έχει τον ίδιο ζήλο με παλιά. Α, και για να μη το ξεχάσω, και η σερίφισσα (Νάνσυ;) καλή μου φάνηκε, αλλά προτιμώ κάτι πιο φρέσκο για αρχή, εκτός κι αν κάνει στράκες, οπότε το ξανασυζητάμε.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε παιδια ηρωων πολυτεχνειου στο πειραια λειτουργει;;;δεν ανοιγει....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
ρε παιδια ηρωων πολυτεχνειου στο πειραια λειτουργει;;;δεν ανοιγει....
Ρε μαστορα, 2 δωματια ειναι και 2 τεμαχια ολα κι ολα... Προφανως δουλευανε  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Τι να κανει? να κοψει το  :pipa1: για να σου ανοιξει την πορτα??  :grin: :grin: :grin:

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Υπάρχει και στο 8

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μιλαω για εντυπωσεις απο 77-79...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Επισκεψη  στο ελαιοτριβειο της ΒΟΥ/ΝΗΣ 147.Οπως μπηκα και αφου με ενημερωσαν για το προγραμμα ετσι και βγηκα. Τα δυο κοριτσια ηταν ΜΑΠΑ ενω η σεριφισα κατι αξιζε και η οποια κανει και αυτη προγραμμα μασαζζζζ... ,αλλα υπαρχουν και καλυτερα μωρα για να αφησουμε τα ευρω μας. Ξεχασα να αναφερω οτι η μια κοπελα προσφερε και πρωκτικο, αλλα δεν πηγαινα ουτε με μαξιλαροθηκη.

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
3.137
Πόντοι
5.585
Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα!
Πριν από ένα περίπου μήνα,δεν είχα προλάβει να γράψω κριτική,είχα πάει στην Στουρνάρη 29,στον ίδιο όροφο με την Βιοιατρική,όπου είναι το νέο σπίτι της Ζάνας.
Την Ζάνα την ξέρω από παλιά στη Σολωμού(το γνωστό Ζανόσπιτο) και με ξέρει κι αυτή!
Έχω κάνει μαζί της και μονά και διπλά με άλλη μία κοπέλα και πάντα περνούσα όμορφα!
Την ημέρα εκείνη,προ μηνός,επέλεξα μετά από παρότρυνσή της,την Αντριάνα,λεπτή αδύνατη με μικρό βυζάκι,γύρω στο 1,65,γιατί ήθελα κουλούρι.
Παιδιά ήταν το καλύτερο πρωκτικό που έχω κάνει ποτέ σε μασατζίδικο!
Η κοπέλα μιλάμε έδινε κώλο στο φούλ και σε παρότρυνε κιόλας να την ξεκωλιάσεις!
Στο τελείωμα μάλιστα της είπα πως ήταν πολύ καλή στον συγκεκριμένο τομέα κι εκείνη μου απάντησε πως η γυναίκα όταν δίνει κώλο πρέπει να τον δίνει πραγματικά χωρίς δεύτερη σκέψη για να ευχαριστηθεί και ο πελάτης και αυτή!Αλλιώς κι εκείνη πονάει και ο πελάτης δεν ικανοποιήται.Μπράβο κορίτσι μου σκέφτηκα,μακάρι όλες να σκέφτονταν έτσι!
Χθες λοιπόν,με τις σκέψεις αυτές,ένοιωσα ένα γαργάλημα στο μόριό μου και πήγα να βρω την Αντριάνα.
Όμως η Ζάνα μου είπε πως είχε φύγει από εκεί.
Σε παρέλαση των κορασίδων,πέρασε η θεία Ελένη,Σόνια από Μιχαλακοπούλου,μία πετίτ Έμυ που δεν μιλούσε γρι Ελληνικά,μία Σουζάνα προμίλφ και ένα καυλιάρικο στην εμφάνηση,ονόματι Κλαούντια,μελαχρινή με σπαστά μαλλιά,ωραίο κωλαράκι,βυζάκι 2,5 γύρω στο 1,70 με τα τακούνια.
Σε ερώτηση στην Ζάνα,ποιά δίνει κουλούρι,η απάντηση ήταν Ελένη,Σουζάνα,Κλαούντια.
Πήρα λοιπόν την Κλαούντια.
Όταν μιλάμε,παιδιά μου έσπασε τ'αρχίδια,το ενοώ!
Μη εδώ,μη εκεί,δεν μπορώ αυτό,δεν μπορώ το άλλο!
Τα παίρνω κι εγώ στο κρανίο και μετά από ένα ανύπαρκτο μασάζ και μία χλιαρή πίπα,κόβω την πίπα στην μέση στη κυριολεξία και της λέω,"εντάξει,τελειώσαμε!"
Έμεινε μαλάκας να με κοιτάει ενώ εγώ ντυνόμουνα.
Μα...μου λέει.Άσε τα μα της λέω και ντύσου,τελειώσαμε.
Ντύνεται,μου λέει ,να με πληρώσεις.
Της λέω,φώναξέ μου την Ζάνα.
Πλήρωσέ με πρώτα μου λέει και στην φωνάζω.
Όχι της λέω,δεν σε πληρώνω,φώναξέ μου την Ζάνα.
Φεύγει τσατισμένη και μετά από 3 λεπτά και όχι αμέσως,έλεγε στην Ζάνα τα δικά της,έρχεται η Ζάνα.
Της λέω τα καθέκαστα,δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο της λέω,ειδικά εδώ και σε κοπέλα που εσύ μου έχεις προτείνει.
Μου λέει συμβαίνουν αυτά και της απαντάω,ναι συμβαίνουν αυτά αλλά όταν συμβαίνουν,εσύ λες συγνώμη κι εγώ λέω αντίο και έφυγα χωρίς να δώσω μία,φυσικά.
Λάδωσε το άντερό τους τα πουτανάκιΑ με τα δικά μας φράγκα και το παίζουν άνετες και ζόρικες!
Βρε ούστ από'δω,ούστ!
Και επί τη ευκαιρία,ξέρει κανένας συναγωνιστής που είναι τώρα η Αντριάνα;
Θα του ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Και επί τη ευκαιρία,ξέρει κανένας συναγωνιστής που είναι τώρα η Αντριάνα;
Θα του ήμουν υπόχρεος.

Αφού έκανε ένα πέρασμα από τη φωλιά των ψυχοπαθών (Μεσογείων 208), τώρα είναι στο Elena's Spa Λυκαβηττού 10 (το μαγαζί αυτό είναι στα ΔΕΝ ή στα πολύ δύσκολα). Αν υπάρξει έτερη διαφοροποίηση, θα ενημερώσω!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Αφού έκανε ένα πέρασμα από τη φωλιά των ψυχοπαθών (Μεσογείων 208), τώρα είναι στο Elena's Spa Λυκαβηττού 10 (το μαγαζί αυτό είναι στα ΔΕΝ ή στα πολύ δύσκολα). Αν υπάρξει έτερη διαφοροποίηση, θα ενημερώσω!
παντα ενα βημα πιο μπροστα ο Αγιανα  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom