Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Όπα μικρέ με πιάνεις αδιάβαστο.. Που παίζει περιποίηση προσώπου σε μασαζίδικα?  :2on1:
στη Φερων 19 την πρωτη φορά βγαζοντας την καποτα, εκανα κινηση με προθεση να ψεκασω βυζους αλλα το βλαχακι εφερε αυτοβούλως το στομα του σε θέση "θειας κοινωνιας"  :2funny: :2funny: κοιτωντας με με το δεον δεος, χαχα

εκτοτε οι ψεκασμοι μου στο ιδρυμα αυτο εφαρμοζονται τοπικα στην περιοχη αυτη και μπορω να πιστοποιησω οτι οι εργαζομενες εκει ειναι ελευθερες δακου και μουχριτσας.

μετα τιμης
ο γεωπονος

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.169
Πόντοι
4.365
στη Φερων 19 την πρωτη φορά βγαζοντας την καποτα, εκανα κινηση με προθεση να ψεκασω βυζους αλλα το βλαχακι εφερε αυτοβούλως το στομα του σε θέση "θειας κοινωνιας"  :2funny: :2funny: κοιτωντας με με το δεον δεος, χαχα

εκτοτε οι ψεκασμοι μου στο ιδρυμα αυτο εφαρμοζονται τοπικα στην περιοχη αυτη και μπορω να πιστοποιησω οτι οι εργαζομενες εκει ειναι ελευθερες δακου και μουχριτσας.

μετα τιμης
ο γεωπονος
Να'σαι καλά που βάζεις και συ το λιθαράκι σου για την διατήρηση της χλωρίδας και της πανίδας στην άχαρη τούτη πόλη..  :2on1: :2on1:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

μετα τιμης
ο γεωπονος

Δεν το προσδιορίζεις, φίλε, και ονομαστικά, να ξέρουμε που πάμε? :think:
Πάντως μια είναι η Ναταλί! :sunglasses: ;)
Ίσως πρέπει να το βάλουμε στο σχετικό thread.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Δεν το προσδιορίζεις, φίλε, και ονομαστικά, να ξέρουμε που πάμε? :think:
Πάντως μια είναι η Ναταλί! :sunglasses: ;)
Ίσως πρέπει να το βάλουμε στο σχετικό thread.
νο προμπλεμ. η πρωτη ητανε η Μαρινα (το γνωστο υπακουο χωριατακι) στην οποια εχουν γινει και επαναληπτικοι ψεκασμοι για σιγουρα αποτελεσματα και τελικη ιαση

εχουν ψεκαστει επίσης θεια Ελενη (δις) και Ναταλι (απαξ... και δια παντος για μενα, μαλλον δε συμφωνουν οι εμπειριες και γουστα μας φιλε) :cum: :cum: :cum: :cum:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
νο προμπλεμ. η πρωτη ητανε η Μαρινα (το γνωστο υπακουο χωριατακι) στην οποια εχουν γινει και επαναληπτικοι ψεκασμοι για σιγουρα αποτελεσματα και τελικη ιαση

εχουν ψεκαστει επίσης θεια Ελενη (δις) και Ναταλι (απαξ... και δια παντος για μενα, μαλλον δε συμφωνουν οι εμπειριες και γουστα μας φιλε) :cum: :cum: :cum: :cum:

Πλήρως κατατοπιστικός! ;)
Όσον αφορά στα γούστα και τις εμπειρίες, είναι και θέμα διάθεσης, διερεύνησης και βεβαίως εν τέλει προσωπική υπόθεση! :grin:

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν νομιζω , διοτι θα ειχαν βιβλιαριο υγειας , και θα γραφανε στα  :cum: το ηθων .  ;) και δεν θα τρεμανε εαν εισαι αστυνομικος ή οχι  :rockon:

κοιταξε να δεις υπαρχουν δυο ειδων κατηγοριες μαγαζια ''μασαζ'' αυτα που κανουν μασαζ και  :knockinb: και τα αλλα που γυρνας ταινια πορνο με τιν κοπελια . δηλαδη απο γλωσοφιλα μεχρη  :2on1:  , τωρα διαλεγεις και περνεις , εγω και απο οτι βλεπω και πολυ αλλη εδω μεσα προτειμαμαι το δευτερο , συγνωμη δεν μπορω να  :knockinb: και να μην δεινω γλοσοφιλα στιν τυπισα , και στα μπουρδελα + στουντιο απαγορευεται αυτο + και σε μερικα μασαζιδικα , οποτε διαλεγει και περνεις αυτο που θελεις
φίλε μου. Δεν μπορείς να μου πεις ποια προτιμάς!!! Άλλα εγώ που έχω ζητήσει γλωσσόφιλο μου είπαν ότι δεν γίνεται γιατί δεν είναι υγιεινό... Εσύ πως το ζήτησες;;;;; Την βέτα , ναι. Πιο παλιά βέβαια, μόνο για φραπέ και μασαάζ.... Δεν κάθησε. Ο φραπές, άπαικτος!!!! Τα μεμέ της, δεν τα είδα διότι ήταν με τα ρούχα· μα τα άγγιξα για λίγο... Πήγε σύνολο 60€!!!! Αλλά ήταν εξαιρετική! Ποια νομίζεις ότι δίδαξε τις κοπελιές! Η βέτα και βέβαια... Λοιπόν στείλε σε pm το όνομα της δεσποινίς που προτείνεις γιατί σκέφτομαι αύριο να τιμήσω το μαγαζί!!!!!!!!! Συγκεκριμένα το όνομα εκείνης που δίνει γλωσσόφιλα??????

ουτε θα σου απαντησω  :grin:  διοτι ειναι κατι καθαρα  θεμα γουστου του καθενος , οποτε μην περιμενεις απαντηση  ;)

δεν τιν εχω καταφερει ακομα να τιν παρω , εαν εσυ τιν εχεις παρει , περιμενω τιν γνωμη σου , τι υπηρεσιες δινει ? τα κανει ολα ? εχει μεγαλο βυζι τελικα ?

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
φίλε μου. Δεν μπορείς να μου πεις ποια προτιμάς!!! Άλλα εγώ που έχω ζητήσει γλωσσόφιλο μου είπαν ότι δεν γίνεται γιατί δεν είναι υγιεινό... Εσύ πως το ζήτησες;;;;;

δεν το ζητησα , ηρθε απο μονο του  :knockinb:

Την βέτα , ναι. Πιο παλιά βέβαια, μόνο για φραπέ και μασαάζ.... Δεν κάθησε. Ο φραπές, άπαικτος!!!! Τα μεμέ της, δεν τα είδα διότι ήταν με τα ρούχα· μα τα άγγιξα για λίγο... Πήγε σύνολο 60€!!!! Αλλά ήταν εξαιρετική! Ποια νομίζεις ότι δίδαξε τις κοπελιές! Η βέτα και βέβαια...

γαμοτο :headbang: :headbang: και εμας , γιατι δεν μας δεχεται  :think: ,  ο φραπες με σκουφακι ή χωρης  ? , κανει καλη πιπα ? 

Επισκέπτης
πλάκα μας κάνεις?εννοείς ότι τα τεμάχια της φυλής είναι 500 φορές καλύτερα από αυτά της καλλιρόης.

Αρκετά από τα "τεμάχια" της Φυλής όμως ,
όταν οι σημερινοί πελάτες τους παίζαν με ... playmobile
είχαν πούτσο και αρχίδια.
Σε μασάζ όσες έχω δει , όλες γεννήθηκαν γυναίκες ,
χωρίς πούτσο και αρχίδια.
(Άσχετα αν πολλές ήταν 25άρες όταν έπεφτε το τείχος το 1989)

grcasper

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια θα ειμαι αθηνα την αλλη εβδομαδα ,ερχομαι απο θεσσαλονικη
πειτε καμια ιδεα θα μενω μεταμορφωση

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνώ απόλυτα!!!! Και γίαυτό πάμε και σε μασατζίδικα. Ούτε γύφτος ούτε Αλβανό  είμαι να τρέχω στην φυλής. Ή γαμάς καλά ή δεν γαμάς καθόλου. Και όπως λένε, σαν πετύχει η μαλακία, τύφλα να χει το γαμήσι :2funny:

