Κόλησες!!! Στη γειτονιά έχει και άλλα μαγαζιά!!Σκεφτόμουν να ξαναπάω να περάσω στο δωμάτιο και να δω αν θα τα βρώ εκεί με τη στέλλα. Ίσως τη πείσω ότι δεν είμαι ο παπαστρουμφ που φοβάται. Αν όχι θα εχω χασει 50 και το χρόνο μου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
μαλλον το αντιθετο γινεται.Ειμαστε σε δυσκολες εποχες και το ενα μαγαζι κλεινει μετα το αλλο
που να προλαβειs με τον Kebaaap? ευκολο ειναι? η λουντα τωρα, οτι και να τηs πειs για κουμμανουδη και σχετικα, δεν μασαει. αν δεν σε ξερει, τον κινεζο κανει με τα ρεφλεχ και τα σιατσου. πηγα και το πρωτο που μου ειπε ηταν, δεν κανει αυτη για σενα και οτι θα εφερνε αλλεs. alla απο οτι διαβαζω δεν εφερε τιποτα ακομη. μαλιστα τηs ειπα να φερνει και μικρουλεs, alla απαντησε οτι αυτεs και δεν ξερουν να χαιδευουν και οτι ζητανε πιο πολλα απο τιs μεγαλεs. μονο οταν σου πει( περνα μεσα και να δειs ωραια που θα περασειs), τοτε περναμε μεσα.Απλά δεν πρόλαβα να ενημερώσω!
Η κα Λιούντα έλεγε κάτι περίεργα περί 70€ μασάζ, ρεφλεξιολογία κ.λ.π. κ.λ.π.!!!
Απεχώρησα διακριτικά ...!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
που να προλαβειs με τον Kebaaap? ευκολο ειναι? η λουντα τωρα, οτι και να τηs πειs για κουμμανουδη και σχετικα, δεν μασαει. αν δεν σε ξερει, τον κινεζο κανει με τα ρεφλεχ και τα σιατσου. πηγα και το πρωτο που μου ειπε ηταν, δεν κανει αυτη για σενα και οτι θα εφερνε αλλεs. alla απο οτι διαβαζω δεν εφερε τιποτα ακομη. μαλιστα τηs ειπα να φερνει και μικρουλεs, alla απαντησε οτι αυτεs και δεν ξερουν να χαιδευουν και οτι ζητανε πιο πολλα απο τιs μεγαλεs. μονο οταν σου πει( περνα μεσα και να δειs ωραια που θα περασειs), τοτε περναμε μεσα.
Δεν σε ειδα να γραφειs κριτικη για χτεs.......Πωs ητανε η γειτονια μου?????Μαπα το καρπουζι?????
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Κόλησες!!! Στη γειτονιά έχει και άλλα μαγαζιά!!
Το ξέρω αλλά η στέλλα είναι ωραία κοπέλα που δε βρίσκεις συχνά σε μασαζ.
Αν φάω και 2η πόρτα τότε Η 2η φορά είναι το όριο μου. Σε τελική αυτοί θα χάσουν.
αναγνωριστικη βολτα ηταν. εχει βελτιωθει παρα πολυ. αλλα απο σημερα θα εφευγαν για αλλου. οποτε τι να εγραφα? για καποιεs που ηταν εκει σημερα και απο αυριο δεν θα ηταν?Δεν σε ειδα να γραφειs κριτικη για χτεs.......Πωs ητανε η γειτονια μου?????Μαπα το καρπουζι?????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
αναγνωριστικη βολτα ηταν. εχει βελτιωθει παρα πολυ. αλλα απο σημερα θα εφευγαν για αλλου. οποτε τι να εγραφα? για καποιεs που ηταν εκει σημερα και απο αυριο δεν θα ηταν?
Μα.....ναρθειs μεχρι εκει και τα λαδοκοριτσα να μην σε τραταρουν ουτε ενα φραπε??????
θεs to τηλ. τηs νταλλυ, ωστε αν ξαναπαs να την παρουν απο εκει και να μιλησειs μαζι τηs? λεγονταs τηs οτι εισαι πελατηs απο το 85?Το ξέρω αλλά η στέλλα είναι ωραία κοπέλα που δε βρίσκεις συχνά σε μασαζ.
Αν φάω και 2η πόρτα τότε Η 2η φορά είναι το όριο μου. Σε τελική αυτοί θα χάσουν.
μα δεν ειναι απο αυτα τα κοριτσια ,που ειναι ετοιμα για ολα. και δευτερον δεν ημουν μονοs μου , μου ειχε πει να μην τον αφησω να παρασυρθει και του κρατουσα τα λουρια. ηθελα να παω στην τουαλετα και δεν μπορουσα. γυαλιζε πολυ το ματι του χθεs.Μα.....ναρθειs μεχρι εκει και τα λαδοκοριτσα να μην σε τραταρουν ουτε ενα φραπε??????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δηλαδη αυται αι ελαιοκορασιδαι........ειναι μονο για πονουs στο αυχενικο, στο λουμπαγκο και τετοια????Να στειλω την γιαγια μου τοτεμα δεν ειναι απο αυτα τα κοριτσια ,που ειναι ετοιμα για ολα. και δευτερον δεν ημουν μονοs μου , μου ειχε πει να μην τον αφησω να παρασυρθει και του κρατουσα τα λουρια. ηθελα να παω στην τουαλετα και δεν μπορουσα. γυαλιζε πολυ το ματι του χθεs.
