Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
σαν πιο εμπειροι εχετε να προτεινετε κατι??

ρε φίλε μην μας πρήζεις
μεσα στα θρέντ των μασαζ υπάρχουν ενα κάρο πληροφορίες
αφιέρωσε 15 λεπτά να διαβάσεις , κανε την επιλογή σου και πήγαινε.
τι περιμένεις δηλ να σου πουμε κάτι παραπάνω απο αυτα που έχουν γραφτέι και μπορείς να διαβάσεις?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
ειδικές ξε-ειδικές όπως το κόβω ούτε φραπέ δεν θα πάρεις

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
οχι αλοιμον και ευχαριστςν  απλα υπαρχουν 4 - 5 που τουλαχιστον κανουν τη διαφορα!! πολλεσ φορεσ χανω την ροη στισ συζητησεισ σας

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε φίλε μην μας πρήζεις
τι περιμένεις δηλ να σου πουμε κάτι παραπάνω απο αυτα που έχουν γραφτέι και μπορείς να διαβάσεις?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
πήγαινε στην κ48 για σίγουρη επιτυχία!!!!!!! Φράντζη καλό αλλά δεν έχει ποικιλία. Κ48 θα βρεις πάνω από 10 τεμάχια. Σίγουρο είναι!!!

Κι άμα δεν σε καλύψει, πετάξου δίπλα και ρίξε έναν στα γουνάκια του ΛΑΟΣ.  :rockon: :rockon:

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
ρε φίλε μην μας πρήζεις
γιατί βγάζεις ακρη απο αυτά που γραφονται αν εισαι αρχαριος?πετάνε ότι διευθύνσεις διαβάζουν στην εφημερίδα και μετά τα κοράκια παρακολουθούν ποιος θα τσιμπήσει για να δούνε αν έλεγε η όχι.Ασε που αν είναι ένα καλό δεν το λένε για να μη χαλάσει η πιαττσα.Καλά κάνει το παιδί και ρωτάει..βαρύμαγκες ολοι εδώ μεσα που δεν σκηκώνετε κουβέντα...

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
παιδια εχει κανεισ το τηλεφωνο στιν καλλιροησ 48????περιμενω

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σημερινό πέρασμα από 2 μαγαζιά. 1η στάση Μαρνης 28. Ανεβηκα μετά φόβου θεού με το ασανσέρ στο 5ο, με καλωσορίζουν και μου εμφανίζουν τα τεμάχια. Μια χριστίνα, μια τζεην ή τζίνα ούτε το ονομα της δεν ελεγε καλά, μια βυζαρού βίκυ μετριες όλες και 2 καραμιλφ χάλια που ούτε το όνομα τους δε συγκράτησα. Πάολα δεν υπάρχει από ότι μου είπαν. Έφυγα λοιπόν σχεδόν τρέχοντας και κατευθύνθηκα στο Φωκίωνος 11 όπου έπαιζαν μια αντριάννα μικρό πιπίνι με πιασιματάκια, ωραία μάτια, ξανθούλα και εντελώς άβυζη. Τα δικά μου ρε παιδιά είναι μεγαλύτερα. Η 2η ήταν η αλίνα. Διάλεξα την  αντριάννα αλλα επειδή φοβήθηκα μη φάω φόλα, τη περιμενα στο δωματιο και όταν ήρθε της εξήγησα ότι είμαι παλιος και δε θέλω μόνο μασαζ. Μαλιστα της ειπα ότι δε με πειράζει αν δε κάνει full αλλα τουλάχισον να υπάρχει φραπές. Αφού το σκέφτηκε και το ξανασκέφτηκε μου είπε ότι κάνει μονο μασαζ, οπότε και εγώ τα μάζεψα και εφυγα ρίχνοντας μαύρο στο συγκεκριμένο κατάστημα που μάλλον μας κοροιδεύει. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πιω τον καφέ μου στο φλόκα αφού από ότι φαίνεται η κυριακή δε προσφέρεται για μασαζοεξορμησεις

Καλά έκανες και δεν το ρισκάρισες,αλλά γιατί δεν πήρες την Αλίνα?αποδεκτό προς καλό μασαζ και σίγουρη μπριζόλα....

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
γιατί βγάζεις ακρη απο αυτά που γραφονται αν εισαι αρχαριος?πετάνε ότι διευθύνσεις διαβάζουν στην εφημερίδα και μετά τα κοράκια παρακολουθούν ποιος θα τσιμπήσει για να δούνε αν έλεγε η όχι.Ασε που αν είναι ένα καλό δεν το λένε για να μη χαλάσει η πιαττσα.Καλά κάνει το παιδί και ρωτάει..βαρύμαγκες ολοι εδώ μεσα που δεν σκηκώνετε κουβέντα...
Και γώ τρία χρόνια πριν που ξεκίνησα να παρακολουθώ το site δεν καταλάβαινα τίποτα τον πρώτο καιρό. Σε λίγο παρακολουθώντας τι γράφεται πήρα χαμπάρι, έσκασα και 2-3 επισκέψεις να καταλάβω το σπόρ, έγραψα και 2-3 σχόλια για το τι συνάντησα και σιγά σιγά έστρωσε η επικοινωνία. Ούτε βαρύμαγκες συνάντησα ούτε τίποτε. Αν ζορίζεται κάποιος υπάρχει και το cosmo. Δε μας μάντρωσε κανείς με το ζόρι εδώ.
Δύο σελίδες πριν να ξεκινήσει να διαβάζει κάποιος θα καταλάβει ότι Καλλιρόης θα βρεί μεγάλη ποικιλία και σίγουρη μπριζόλα με λίγο ως ανύπαρκτο μασάζ. Τι άλλο θέλει δηλαδή?
Αν έχεις γράψει εκατοντάδες φορές και λίγο μετά το τελευταίο σου σχόλιο έρχεται κάποιος και ρωτάει αυτό που μόλις έγραψες δεν πάει γυρεύοντας να του την πείς? Θα πειραχτεί η ευαισθησία του? ας ξεστραβωνόταν λίγο! Αν δεν καταλαβαίνει κάποιος ας ρωτήσει. Καλύτερα να διαβάσει και να πεί δεν καταλαβαίνω τι λέτε παρά να γράψει στα @@ του ότι έχουν πει όλοι οι υπόλοιποι και να πετάξει μιά βλακεία "Φιλαράκια στα επόμενα 10' θέλω να γαμήσω σε μασάζ. Έχετε κάτι καλό?"

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
στα νεα υπαρχει αγγελια πανεμορφη μασεζ νεαρη.
ειναι στα ιλυσια πολυ καλο 70 φραπε με μασαζ και 20 επιπλεον για φουλ.
κοιταχτε ειναι ελληνιδα.

ωπα κοντα στη γειτονια μου...αν εχεισ την καλοσυνη δωσε στοιχεια με πμ..

grcasper

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα στο χαρτη
και δες οι αποστασεις δεν ειναι δα και τοσο μακρινες...
η μεταμορφωση δεν ειναι κ χριστιανικη γιορτη ή κανω λαθος? :2funny:

καλα με υποχρεωσες φιλε...ωραια βοηθεια

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλά έκανες και δεν το ρισκάρισες,αλλά γιατί δεν πήρες την Αλίνα?αποδεκτό προς καλό μασαζ και σίγουρη μπριζόλα....

φίλτατε andy51 μήπως μπορείς να μου ξεδιαλύνεις κάτι?η αλίνα η ωραία τύπισσα από την ουκρανία πού ήταν από το 2006-07 στο ίδρυμα της φωκίωνος που έκανε φούλ του βαλέ "βαπτίστηκε" ξαφνικά λάουρα και η σημερινή αλίνα(αυτή η ξενερόφατσα η μελαχροινή) ονομαζόταν τότε που ήταν η παλιά αλίνα,λάουρα?εγώ όταν είχα πάει πρίν τις γιορτές νόμιζα ότι θα έβρισκα την παλιά αλίνα και μου ενεφανίσθη το τωρινό βλαχοουκρανόφατσο αλίνα που εγώ την θυμόμουν ώς λάουρα προ τριετίας.Πές μου αν έχω χάσει κάτι στην πορεία.... :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom