λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
η Αγια Αννα κανει καθε χρονο καρναβαλι που γαμαει!παντα ενα βημα πιο μπροστα ο Αγιανα
η Αγια Αννα κανει καθε χρονο καρναβαλι που γαμαει!παντα ενα βημα πιο μπροστα ο Αγιανα
η Αγια Αννα κανει καθε χρονο καρναβαλι που γαμαει!
Τωρα το και βγηκαμε στα χωραφιαη Αγια Αννα κανει καθε χρονο καρναβαλι που γαμαει!
Μπάι δε γουέι, ο φιλος Μανος ξηγηθηκε πολυ καλα που Μανουριασε
Δέν χρειάζεται μανούριασμα αν δεν τηρηθούν οι συμφωνίες πείτε τους έχεις άδεια παραμονής εκει να δείς κατοστάρια κάτω απο τα πέντε δευτερόλεπτα
στο elenas spa δουλευεει σαν αντριανα ή εχει αλλο ονομα????Αφού έκανε ένα πέρασμα από τη φωλιά των ψυχοπαθών (Μεσογείων 208), τώρα είναι στο Elena's Spa Λυκαβηττού 10 (το μαγαζί αυτό είναι στα ΔΕΝ ή στα πολύ δύσκολα). Αν υπάρξει έτερη διαφοροποίηση, θα ενημερώσω!
μασαζογαργαλιαρη πανω αριστερα,διπλα ακριβως απο το νικ σου,εχει μια επιλογη καπως ετσι PM(0) πατα εκει και θα δεις τα πμ σου.Μια άσχετη ερώτηση αλλά παρακολουθώ μόνο τα μασάζ. Αν κάποιος μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα (σε απάντηση δικού μου) από που θα το δω ? Έχω αναζητήσει την επιλογή προσωπικών μηνυμάτων (όπως είχε παλαιότερα στην πρώτη (βασική) σελίδα αλλά τώρα δεν τη βρίσκω. Ευχαριστώ και συγνώμη για το άσχετο ερώτημα στο θρεντ.
ε καλα δεν σε ειπε και καμπουρη!Φίλε master 21 ευχαριστώ για την πληροφορία. ¨οσο για το χαρακτηρισμό "μασαζογαργαλιάρη" νομίζω δεν γνωριζόμαστε και από φαντάροι. Έτσι ?
στο elenas spa δουλευεει σαν αντριανα ή εχει αλλο ονομα????
Φιλαρακο ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ αλλα και ο ΑΡΗΣ τους εσκησε τους Μανδριλεζους δις, αλλα ο μεγαλος τους πονος σιγουρα ειναι και στους Ισπανους και στους Κροατες οτι τους πηραμε τις ταυτοτητες μεσα στα σπιτια τους!!!!!ε καλα δεν σε ειπε και καμπουρη!
ειμαστε και λιγο χαρουμενοι με την νικη της ΑΕΚΑΡΑΣ και χαιδευτικα σε αποκαλεσε ετσι!
Λαουρα και ΒΑνέσα στη Πλατέια Βικτωρίας
____
Βικτωρίας , που ? Φερών ? Χευδεν ? ;)