πως εγινε αυτο παλι???Στης 1-11-10 περι της 13.00 - 13.30 συναγωνιστης
με κρανος περιπου 35-40,απετρεψε αθελα του και
εν αγνοια του,ληστεια και ξυλοδαρμο υπεριληκα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
συγνώμμη διορθώνω!!!εννοώ την Ναταλί...Δες μου λέτε ρε παίδες.η Φωτεινή μιλφ στην Ιουλιανού σερβίρει μπριτζόλα.Γιατί εγώ πήγα και ήθελε μόνο φραπέ!! μήπως μου έκανε μόνον σε μένα την παρθένα;;;
καλησπερα ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα αυτες τισ μερες ειμαι αθηνα για δουλειεσ.ετσι ειπα να κανω μια βολτα στα ελειοτριβια της πολησ.πηρα μια εφημεριδα και ξεκινησα.πηγα σχεδον σε ολα που γραφει η εφημεριδα.(ευτυχως διαθετω μηχανακι)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. εφαγα μια πετσετα στο παλιο φαληρο αμφιτριτησ 13.,ενω η αρχικη συννενοηση ηταν να υπαρχει φουλ προγραμμα πληρωσα 80 ευρω για τριψιμο.ελεοσ!!!!!οταν ειπα τια θα γινει μου λεει η κοπελα ¨α εγω δεν κανω τετοια" απογοητευμενος πηγα και σε αλλα μαγαζια οπου διαπιστωσα οτι το επιπεδο ειναι δαπεδο.πολυ χαμηλο.δεν υπαρχει η γυναικα που θα την δεις και θα πεισ αυτη ειναι.βεβαια γουστα ειναι αυτα.στην γαλατσιου 2 4 μου λεει αυτη τα δικας της και την ρωταω αν αυπαρχει κοκο.και μου λεει θα περασεια καλα εχουμε δωρεαν χαμαμ και παρκιν.τι με νοιαζει για το παρκιν μωρη.την ξαναρωταω και μου λεει θα περασεις καλα. λεω και εγω αντιο.Αν υπαρχει καποιος που μπορει να προτεινει καποιο μερος ευπροσδεκτος.μονο συγγρου 29 υπηρχε μια βυζαρου απο ρωσσια νομιζω αλλα βοβηθηκα.ξερεις κανεις κατι για αυτην.ευχαριστω
τι φοβηθηκες?? Μονο που δεν το εχουνε σε πανώ "ΕΔΩ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ" εκει περα... Ορμα, μη μασαςμονο συγγρου 29 υπηρχε μια βυζαρου απο ρωσσια νομιζω αλλα βοβηθηκα.ξερεις κανεις κατι για αυτην.ευχαριστω
80 το μαλι ομως. Την κοντη υπερ-βυζαρου τη λενε Βικη και ειναι Πολωνεζα αρχαια καραβανα
δεν ξερω για αυτο που ρωτας.υπερβυζαρου ηταν η σεριφισα συγγρου.αξιζει η αλλη η βυζαρου?
Διαβασε ομως εδω
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=103285.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=103285.0[/url]
καλησπερα ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα αυτες τισ μερες ειμαι αθηνα για δουλειεσ.ετσι ειπα να κανω μια βολτα στα ελειοτριβια της πολησ.πηρα μια εφημεριδα και ξεκινησα.πηγα σχεδον σε ολα που γραφει η εφημεριδα.(ευτυχως διαθετω μηχανακι)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. εφαγα μια πετσετα στο παλιο φαληρο αμφιτριτησ 13.,ενω η αρχικη συννενοηση ηταν να υπαρχει φουλ προγραμμα πληρωσα 80 ευρω για τριψιμο.ελεοσ!!!!!οταν ειπα τια θα γινει μου λεει η κοπελα ¨α εγω δεν κανω τετοια" απογοητευμενος πηγα και σε αλλα μαγαζια οπου διαπιστωσα οτι το επιπεδο ειναι δαπεδο.πολυ χαμηλο.δεν υπαρχει η γυναικα που θα την δεις και θα πεισ αυτη ειναι.βεβαια γουστα ειναι αυτα.στην γαλατσιου 2 4 μου λεει αυτη τα δικας της και την ρωταω αν αυπαρχει κοκο.και μου λεει θα περασεια καλα εχουμε δωρεαν χαμαμ και παρκιν.τι με νοιαζει για το παρκιν μωρη.την ξαναρωταω και μου λεει θα περασεις καλα. λεω και εγω αντιο.Αν υπαρχει καποιος που μπορει να προτεινει καποιο μερος ευπροσδεκτος.μονο συγγρου 29 υπηρχε μια βυζαρου απο ρωσσια νομιζω αλλα βοβηθηκα.ξερεις κανεις κατι για αυτην.ευχαριστω
ρε συναδελφε, τι εφημεριδες και παπαριες! αν διαβαζες 20-30 σελιδες απο εδω, θα ειχες λυσει το θεμα σου! σταμπα γραφουνε τοσοι ? το χειριστηκες ασχημα !
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
φιλε αμα πας αθηνα να πας σε κανα στουντιο οχι σε μασαζερι.....και αν εισαι μονος και εχεις χοτελι καλο να παρεις κανα σιτυτουρ να γουσταρεις αμα το φυσας....τι λαδια και μαλακιες;αυτα ειναι για παππουδια.....καλησπερα ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα αυτες τισ μερες ειμαι αθηνα για δουλειεσ.ετσι ειπα να κανω μια βολτα στα ελειοτριβια της πολησ.πηρα μια εφημεριδα και ξεκινησα.πηγα σχεδον σε ολα που γραφει η εφημεριδα.(ευτυχως διαθετω μηχανακι)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. εφαγα μια πετσετα στο παλιο φαληρο αμφιτριτησ 13.,ενω η αρχικη συννενοηση ηταν να υπαρχει φουλ προγραμμα πληρωσα 80 ευρω για τριψιμο.ελεοσ!!!!!οταν ειπα τια θα γινει μου λεει η κοπελα ¨α εγω δεν κανω τετοια" απογοητευμενος πηγα και σε αλλα μαγαζια οπου διαπιστωσα οτι το επιπεδο ειναι δαπεδο.πολυ χαμηλο.δεν υπαρχει η γυναικα που θα την δεις και θα πεισ αυτη ειναι.βεβαια γουστα ειναι αυτα.στην γαλατσιου 2 4 μου λεει αυτη τα δικας της και την ρωταω αν αυπαρχει κοκο.και μου λεει θα περασεια καλα εχουμε δωρεαν χαμαμ και παρκιν.τι με νοιαζει για το παρκιν μωρη.την ξαναρωταω και μου λεει θα περασεις καλα. λεω και εγω αντιο.Αν υπαρχει καποιος που μπορει να προτεινει καποιο μερος ευπροσδεκτος.μονο συγγρου 29 υπηρχε μια βυζαρου απο ρωσσια νομιζω αλλα βοβηθηκα.ξερεις κανεις κατι για αυτην.ευχαριστω
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ποιούς είπες ρετι λαδια και μαλακιες;αυτα ειναι για παππουδια.....
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
φιλε αμα πας αθηνα να πας σε κανα στουντιο οχι σε μασαζερι.....και αν εισαι μονος και εχεις χοτελι καλο να παρεις κανα σιτυτουρ να γουσταρεις αμα το φυσας....τι λαδια και μαλακιες;αυτα ειναι για παππουδια.....
Ένταξη δε λέμε, έχουμε και την ηλικία μας, αλλά δεν είμαστε και παππούδες!!
Απλά έχουμε λίγο παραπάνω πείρα στη ζωή σε σχέση με κάποιους άλλους!!!
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Αν κριθει off topic ας σβηστει..
Στης 1-11-10 περι της 13.00 - 13.30 συναγωνιστης
με κρανος περιπου 35-40,απετρεψε αθελα του και
εν αγνοια του,ληστεια και ξυλοδαρμο υπεριληκα.
Ολα αυτα σε πολυκατοικια οπου εδρευει
ελαιοτριβιο, και βρισκεται σε καθετο
της Πατησιων.
Αυτα ειναι κυριοι..Προσφερουμε και κοινωνικο
εργο,με το scouting..
Χρώμα κράνους?
αν και εχει και αυτη την σχεση τηs( οπωs ολεs σχεδον), δεν ειναι αρνητικη. γινεται, γινεται.Εγώ θέλω τήν κυρία Γιάννα ......... γίνεται ???????
αν και εχει και αυτη την σχεση τηs( οπωs ολεs σχεδον), δεν ειναι αρνητικη. γινεται, γινεται.
Όλες καβατζωμένες είναι τελικά....? Τι γίνεται ρε παιδάκι μου!!!
Ελλάδα: Η χαρά της ξεβράκωτης!
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
και οχι μόνο.Ολες οι πουτάνες γίνονται κυρίες σε αυτήν την χώρα.Τυχαίο δεν νομίζωΌλες καβατζωμένες είναι τελικά....? Τι γίνεται ρε παιδάκι μου!!!
Ελλάδα: Η χαρά της ξεβράκωτης!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.027
- Πόντοι
- 22.785
Οταν η ζωή σού δίνει λεμόνια, ζήτα τεκίλα και άλάτι ,και οχι μόνο.Ολες οι πουτάνες γίνονται κυρίες σε αυτήν την χώρα.Τυχαίο δεν νομίζω
και κάλεσέ με να έρθω!!!!!!!!
και οχι μόνο.Ολες οι πουτάνες γίνονται κυρίες σε αυτήν την χώρα.Τυχαίο δεν νομίζω
.... και που να δεις κάτι "κυρίες" που έχουν ριζωμένη την πουτανιά στην ψυχή τους .... αυτές που εύκολα λέγονται "πουτάνες" (ο όρος επιμένω ότι είναι "ιερόδουλες") μπορεί να είναι του επαγγέλματος αλλά πολλές φορές (όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό) έχουν ήθος ... εγώ τις άλλες, που δεν φαίνονται φοβάμαι
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
θα σε καλέσουμε τώρα που θα κλείσουμε τραπέζι στην τζούλια ;)(μία είναι η τζούλια ) εκεί να δείς πουτανιά και ξεβρακώματαΟταν η ζωή σού δίνει λεμόνια, ζήτα τεκίλα και άλάτι ,
και κάλεσέ με να έρθω!!!!!!!!
εγω αυτό με το πλαφόν δεν το καταλαβαίνω ... σίγουρα κάτι θα ξέρεουν οι εμπειρότεροι, αλλά θεωρώ ότι σε όλες τις εκδηλώσεις ότι πληρώσεις παίρνεις (σχεδόν πάντα) ... εάν το menu είναι πλήρες με 20 πανω 20 κάτω δεν καταστρέφεσαι,τουναντίον θεωρώ ότι δημιουργείς ένα καλό προηγούμενο και ξέρεις τι θα έχεις σε επόμενες συναντήσεις ...
φιλε,
αν δωσεις εσυ +20 , και αργοτερα κι εγω αλλα +20 για να εχω καλυτερη μεταχειριση, αργοτερα θα πρεπει να δωσεις κι εσυ +40, κλπ, κλπ, τα ξερεις αυτα πως λειτουργουν.
αν νομιζεις οτι ετσι κερδιζεις κατι, συνεχισε το, ειναι δικαωμα σου !!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66