You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Kαι στο τιμολογιο καλα τα πηγε μ ενα 100αρι
Το tip ομωs μου τα χαλαει
Την άλλη φορά, δεν έχει τιπ !
Θα τις μανικώσω καλά καλά και μετά θα τους πώ ,...επιταγή παίρνετε ?
ΥΓ : ,...γιατί αν δεν παίρνετε, σας βλέπω να παίρνετε τα @@ μου !
Kαι στο τιμολογιο καλα τα πηγε μ ενα 100αρι
Το tip ομωs μου τα χαλαει
πως εγινε αυτο παλι???
Σε πολυκατοικια που εδρευει ιδρυμα λαδομασαζ
και ενω συμμορια απο 2-3 αντρες κ μια γυναικα
ετοιμαζοταν να κλεψουν και να χτυπισουν υπεριληκα
αντρα που μολις ειχε παρει την συνταξη του απο
παρακειμενη τραπεζα ο συναγωνιστης τους χαλασε τα σχεδια
μπαινοντας στην πολυκατοικια για το ιδρυμα
και ξαναβγαινοντας μετα απο λιγα λεπτα (μαλλον δεν του αρεσαν
τα κοριτσια )...Ο ιδιος δεν καταλαβε βεβαια τιποτε.
Χρώμα κράνους?
Μαυρο κρανος,πρασινο μπουφαν..
stamperman
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδες μολις γυρισα απο συγγρου 147 .Νεαρα Χριστινα ξανθο 19-20 super μασαζακι ξερει τι κανει η μικρη, ακαπακοτο πολυ καλη,με + 20 εχεις full προγραμμα αρκετα καλο...(συνολο 80)
Ειναι οπως την ειχε περιγραψει ο stamatis απο αυτον πηρα το tip.Να εισαι καλα ρε φιλε .
Εκανα κονε με νταλαβεριτζου Νανση και εφερε ολα τα κοριτσοπουλα να τα δω...Λοιπον Ρουσλανα , Θεοδωρα , Αννα ειναι ολα καλα..Μακρια απο ΝΤΙΝΑ πολυ μπαζο.... :S
ΜΟυ αρεσε το μαγαζι απο πλευρας καθαριοτητας. εαν σας πουν 160 για διπλο μη ψαρωσετε με 120-140 κανετε δουλεια.. Μαλλον ολες απο φραντζη ηταν πριν.
Ειναι οπως την ειχε περιγραψει ο stamatis απο αυτον πηρα το tip.Να εισαι καλα ρε φιλε .
Εκανα κονε με νταλαβεριτζου Νανση και εφερε ολα τα κοριτσοπουλα να τα δω...Λοιπον Ρουσλανα , Θεοδωρα , Αννα ειναι ολα καλα..Μακρια απο ΝΤΙΝΑ πολυ μπαζο.... :S
ΜΟυ αρεσε το μαγαζι απο πλευρας καθαριοτητας. εαν σας πουν 160 για διπλο μη ψαρωσετε με 120-140 κανετε δουλεια.. Μαλλον ολες απο φραντζη ηταν πριν.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Παιδες μολις γυρισα απο συγγρου 147 .Νεαρα Χριστινα ξανθο 19-20 super μασαζακι ξερει τι κανει η μικρη, ακαπακοτο πολυ καλη,με + 20 εχεις full προγραμμα αρκετα καλο...
H τιμη στο απλο ποσο σου πηγε τελικα???
stamperman
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Καλα ειναι πληρεs μενου= +
stamperman
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλα ειναι πληρεs μενου= +
εχουν καταλαβει τι παιζει και ειναι προσγειωμενες ελπιζω να μην παει κανεις και αρχιζει να μοιραζει φραγκα και μας χαλασει το μαγαζι. εγω μεχρι και για ειδικων εκπτωσεων εκανα κουβεντα και το συζητανε.
dhmosthenhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ωρεσ του μαγαζιου?????
stamperman
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ωρεσ του μαγαζιου?????
10.30 με 21.00 νομιζω.
Διευκρινιστικο ερωτημα: μασαζ + + =60 ευρα +20 κουλουρι?Τοτε αυτο πως δικαιολογειται?
. εαν σας πουν 160 για διπλο μη ψαρωσετε με 120-140 κανετε δουλεια.. Μαλλον ολες απο φραντζη ηταν πριν.
stamperman
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Διευκρινιστικο ερωτημα: μασαζ + + =60 ευρα +20 κουλουρι?Τοτε αυτο πως δικαιολογειται?
80+80=160 για τωρα τι να σου πω με μια φορα πηρα οτι περισοτερες πληροφοριες μπορουσα την επομενη φορα που θα παρω και τις 2 μαζι (με βλεπω ρουσλανα και χριστινα) θα μπορω να πω ακριβως τι παιζει..Σημασια εχει οτι σηκωνουν παζαρια.
Ευχαριστω φιλος .Μαλλον καταλαβα λαθος ,οτι στην διατιμηση των 80 περιλαμβανεται και κουλουρι, μια επιτοπια διερευνηση μαλλον θα λυσει τυχον αποριες μου.80+80=160 για τωρα τι να σου πω με μια φορα πηρα οτι περισοτερες πληροφοριες μπορουσα την επομενη φορα που θα παρω και τις 2 μαζι (με βλεπω ρουσλανα και χριστινα) θα μπορω να πω ακριβως τι παιζει..Σημασια εχει οτι σηκωνουν παζαρια.
stamperman
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω φιλος .Μαλλον καταλαβα λαθος ,οτι στην διατιμηση των 80 περιλαμβανεται και κουλουρι, μια επιτοπια διερευνηση μαλλον θα λυσει τυχον αποριες μου.
καλα καταλαβες το 80 τα περιλαμβανει ολα . τα 160 που ζητανε ειναι για δυο μωρα μαζι, ελπιζω να το διευκρινησαμε τωρα ;)
μέσα εισαι...ρε παιδια σαν νεος στο σαιτ προσπαθω να μαθω τα κατατοπια.... εχω καποιες αποριες.... το κουλουρι σημαινει βαλβιδα??? και το φραπε ειναι το χειρογλυκανο?????
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66