You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
υπαρχει θρεντ επι του θέματοςΑύριο κυριακή ποια είναι ανοιχτα ρε παιδιά σε κέντρο και περιχωρα?
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,74715.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,74715.0[/url]
χλωμοkebaaap εισαι θεοΣ
απλα να επισημανω οτι πριν κανεις ρωταει, υπαρχει ψαχτηρομηχανη σε καθε θεματικη ενοτητα ή θρεντ πανω πανω οπου με τις καταλληλες λεξεις (στα ελληνικα παντα, με τονους ή χωρις, εχει σημασια) μαλλον θα βρει οτι ψαχνει.
By the way, ke ZERO καλο θα ειναι να γινει τελικα μονιμο το θρεντακι περι Κυριακων και αργιων γιατι πεφτει συχνα η ερωτηση
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Έξυπνο φίλε αλλά...
Άντε το πάω από την αρχή...
Σολωμού 54, 6ος, ξέρει κάποιος ποιες θεραπέυτριες θα συναντήσει κάποιος εκεί αν το επισκεφθεί;
όποιες και αν είναι μάλλον θα συναντήσεις πολλά μπάζα..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.679
- Πόντοι
- 42.697
By the way, ke ZERO καλο θα ειναι να γινει τελικα μονιμο το θρεντακι περι Κυριακων και αργιων γιατι πεφτει συχνα η ερωτηση
Σωστή επισήμανση,
έγινε.
Επισκέπτης
νομίζω ότι κάνεις λάθος. Έχει, αλλά είναι σε συγκεκριμένα μπουρδέλα, και είναι λίγες. Η μεγάλη πλειονότητα είναι κανονικές γυναίκες.
Λόγω δουλειάς και εμπειρίας ,
είμαι σε θέση να ξεχωρίζω ποιά γκόμενα γεννήθηκε σίγουρα με μουνί
και ποιές μπορεί να είχαν ψωλάρα και αρχίδια κάποτε ...
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Σημερινό πέρασμα από 2 μαγαζιά. 1η στάση Μαρνης 28. Ανεβηκα μετά φόβου θεού με το ασανσέρ στο 5ο, με καλωσορίζουν και μου εμφανίζουν τα τεμάχια. Μια χριστίνα, μια τζεην ή τζίνα ούτε το ονομα της δεν ελεγε καλά, μια βυζαρού βίκυ μετριες όλες και 2 καραμιλφ χάλια που ούτε το όνομα τους δε συγκράτησα. Πάολα δεν υπάρχει από ότι μου είπαν. Έφυγα λοιπόν σχεδόν τρέχοντας και κατευθύνθηκα στο Φωκίωνος 11 όπου έπαιζαν μια αντριάννα μικρό πιπίνι με πιασιματάκια, ωραία μάτια, ξανθούλα και εντελώς άβυζη. Τα δικά μου ρε παιδιά είναι μεγαλύτερα. Η 2η ήταν η αλίνα. Διάλεξα την αντριάννα αλλα επειδή φοβήθηκα μη φάω φόλα, τη περιμενα στο δωματιο και όταν ήρθε της εξήγησα ότι είμαι παλιος και δε θέλω μόνο μασαζ. Μαλιστα της ειπα ότι δε με πειράζει αν δε κάνει full αλλα τουλάχισον να υπάρχει φραπές. Αφού το σκέφτηκε και το ξανασκέφτηκε μου είπε ότι κάνει μονο μασαζ, οπότε και εγώ τα μάζεψα και εφυγα ρίχνοντας μαύρο στο συγκεκριμένο κατάστημα που μάλλον μας κοροιδεύει. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πιω τον καφέ μου στο φλόκα αφού από ότι φαίνεται η κυριακή δε προσφέρεται για μασαζοεξορμησεις
Μαλιστα της ειπα ότι δε με πειράζει αν δε κάνει full αλλα τουλάχισον να υπάρχει φραπές. Αφού το σκέφτηκε και το ξανασκέφτηκε μου είπε ότι κάνει μονο μασαζ, οπότε και εγώ τα μάζεψα και εφυγα ρίχνοντας μαύρο στο συγκεκριμένο κατάστημα που μάλλον μας κοροιδεύει. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πιω τον καφέ μου στο φλόκα αφού από ότι φαίνεται η κυριακή δε προσφέρεται για μασαζοεξορμησεις
Τουλάχιστον σου προσφέρθηκε φραπές (έστω και στου Φλόκα)......!
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πιω τον καφέ μου στο φλόκα αφού από ότι φαίνεται η κυριακή δε προσφέρεται για μασαζοεξορμησεις
διαλεξε αλλο '' τριγωνο '' μαγαζιων , για να τρως σιγουρα ;)
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
στα νεα υπαρχει αγγελια πανεμορφη μασεζ νεαρη.
ειναι στα ιλυσια πολυ καλο 70 φραπε με μασαζ και 20 επιπλεον για φουλ.
κοιταχτε ειναι ελληνιδα.
κοιταχτε ειναι ελληνιδα.
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Αρχηγέ μία διευκρίνηση αν θέλεις. Δοκίμασες ή απλώς μεταφέρεις την πληροφορία για την αγγελία?στα νεα υπαρχει αγγελια πανεμορφη μασεζ νεαρη.
κοιταχτε ειναι ελληνιδα.
Η Κυριακή αντισταθμιζει τις περιορισμενες επιλογες σε μαγαζια και τεμαχια, με ανεση χρονου, ειδικα εκει στη μεσημεριανη σπαριλα 2-4 μμ που δεν κουνιεται φυλλο ουτε κουδουνια χτυπανε ουτε τπτ. Τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη εμπειρια μεχρι τωρα.Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πιω τον καφέ μου στο φλόκα αφού από ότι φαίνεται η κυριακή δε προσφέρεται για μασαζοεξορμησεις
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.289
- Πόντοι
- 19.505
δίπλα δίπλα είναι πήγαινε και στα δυομια βοηθεια σασ παρακαλς...
φρατζη η καλλιροησ?????
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 19
- Πόντοι
- 2.945
Σαν να λες Σκύλα ή Χάρυβδη.
Δώσε 40 ευρώ στο Καλλιρόης για μασάζ και άλλα 40 στη Θοδώρα για τα υπόλοιπα.
Δώσε 40 ευρώ στο Καλλιρόης για μασάζ και άλλα 40 στη Θοδώρα για τα υπόλοιπα.
σαν πιο εμπειροι εχετε να προτεινετε κατι??
1673 σελιδες με προτασεις εχει πισω σου μεγάλε....καλή ανάγνωση!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 767K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66