Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (4 μέλη και 63 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ο νόμος με τον οποίο τυλίγονταν οι "μοιχοί" με σεντόνια (γιατί για να στοιχειοθετηθεί η μοιχεία γινόταν αυτό)καταργήθηκε το 1982 με την αποποινικοποίηση της μοιχείας. Αρα δεν υπάρχει φόβος να έχει κανεις την τύχη του Κωνσταντάρα στην ταινία που αναφέρεις.
Αυτο μαs ελειπε.............Αν ισχυε ακομα θα ειχε γεμισει η Αθηνα με
.....αντρεs με χλαμυδα να πηγαινοερχονται στα τμηματα......Λογω πληθωραs μασατζιδικων και λογω πληθωραs οπαδων , θα νομιζε κανειs , οτι ζει στην αρχαια Ελλαδα με τοσουs μανδυεs!!!!

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για όποιον παρακολουθεί το thread εδώ και κανα 3μερο.Είχα δει κάτι που έγραφε ο πάθος για έναν τύπο που παρακολουθούσε το μαγαζί!!!!!Ναι λοιπόν.Ήμουν αυτός που είχε δηλώσει ότι ήταν μυστικός.Στα παπάρια τους,όμως!!!Να λοιπόν που το κακό έγινε!Ποιες πιάσαν μάθατε??????????

ΥΓ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ,ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΡΓΙΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΤΕ!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει η έννοια "σοβαρή καταγγελία" όταν αναφερόμαστε σε μέλος με 1 μήνυμα. ;)
Ούτως ή άλλως, όμως, όπου κι αν πηγαίνετε, θέλει προσοχή στα ακάποτα.
Όποιος το κάνει, επιλογή του είναι, οπότε γνωρίζει και τους ενδεχόμενους κινδύνους.
Δεν εκανα καμια σοβαρη η ασοβαρη καταγγελια. Μια ενημερωση ηθελα να κανω. Μονο που δεν μπορω να ειμαι σιγουρος 100% για την συγκεκριμενη κοπελα λογω του οτι οπως ολοι μας εδω μεσα δεν ειμαι μονογαμικος. Παρολο που πριν κανω την ενημερωση διασταυρωσα καποιες πληροφοριες με αλλον συναγωνιστη που ειναι απο τα παλιοτερα μελη του σαιτ.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Το σχόλιο που έχεις σε παράθεση μάλλον δεν αναφερόταν σε σένα φίλε.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Δεν αναφερόμουν σε σένα, βρε κωλόγερε, αλλά στον panvox. :)

petros 333555

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
οι :police: δεν εχουν το δικαιωμα να μπουν σε δωματιον πρεπει η κοπελα να περασει με τον :police: οι υπολιπη πελατες δεν εχου κανενα προβλημα οσο για το κ48 της κοπελες τι αφισαν απλα της ταλεπορησαν εν βραδυ περασα σημερα απο εκει και ειναι ανοικτα πιρα μια τζουλη πολυ καλη

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
μετα και το τελευταιο πεσιμο στιν Καλληροης 48 , δυο μεσα σε ενα μηνα  :ak:, αποφασισα εγω και η παρεα μου , να αποχωρησουμε απο τον γραπτο καταμερισμο τον επισκεψεων μας στα μασαζ , ο λογος προφανης , διαβαζουν τα ''καλοπαιδα'' με τιν στολη  :police:, και τους ειναι ευκολο να πανε σε μαγαζια και να τζιμπισουν τα κοριτσια , δεν εχω καμια ορεξη οταν  :knockinb: , να με σταματανε διοτι εγεινε πεσιμο στο μαγαζι  :headbang: , πλεον η ενημερωση για γνωστα και μη γνωστα μασαζιδικα ,  θα γινετε μεσο αλλον τροπον

Δυστιχως αυτο το forum που ξεκινησε σαν μια καλη παρεα , και νιοθω τυχερος που ειμαι μελος απο τιν αρχη , πλεον εχει γινει στεκι  τον  :police:

σας ευχομαι καλη συνεχεια !!!!!!!!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang:  oxi ρε μικρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ξανασκεψουτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

aris2659

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:headbang: :headbang: :headbang:  oxi ρε μικρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ξανασκεψουτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

δυστηχως τα παλια καλα μελη σιγα σιγα φευγουν , και ερχονται νεα απο τιν  :police: μερια , κριμα . . . .

παντως ο τακις εχει δικιο ξανασκεψουτο  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ρε παιδιά εχει πάει κανείς στο ίδρυμα που είναι στη Λ. Συγγρού κοντά στη πολεοδομία,  νομίζω το νούμερο είναι 77 ή 79 (στο 5ο ή 6ο όροφο λέει το κουδούνι) πάνω από ένα καφε. Το είδα προχτές που ήμουν εκεί δίπλα και χτύπησα το κουδούνι κατά τις 12:20 αλλά δεν άνοιξαν.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Ρε παιδιά εχει πάει κανείς στο ίδρυμα που είναι στη Λ. Συγγρού κοντά στη πολεοδομία,  νομίζω το νούμερο είναι 77 ή 79 (στο 5ο ή 6ο όροφο λέει το κουδούνι) πάνω από ένα καφε. Το είδα προχτές που ήμουν εκεί δίπλα και χτύπησα το κουδούνι κατά τις 12:20 αλλά δεν άνοιξαν.

Φίλε όσο κι αν σού φαίνεται απίστευτο, η πρώτη και τελευταία φορά που επισκέφτηκα το εν λόγω ίδρυμα ήταν πριν 18 χρόνια (αν δεν με απατά η μνήμη μου, και αν είναι το ίδιο νούμερο στη Συγγρού). Ακόμα κι αν είναι το μαγαζί που πήγες προχτές, όπως καταλαβαίνεις, από τότε έχει κυλήσει πάρα πολύ νερό στον παρακείμενο Ιλισσό...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
σας ευχομαι καλη συνεχεια !!!!!!!!!!!!!!!
το' πε και το κανε ο μπαγασας ο μικρος, δεν εχει ξανασυνδεθει εκτοτε. Βραχος  :cheesy:
αλλά εγω νομιζω οτι αργα ή γρηγορα θα σπασει τη σιωπη του σαν αλλος Κώστας Πρεκας

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
ο μικροσ δεν εχει συνδεθει,αλλα παρακολουθει φυσικα και εκανε μονο και στο πμ που του ειχα στειλει και στην ερωτηση που του εκανα στις ελληνιδεσ θεραπευτριες

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
το γαμησαμε το θρεντ
το' πε και το κανε ο μπαγασας ο μικρος, δεν εχει ξανασυνδεθει εκτοτε. Βραχος  :cheesy:
αλλά εγω νομιζω οτι αργα ή γρηγορα θα σπασει τη σιωπη του σαν αλλος Κώστας Πρεκας
μα εντελως πια!!! :booty:

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Παιδιά, δεν περιμένουν από εμάς οι μπάτσοι να τα μάθουν. Αυτοί ξέρουν πριν από εμάς.

συμφωνω απολυτα...
εμεις, με τη συζητηση και τη δημοσιοτητα, ισως μονο να τους βοηθαμε στην αυξηση της μιζας

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
και κατι ακομη...
τα "ντου" των  :police: γινονται για δυο λογους :
α. για "τα ματια" του κοσμου
β. για να αυξησουν τη μιζα τους

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Στα 2 μασατζιδικα νοτιως (γλυφαδα) που συχναζω ο αφεντικος εχει ενα πι-σι μπροστα που με καμερες βλεπει να παντα ( η οθονη χωρισμενη σε τετραγωνα). ποιος μας εγγυάται οτι δεν καταγραφεται και καμια συνευρεση και δουμε κανενα συναδελφο (η την αφεντομουστουναρα μας) σε κανενα βιντεακι στο γιου-τιουμπ? η ακομα χειρβτερα να το λαβουμε σε κανα ντι-βι-ντι με κανένα γραμματακι μαζι?

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
τα ιδια και ιδια 500 post ανουσια ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ κανεις τιποτα ? αλλιως μην γραφεται ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom