Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Σκεφτόμουν να ξαναπάω να περάσω στο δωμάτιο και να δω αν θα τα βρώ εκεί με τη στέλλα. Ίσως τη πείσω ότι δεν είμαι ο παπαστρουμφ που φοβάται. Αν όχι θα εχω χασει 50 και το χρόνο μου.
Κόλησες!!! Στη γειτονιά έχει και άλλα μαγαζιά!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Απλά δεν πρόλαβα να ενημερώσω! :blahblah1:

Η κα Λιούντα έλεγε κάτι περίεργα περί 70€ μασάζ, ρεφλεξιολογία κ.λ.π. κ.λ.π.!!! :hmm:
Απεχώρησα διακριτικά ...!!! :rolleyes:
  που να προλαβειs με τον  Kebaaap?  :2funny:    ευκολο  ειναι?      η λουντα τωρα,  οτι και να τηs πειs για κουμμανουδη και σχετικα, δεν μασαει.    αν δεν σε ξερει,  τον κινεζο κανει με τα ρεφλεχ και τα σιατσου.    πηγα και το πρωτο που μου ειπε  ηταν,  δεν κανει αυτη για σενα και οτι θα εφερνε αλλεs.  alla απο οτι διαβαζω δεν εφερε τιποτα ακομη.    μαλιστα τηs ειπα να φερνει και μικρουλεs, alla απαντησε οτι αυτεs και δεν ξερουν να χαιδευουν και οτι ζητανε πιο πολλα απο τιs μεγαλεs.  μονο οταν σου πει( περνα μεσα και να δειs ωραια που θα περασειs), τοτε περναμε μεσα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
   που να προλαβειs με τον  Kebaaap?  :2funny:    ευκολο  ειναι?      η λουντα τωρα,  οτι και να τηs πειs για κουμμανουδη και σχετικα, δεν μασαει.     αν δεν σε ξερει,  τον κινεζο κανει με τα ρεφλεχ και τα σιατσου.     πηγα και το πρωτο που μου ειπε  ηταν,  δεν κανει αυτη για σενα και οτι θα εφερνε αλλεs.   alla απο οτι διαβαζω δεν εφερε τιποτα ακομη.    μαλιστα τηs ειπα να φερνει και μικρουλεs, alla απαντησε οτι αυτεs και δεν ξερουν να χαιδευουν και οτι ζητανε πιο πολλα απο τιs μεγαλεs.   μονο οταν σου πει( περνα μεσα και να δειs ωραια που θα περασειs), τοτε περναμε μεσα.

Δεν σε ειδα να γραφειs κριτικη για  χτεs.......Πωs ητανε η γειτονια μου?????Μαπα το καρπουζι?????

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κόλησες!!! Στη γειτονιά έχει και άλλα μαγαζιά!!

Το ξέρω αλλά η στέλλα είναι ωραία κοπέλα που δε βρίσκεις συχνά σε μασαζ.
Αν φάω και 2η πόρτα τότε  :badair: Η 2η φορά είναι το όριο μου. Σε τελική αυτοί θα χάσουν.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Δεν σε ειδα να γραφειs κριτικη για  χτεs.......Πωs ητανε η γειτονια μου?????Μαπα το καρπουζι?????
 αναγνωριστικη βολτα ηταν.   εχει βελτιωθει παρα πολυ.  αλλα απο σημερα θα εφευγαν για αλλου.   οποτε τι να εγραφα?   για καποιεs που ηταν εκει σημερα και απο αυριο δεν θα ηταν?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
  αναγνωριστικη βολτα ηταν.  εχει βελτιωθει παρα πολυ.  αλλα απο σημερα θα εφευγαν για αλλου.  οποτε τι να εγραφα?  για καποιεs που ηταν εκει σημερα και απο αυριο δεν θα ηταν?

Μα.....ναρθειs  μεχρι  εκει και τα λαδοκοριτσα να μην σε τραταρουν ουτε ενα φραπε??????

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Το ξέρω αλλά η στέλλα είναι ωραία κοπέλα που δε βρίσκεις συχνά σε μασαζ.
Αν φάω και 2η πόρτα τότε  :badair: Η 2η φορά είναι το όριο μου. Σε τελική αυτοί θα χάσουν.
θεs to τηλ.  τηs νταλλυ,  ωστε αν ξαναπαs να την παρουν απο εκει και να μιλησειs μαζι τηs? λεγονταs τηs οτι εισαι πελατηs απο το 85?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Μα.....ναρθειs  μεχρι  εκει και τα λαδοκοριτσα να μην σε τραταρουν ουτε ενα φραπε??????
  μα δεν ειναι απο αυτα τα  κοριτσια ,που ειναι ετοιμα για ολα.  και δευτερον  δεν ημουν μονοs μου , μου  ειχε πει να μην τον αφησω να παρασυρθει και του κρατουσα τα λουρια. ηθελα να παω στην τουαλετα και δεν μπορουσα.    γυαλιζε  πολυ το  ματι του χθεs.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
  μα δεν ειναι απο αυτα τα  κοριτσια ,που ειναι ετοιμα για ολα.   και δευτερον   δεν ημουν μονοs μου , μου  ειχε πει να μην τον αφησω να παρασυρθει και του κρατουσα τα λουρια. ηθελα να παω στην τουαλετα και δεν μπορουσα.    γυαλιζε  πολυ το  ματι του χθεs.
Δηλαδη  αυται αι ελαιοκορασιδαι........ειναι μονο για πονουs στο αυχενικο, στο λουμπαγκο και τετοια????Να στειλω την γιαγια μου τοτε
Χαχαχαχαχαχα  Καταλαβαινω την φαση.......Πωs βγαζουμε το σκυλι εξω και αλλου παμε εμειs και αλλου αυτο????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kolonos07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
269
Πόντοι
281
ρε παιδια επειδη ειμαι καινουριος.... προσπαθω να βγαλω ακρη εδω μεσα και συντονιζομαι σιγα σιγα, εκτος απο το μασατζιδικο που ειναι θησεως στο μαρουσι αυτο που ειναι στο κολωνακι στην ομηρου και ενα που τερμα σολωμου πριν βγω μαρνης (ολα τα βρηκα απο αγγελιες) δεν εχω παει αλλου.... θα μου προτεινει κανενας εμπειρος καποιο που να σου προσφερει και καλο μασαζ και στο τελος να σου τον παιζουν.... δεν με ενδιαφερει το κοστος και δεν με ενδιαφερει να γαμησω

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Χαχαχαχαχαχα  Καταλαβαινω την φαση.......Πωs βγαζουμε το σκυλι εξω και αλλου παμε εμειs και αλλου αυτο????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  :2funny:  και με το λουρι οσο το δυνατον πιο κοντο  ε?  ισα- ισα  για να μην πνιγεται.  γιατι αν ηταν λασκα η πολυ μακρυ καπου θα χωνοταν.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
αδερφε η χοντρουλα ειναι η Αννα
ειναι ελαφρωs αλλα σφιχτη παντου, δεν κρεμονται πατσοκοιλιεs και  τα συναφη. αυτη και η λιζα  ηταν οι πιο καθαρεs εκει μεσα.  δεν εχει το  πολυ πουτανε που εχουν καποιεs αλλεs αλλα ειναι φιλοτιμη,δεν βιαζεται,  και καθε φορα ξανοιγεται ολο και πιο πολυ.  το στοματικο τηs δεν ειναι ασχημο.  στο πηδημα δεν ξερω  ti κανει,γιατι δεν την εχω παρει ποτε μονη τηs.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Αγαπητοί συναγωνιστές μήπως έχετε συναντήσει σε κάποιο από τα μασατζίδικα που γαμάς, την Σοφία από την Γ' Σεπτεμβρίου 25 ????  Είναι μια αδύνατη ξανθιά milf-άκι με μικρό αλλά σφικτό βυζάκι και λεπτή μεσούλα που έχει πάθος με τις ανατολικές φιλοσοφίες και κάνει πολύ καλό μασάζ αλλά και σιάτσου στα πόδια και tandra chackras πριν σε βάλει κάτω για γαμίσι και δεν βιάζεται καθόλου στο δωμάτιο.  Αν την έχετε δει ή με άλλο όνομα θα είμαι υπόχρεος.

ευχαριστώ..... :think:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
θεs to τηλ.  τηs νταλλυ,  ωστε αν ξαναπαs να την παρουν απο εκει και να μιλησειs μαζι τηs? λεγονταs τηs οτι εισαι πελατηs απο το 85?

Nαι Lio στείλτο μου με pm σε παρακαλώ μαζί με κάποιες πληροφορίες περί ντάλλυ, 85 κλπ. να μη πιαστώ αδιάβαστος. Thanks

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ρε Λιο, η Νταλυ εχει το Ιουλιανου 55, οχι το Ιουλ.39 που θελει ο φιλος να "γνωριστει"  :grin: με τη Στελλα.  :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.025
Πόντοι
22.785
Τό έχω πή καί θά τό έπαναλάβω ............

[size=14pt]ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ [/size]  [size=19pt]ΑΡΧΟΝΤΕΣ !!![/size]

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Περάσαμε ευχάριστα την ώρα που παραμείναμε εκεί.... Είδαμε και φωτό από το παρελθόν της σερίφισσας και σχεδόν όλο το γενεαλογικό της δένδρο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom