Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Δυστυχώς φίλε αυτήν "παλτό" την ανεβάζω, "παλτό" την κατεβάζω από τότε που την πρωτοδοκίμασα στο 248. Απαράδεκτη....προχθεσινή επίσκεψη Κ48 (ναι, με το βρομόκρυο).
Τεμάχια 3!!!! :o όλα και όλα, συν την Μαριάννα, που όμως την είχε καβατζάρει άλλος συναγωνιστής.
Πήρα Τζένη, μελαψή κορασίδα, πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο.
Εδώ σταματάνε και τα καλά... Η κοπέλα πρέπει να ΦΥΓΕΙ!!!
Έχω κάνει ξεπέτες του κερατά σε αυτό το ίδρυμα, αλλά αυτή κατέχει το MASTER.
Ανύπαρκτο μασάζ, ανύπαρκτη συμμετοχή, ...και τέλος πάντων η κοπέλα δεν το έχει, και δεν το θέλει.
Θα μου πεις γιατί δεν την "έκανα" εφόσον δεν υπήρχε ποικιλία και οι σίγουρες "γνωστές", αλλά είπα να δοκιμάσω και καμιά ακόμα, και τες παντ, είχα και τις κ....ς μου.
Για να τελειώσω χρειάστηκε να μου τον πιπιλίσει για πολύ ώρα, γιατί με ξενέρωσε του κερατά, και ούτε που την γάμησα τελικά (μου έπεφτε από την ...απουσία της και μόνον).
Και μην μου πείτε ότι η "χημεία" και τα "συναφή", γιατί τα 80€ τα έσκασα, και τα πήρε κανονικά!!!
Άσχετο, αλλά το ίδιο θα το ποστάρω και στο Μασατζίδικα Αθήνα, -) Καλλιρρόης 48.
Οταν την πρωτοείδα στο Κ48 ενημέρωσα αλλά όποιος δεν το διάβασε τότε, τόχασε το post. Παρ' όλ' αυτά εκτός από το "παλτό", η Μαριάννα, η Δέσποινα η Λάουρα και η Άντζελα σήμερα ήταν καλές επιλογές και δε θέλω ν αδικήσω την Κλαούντια απλώς δεν προτιμώ τις σχετικά ψηλές.