δεν νομιζω , διοτι θα ειχαν βιβλιαριο υγειας , και θα γραφανε στα
το ηθων . ;) και δεν θα τρεμανε εαν εισαι αστυνομικος ή οχι
κοιταξε να δεις υπαρχουν δυο ειδων κατηγοριες μαγαζια ''μασαζ'' αυτα που κανουν μασαζ και
και τα αλλα που γυρνας ταινια πορνο με τιν κοπελια . δηλαδη απο γλωσοφιλα μεχρη
, τωρα διαλεγεις και περνεις , εγω και απο οτι βλεπω και πολυ αλλη εδω μεσα προτειμαμαι το δευτερο , συγνωμη δεν μπορω να
και να μην δεινω γλοσοφιλα στιν τυπισα , και στα μπουρδελα + στουντιο απαγορευεται αυτο + και σε μερικα μασαζιδικα , οποτε διαλεγει και περνεις αυτο που θελεις
φίλε μου. Δεν μπορείς να μου πεις ποια προτιμάς!!! Άλλα εγώ που έχω ζητήσει γλωσσόφιλο μου είπαν ότι δεν γίνεται γιατί δεν είναι υγιεινό... Εσύ πως το ζήτησες;;;;; Την βέτα , ναι. Πιο παλιά βέβαια, μόνο για φραπέ και μασαάζ.... Δεν κάθησε. Ο φραπές, άπαικτος!!!! Τα μεμέ της, δεν τα είδα διότι ήταν με τα ρούχα· μα τα άγγιξα για λίγο... Πήγε σύνολο 60€!!!! Αλλά ήταν εξαιρετική! Ποια νομίζεις ότι δίδαξε τις κοπελιές! Η βέτα και βέβαια... Λοιπόν στείλε σε pm το όνομα της δεσποινίς που προτείνεις γιατί σκέφτομαι αύριο να τιμήσω το μαγαζί!!!!!!!!! Συγκεκριμένα το όνομα εκείνης που δίνει γλωσσόφιλα??????
ουτε θα σου απαντησω
διοτι ειναι κατι καθαρα θεμα γουστου του καθενος , οποτε μην περιμενεις απαντηση ;)
δεν τιν εχω καταφερει ακομα να τιν παρω , εαν εσυ τιν εχεις παρει , περιμενω τιν γνωμη σου , τι υπηρεσιες δινει ? τα κανει ολα ? εχει μεγαλο βυζι τελικα ?