Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι ξέρεις την Τζένη; Έχεις άποψη για την συγκεκριμένη; Και αν έχεις γενικά τα "SOS" για να περάσει κανείς τις εξετάσεις και να φάει στο συγκεκριμένο μαγαζί,δώσε και σώσε!!!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
υπαρχει μια μαρινα που ειναι καλη φραπε με καλαμακι εχει και facebook marina kakia ειναι το nick

(αναφορα στο ποσειδωνος 67)

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Την Τζένη που το παίζει ψιλοσεριφισα δεν την ξέρει κανείς; Για Ποσειδώνος 67 μιλάω

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εχουμε νεα απο σκαβατζου;;κατι για νεο αιμα που περασα τις προαλλες ειπαν...

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Ενημέρωση από πρόσφατες βόλτες σε θεραπευτήρια.
Λ. Αλεξάνδρας 5.
Κατ' αρχήν για τους εραστές της μαύρης φυλής, επέστρεψε η Σάρα, αλλά απότι ξέρω δεν έρχεται όλες τις μέρες. Εμφανίστηκε νέα θεραπέυτρια Στέλλα, milf εκ Βουλγαρίας, βαμένο ξανθό μαλί, πρώην Σκρα & Μιχαλακοπούλου. Μασάζ μάλον μέτριο και στα υπόλοιπα συμπεριφορά όχι κακή αλλα απλά ....διεκπεραιωτική. Στα σύν μεγάλα στρογγυλά βυζόμπαλα που θα συγκινήσουν τους λάτρες του είδους.javascript:void(0);

Στουρνάρη 29
Νέα θεραπεύτρια Τζούλια. Μελαχροινή, νταρντάνα, milf, όχι κάτι ιδιαίτερο από σώμα αλλά γενικά με πλούσια ελέη και συμπαθητικό πρόσωπο. Μασάζ δυνατό ( το κατέχει το άθλημα), και συνέχεια ανέλπιστα εξαιρετική. Φιλάκια παντού, Καλαμωτό διαρκείας,  βαθύ, σούπερ - ντούπερ, με όλες τις δυνατές παραλλαγές και στάσεις, ισπανικό, κλπ. Θα της έβαζα 9/10.  javascript:void(0);
Τόσο καλό που δεν προχωρήσαμε στη μπριζόλα, αλλά κατέθεσα javascript:void(0); γιατί δεν άντεχα άλλο.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Πήγα στην εν λόγω δεσποινίδα μετά από τηλεφώνημα και κλείσιμο ραντεβού.
Είναι όντως πανέμορφη στο πρόσωπο με φυσικά τριάρια  :tits: και μεγάλο  :booty: τον οποίο και δεν δίνει με τίποτα.
Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει απαλό χαλαρωτικό,αισθησιακό μασάζ 7/10 και τα πάντα τα κάνει με προφύλαξη 7/10.
Είναι δεκτική στα χάδια αλλά όχι σε εισχώριση δακτύλων και γλυψίματα από μέρους σας.
Η καταγωγή της είναι Ελληνορωσική,όπως δηλώνει και μιλάει άπταιστα Ελληνικά.
Η αμοιβή της είναι 70+20 για το φουλ πρόγραμμα.
Για όποιον θέλει το τηλέφωνό της για ραντεβού (μεταξύ 10.00 - 20.00,όπως λέει και η αγγελία) και συστατική επιστολή (το όνομά μου,μετά από συνεννόηση μαζί της για κάποιους φίλους απ'ότι της είπα) για να μην φάει πόρτα,ας στείλει p.m. και θα απαντήσω γιατί είναι κρυφομασατζίδικο και φοβάται.
Να σας ενημερώσω πως ο χώρος είναι περιορισμένος (γκαρσονιέρα γαρ)και το μπάνιο μικρό αλλά την δουλειά σου την κάνεις.
Αν με ρωτήσετε αν θα ξαναπήγαινα,θα έλεγα όχι.
Είναι μεν όμορφη αλλά για τα δικά μου γούστα,πολύ περιοριστική!
πραγματικα παρα πολυ εμφανισιμη νεαρα 25 μαιων οπως λεει..απταιστα ελληνικα απο πατερα ελληνα και ρωσσιδα μανα (οπως δηλωνει)..πολυ καλο κορμι με πιασιματα εκει που χρειαζεται πανεμορφο προσωπακι και ματια..3αρακια φυσικα :tits2: :tits2:,με τα οποια παιζεις οσο θες και λιγο αφρατη κωλαρα  :kissass: την οποια οντως δεν δινει..καινουρια στον χωρο αψογη σε ολα, (μεχρι και ζεστη σοκολατα μου φτιαξε!!)πολυ ζεστη κι ευχαριστη,δεν εχει σχεση με τις γνωστες πουτανες...προβλεπω να μενει λιγο γιατι δεν κολλαει...χωρος μικρος,ζεστος ομως μια χαρα κανει την δουλεια του..εγω γενικα δεν βρισκω αρνητικα και με βλεπω να ξαναπινω ζεστη σοκολατα συντομα!!αλλωστε εχει και πολυ κρυο!!!! :) :) :)

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λ. Αλεξάνδρας 5.

