Γύρος πρώτος, χθες είπα να τεστάρω την αντοχή μου , ξεκινάω με τη Στέλλα Ιουλιανού 39 , αφού περνώ τη σχετική ανάκριση , πρώτη φορά εδώ κλπ , ναι πρώτη αλλά έχω πάει σ εκείνο το μαγαζί σ εκείνο κλπ κλπ , παρελαύνουν τρία κορίτσια χωρίς τη Στέλλα [ονόματα δεν συγκρατώ] , ρωτάω που είναι η Στέλλα μου λέει η κυρία δεν σ αρέσουν αυτές της λέω όχι εγώ έχω έλθει για τη συγκεκριμένη κοπέλα, τελικά έρχεται και η Στέλλα περνάω μέσα και μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλά με 70 εύρο για πενήντα λεπτά περίπου.
Δεύτερος γύρος , Στουρνάρη 29 στόχος η Σόνια , στην είσοδο η Ζάνα μετά από μία μικρή εισαγωγή από μέρους μου ότι την θυμάμαι στο Σολωμού 54 δέν ξεκίνησε η ανάκριση, εδώ συνάντησα πολύ ωραιότερα κορίτσια στο σύνολο πάντα εννοώ από τον πρώτο γύρο, η Σόνια ήταν απασχολημένη, μου λέει η Ζάνα δεν θέλεις κάποια, όχι λέω θα περιμένω τη Σόνια αν και οι κοπέλες ήταν αρκετά καλές, μετά δεκαπέντε λεπτά έρχεται το μικρό
το βλέπω και βούρ στο δωμάτιο
μπορώ να πω ότι το δεύτερο γύρο τον έφαγα με περισσότερη λαιμαργία από το πρώτο σε σαράντα λεπτά με 80 εύρο. Αυτά από τη χθεσινή μου εμπειρία, κοιτάμε μπροστά για τα επόμενα, καλό ΠΣΚ συναγωνιστές.