Χαχαχαχαχαχα Καταλαβαινω την φαση.......Πωs βγαζουμε το σκυλι εξω και αλλου παμε εμειs και αλλου αυτο????
kolonos07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 269
- Πόντοι
- 281
ρε παιδια επειδη ειμαι καινουριος.... προσπαθω να βγαλω ακρη εδω μεσα και συντονιζομαι σιγα σιγα, εκτος απο το μασατζιδικο που ειναι θησεως στο μαρουσι αυτο που ειναι στο κολωνακι στην ομηρου και ενα που τερμα σολωμου πριν βγω μαρνης (ολα τα βρηκα απο αγγελιες) δεν εχω παει αλλου.... θα μου προτεινει κανενας εμπειρος καποιο που να σου προσφερει και καλο μασαζ και στο τελος να σου τον παιζουν.... δεν με ενδιαφερει το κοστος και δεν με ενδιαφερει να γαμησω
και με το λουρι οσο το δυνατον πιο κοντο ε? ισα- ισα για να μην πνιγεται. γιατι αν ηταν λασκα η πολυ μακρυ καπου θα χωνοταν.Χαχαχαχαχαχα Καταλαβαινω την φαση.......Πωs βγαζουμε το σκυλι εξω και αλλου παμε εμειs και αλλου αυτο????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
και με το λουρι οσο το δυνατον πιο κοντο ε? ισα- ισα για να μην πνιγεται. γιατι αν ηταν λασκα η πολυ μακρυ καπου θα χωνοταν.
ειναι ελαφρωs αλλα σφιχτη παντου, δεν κρεμονται πατσοκοιλιεs και τα συναφη. αυτη και η λιζα ηταν οι πιο καθαρεs εκει μεσα. δεν εχει το πολυ πουτανε που εχουν καποιεs αλλεs αλλα ειναι φιλοτιμη,δεν βιαζεται, και καθε φορα ξανοιγεται ολο και πιο πολυ. το στοματικο τηs δεν ειναι ασχημο. στο πηδημα δεν ξερω ti κανει,γιατι δεν την εχω παρει ποτε μονη τηs.αδερφε η χοντρουλα ειναι η Αννα
Αγαπητοί συναγωνιστές μήπως έχετε συναντήσει σε κάποιο από τα μασατζίδικα που γαμάς, την Σοφία από την Γ' Σεπτεμβρίου 25 ???? Είναι μια αδύνατη ξανθιά milf-άκι με μικρό αλλά σφικτό βυζάκι και λεπτή μεσούλα που έχει πάθος με τις ανατολικές φιλοσοφίες και κάνει πολύ καλό μασάζ αλλά και σιάτσου στα πόδια και tandra chackras πριν σε βάλει κάτω για γαμίσι και δεν βιάζεται καθόλου στο δωμάτιο. Αν την έχετε δει ή με άλλο όνομα θα είμαι υπόχρεος.
ευχαριστώ.....
ευχαριστώ.....
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
θεs to τηλ. τηs νταλλυ, ωστε αν ξαναπαs να την παρουν απο εκει και να μιλησειs μαζι τηs? λεγονταs τηs οτι εισαι πελατηs απο το 85?
Nαι Lio στείλτο μου με pm σε παρακαλώ μαζί με κάποιες πληροφορίες περί ντάλλυ, 85 κλπ. να μη πιαστώ αδιάβαστος. Thanks
Ρε Λιο, η Νταλυ εχει το Ιουλιανου 55, οχι το Ιουλ.39 που θελει ο φιλος να "γνωριστει" με τη Στελλα.θεs to τηλ. τηs νταλλυ, ωστε αν ξαναπαs να την παρουν απο εκει και να μιλησειs μαζι τηs? λεγονταs τηs οτι εισαι πελατηs απο το 85?
Δεν σε ειδα να γραφειs κριτικη για χτεs.......Πωs ητανε η γειτονια μου?????Μαπα το καρπουζι?????
Περάσαμε ευχάριστα την ώρα που παραμείναμε εκεί.... Είδαμε και φωτό από το παρελθόν της σερίφισσας και σχεδόν όλο το γενεαλογικό της δένδρο!
σωστα. εγω εκανα λαθοs.Ρε Λιο, η Νταλυ εχει το Ιουλιανου 55, οχι το Ιουλ.39 που θελει ο φιλος να "γνωριστει" με τη Στελλα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66