Στέλλα, milf εκ Βουλγαρίας, βαμένο ξανθό μαλί,
Μασάζ μάλον μέτριο και στα υπόλοιπα συμπεριφορά όχι κακή αλλα απλά ....διεκπεραιωτική. Στα σύν μεγάλα στρογγυλά βυζόμπαλα που θα συγκινήσουν τους λάτρες του είδους.javascript:void(0);

για τι μεγεθος μιλαμε ?   :tits: Νο.3   :think:  .......................... :tits:   Νο.4   :think:  ......................... :tits: Νο.5  :think:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Η Έρικα έπιασε δουλεια στην Pitsa Hut και φουρνίζει πίτσες
Η Πάολα έγινε λουλουδου ,οχι στα μπουζουκία, πηρε άδεια απορης απο τον Δημο και έχει στήσει πάγκο με Λουλουδια στην Γλυφάδα

με αντιγράφεις? :tickedoff: :tickedoff:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
ρε παλαιουρες το υδρυμα σωλομού 59 (δεν ειμαι σιγουρος για το νουμερο αλλα κατω απο πατησίων) με μελινα σεριφισα αν θυμαμαι λειτουργει ακομα..??? ηταν πριν κανα χρονο η λολα ενα καλο μορο που τα κατάπινε ωραία!!! :pipa2:

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
ρε παλαιουρες το υδρυμα σωλομού 59 (δεν ειμαι σιγουρος για το νουμερο αλλα κατω απο πατησίων) με μελινα σεριφισα αν θυμαμαι λειτουργει ακομα..??? ηταν πριν κανα χρονο η λολα ενα καλο μορο που τα κατάπινε ωραία!!! :pipa2:

Υπάρχει ακόμα συνάδελφε και σε αυτό είναι αφιερωμένο ξεχωριστό θρεντ του σάιτ όπου μπορείς να δεις λεπτομέρειες. Αν θέλεις τη δική μου άποψη, η Μελίνα είναι σταθερή αξία.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Ενημέρωση από πρόσφατες βόλτες σε θεραπευτήρια.
Λ. Αλεξάνδρας 5.
Κατ' αρχήν για τους εραστές της μαύρης φυλής, επέστρεψε η Σάρα, αλλά απότι ξέρω δεν έρχεται όλες τις μέρες. Εμφανίστηκε νέα θεραπέυτρια Στέλλα, milf εκ Βουλγαρίας, βαμένο ξανθό μαλί, πρώην Σκρα & Μιχαλακοπούλου. Μασάζ μάλον μέτριο και στα υπόλοιπα συμπεριφορά όχι κακή αλλα απλά ....διεκπεραιωτική. Στα σύν μεγάλα στρογγυλά βυζόμπαλα που θα συγκινήσουν τους λάτρες του είδους.javascript:void(0);

oχι και νεα η Στελλα ρε μάστορα!
τα εχουμε ξαναγράψει, μιλφ 42-45 ετών ειναι εκ Βουλγαριας, έχει χρόνια στον χώρο και εχει γυρίσει σχεδόν ΟΛΑ τα μαγαζια του κέντρου,Καλλιθεας, Πειραια κτλ...
Τα βυζια ειναι 4άρια σιλικονάτα

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.347
Πόντοι
7.135
Σωστός ο zero με πρόλαβε.... :rockon: :rockon:  :rockon:

gatos1970

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες μηπως θα μπορουσε να μου πει κανεις πληροφοριες για το μαγαζι που βρισκεται λαρισης και πανορμου στους αμπελοκηπους,γιατι εχω να παω καιρο

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
...προχθεσινή επίσκεψη Κ48 (ναι, με το βρομόκρυο).
Τεμάχια 3!!!! :o όλα και όλα, συν την Μαριάννα, που όμως την είχε καβατζάρει άλλος συναγωνιστής. :knockinb:
Πήρα Τζένη, μελαψή κορασίδα, πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο.
Εδώ σταματάνε και τα καλά... Η κοπέλα πρέπει να ΦΥΓΕΙ!!!  :s&m_2: :s&m_3: :uzi:
Έχω κάνει ξεπέτες του κερατά σε αυτό το ίδρυμα, αλλά αυτή κατέχει το MASTER.
Ανύπαρκτο μασάζ, ανύπαρκτη συμμετοχή, ...και τέλος πάντων η κοπέλα δεν το έχει, και δεν το θέλει.
Θα μου πεις γιατί δεν την "έκανα" εφόσον δεν υπήρχε ποικιλία και οι σίγουρες "γνωστές", αλλά είπα να δοκιμάσω και καμιά ακόμα, και τες παντ, είχα και τις κ....ς μου.  :hammer:
Για να τελειώσω χρειάστηκε να μου τον πιπιλίσει για πολύ ώρα, γιατί με ξενέρωσε του κερατά, και ούτε που την γάμησα τελικά  :pipa2:(μου έπεφτε από την ...απουσία της και μόνον).
Και μην μου πείτε ότι η "χημεία" και τα "συναφή", :jerking: γιατί τα 80€ τα έσκασα, και τα πήρε κανονικά!!!

Άσχετο, αλλά το ίδιο θα το ποστάρω και στο Μασατζίδικα Αθήνα, -) Καλλιρρόης 48.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν καταλαβαίνω κάτι,και πιστέψτε με δεν προμοτάρω κανέναν...(οι παλαιότεροι γνωρίζουν οτι ποστάρω μόνον οταν έχω κατι σημαντικό να πώ).Το Κ48 είναι απέναντι απο το Κ85.Γιατί λοιπόν επιμένετε στο Κ48 όταν το απέναντι ίδρυμα και καλές επιλογές έχει και καλές υπηρεσίες.Και σαν χώρος είναι καλός και η σερίφισσα πάντα φιλική.Προσωπικά έχω κάνει αρκετές καταθέσεις και στα 2 ιδρύματα,και ξέρω ότι στο Κ85 αν μη τι άλλο,δεν θα εχω δυσάρεστες εκπλήξεις....
Μοναδικό μειονέκτημα του Κ85 η οχι και τόσο συχνή ανανέωση του ρόστερ και το γεγονός οτι κάποιες φορές δεν ανοίγουν την πόρτα.Εχω μιλήσει για το θέμα αυτό στην Ντάλη και μου είπε οτι μόνον οταν ολα τα δωμάτια ειναι πιασμένα δεν ανοίγει η πόρτα.....

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαίνω κάτι,και πιστέψτε με δεν προμοτάρω κανέναν...(οι παλαιότεροι γνωρίζουν οτι ποστάρω μόνον οταν έχω κατι σημαντικό να πώ).Το Κ48 είναι απέναντι απο το Κ85.Γιατί λοιπόν επιμένετε στο Κ48 όταν το απέναντι ίδρυμα και καλές επιλογές έχει και καλές υπηρεσίες.Και σαν χώρος είναι καλός και η σερίφισσα πάντα φιλική.Προσωπικά έχω κάνει αρκετές καταθέσεις και στα 2 ιδρύματα,και ξέρω ότι στο Κ85 αν μη τι άλλο,δεν θα εχω δυσάρεστες εκπλήξεις....
Μοναδικό μειονέκτημα του Κ85 η οχι και τόσο συχνή ανανέωση του ρόστερ και το γεγονός οτι κάποιες φορές δεν ανοίγουν την πόρτα.Εχω μιλήσει για το θέμα αυτό στην Ντάλη και μου είπε οτι μόνον οταν ολα τα δωμάτια ειναι πιασμένα δεν ανοίγει η πόρτα.....

Αγαπητέ μου, όσο με αφορά έχω πάει 2 φορές στο Καλιρρόης 85 (σε ώρες εργασίας των ιδρυμάτων). Και στις δύο δεν μού άνοιξαν την πόρτα. Από τότε δεν ξανα-ασχολήθηκα με το εν λόγω ίδρυμα.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ μου, όσο με αφορά έχω πάει 2 φορές στο Καλιρρόης 85 (σε ώρες εργασίας των ιδρυμάτων). Και στις δύο δεν μού άνοιξαν την πόρτα. Από τότε δεν ξανα-ασχολήθηκα με το εν λόγω ίδρυμα.

Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω, γιατί και εγώ έχω περάσει 2 φορές από το εν λόγο ίδρυμα, αλλά δεν μου άνοιξαν την πόρτα, οπότε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom