Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

fidaki o diamantis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
14
Like
265
Πόντοι
31
Παιδες ανακαλυψα σημερα μετα απο παροτρυνση φιλου τρελο μωρο απο Κουβα πισω απ' το Χιλτον...Πολυυυυ καλο παντα βεβαια με τα δικα μου στανταρντς.Δεν ξερω αν τα γραφω σωστα εδω....καλο βολι σε ολους!

stamperman

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδες ξερει κανεις τιποτα για Nancy  απο φραντζη? Την εχω χασει και ηταν πολυ καλη......

stamperman

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες ανακαλυψα σημερα μετα απο παροτρυνση φιλου τρελο μωρο απο Κουβα πισω απ' το Χιλτον...Πολυυυυ καλο παντα βεβαια με τα δικα μου στανταρντς.Δεν ξερω αν τα γραφω σωστα εδω....καλο βολι σε ολους!

Πισω απο Χιλτον? Ονομα νεαρας κτλ παρακαλω  :sunglasses:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ρε παιδες ξερει κανεις τιποτα για Nancy  απο φραντζη? Την εχω χασει και ηταν πολυ καλη......

πώς φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς καθόλου το σάιτ?από τις 6/4/2010 είναι σέριφ τίρασπολ-σαχτάρ ντόντετσκ στη συγγρού 147,μπισάιντς γκλάςς θήατερ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πώς φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς καθόλου το σάιτ?από τις 6/4/2010 είναι σέριφ τίρασπολ-σαχτάρ ντόντετσκ στη συγγρού 147,μπισάιντς γκλάςς θήατερ.
ρε σεις...
προσπαθούσα να το βρω σήμερις μια και ήμουνα στην περιοχή αλλά τζίφος
μια και δεν ξέρω καλά την περιοχή...
σε σχέση με το Λήδρα Μάριοτ είναι απέναντι;; είναι στην ίδια μεριά πιο πριν;; οχι τίποτα άλλο αλλά δεν προσφέρεται για γύρους οι Συγγρού πάνω κάτω....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε σεις...
προσπαθούσα να το βρω σήμερις μια και ήμουνα στην περιοχή αλλά τζίφος
μια και δεν ξέρω καλά την περιοχή...
σε σχέση με το Λήδρα Μάριοτ είναι απέναντι;; είναι στην ίδια μεριά πιο πριν;; οχι τίποτα άλλο αλλά δεν προσφέρεται για γύρους οι Συγγρού πάνω κάτω....

δίπλα στο γυάλινο ρεεεεεεεεεεεεε :uglystupid: :grin:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Γύρος πρώτος, χθες είπα να τεστάρω την αντοχή μου , ξεκινάω με τη Στέλλα Ιουλιανού 39 , αφού περνώ τη σχετική ανάκριση , πρώτη φορά εδώ κλπ , ναι πρώτη αλλά έχω πάει σ εκείνο το μαγαζί  σ εκείνο κλπ κλπ , παρελαύνουν τρία  κορίτσια  χωρίς τη Στέλλα [ονόματα δεν συγκρατώ] , ρωτάω που είναι η Στέλλα μου λέει η κυρία δεν σ αρέσουν αυτές της λέω όχι εγώ έχω έλθει για τη συγκεκριμένη κοπέλα, τελικά έρχεται και η Στέλλα περνάω μέσα και μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλά με 70 εύρο για πενήντα λεπτά περίπου.

Δεύτερος γύρος , Στουρνάρη 29 στόχος η Σόνια , στην είσοδο η Ζάνα μετά από μία μικρή εισαγωγή από μέρους μου ότι την θυμάμαι στο Σολωμού 54 δέν ξεκίνησε η ανάκριση, εδώ συνάντησα πολύ ωραιότερα κορίτσια στο σύνολο πάντα εννοώ από τον πρώτο γύρο, η Σόνια ήταν απασχολημένη, μου λέει η Ζάνα δεν θέλεις κάποια, όχι λέω θα περιμένω τη Σόνια αν και οι κοπέλες ήταν αρκετά καλές, μετά δεκαπέντε λεπτά έρχεται το μικρό  :tits2: το βλέπω και βούρ στο δωμάτιο :knockinb: μπορώ να πω ότι το δεύτερο γύρο  τον έφαγα με περισσότερη λαιμαργία από το πρώτο σε σαράντα λεπτά με 80 εύρο. Αυτά από τη χθεσινή μου εμπειρία, κοιτάμε μπροστά για τα επόμενα, καλό ΠΣΚ συναγωνιστές. 

frapes

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
3η επισκεψη στο ιδρυμα ζωγραφου "ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ προσώπου & σώματος. Quattro - μασάζ 80€." μασαζ πολυ καλο με 4 χερια 80, και +20 για φραπε με καλη διαθεση αφου πλεον με γνωριζουν, καλη επιλογη για αυτους που θελουν πραγματικο μασαζ και οχι πασαλειματα. υπονοουμενα για παραπανω, παλι, αλλα μαλλον με επιπλεον ευρω, που δεν πηρα η μαλλον δεν προλαβα  :cum:

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.942
Πόντοι
5.345
Ροσβιτα η καπως ετσι τελοσπαντων.Θετιδος 4. ;)
Φίλε,συναγωνιστή,
δεν ρωτάω περιγραφές γιατί το γούστο του καθενός είναι υποκειμενικό και θα την τεστάρω μόνος μου.
Μήπως όμως σου είναι εύκολο να μου πεις,
πρόκειται για ελαιοτριβείο ή κρυφοστούντιο;
Πας κατ'ευθείαν και χτυπάς ή παίρνεις πρώτα κάποιο τηλέφωνο;(Αν ναι,στείλε ένα π.μ. αν δεν σου είναι κόπος).
Και τέλος,τι υπηρεσίες προσφέρει και σε τι τιμές;
Συγνώμη αν σε ζάλισα με τις ερωτήσεις μου,καλά βόλια!
Όποιος άλλος γνωρίζει ας απαντήσει.Έχω μία αδυναμία στην συμπαθή ράτσα των Κουβανών!
Ευχαριστώ!

stamperman

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0

πως να το παρακολουθω  το  site  αφου ειμαι αρκετα νεος? θενκς φορ δε ινφο παντος :grin:

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Πρόσφατη επίσκεψη στο Μάρνη 28 5ος όροφος. Παρήλασαν Νίνα (ή Νανά? μου το είπε πολύ γρήγορα αφού έμπαινε σε δωμάτιο) λεπτωκαμωμένη με ασιατικά χαρακτηριστικα ... μπορεί να είνια από Ταϊ μερία? δεν ξέρω δεν έχω αρκετές γνώσεις ... μια Αλεξάνδρα μελαχτοινή λεπτή με μακρύ μαλλί, και η Ξανθιά Ρωσίς Μόνικα (βυζαρού, ίσως 3άρι ίσως και μεγαλύτερο φυσικό, λίγο γεματούλα) η οποία και ετιμήθη. Αξιοπρεπές μασσάζ, πολύ φιλική και πρόθυμη, με εναλλαγές στάσεων, και τελείωμα στο στήθος με ισπανική. Το Σύνολο 60 ευρώ (+20 για πρωκτικό). Ο χώρος προσεγμένος, το δωματί λίγο στενάχωρο αλλα΄τι να κάνομυε, είχε και τιν ντουζιέρα μέσα. Συνολικός χρόνος παραμονής πε΄ριπου 45 λεπτά. Πολύ καλό VFM, η κυρία της υποδοχής μου το είπε από την αρχή 60 full πρόγραμμα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γρήγορη ενημέρωση:
λιοτρίβι Συγγρού 147 (τελικά ο μαλάκας εκεί πήγαινα, απλά δεν ήξερα πως ήταν το 147!)
διδυμο με χριστινάκι και το κινεχάκι Λιλυ
Η Λίλυ έλεγα πως θα κάνει καλό μασάζ...τελικά για τον πούτσο
μπριζόλα από το Χριστινάκι (η κινέζα αδιάφορη) όπως πάντα απολαυστική...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Πρόσφατη επίσκεψη στο Μάρνη 28 5ος όροφος. Παρήλασαν Νίνα (ή Νανά? μου το είπε πολύ γρήγορα αφού έμπαινε σε δωμάτιο) λεπτωκαμωμένη με ασιατικά χαρακτηριστικα ... μπορεί να είνια από Ταϊ μερία? δεν ξέρω δεν έχω αρκετές γνώσεις ... μια Αλεξάνδρα μελαχτοινή λεπτή με μακρύ μαλλί, και η Ξανθιά Ρωσίς Μόνικα (βυζαρού, ίσως 3άρι ίσως και μεγαλύτερο φυσικό, λίγο γεματούλα) η οποία και ετιμήθη. Αξιοπρεπές μασσάζ, πολύ φιλική και πρόθυμη, με εναλλαγές στάσεων, και τελείωμα στο στήθος με ισπανική. Το Σύνολο 60 ευρώ (+20 για πρωκτικό). Ο χώρος προσεγμένος, το δωματί λίγο στενάχωρο αλλα΄τι να κάνομυε, είχε και τιν ντουζιέρα μέσα. Συνολικός χρόνος παραμονής πε΄ριπου 45 λεπτά. Πολύ καλό VFM, η κυρία της υποδοχής μου το είπε από την αρχή 60 full πρόγραμμα.

Νίνα από Πεκίνο. 60 ευρώ και άψογη στο δωμάτιο. Δεν μιλάει γρυ ελληνικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom