Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Συμφωνώ και επαυξάνω pathos.
        Αλλά μπορείς να μου πείς στα τόσα χρόνια που ασχολούμαστε με το συγκεκριμένω σπορ εάν έκλεισε κάποιο μαγαζί
        από αναδουλειά?
        ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ

δηλ.αυτά της θησέως έχουν κόσμοσυρροή? :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006
Κοσμοσυρροή με χαρτάκια αναμονής όπως στην εθνική όχι.
        Αλλά όταν δεν κλείνουν τόσα χρόνια... ειδικά το 176 πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 χρόνια στην πιάτσα.Κατα καιρούς βέβαια με αλλαγές και στο ρόστερ και στις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά,αντί να γυρίσω στο σπίτι μου,έκανα την μεγίστη μαλακία  :bigdick: να πάω στο Θησέως 176 στην Καλλιθέα.

καλα περασες εξω απο την καληροης 48 και δεν αναιβηκες  :booty: , εγω πηρα το μεσημερακι τιν χριστινα  :tits2: και περασα ζαχαρι , νομιζω οτι εχω αναπτυξη μια καλη χημεια με αυτο το κοριτσι :fuck1:  και περναω καλα  :fuck2: , φυσικα μετα το βιντεακι που τις εδειξα  :rockon: ,το πως  γινεται το καλο μαζασογαμιση  :2funny: , εχει απογειωθει η τυπισσα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Αρχίδια κοσμοσυρροή, αλλά όλο και κάποιος μαλάκας θα πάει και θα του τα πάρουν.

Στο 176 την τελευταία φορά είχα δει Αλβανές, που σημαίνει χαμηλό λειτουργικό κόστος.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
καλα περασες εξω απο την καληροης 48 και δεν αναιβηκες  :booty: , εγω πηρα το μεσημερακι τιν χριστινα  :tits2: και περασα ζαχαρι , νομιζω οτι εχω αναπτυξη μια καλη χημεια με αυτο το κοριτσι :fuck1:  και περναω καλα  :fuck2: , φυσικα μετα το βιντεακι που τις εδειξα  :rockon: ,το πως  γινεται το καλο μαζασογαμιση  :2funny: , εχει απογειωθει η τυπισσα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

το χριστινακη εχει μεγαλα  :tits2:  ?    :helpplea:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Όχι, αλλά έχει γαμάτη ρόγα.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: καταλαβα για ποια λετε    :dancing:   

τοσα χρονια στο τρεξιμο , και να μην μπορω να συκγρατο ονοματα  :headbang:  , αλλα χαρακτηριστικα τα εχω ευκολα ,

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6

τι εννοείς βιντεάκι ????

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αρχίδια κοσμοσυρροή, αλλά όλο και κάποιος μαλάκας θα πάει και θα του τα πάρουν.

Στο 176 την τελευταία φορά είχα δει Αλβανές, που σημαίνει χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Και αυτή που πήρα εγω Αλβανή ηταν....απο εμφάνιση ήταν καλή,αλλά οι υπηρεσίες και η συμπεριφορά κατώτερες και απο μπουρδέλλο στο Μεταξουργείο....
Κοιτάξτε,εφταιγε το γεγονός οτι ειχα ηδη επισκεφθεί 3-4 απο τα καλά μαγαζιά και ήταν κλειστά...Γι' αυτό είπα ότι έπρεπε να γυρίσω σπίτι....Θα πάω σήμερα σε ένα καλό για να έρθω στα ίσια μου..... :2funny:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Ξέρει κανείς κάτι για την παρακάτω αγγελία που είναι στα ΝΕΑ?

"ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ρυθμούς. Το απόλυτο κέντρο ξεκούρασης απλώνεται σε 150τμ και προσφέρει τα πάντα. Απολαυστικές περιποιήσεις με τα πιο ακριβά έλαια μέχρι και διπλές υπηρεσίες σε υδρομασάζ. Κυριακές ανοιχτά και μόνο prive  τηλ. 6946.......7"

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πρέπει να λειτουργεί ακόμη αυτό(κάπου εκεί κοντά είναι αν όχι ακριβώς σε αυτή τη διεύθυνση,αλλά είναι "ζουλάτο"... :grin:

υ.γ.ζουλάτο=στη ζούλα. :2funny:

καλημερα συναγωνιστες,

μενω Παγκρατι και θα ηθελα, αν ξερει καποιος, περισσοτερες πληροφοριες για το εν λογω μαγαζι. Ακριβης οδος και αριθμος, κοπελες, τιμες, και αν πρεπει να πω καποιο ονομα-συστατικη επιστολη για να φυγουν οι φοβιες και οι αναστολες για να ψηθει η μπριζολα.

ευχαριστω

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Ξέρει κανείς κάτι για την παρακάτω αγγελία που είναι στα ΝΕΑ?

"ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ρυθμούς. Το απόλυτο κέντρο ξεκούρασης απλώνεται σε 150τμ και προσφέρει τα πάντα. Απολαυστικές περιποιήσεις με τα πιο ακριβά έλαια μέχρι και διπλές υπηρεσίες σε υδρομασάζ. Κυριακές ανοιχτά και μόνο prive  τηλ. 6946.......7"
πηρα και εγω τηλ εκει γιατι μου εκανε εντυπωση η διπλη περιποιηση (χε χε) αλλα ακουστηκε σαν στραβωμενη η τηλεφωνητρια....... απο κοντα φυσικα θα ειναι μαλλον διαφορετικα τα πραγματα....παντα μια επισκεψη κανει την διαφορα.απο το τηλεφωνο ειναι λιγο δυσκολα να βγαλεις συμπερασμα......

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
για Ευτυχιδου 10 αναφερομαι

Προφανώς εννοείς Ευτυχίδου 44.
Στο 10 είναι ο κλειδαράς, νομίζω.
Γιατί δεν πας να βγάλεις 3 αντικλείδια από πόρτα ασφαλείας στο 10 (ποτέ δεν πάνε χαμένα) και να ρίξεις κι έναν γρήγορο απέναντι στο Αθανασίας;
Πιο φτηνό θα σου βγει.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.816
Πόντοι
42.697
Προφανώς εννοείς Ευτυχίδου 44.
Στο 10 είναι ο κλειδαράς, νομίζω.
Γιατί δεν πας να βγάλεις 3 αντικλείδια από πόρτα ασφαλείας στο 10 (ποτέ δεν πάνε χαμένα) και να ρίξεις κι έναν γρήγορο απέναντι στο Αθανασίας;
Πιο φτηνό θα σου βγει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
τι περιοχη ειναι αυτο της  αγγελιας και διευθυνση αν υπαρχει?

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα εχω παει μονο καλλιροησ 48 και περασα τελεια με την ντινα!!!!φοβερο κοριτσακι τελειο σερβισ τα κανει ολα!!!αλλα καλα μασαζερι με πιτσιρικεσ ξερουμε??περιμενο απαντηση !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom