Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
Νέο φτηνο(?) μαγαζι στη λεωφορο του μασαζ. Προσοχη, υπαρχει κι αλλο στην ιδια πολυκατοικια, στον 4ο (Ρεικι)  :grin: :grin: :grin:

ΜΑΣΑΖ 50€. Καινούργιος χώρος - καινούργιο προσωπικό. Γ' Σεπτεμβρίου 119 (πλ. Βικτωρίας) κουδούνι "ΧΑΛΑΨΗΣ", 1ος όροφος. Καθημερινά 11πμ-20.00μμ, Κυριακές κλειστά  6982.5****3

Νομιζω τελικα οτι η κριση ωφελει τα μασαζομαγαζα, ανθει το σπορ... Αυτη τη στιγμη τα φραπεδομπριζολαδικα Αθηνων-Πειραιως και περιχωρων ειναι πανω απο 100...
θα γινει καταδρομική αποστολή αναγνωρισης (και ίσως "καταστροφης") το ΣΚ.! :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
Νέο φτηνο(?) μαγαζι στη λεωφορο του μασαζ. Προσοχη, υπαρχει κι αλλο στην ιδια πολυκατοικια, στον 4ο (Ρεικι)  :grin: :grin: :grin:

ΜΑΣΑΖ 50€. Καινούργιος χώρος - καινούργιο προσωπικό. Γ' Σεπτεμβρίου 119 (πλ. Βικτωρίας) κουδούνι "ΧΑΛΑΨΗΣ", 1ος όροφος. Καθημερινά 11πμ-20.00μμ, Κυριακές κλειστά  6982.5****3

Νομιζω τελικα οτι η κριση ωφελει τα μασαζομαγαζα, ανθει το σπορ... Αυτη τη στιγμη τα φραπεδομπριζολαδικα Αθηνων-Πειραιως και περιχωρων ειναι πανω απο 100...

α και κατι αλλο....
με 2 μασαζομαγαζα μεσα στην πολυκατοικια χλωμες τις κοβω τις μασατζουδες....
θα τα παρουν κρανιο οι υπολοιποι ενοικοι και θα τους δημιουργησουν προβληματα...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
α και κατι αλλο....
με 2 μασαζομαγαζα μεσα στην πολυκατοικια χλωμες τις κοβω τις μασατζουδες....
θα τα παρουν κρανιο οι υπολοιποι ενοικοι και θα τους δημιουργησουν προβληματα...
Στη Σολωμου 54 λειτουργουν 2 ιδρυματα εδω και χρονια, αλλα βεβαια εκει ειναι κυριως κτιριο γραφειων

Στη φερων 19 που ειχε ανοιξει 2ο μαγαζι, εκλεισε αμεσως. Δε θα ξεχασω μια φορα που  :fuck1: σε αυτο το μερος και ακουγοτανε ενα μωρο να κλαιει απο το διπλανο διαμερισμα, ακουγοτανε τοσο καθαρα σα να μην υπηρχε τοιχος. Μεγα ξενερωμα... μου επεσε αμεσως  :grin: :grin: :grin:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα!
Πριν από ένα περίπου μήνα,δεν είχα προλάβει να γράψω κριτική,είχα πάει στην Στουρνάρη 29,στον ίδιο όροφο με την Βιοιατρική,όπου είναι το νέο σπίτι της Ζάνας.
Την Ζάνα την ξέρω από παλιά στη Σολωμού(το γνωστό Ζανόσπιτο) και με ξέρει κι αυτή!
Έχω κάνει μαζί της και μονά και διπλά με άλλη μία κοπέλα και πάντα περνούσα όμορφα!
Την ημέρα εκείνη,προ μηνός,επέλεξα μετά από παρότρυνσή της,την Αντριάνα,λεπτή αδύνατη με μικρό βυζάκι,γύρω στο 1,65,γιατί ήθελα κουλούρι.
Παιδιά ήταν το καλύτερο πρωκτικό που έχω κάνει ποτέ σε μασατζίδικο!
Η κοπέλα μιλάμε έδινε κώλο στο φούλ και σε παρότρυνε κιόλας να την ξεκωλιάσεις!
Στο τελείωμα μάλιστα της είπα πως ήταν πολύ καλή στον συγκεκριμένο τομέα κι εκείνη μου απάντησε πως η γυναίκα όταν δίνει κώλο πρέπει να τον δίνει πραγματικά χωρίς δεύτερη σκέψη για να ευχαριστηθεί και ο πελάτης και αυτή!Αλλιώς κι εκείνη πονάει και ο πελάτης δεν ικανοποιήται.Μπράβο κορίτσι μου σκέφτηκα,μακάρι όλες να σκέφτονταν έτσι!
Χθες λοιπόν,με τις σκέψεις αυτές,ένοιωσα ένα γαργάλημα στο μόριό μου και πήγα να βρω την Αντριάνα.
Όμως η Ζάνα μου είπε πως είχε φύγει από εκεί.
Σε παρέλαση των κορασίδων,πέρασε η θεία Ελένη,Σόνια από Μιχαλακοπούλου,μία πετίτ Έμυ που δεν μιλούσε γρι Ελληνικά,μία Σουζάνα προμίλφ και ένα καυλιάρικο στην εμφάνηση,ονόματι Κλαούντια,μελαχρινή με σπαστά μαλλιά,ωραίο κωλαράκι,βυζάκι 2,5 γύρω στο 1,70 με τα τακούνια.
Σε ερώτηση στην Ζάνα,ποιά δίνει κουλούρι,η απάντηση ήταν Ελένη,Σουζάνα,Κλαούντια.
Πήρα λοιπόν την Κλαούντια.
Όταν μιλάμε,παιδιά μου έσπασε τ'αρχίδια,το ενοώ!
Μη εδώ,μη εκεί,δεν μπορώ αυτό,δεν μπορώ το άλλο!
Τα παίρνω κι εγώ στο κρανίο και μετά από ένα ανύπαρκτο μασάζ και μία χλιαρή πίπα,κόβω την πίπα στην μέση στη κυριολεξία και της λέω,"εντάξει,τελειώσαμε!"
Έμεινε μαλάκας να με κοιτάει ενώ εγώ ντυνόμουνα.
Μα...μου λέει.Άσε τα μα της λέω και ντύσου,τελειώσαμε.
Ντύνεται,μου λέει ,να με πληρώσεις.
Της λέω,φώναξέ μου την Ζάνα.
Πλήρωσέ με πρώτα μου λέει και στην φωνάζω.
Όχι της λέω,δεν σε πληρώνω,φώναξέ μου την Ζάνα.
Φεύγει τσατισμένη και μετά από 3 λεπτά και όχι αμέσως,έλεγε στην Ζάνα τα δικά της,έρχεται η Ζάνα.
Της λέω τα καθέκαστα,δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο της λέω,ειδικά εδώ και σε κοπέλα που εσύ μου έχεις προτείνει.
Μου λέει συμβαίνουν αυτά και της απαντάω,ναι συμβαίνουν αυτά αλλά όταν συμβαίνουν,εσύ λες συγνώμη κι εγώ λέω αντίο και έφυγα χωρίς να δώσω μία,φυσικά.
Λάδωσε το άντερό τους τα πουτανάκιΑ με τα δικά μας φράγκα και το παίζουν άνετες και ζόρικες!
Βρε ούστ από'δω,ούστ!
Και επί τη ευκαιρία,ξέρει κανένας συναγωνιστής που είναι τώρα η Αντριάνα;
Θα του ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα!
δεν μας κούρασες καθόλου, μπράβο που ξηγήθηκες έτσι.Εγώ την είχα πάρει παλιά και ήταν θέατρο και κομοδίνο, το είχα αναφέρει.Πάτα βρε παιδί μου και συ Κλαουντια στην αναζήτηση του θρεντ για να δεις τι γνώμες υπάρχουν για αυτήν...όχι ότι έπαθες κάποια οικονομική ζημιά, αλλά λέμε τώρα..

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.201
Πόντοι
5.345
Πάντως,χάρις στην άμεση ανταπόκριση των παιδιών εδώ μέσα,κατάφερα και την βρήκα την Αντριάνα!
Πρώτα πήγα,όπως μου είπε ο συναγωνιστής,στην Λυκαβητού 10.
"Χλιδή και κώλο φινιστρίνι" που λένε.
"Είστε ο κύριος;",με ρωτάει η ρεσεψιονίστ.
Της είπα πως δεν είχα κλείσει κάποιο ραντεβού αλλά ψάχνω μια κοπέλα που την γνωρίζω από αλλού.
Με παρέπεμψε άμεσα στην κυρία Ελένη η οποία μετά τις σχετικές ερωτήσεις για το από που γνωρίζω την Αντριάνα και τα σχετικά,με παρέπεμψε με την σειρά της στην Ομήρου 44 όπου μόλις έφτασα,είχαν ήδη ενημερωθεί τηλεφωνικώς για την άφιξή μου!
Η Αντριάνα με αναγνώρισε αμέσως,παρ'όλο που είχαμε βρεθεί στην Στουρνάρη,μόνο μία φορά και πριν από ένα μήνα!
Έτσι κι έφαγα με την πρώτη,μιας και όπως είναι γνωστό,εις τον οίκον τούτο,αν δεν σε ξέρουν,δεν τρως με τίποτα με την πρώτη.
Μέσα φυσικά,πέρασα "ζάχαρη" και γιατί η Αντριάνα κολακεύτηκε που την έψαχνα και ανέβασα το κύρος της μπροστά στις άλλες αλλά και γιατί η κοπέλα το "έχει"!
Γουστάρει αυτό που κάνει,αυτό το κορίτσι και φαίνεται!
Το μόνο μείον στο οποίο δεν είναι υπεύθυνη η Αντριάνα,είναι οι τιμές.
Έτσι με 100 ευρώ αντί να τσιμπήσω και κουλούρι,απλά πήρα φουλ πρόγραμμα!
Αν δεν ρίξουν λοιπόν τις τιμές,δεν νομίζω να ξανατιμήσω το εν λόγω μαγαζί!
100 για φουλ και 120 για κουλούρι,είναι πολλά,ειδικά αυτές τις εποχές αλλά ας όψεται που με έπιασαν οι καύλες για την συγκεκριμένη κοπέλα λόγω καλών αναμνήσεων και έπρεπε να μου φύγει το απωθημένο!
Όσο για την Κλαούντια από Στουρνάρη 29,ας πρόσεχα!
Δεν ήξερα,δεν ρώταγα;
Φώναζαν οι συναγωνιστές από 'δω μέσα αλλά πήγα χωρίς ενημέρωση!  

kouklos25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
μήπως ξέρει κανείς τι παίζει στο ELenas spa στη Λυκαβητού? έχει καλά κομμάτια? γαμάς η μπα?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Πρίν μια ωρίτσα πέρασα από Μεσογείων 208. 2 τεμάχεια διαθέσιμα, μια Χριστίνα που τα πατσοκοίλια της κρεμόνταν από παντού και μια Κιμ, ανατολικών χαρακτηριστικών, μάλλον προς Φιλιππίνες μου φάνηκε, που δεν έλεγε μια.

Το καλό είναι ότι η σερίφισα με είχε προειδοποιήσει, οπότε την έκανα και όλα καλά. Να επισημάνω ότι άνετα ξέσκιζα τη σερίφισα - Ρωσικό μιλφ, με μεγάλα βυζόμπαλα  :boobies: - και μάλιστα της το είπα την ώρα που έφευγα και χαμογέλασε.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Αφού έκανε ένα πέρασμα από τη φωλιά των ψυχοπαθών (Μεσογείων 208), τώρα είναι στο Elena's Spa Λυκαβηττού 10 (το μαγαζί αυτό είναι στα ΔΕΝ ή στα πολύ δύσκολα). Αν υπάρξει έτερη διαφοροποίηση, θα ενημερώσω!
στη φωλια του κουκου  πεs καλυτερα.   ατζεντη μου εσυ. ;)

polyzos

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς που έχει πάει η ελένη από Στουρνάρη (Καιτόσπιτο) ???

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Ρε παιδιά, γνωρίζει κανείς που έχει πάει η ελένη από Στουρνάρη (Καιτόσπιτο) ???
---
Εχει ακουστεί οτι τσακώθηκε με την επιχείρηση. Δεν ξέρω  που--- αν πήγε αλλου. Γνωστον επίσης ότι είχε και γκομενο , επίσης Γεωργιανό..

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
war ist Alek?
where is Alekos?

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Πηγε κανενας τσαρκα σημερα να μας πει αν παρατηρησε κατι στα λαδομαγαζα λογω της γνωστης σημερινης "υποθεσης" ? (κλειστα, μειωμενο προσωπικο κλπ)
www.bourdela.com/eidhseis/diafora/exarthrosi-kiklomatos-trafficking-ginaikon/]http://www.bourdela.com/eidhseis/diafora/exarthrosi-kiklomatos-trafficking-ginaikon/[/url]
..... κανένα πρόβλημα ...πήγα στο Καιτόσπιτο.....

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Dear  συναγωνιστές μήπως έχει κανείς τσεκάρει αυτό ???

Στους πολυτελείς privé χώρους απολαμβάνετε αυθεντικές θεραπείες Spa, επιλεγμένες θεραπευτικές εμπειρίες ιδιαίτερα χαλαρωτικές και αναζωογονητικές.αισθητικής περιποίησης άκρων.60€ Spa για Άντρες Η Εμπειρία:cheesy:ouble Harmony Massage- 100€
Θα δεχθείτε μία αποκλειστική θεραπεία που εκτελείται όχι από μία αλλά από δύο θεραπεύτριες που δουλεύουν συγχρονισμένα, με χορευτικό ρυθμό και απόλυτη αρμονία. Η εμπειρία αποτελεί σύνθεση πέντε ειδών μασάζ: Japanese Shiatsu, Thai Massage, Hawaiian Lomi Lomi, Swedish και Balinese με αιθέραια έλαια, και την απόλυτη αισθαντική απόλαυση του αγγίγματος τεσσάρων χεριών. Massage Ritual για Άντρες -80€ στο k.Χαλάνδρι λ.μεσογειων 289, 1'oς κουδουνι planet.aisthitiki λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 μέχρι τις 21:00 και το Σάββατο από τις 11:00 μέχρι τις 18:00 planet.aisthitiki@yahoo.gr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom