Σημερινό πέρασμα από 2 μαγαζιά. 1η στάση Μαρνης 28. Ανεβηκα μετά φόβου θεού με το ασανσέρ στο 5ο, με καλωσορίζουν και μου εμφανίζουν τα τεμάχια. Μια χριστίνα, μια τζεην ή τζίνα ούτε το ονομα της δεν ελεγε καλά, μια βυζαρού βίκυ μετριες όλες και 2 καραμιλφ χάλια που ούτε το όνομα τους δε συγκράτησα. Πάολα δεν υπάρχει από ότι μου είπαν. Έφυγα λοιπόν σχεδόν τρέχοντας και κατευθύνθηκα στο Φωκίωνος 11 όπου έπαιζαν μια αντριάννα μικρό πιπίνι με πιασιματάκια, ωραία μάτια, ξανθούλα και εντελώς άβυζη. Τα δικά μου ρε παιδιά είναι μεγαλύτερα. Η 2η ήταν η αλίνα. Διάλεξα την αντριάννα αλλα επειδή φοβήθηκα μη φάω φόλα, τη περιμενα στο δωματιο και όταν ήρθε της εξήγησα ότι είμαι παλιος και δε θέλω μόνο μασαζ. Μαλιστα της ειπα ότι δε με πειράζει αν δε κάνει full αλλα τουλάχισον να υπάρχει φραπές. Αφού το σκέφτηκε και το ξανασκέφτηκε μου είπε ότι κάνει μονο μασαζ, οπότε και εγώ τα μάζεψα και εφυγα ρίχνοντας μαύρο στο συγκεκριμένο κατάστημα που μάλλον μας κοροιδεύει. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πιω τον καφέ μου στο φλόκα αφού από ότι φαίνεται η κυριακή δε προσφέρεται για μασαζοεξορμησεις