Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αύριο κυριακή ποια είναι ανοιχτα ρε παιδιά σε κέντρο και περιχωρα?

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
περιχωρα τι ενοειs olo to μουνι ειναι μαζεμενο στο κεντρο

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
χλωμο

απλα να επισημανω οτι πριν κανεις ρωταει, υπαρχει ψαχτηρομηχανη σε καθε θεματικη ενοτητα ή θρεντ πανω πανω οπου με τις καταλληλες λεξεις (στα ελληνικα παντα, με τονους ή χωρις, εχει σημασια) μαλλον θα βρει οτι ψαχνει.

By the way, ke ZERO καλο θα ειναι να γινει τελικα μονιμο το θρεντακι περι Κυριακων και αργιων γιατι πεφτει συχνα η ερωτηση

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Έξυπνο φίλε αλλά...
Άντε το πάω από την αρχή...
Σολωμού 54, 6ος, ξέρει κάποιος ποιες θεραπέυτριες θα συναντήσει κάποιος εκεί αν το επισκεφθεί;

όποιες και αν είναι μάλλον θα συναντήσεις πολλά μπάζα..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.679
Πόντοι
42.697

Επισκέπτης
νομίζω ότι κάνεις λάθος. Έχει, αλλά είναι σε συγκεκριμένα μπουρδέλα, και είναι λίγες. Η μεγάλη πλειονότητα είναι κανονικές γυναίκες.

Λόγω δουλειάς και εμπειρίας ,
είμαι σε θέση να ξεχωρίζω ποιά γκόμενα γεννήθηκε σίγουρα με μουνί
και ποιές μπορεί να είχαν ψωλάρα και αρχίδια κάποτε ...

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σημερινό πέρασμα από 2 μαγαζιά. 1η στάση Μαρνης 28. Ανεβηκα μετά φόβου θεού με το ασανσέρ στο 5ο, με καλωσορίζουν και μου εμφανίζουν τα τεμάχια. Μια χριστίνα, μια τζεην ή τζίνα ούτε το ονομα της δεν ελεγε καλά, μια βυζαρού βίκυ μετριες όλες και 2 καραμιλφ χάλια που ούτε το όνομα τους δε συγκράτησα. Πάολα δεν υπάρχει από ότι μου είπαν. Έφυγα λοιπόν σχεδόν τρέχοντας και κατευθύνθηκα στο Φωκίωνος 11 όπου έπαιζαν μια αντριάννα μικρό πιπίνι με πιασιματάκια, ωραία μάτια, ξανθούλα και εντελώς άβυζη. Τα δικά μου ρε παιδιά είναι μεγαλύτερα. Η 2η ήταν η αλίνα. Διάλεξα την  αντριάννα αλλα επειδή φοβήθηκα μη φάω φόλα, τη περιμενα στο δωματιο και όταν ήρθε της εξήγησα ότι είμαι παλιος και δε θέλω μόνο μασαζ. Μαλιστα της ειπα ότι δε με πειράζει αν δε κάνει full αλλα τουλάχισον να υπάρχει φραπές. Αφού το σκέφτηκε και το ξανασκέφτηκε μου είπε ότι κάνει μονο μασαζ, οπότε και εγώ τα μάζεψα και εφυγα ρίχνοντας μαύρο στο συγκεκριμένο κατάστημα που μάλλον μας κοροιδεύει. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πιω τον καφέ μου στο φλόκα αφού από ότι φαίνεται η κυριακή δε προσφέρεται για μασαζοεξορμησεις

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Μαλιστα της ειπα ότι δε με πειράζει αν δε κάνει full αλλα τουλάχισον να υπάρχει φραπές. Αφού το σκέφτηκε και το ξανασκέφτηκε μου είπε ότι κάνει μονο μασαζ, οπότε και εγώ τα μάζεψα και εφυγα ρίχνοντας μαύρο στο συγκεκριμένο κατάστημα που μάλλον μας κοροιδεύει. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πιω τον καφέ μου στο φλόκα αφού από ότι φαίνεται η κυριακή δε προσφέρεται για μασαζοεξορμησεις

Τουλάχιστον σου προσφέρθηκε φραπές (έστω και στου Φλόκα)......! :grin: :grin: :grin:

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πιω τον καφέ μου στο φλόκα αφού από ότι φαίνεται η κυριακή δε προσφέρεται για μασαζοεξορμησεις

διαλεξε αλλο '' τριγωνο '' μαγαζιων , για να τρως σιγουρα  ;)

:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
στα νεα υπαρχει αγγελια πανεμορφη μασεζ νεαρη.
ειναι στα ιλυσια πολυ καλο 70 φραπε με μασαζ και 20 επιπλεον για φουλ.
κοιταχτε ειναι ελληνιδα.

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Δηλαδή για να καταλαβω εγώ που ξεκίναω να ερθω αθηνα την ερχόμενη κυριακη και κανονισα με κολλητο μασαζοτσαρκα να το ακυρώσω?

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
στα νεα υπαρχει αγγελια πανεμορφη μασεζ νεαρη.
ειναι στα ιλυσια πολυ καλο 70 φραπε με μασαζ και 20 επιπλεον για φουλ.
κοιταχτε ειναι ελληνιδα.
Αρχηγέ μία διευκρίνηση αν θέλεις. Δοκίμασες ή απλώς μεταφέρεις την πληροφορία για την αγγελία?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πιω τον καφέ μου στο φλόκα αφού από ότι φαίνεται η κυριακή δε προσφέρεται για μασαζοεξορμησεις
Η Κυριακή αντισταθμιζει τις περιορισμενες επιλογες σε μαγαζια και τεμαχια, με ανεση χρονου, ειδικα εκει στη μεσημεριανη σπαριλα 2-4 μμ που δεν κουνιεται φυλλο ουτε κουδουνια χτυπανε ουτε τπτ. Τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη εμπειρια μεχρι τωρα.

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
Κύριοι καλημερα σας!
βρίσκομαι στο κέντρο και ψάχνω για τωρα κατι  αξιολογο!!!! οχι τίποτα αλλο...απλα να μην παμε και κλαίμε τα ευρουλακια.....ερχονται δύσκολοι καιροι!!!! ευχαριστς εκ τςν προτερων!

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Σαν να λες Σκύλα ή Χάρυβδη.
Δώσε 40 ευρώ στο Καλλιρόης για μασάζ και άλλα 40 στη Θοδώρα για τα υπόλοιπα.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom