Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
φίλτατε andy51 μήπως μπορείς να μου ξεδιαλύνεις κάτι?η αλίνα η ωραία τύπισσα από την ουκρανία πού ήταν από το 2006-07 στο ίδρυμα της φωκίωνος που έκανε φούλ του βαλέ "βαπτίστηκε" ξαφνικά λάουρα και η σημερινή αλίνα(αυτή η ξενερόφατσα η μελαχροινή) ονομαζόταν τότε που ήταν η παλιά αλίνα,λάουρα?εγώ όταν είχα πάει πρίν τις γιορτές νόμιζα ότι θα έβρισκα την παλιά αλίνα και μου ενεφανίσθη το τωρινό βλαχοουκρανόφατσο αλίνα που εγώ την θυμόμουν ώς λάουρα προ τριετίας.Πές μου αν έχω χάσει κάτι στην πορεία.... :think:

Αυτή είναι και δικιά μου απορία γιατί την παλιά Αλίνα την είχα πάρει μερικές φορές και γενικά δεν ήταν άσχημη περίπτωση. Ομως όπως λέει ο pathos ξαφνικά έγινε Λάουρα. Και νόμιζα ότι είχα εγώ κάτι χάσει/παραβλέψει... Οσο για τη σημερινή Αλίνα, μια φορά μόνο την έχω δοκιμασει και ήταν απογοητευτική. Από τότε έχει μπει στη μαυρη λίστα μου.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
φίλτατε andy51 μήπως μπορείς να μου ξεδιαλύνεις κάτι?η αλίνα η ωραία τύπισσα από την ουκρανία πού ήταν από το 2006-07 στο ίδρυμα της φωκίωνος που έκανε φούλ του βαλέ "βαπτίστηκε" ξαφνικά λάουρα και η σημερινή αλίνα(αυτή η ξενερόφατσα η μελαχροινή) ονομαζόταν τότε που ήταν η παλιά αλίνα,λάουρα?εγώ όταν είχα πάει πρίν τις γιορτές νόμιζα ότι θα έβρισκα την παλιά αλίνα και μου ενεφανίσθη το τωρινό βλαχοουκρανόφατσο αλίνα που εγώ την θυμόμουν ώς λάουρα προ τριετίας.Πές μου αν έχω χάσει κάτι στην πορεία.... :think:

Υποψιάζομαι κι εγώ οτι η Αλίνα η παλιά έχει γίνει Λάουρα....Εχω να πάω 3-4 μήνες αλλά θυμάμαι μια καστανή ψηλή κοπέλλα,με μακρύ μαλλί,ωραίο σώμα,που έκανε καλό μασαζ και καλή μπριζόλα.Λέμε την ίδια? αυτές αλλάζουν ονόματα κάθε μέρα...

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Υποψιάζομαι κι εγώ οτι η Αλίνα η παλιά έχει γίνει Λάουρα....Εχω να πάω 3-4 μήνες αλλά θυμάμαι μια καστανή ψηλή κοπέλλα,με μακρύ μαλλί,ωραίο σώμα,που έκανε καλό μασαζ και καλή μπριζόλα.Λέμε την ίδια? αυτές αλλάζουν ονόματα κάθε μέρα...

όχι φίλε μου η αλίνα που είδα εγώ είναι αυτή που λεει ο pathos, δε ξέρω αν είναι η πρωην λάουρα αλλά είναι μετρίου αναστήματος μελαχροινή με όχι ωραίο πρόσωπο θα έλεγα.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ρε παληκαρια πηγα αυριο θα δοσω το τηλεφωνο της γιατι δεν το εχω μαζι μου τωρα.

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Και γώ τρία χρόνια πριν που ξεκίνησα να παρακολουθώ το site δεν καταλάβαινα τίποτα τον πρώτο καιρό. Σε λίγο παρακολουθώντας τι γράφεται πήρα χαμπάρι, έσκασα και 2-3 επισκέψεις να καταλάβω το σπόρ, έγραψα και 2-3 σχόλια για το τι συνάντησα και σιγά σιγά έστρωσε η επικοινωνία. Ούτε βαρύμαγκες συνάντησα ούτε τίποτε. Αν ζορίζεται κάποιος υπάρχει και το cosmo. Δε μας μάντρωσε κανείς με το ζόρι εδώ.
Δύο σελίδες πριν να ξεκινήσει να διαβάζει κάποιος θα καταλάβει ότι Καλλιρόης θα βρεί μεγάλη ποικιλία και σίγουρη μπριζόλα με λίγο ως ανύπαρκτο μασάζ. Τι άλλο θέλει δηλαδή?
Αν έχεις γράψει εκατοντάδες φορές και λίγο μετά το τελευταίο σου σχόλιο έρχεται κάποιος και ρωτάει αυτό που μόλις έγραψες δεν πάει γυρεύοντας να του την πείς? Θα πειραχτεί η ευαισθησία του? ας ξεστραβωνόταν λίγο! Αν δεν καταλαβαίνει κάποιος ας ρωτήσει. Καλύτερα να διαβάσει και να πεί δεν καταλαβαίνω τι λέτε παρά να γράψει στα @@ του ότι έχουν πει όλοι οι υπόλοιποι και να πετάξει μιά βλακεία "Φιλαράκια στα επόμενα 10' θέλω να γαμήσω σε μασάζ. Έχετε κάτι καλό?"
διαφωνω...εσυ μπορεις να εχεις χρονο και να ζητας διευκρινίσεις και να ψαχνεις στις 1700 σελιδες..γιατί να μην μπει στο ψητό κάποιος και να πηγαίνει  αθηνα μέσω νεας υορκης.Αν δε γουσταρετε μην του απαντατε

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μηπως υπαρχει πουθενα καμια θεραπιδα με κολαν;;καλτσον ολοκληρο οχι μεχρι τα γονατα...;;;

gletzes

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
1
κανενα αξιολογο ιδρυμα στην περιοχη της καλιθεας για να περασουμε ευχαριστα το διαλειμμα απο την εργασια?στα πολυ γνωστα δεν υπαρχει κατι το αξιολογο

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Άλκη, εσύ είσαι ολημερίς κι ολονυχτίς έξω από την Καλλιρόης; Καταγράφεις την κίνηση μέσα από το αμάξι, κουφάλα;
Κάποια στιγμή, να ανεβάσεις και τα στατιστικά  :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

η παλιά αλίνα μάλλον δεν υπάρχει τώρα,αλλά κάποια στιγμή μετονομάσθη σε λάουρα και η λάουρα του τότε(σημερινή αλίνα) στην σημερινή αλίνα.Μάλλον έτσι έχουν τα πράματα.... :headbang:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
μηπως υπαρχει πουθενα καμια θεραπιδα με κολαν;;καλτσον ολοκληρο οχι μεχρι τα γονατα...;;;

Φαντάζομαι ότι θες να την πηδήξεις από τον αφαλό, έτσι;
Για κοίτα στη διασταύρωση Λίλα 12 και Καλλιρόης, στον 4ο όροφο, κουδούνι "Πάθος για τον Λίλα"  :rockon:

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Αυτό με τα ονόματα έχει γίνει σήριαλ. Τα αλλάζουν πιο γρήγορα κι από τα στριγκάκια. Οι λόγοι είναι στρουμφοπροφανείς  :2funny: αλλά και λόγοι μάρκετινγκ. Πως λέμε για παράδειγμα η Telestet έγινε Wind και μετά ΤΙΜ. Όλα για τον γκατζετάκια πελάτη! Ακόμα και το ξαναζεσταμένο φαγητό σε καινούρια συσκευασία, πουλάει σαν φρέσκο! Μόνο μετά την πρώτη πηρουνιά (ή μπριζολιά) καταλαβαίνεις τη μούχλα, μπίχλα, σκουλαμέντρα. :2funny:

The Retributive

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
I am new here. Σχόλια για να ενδυναμώσει η κριτική σκέψη. Να διακρίνουμε, το ουσιαστικό από το επουσιώδες...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom