Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
καλημέρα συναγωνιστές  εχθές  πήγα κ48 πέρασα με Άντζελα  μικρο κοντοπούτανο  καταγωγής  άγνωστοι 
είναι καλή  έκανε πρότασή για διπλό  δεν δέχθηκα ωμός κακές εποχές για 160 ευρό
τής ζήτησα κουλούρι μου είπε 120 και με παζάρι το έκανε 100 (η κρίσή πιάνει παντου )
σε γενικές γραμμές κάλλη  π..πα χωρίς και το κουλούρι τής καλό
θα ξαναπάω :pipa3: :kissass2:
ρωσιδα

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
μετα και το τελευταιο πεσιμο στιν Καλληροης 48 , δυο μεσα σε ενα μηνα  :ak:, αποφασισα εγω και η παρεα μου , να αποχωρησουμε απο τον γραπτο καταμερισμο τον επισκεψεων μας στα μασαζ , ο λογος προφανης , διαβαζουν τα ''καλοπαιδα'' με τιν στολη  :police:, και τους ειναι ευκολο να πανε σε μαγαζια και να τζιμπισουν τα κοριτσια , δεν εχω καμια ορεξη οταν  :knockinb: , να με σταματανε διοτι εγεινε πεσιμο στο μαγαζι  :headbang: , πλεον η ενημερωση για γνωστα και μη γνωστα μασαζιδικα ,  θα γινετε μεσο αλλον τροπον

Δυστιχως αυτο το forum που ξεκινησε σαν μια καλη παρεα , και νιοθω τυχερος που ειμαι μελος απο τιν αρχη , πλεον εχει γινει στεκι  τον  :police:

σας ευχομαι καλη συνεχεια !!!!!!!!!!!!!!!

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
καλημέρα παλαιοί και νέοι συναγωνιστές,
εχει κανενας εικονα τι παιζει αχχιλεως και ελ. βενιζελου? :huh:

Μόνο μασάζ παίζει (μερικές φορές καλό). Αν σε μάθουν μπορεί να παίξει και φραπές. Μέχρι εκεί (τουλάχιστο σε μένα).

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
μετα και το τελευταιο πεσιμο στιν Καλληροης 48 , δυο μεσα σε ενα μηνα  :ak:, αποφασισα εγω και η παρεα μου , να αποχωρησουμε απο τον γραπτο καταμερισμο τον επισκεψεων μας στα μασαζ , ο λογος προφανης , διαβαζουν τα ''καλοπαιδα'' με τιν στολη  :police:, και τους ειναι ευκολο να πανε σε μαγαζια και να τζιμπισουν τα κοριτσια , δεν εχω καμια ορεξη οταν  :knockinb: , να με σταματανε διοτι εγεινε πεσιμο στο μαγαζι  :headbang: , πλεον η ενημερωση για γνωστα και μη γνωστα μασαζιδικα ,  θα γινετε μεσο αλλον τροπον

Δυστιχως αυτο το forum που ξεκινησε σαν μια καλη παρεα , και νιοθω τυχερος που ειμαι μελος απο τιν αρχη , πλεον εχει γινει στεκι  τον  :police:

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
          Ας κουραστούνε λίγο τα μουνόπανα.Ετοιμο φαγητό τους δίναμε στο στόμα.Λοιπόν απο δώ και πέρα μόνο σε πμ οι πληροφορίες και μόνο σε γνωστούς.Δεν πατε να συλλάβετε κανέναν εγκληματία που ασχολείστε συνέχεια με το τί κανει ο πούτσος μας.Εμείς ασχολούμαστε με τον δικό σας.ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΗΦΗΝΕΣ

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.567
Πόντοι
7.135
Ετσι μπράβο πείτε με τα τεμπελόσκυλα.... :rockon: :rockon: :rockon:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Παιδιά, δεν περιμένουν από εμάς οι μπάτσοι να τα μάθουν. Αυτοί ξέρουν πριν από εμάς.
Απλώς δεν τους σηκώνεται, τι να κάνουν κι αυτοί;  :uglystupid: 
Συνεχίζουμε την ενημέρωση δυναμικά  :rockon: :rockon: :rockon:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Κυριοι...εχουμε σοβαρη καταγγελια εδω...

Την προσοχη σας παρακαλω  :sunglasses:

Δεν υπάρχει η έννοια "σοβαρή καταγγελία" όταν αναφερόμαστε σε μέλος με 1 μήνυμα. ;)
Ούτως ή άλλως, όμως, όπου κι αν πηγαίνετε, θέλει προσοχή στα ακάποτα.
Όποιος το κάνει, επιλογή του είναι, οπότε γνωρίζει και τους ενδεχόμενους κινδύνους.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.180
Πόντοι
12.056
Ο καθενας κανει τα κουμαντα του....

Οκ..αφηστε τον λεει οτι γουσταρει  :dancing:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Παιδιά, δεν περιμένουν από εμάς οι μπάτσοι να τα μάθουν. Αυτοί ξέρουν πριν από εμάς.
Απλώς δεν τους σηκώνεται, τι να κάνουν κι αυτοί;  :uglystupid: 
Συνεχίζουμε την ενημέρωση δυναμικά  :rockon: :rockon: :rockon:

Συμφωνώ ότι οι μπάτσοι δεν περιμένουν από εδώ για να χαρτογραφήσουν τα ιδρύματα. Αλλωστε ανάλογα περιστατικά γίνονταν και πολύ πριν υπάρξει το site (αλλά και το ίδιο το ίντερνετ σε τελευταία ανάλυση).

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Το έγραψα και στο θέμα για τα city tours, αλλά εδώ ταιριάζει καλύτερα. Μετά τα τελευταία γεγονότα και τις εφόδους, αν κατάλαβα καλά, αν η αστυνομία κάνει ντου σε ένα μασατζίδικο έχει δικαίωμα να μπουκάρει σε όλα τα δωμάτια και όπου δει να γίνεται σεξ συλλαμβάνει και την κοπέλα και τον πελάτη ή μόνο την κοπέλα; Είχα την εντύπωση πως για να γίνει σύλληψη, πάει το στρουμφ-δόλωμα, κάνει σεξ και μετά πιάνουν την κοπέλα με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Αν δηλαδή στο δίπλα δωμάτιο γίνεται πορνοτσιμπουκάτο σκηνικό δεν έχουν δικαίωμα να μπουν. Αν συμβαίνει το πρώτο, τότε είναι δύσκολα τα πράγματα για όλους τους συναγωνιστές! Υπάρχουν μεταξύ μας άνθρωποι παντρεμένοι, οικογενειάρχες και δεν είναι ό,τι καλύτερο να βρεθούν στο τμήμα τυλιγμένοι με τα σεντόνια σαν τον Κωνσταντάρα στην ταινία "η βίλα των οργίων". Αν ξέρει λεπτομέρειες κάποιος συναγωνιστής επί του θέματος ας πει.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6

ναι εσενα περιμενουνε οι μπατσοι......

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Η βοήθεια που προσφέρουν οι πληροφορίες μας στην αστυνομία είναι ελάχιστες. Εδώ γράφουμε εμπειρίες. Δεν τους νοιάζει ποια κάνει τι, γιατί στην τελική, αν δεν τις πιάσουν επ'αυτοφόρω είναι σα να μην έγινε τίποτα. Όσο για τα ονόματα, οι περισσότερες έχουν ξεχάσει το πραγματικό τους. Πιο απλό είναι (και μάλλον αυτό κάνουν) να διαβάζουν τις αγγελίες από εφημερίδες, να παίρνουν τηλέφωνο, να ρωτούν δ/νση και να τη στήνουν απέναντι βλέποντας την αντροσυρροή. Προσέχουν πιο κουδούνι χτυπάνε οι περισσότεροι και βλέπουν στις 11πμ την προσέλευση των κοριτσιών και στις 9 την αποχώρηση. 3-4 μέρες παρακολούθηση έχουν βγάλει συμπεράσματα και είναι έτοιμοι για ντου. Σε περίπτωση λάθους ντου, δεν τρέχει και τίποτα. Δε θέλει και πολύ μυαλό ούτε χρειάζεται να ψάχνουν εδώ μέσα όπως είπαν κι άλλοι συναγωνιστές. Μην ξεχνάτε επίσης πως λόγω ανταγωνισμού, μάλλον τα περισσότερα ντου γίνονται από καρφωτές των αντιπάλων.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
παει το στρουμφ δολωμα
διοτι αν τα χρηματα δεν ειναι σημαδεμενα δε δικαιολογειται αδικημα....

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Το έγραψα και στο θέμα για τα city tours, αλλά εδώ ταιριάζει καλύτερα. Μετά τα τελευταία γεγονότα και τις εφόδους, αν κατάλαβα καλά, αν η αστυνομία κάνει ντου σε ένα μασατζίδικο έχει δικαίωμα να μπουκάρει σε όλα τα δωμάτια και όπου δει να γίνεται σεξ συλλαμβάνει και την κοπέλα και τον πελάτη ή μόνο την κοπέλα; Είχα την εντύπωση πως για να γίνει σύλληψη, πάει το στρουμφ-δόλωμα, κάνει σεξ και μετά πιάνουν την κοπέλα με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Αν δηλαδή στο δίπλα δωμάτιο γίνεται πορνοτσιμπουκάτο σκηνικό δεν έχουν δικαίωμα να μπουν. Αν συμβαίνει το πρώτο, τότε είναι δύσκολα τα πράγματα για όλους τους συναγωνιστές! Υπάρχουν μεταξύ μας άνθρωποι παντρεμένοι, οικογενειάρχες και δεν είναι ό,τι καλύτερο να βρεθούν στο τμήμα τυλιγμένοι με τα σεντόνια σαν τον Κωνσταντάρα στην ταινία "η βίλα των οργίων". Αν ξέρει λεπτομέρειες κάποιος συναγωνιστής επί του θέματος ας πει.

Ο νόμος με τον οποίο τυλίγονταν οι "μοιχοί" με σεντόνια (γιατί για να στοιχειοθετηθεί η μοιχεία γινόταν αυτό)καταργήθηκε το 1982 με την αποποινικοποίηση της μοιχείας. Αρα δεν υπάρχει φόβος να έχει κανεις την τύχη του Κωνσταντάρα στην ταινία που αναφέρεις.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ναι , παιδια ξεκολλατε,
ο πελατης πρεπει να πει απλα οτι ειναι φιλη-γκομενα του