μηπως υπαρχει πουθενα καμια θεραπιδα με κολαν;;καλτσον ολοκληρο οχι μεχρι τα γονατα...;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εισαι σκληρος με την νεολαια....
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Πάλι καλά που δε δουλεύω πιό κοντά γιατί το μεσημέρι θα έλεγα στο γραφείο "πάω για ένα στη Μαριάννα και ένα Ινδιανάκι" κι επιστρέφω!Άλκη, εσύ είσαι ολημερίς κι ολονυχτίς έξω από την Καλλιρόης; Καταγράφεις την κίνηση μέσα από το αμάξι, κουφάλα;
Κάποια στιγμή, να ανεβάσεις και τα στατιστικά
85 κάθε μέρα θα έφευγαν (5 στο Ινδιανάκι)!
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.268
- Πόντοι
- 4.365
Για τη διάκριση της πούτσας από τη βούρτσα ομιλείτε?I am new here. Σχόλια για να ενδυναμώσει η κριτική σκέψη. Να διακρίνουμε, το ουσιαστικό από το επουσιώδες...!
mikemeister
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και γώ τρία χρόνια πριν που ξεκίνησα να παρακολουθώ το site δεν καταλάβαινα τίποτα τον πρώτο καιρό. Σε λίγο παρακολουθώντας τι γράφεται πήρα χαμπάρι, έσκασα και 2-3 επισκέψεις να καταλάβω το σπόρ, έγραψα και 2-3 σχόλια για το τι συνάντησα και σιγά σιγά έστρωσε η επικοινωνία. Ούτε βαρύμαγκες συνάντησα ούτε τίποτε. Αν ζορίζεται κάποιος υπάρχει και το cosmo. Δε μας μάντρωσε κανείς με το ζόρι εδώ.
Δύο σελίδες πριν να ξεκινήσει να διαβάζει κάποιος θα καταλάβει ότι Καλλιρόης θα βρεί μεγάλη ποικιλία και σίγουρη μπριζόλα με λίγο ως ανύπαρκτο μασάζ. Τι άλλο θέλει δηλαδή?
Αν έχεις γράψει εκατοντάδες φορές και λίγο μετά το τελευταίο σου σχόλιο έρχεται κάποιος και ρωτάει αυτό που μόλις έγραψες δεν πάει γυρεύοντας να του την πείς? Θα πειραχτεί η ευαισθησία του? ας ξεστραβωνόταν λίγο! Αν δεν καταλαβαίνει κάποιος ας ρωτήσει. Καλύτερα να διαβάσει και να πεί δεν καταλαβαίνω τι λέτε παρά να γράψει στα @@ του ότι έχουν πει όλοι οι υπόλοιποι και να πετάξει μιά βλακεία "Φιλαράκια στα επόμενα 10' θέλω να γαμήσω σε μασάζ. Έχετε κάτι καλό?" πες τα ρε άρχοντα. Κώστα,κανείς δεν γεννήθηκε μαθημένος. Αν γουστάρεις να μιλήσεις με το παιδί σε πμ. Όλα είναι οργανωμένα κάργα και αν γουστάρεις πες το αντίθετο. Βαρύμαγκας και κοπρίτης είσαι εσύ που δεν μπορείς να διαθέσεις κανά 15 λεπτο να ρήξεις μια ματιά. Έλεοοσσσς.......
Για τους φίλους που ρωτάνε πιο πάνω για το μαγαζί της Φωκίωνος.Αλίνα μια υπήρχε και μία υπάρχει εκεί.Ηίδια η παλιά.Λάουρα υπήρχε κάποτε, ένα αδύνατο,μελαχροινό,σαν ξερακιανό,αλλά εδώ και περίπου ένα χρόνο αγνοείται.Η Αλίνα είναι η ίδια εδώ και 3 χρόνια,με λίγο πιο κοντά μαλλιά τώρα.
Υπάρχει εκεί και μια Αννίτα. Μήπως αυτό δημιουργεί μπέρδεμα?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Για τους φίλους που ρωτάνε πιο πάνω για το μαγαζί της Φωκίωνος.Αλίνα μια υπήρχε και μία υπάρχει εκεί.Ηίδια η παλιά.Λάουρα υπήρχε κάποτε, ένα αδύνατο,μελαχροινό,σαν ξερακιανό,αλλά εδώ και περίπου ένα χρόνο αγνοείται.Η Αλίνα είναι η ίδια εδώ και 3 χρόνια,με λίγο πιο κοντά μαλλιά τώρα.
όχι η ανίτα που κινεζοφέρνει δεν δημιουργεί μπέρδεμα.Παρά την απάντησή σου όμως ακόμα δεν έχει ξεδιαλύνει το τοπίο....η αλίνα ήταν μιά ψηλή όμορφη ουκρανέζα με ίσιο μακρύ μαλλί(καστανή με λίγες ελαφρυές ενίοτε ξανθές ανταύγειες ύψος γύρω στο 1,78,αρκετά έως πολύ τυπική(χωρίς καυλαντίσματα δηλαδής..)η οποία ήταν πρό τριετίας και από πέρσυ νομίζω πήγε πάλι πατρίδα.Λάουρα εγώ ξέρω αυτή που μου παρουσιάστηκε ώς αλίνα πρόσφατα την οποία επίσης θυμάμαι πρό τριετίας στο μαγαζί ώς λάουρα και είναι πολύ μέτριας εμφάνισης...πιστεύω να σε βοήθησα πλήρως.
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.190
- Πόντοι
- 5.345
Πήγα στην εν λόγω δεσποινίδα μετά από τηλεφώνημα και κλείσιμο ραντεβού.στα νεα υπαρχει αγγελια πανεμορφη μασεζ νεαρη.
ειναι στα ιλυσια πολυ καλο 70 φραπε με μασαζ και 20 επιπλεον για φουλ.
κοιταχτε ειναι ελληνιδα.
Είναι όντως πανέμορφη στο πρόσωπο με φυσικά τριάρια και μεγάλο τον οποίο και δεν δίνει με τίποτα.
Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει απαλό χαλαρωτικό,αισθησιακό μασάζ 7/10 και τα πάντα τα κάνει με προφύλαξη 7/10.
Είναι δεκτική στα χάδια αλλά όχι σε εισχώριση δακτύλων και γλυψίματα από μέρους σας.
Η καταγωγή της είναι Ελληνορωσική,όπως δηλώνει και μιλάει άπταιστα Ελληνικά.
Η αμοιβή της είναι 70+20 για το φουλ πρόγραμμα.
Για όποιον θέλει το τηλέφωνό της για ραντεβού (μεταξύ 10.00 - 20.00,όπως λέει και η αγγελία) και συστατική επιστολή (το όνομά μου,μετά από συνεννόηση μαζί της για κάποιους φίλους απ'ότι της είπα) για να μην φάει πόρτα,ας στείλει p.m. και θα απαντήσω γιατί είναι κρυφομασατζίδικο και φοβάται.
Να σας ενημερώσω πως ο χώρος είναι περιορισμένος (γκαρσονιέρα γαρ)και το μπάνιο μικρό αλλά την δουλειά σου την κάνεις.
Αν με ρωτήσετε αν θα ξαναπήγαινα,θα έλεγα όχι.
Είναι μεν όμορφη αλλά για τα δικά μου γούστα,πολύ περιοριστική!
δεν ενδιαφερομαι μεν, αλλα δεν μπορω να μη σχολιασω την πληρεστατη αναφορα που δεν αφηνει αποριες καθως και την προνοια σου για τους συναδελφους σου για συστασεις.Πήγα στην εν λόγω δεσποινίδα μετά από τηλεφώνημα και κλείσιμο ραντεβού.
Είναι όντως πανέμορφη στο πρόσωπο με φυσικά τριάρια και μεγάλο τον οποίο και δεν δίνει με τίποτα.
Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει απαλό χαλαρωτικό,αισθησιακό μασάζ 7/10 και τα πάντα τα κάνει με προφύλαξη 7/10.
Είναι δεκτική στα χάδια αλλά όχι σε εισχώριση δακτύλων και γλυψίματα από μέρους σας.
Για όποιον θέλει το τηλέφωνό της για ραντεβού (μεταξύ 10.00 - 20.00,όπως λέει και η αγγελία) και συστατική επιστολή (το όνομά μου,μετά από συνεννόηση μαζί της για κάποιους φίλους απ'ότι της είπα) για να μην φάει πόρτα,ας στείλει p.m. και θα απαντήσω γιατί είναι κρυφομασατζίδικο και φοβάται.
Να σας ενημερώσω πως ο χώρος είναι περιορισμένος (γκαρσονιέρα γαρ)και το μπάνιο μικρό αλλά την δουλειά σου την κάνεις.
παντα τετοια
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Πήγα στην εν λόγω δεσποινίδα μετά από τηλεφώνημα και κλείσιμο ραντεβού.
Καλό κουράγιο...
θα έχεις να στείλεις απειρα πμ και να απαντήσεις σε ανα καρο ερωτήσεις.....
τι εγινε mikrosgr , τοσο πολυ καβλωσε με το δεσποινακι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
mikemeister
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μικρέ δεν έχεις και άδικο αλλά όπως γνωρίζουμε το δεσποινάκι είναι μικρό στο μάτι, αλλά μεγάλο στο κρεβάτι!!Αλλά δεν πιστεύω πως λέει καργα!!! Γούστα!τι εγινε mikrosgr , τοσο πολυ καβλωσε με το δεσποινακι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Μικρέ δεν έχεις και άδικο αλλά όπως γνωρίζουμε το δεσποινάκι είναι μικρό στο μάτι, αλλά μεγάλο στο κρεβάτι!!!!! Γούστα!
ετσι ειναι τα γουστα μας πληρωνουμε !!!!!!!!!!
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
Au recherche d' Aline .. :o - δεν ξέρω αν συνεισφέρει σε κάτι
Αγαπητοί φίλοι και αγαπητέ pathos,απ όσο θυμαμαι απο τα παλιά :'(, δηλαδή προ 2,5 ετών
υπήρχαν και 2 Αλίνες --- και στη Ματζαγριωτάκη και στην Ζησιμοπουλου & Σκαβάντζου αντίστοιχα. Και οι δύο ψηλές
η μια, όσο θυμάμαι , ήταν νταρντανοειδής ( νομίζω αυτή της Ζησιμοπούλου)
Αγαπητοί φίλοι και αγαπητέ pathos,απ όσο θυμαμαι απο τα παλιά :'(, δηλαδή προ 2,5 ετών
υπήρχαν και 2 Αλίνες --- και στη Ματζαγριωτάκη και στην Ζησιμοπουλου & Σκαβάντζου αντίστοιχα. Και οι δύο ψηλές
η μια, όσο θυμάμαι , ήταν νταρντανοειδής ( νομίζω αυτή της Ζησιμοπούλου)
lasusurela
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 834
- Πόντοι
- 361
καλημέρα συναγωνιστές εχθές πήγα κ48 πέρασα με Άντζελα μικρο κοντοπούτανο καταγωγής άγνωστοι
είναι καλή έκανε πρότασή για διπλό δεν δέχθηκα ωμός κακές εποχές για 160 ευρό
τής ζήτησα κουλούρι μου είπε 120 και με παζάρι το έκανε 100 (η κρίσή πιάνει παντου )
σε γενικές γραμμές κάλλη π..πα χωρίς και το κουλούρι τής καλό
θα ξαναπάω
είναι καλή έκανε πρότασή για διπλό δεν δέχθηκα ωμός κακές εποχές για 160 ευρό
τής ζήτησα κουλούρι μου είπε 120 και με παζάρι το έκανε 100 (η κρίσή πιάνει παντου )
σε γενικές γραμμές κάλλη π..πα χωρίς και το κουλούρι τής καλό
θα ξαναπάω
TRIOKITHARA
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
καλημέρα παλαιοί και νέοι συναγωνιστές,
εχει κανενας εικονα τι παιζει αχχιλεως και ελ. βενιζελου?
εχει κανενας εικονα τι παιζει αχχιλεως και ελ. βενιζελου?
mikemeister
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εμένα μου λες ρε Τάκη......... Να σας πω,οι κοπέλες που πρωταγωνιστούν σην Σιρίνα είναι μασατζούδες ή cg;;; Υπάχει κανά thread?ετσι ειναι τα γουστα μας πληρωνουμε !!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66