Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Δες μου λέτε ρε παίδες.η Φωτεινή μιλφ στην Ιουλιανού σερβίρει μπριτζόλα.Γιατί εγώ πήγα και ήθελε μόνο φραπέ!! μήπως μου έκανε μόνον σε μένα την παρθένα;;;
συγνώμμη διορθώνω!!!εννοώ την Ναταλί...

np231

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα αυτες τισ μερες ειμαι αθηνα για δουλειεσ.ετσι ειπα να κανω μια βολτα στα ελειοτριβια της πολησ.πηρα μια εφημεριδα και ξεκινησα.πηγα σχεδον σε ολα που γραφει η εφημεριδα.(ευτυχως διαθετω μηχανακι)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. εφαγα μια πετσετα στο παλιο φαληρο αμφιτριτησ 13.,ενω η αρχικη συννενοηση ηταν να υπαρχει φουλ προγραμμα πληρωσα 80 ευρω για τριψιμο.ελεοσ!!!!!οταν ειπα τια θα γινει μου λεει η κοπελα ¨α εγω δεν κανω τετοια" απογοητευμενος πηγα και σε αλλα μαγαζια οπου διαπιστωσα οτι το επιπεδο ειναι δαπεδο.πολυ χαμηλο.δεν υπαρχει η γυναικα που θα την δεις και θα πεισ αυτη ειναι.βεβαια γουστα ειναι αυτα.στην γαλατσιου 2 4 μου λεει αυτη τα δικας της και την ρωταω αν αυπαρχει κοκο.και μου λεει θα περασεια καλα εχουμε δωρεαν χαμαμ και παρκιν.τι με νοιαζει για το παρκιν μωρη.την ξαναρωταω και μου λεει θα περασεις καλα. λεω και εγω αντιο.Αν υπαρχει καποιος που μπορει να προτεινει καποιο μερος ευπροσδεκτος.μονο συγγρου 29 υπηρχε μια βυζαρου απο ρωσσια νομιζω αλλα βοβηθηκα.ξερεις κανεις κατι για αυτην.ευχαριστω

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εδω που ηρθες καρντασι ειναι ζουγκλα θα σε φανε λαχανο !!!!!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
μονο συγγρου 29 υπηρχε μια βυζαρου απο ρωσσια νομιζω αλλα βοβηθηκα.ξερεις κανεις κατι για αυτην.ευχαριστω
τι φοβηθηκες?? Μονο που δεν το εχουνε σε πανώ "ΕΔΩ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ" εκει περα... Ορμα, μη μασας
80 το μαλι ομως. Την κοντη  υπερ-βυζαρου τη λενε Βικη και ειναι Πολωνεζα αρχαια καραβανα

np231

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
υπερβυζαρου ηταν η σεριφισα συγγρου.αξιζει η αλλη η βυζαρου?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
καλησπερα ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα αυτες τισ μερες ειμαι αθηνα για δουλειεσ.ετσι ειπα να κανω μια βολτα στα ελειοτριβια της πολησ.πηρα μια εφημεριδα και ξεκινησα.πηγα σχεδον σε ολα που γραφει η εφημεριδα.(ευτυχως διαθετω μηχανακι)ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. εφαγα μια πετσετα στο παλιο φαληρο αμφιτριτησ 13.,ενω η αρχικη συννενοηση ηταν να υπαρχει φουλ προγραμμα πληρωσα 80 ευρω για τριψιμο.ελεοσ!!!!!οταν ειπα τια θα γινει μου λεει η κοπελα ¨α εγω δεν κανω τετοια" απογοητευμενος πηγα και σε αλλα μαγαζια οπου διαπιστωσα οτι το επιπεδο ειναι δαπεδο.πολυ χαμηλο.δεν υπαρχει η γυναικα που θα την δεις και θα πεισ αυτη ειναι.βεβαια γουστα ειναι αυτα.στην γαλατσιου 2 4 μου λεει αυτη τα δικας της και την ρωταω αν αυπαρχει κοκο.και μου λεει θα περασεια καλα εχουμε δωρεαν χαμαμ και παρκιν.τι με νοιαζει για το παρκιν μωρη.την ξαναρωταω και μου λεει θα περασεις καλα. λεω και εγω αντιο.Αν υπαρχει καποιος που μπορει να προτεινει καποιο μερος ευπροσδεκτος.μονο συγγρου 29 υπηρχε μια βυζαρου απο ρωσσια νομιζω αλλα βοβηθηκα.ξερεις κανεις κατι για αυτην.ευχαριστω

ρε συναδελφε, τι εφημεριδες και παπαριες! αν διαβαζες 20-30 σελιδες απο εδω, θα ειχες λυσει το θεμα σου! σταμπα γραφουνε τοσοι ? το χειριστηκες ασχημα !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλε αμα πας αθηνα να πας σε κανα στουντιο οχι σε μασαζερι.....και αν εισαι μονος και εχεις χοτελι καλο να παρεις κανα σιτυτουρ να γουσταρεις αμα το φυσας....τι λαδια και μαλακιες;αυτα ειναι για παππουδια.....

np231

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχεις δικαιο εχω εντοπισει μια σονια στα call girls αλλα δεν μπορω να βρω τηλ πουθενα.εχω πολυ μεγαλη αδυναμια στα μεγαλα βυζια

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
φιλε αμα πας αθηνα να πας σε κανα στουντιο οχι σε μασαζερι.....και αν εισαι μονος και εχεις χοτελι καλο να παρεις κανα σιτυτουρ να γουσταρεις αμα το φυσας....τι λαδια και μαλακιες;αυτα ειναι για παππουδια.....

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ένταξη δε λέμε, έχουμε και την ηλικία μας, αλλά δεν είμαστε και παππούδες!!
Απλά έχουμε λίγο παραπάνω πείρα στη ζωή σε σχέση με κάποιους άλλους!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Αν κριθει off topic ας σβηστει..

Στης 1-11-10 περι της 13.00 - 13.30 συναγωνιστης
με κρανος περιπου 35-40,απετρεψε αθελα του και
εν αγνοια του,ληστεια και ξυλοδαρμο υπεριληκα.
Ολα αυτα σε πολυκατοικια οπου εδρευει
ελαιοτριβιο, και βρισκεται σε καθετο
της Πατησιων.
Αυτα ειναι κυριοι..Προσφερουμε και κοινωνικο
εργο,με το scouting.. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Χρώμα κράνους?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
  αν  και εχει και αυτη την σχεση τηs( οπωs ολεs σχεδον), δεν ειναι  αρνητικη.  γινεται, γινεται.

Όλες καβατζωμένες είναι τελικά....? :think: Τι γίνεται ρε παιδάκι μου!!!

Ελλάδα: Η χαρά της ξεβράκωτης!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Όλες καβατζωμένες είναι τελικά....? :think: Τι γίνεται ρε παιδάκι μου!!!

Ελλάδα: Η χαρά της ξεβράκωτης!
και οχι μόνο.Ολες οι πουτάνες γίνονται κυρίες σε αυτήν την χώρα.Τυχαίο δεν νομίζω :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.027
Πόντοι
22.785
και οχι μόνο.Ολες οι πουτάνες γίνονται κυρίες σε αυτήν την χώρα.Τυχαίο δεν νομίζω :grin:
Οταν η ζωή σού δίνει λεμόνια, ζήτα τεκίλα και άλάτι ,
και κάλεσέ με να έρθω!!!!!!!!  :2funny: :2funny:

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1

.... και που να δεις κάτι "κυρίες" που έχουν ριζωμένη την πουτανιά στην ψυχή τους .... αυτές που εύκολα λέγονται "πουτάνες" (ο όρος επιμένω ότι είναι "ιερόδουλες") μπορεί να είναι του επαγγέλματος  :tits2: αλλά πολλές φορές (όσο κι αν ακούγεται υπερβολικό) έχουν ήθος ... εγώ τις άλλες, που δεν φαίνονται φοβάμαι  :offtopic:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Οταν η ζωή σού δίνει λεμόνια, ζήτα τεκίλα και άλάτι ,
και κάλεσέ με να έρθω!!!!!!!!  :2funny: :2funny:
θα σε καλέσουμε τώρα που θα κλείσουμε τραπέζι στην τζούλια  ;)(μία είναι η τζούλια  :fuck1:) εκεί να δείς πουτανιά και ξεβρακώματα  :2funny: :2funny: :2funny:

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
εγω αυτό με το πλαφόν δεν το καταλαβαίνω ... σίγουρα κάτι θα ξέρεουν οι εμπειρότεροι, αλλά θεωρώ ότι σε όλες τις εκδηλώσεις ότι πληρώσεις παίρνεις (σχεδόν πάντα) ... εάν το menu είναι πλήρες με 20 πανω 20 κάτω δεν καταστρέφεσαι,τουναντίον θεωρώ ότι δημιουργείς ένα καλό προηγούμενο και ξέρεις τι θα έχεις σε επόμενες συναντήσεις ...

φιλε,
αν δωσεις εσυ +20 , και αργοτερα κι εγω αλλα +20 για να εχω καλυτερη μεταχειριση, αργοτερα θα πρεπει να δωσεις κι εσυ +40,  κλπ, κλπ, τα ξερεις αυτα πως λειτουργουν.
αν νομιζεις οτι ετσι κερδιζεις κατι, συνεχισε το, ειναι δικαωμα σου !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom