xoylio6556
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΗ Η ΣΑΝΤΡΑ
ποια;;;ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΗ Η ΣΑΝΤΡΑ
σε ενα ψητοπωλειοΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΗ Η ΣΑΝΤΡΑ
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΗ Η ΣΑΝΤΡΑ
Χρόνος 3 λεπτά κόστος 60. Καλό ΣΚ παιδιά.
...
διδυμο με χριστινάκι και το κινεχάκι Λιλυ
...
Ρε μαγκες υπαρχει κανενα μασσατζιδικο με Ελληνιδες που να βλεπονται;Να σερβιρει τουλαχιστον φραπε.
μην το λες...αναμενεται κοσμοσυρροη απο δαυτες.......κανε λιγο υπομονη....σπάνιο είδος προς εξαφάνιση
Είπες 3 λεπτα; Πόσο καιρό είχες να γαμήσεις;
σπάνιο είδος προς εξαφάνιση
Απορία νέου στον χώρο αυτό προς πιο έμπειρους συμπαίκτες και admin:
Πέρα από το σχετικά threads στο forum, που είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν, γιατί δεν δημιουργείται και ένα ξεχωριστό τμήμα στο site για τα μασατζίδικα, όπου κάθε παίκτης να μπορεί, αν θέλει, να γράφει μια κριτική για κάποια συγκεκριμένη κοπέλα που εργάζεται σε κάποιο μασατζίδικο, κατ' αντιστοιχία του τρόπου που είναι στημένο το κομμάτι του site που αφορά τα studio και τις κοπέλες που εργάζονται σ' αυτά;
Κατ' αυτό το τρόπο πιστεύω ότι κάθε παίκτης θα μπορεί να διαβάζει πλέον συγκεντρωμένες τις κριτικές των μασαζοκορασίδων, ταξινομημένες ανά ίδρυμα, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάει πολύ χρόνο, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα που απαιτείται να διαβάζεις σελίδες επί σελίδων στα σχετικά threads για να αλιεύσεις ποσταρίσματα-κριτικές των κοριτσιών από παίκτες, ανάμεσα σε διαφόρων ειδών άλλα σχόλια.
Αυτό είναι και δικιά μου απορία από τότε που έγινα μέλος του σάιτ. Όμως δεν την έθεσα γιατί σκέφτηκα ότι τα μασατζίδικα *τυπικά* δεν θεωρούνται οίκη ανοχής, επομένως και ό,τι τους αντιστοιχεί στο σάιτ θα είναι κάπως διαφορετικό από τα θρεντ για τα τυπικά μπουρδέλα/στούντιο/CG/CTs κλπ.
Αυτό είναι και δικιά μου απορία από τότε που έγινα μέλος του σάιτ. Όμως δεν την έθεσα γιατί σκέφτηκα ότι τα μασατζίδικα *τυπικά* δεν θεωρούνται οίκη ανοχής, επομένως και ό,τι τους αντιστοιχεί στο σάιτ θα είναι κάπως διαφορετικό από τα θρεντ για τα τυπικά μπουρδέλα/στούντιο/CG/CTs κλπ.