Επισκέπτης

Μεγάλε βάλε ένα ξεχωριστό θεματάκι και γράψε πότε ακριβώς θα είσαι ελεύθερος ,
για πόσο , τι ποσό θες να χαλάσεις , αν έχεις μέσο κτλ.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνώ απόλυτα!!!! Και γίαυτό πάμε και σε μασατζίδικα. Ούτε γύφτος ούτε Αλβανό  είμαι να τρέχω στην φυλής. Ή γαμάς καλά ή δεν γαμάς καθόλου. Και όπως λένε, σαν πετύχει η μαλακία, τύφλα να χει το γαμήσι :2funny:
Ναι αλλα με το γαμησι γνωριζεις κοσμο και κανεις δημοσιες σχεσεις.Κοστιζει ομως κατι περισσοτερο.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Αν εννοείς ότι στη Φυλής έχει πολλές αλλαγές φύλλου, νομίζω ότι κάνεις λάθος. Έχει, αλλά είναι σε συγκεκριμένα μπουρδέλα, και είναι λίγες. Η μεγάλη πλειονότητα είναι κανονικές γυναίκες.

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συναγωνιστές καλημέρα. Είμαι επαρχιωτάκι και κάθε χρόνο έρχομαι 2 με 3 μέρες  Αθήνα. Πέρυσι την τελευταία φορά με στείλατε στα καλύτερα. Ιλιάδα είχα πάρει Ντανιέλα,
Σολωμού 59 Μελίνα και Δέσποινα , Σολωμού 54 Ζάνα, Μάρνης 28 ήταν μία Θοδώρα, Φωκίωνος Κορίνα . Το επαρχιωτάκι πέρασε τέλεια στην Πρωτεύουσα. Αδέρφια βοηθείστε και τώρα να περάσω το ίδιο καλά . Ενημερώστε το επαρχιωτάκι που να πάει και ποια να διαλέξει. Μη φάω καμιά πίτα και κλέω τα 80 αρια. Είναι αμαρτία. Δεν έρχομαι και κάθε μέρα στην Αθήνα!!! Πέμπτη βράδυ έρχομαι και φεύγω Κυριακή απόγευμα. Δύο φυσικοθεραπείες τη μέρα χρειάζομαι . Που να ΠΑΩ?????? βοηθείστε.
φιλε μαλλον μαζι γαμαμε και δεν το ξεραμε... :2funny: :2funny:

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν εννοείς ότι στη Φυλής έχει πολλές αλλαγές φύλλου, νομίζω ότι κάνεις λάθος. Έχει, αλλά είναι σε συγκεκριμένα μπουρδέλα, και είναι λίγες. Η μεγάλη πλειονότητα είναι κανονικές γυναίκες.
νομιζω μονο το αγκυρας εχει απο διορθωμενες γυναικες...
παρολαυτα φρονω πως η συζητηση ανηκει σε αλλο θρεντ

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα στο χαρτη
και δες οι αποστασεις δεν ειναι δα και τοσο μακρινες...
η μεταμορφωση δεν ειναι κ χριστιανικη γιορτη ή κανω λαθος? :2funny:

LABILL

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σολωμού 54, 6ος, ξέρει κάποιος ποιες θεραπέυτριες είναι τώρα;

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Σολωμού 54, 6ος, ξέρει κάποιος ποιες θεραπέυτριες είναι τώρα;

Την ώρα που γράφεις το μήνυμα (04.41!!!), μόνο η γυναίκα του θυρωρού.
Από τις 6 έρχονται και δύο καθαρίστριες, μια μελαχρινή Ουκρανή 67 ετών και μια ξανθιά Μολδαβή 58 ετών.

LABILL

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Την ώρα που γράφεις το μήνυμα (04.41!!!), μόνο η γυναίκα του θυρωρού.
Από τις 6 έρχονται και δύο καθαρίστριες, μια μελαχρινή Ουκρανή 67 ετών και μια ξανθιά Μολδαβή 58 ετών.
Έξυπνο φίλε αλλά...
Άντε το πάω από την αρχή...
Σολωμού 54, 6ος, ξέρει κάποιος ποιες θεραπέυτριες θα συναντήσει κάποιος εκεί αν το επισκεφθεί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom