Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
πάντως ρε παιδιά δε μπορώ να καταλάβω  αυτό  στην Ηπείρου έχει μουνάρες αλλά κοροϊδεύουνε, ευτυχώς 1 φορά την είχα πατήσει πριν 2-3 χρόνια….

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σιγά τις μουνάρες, ρε φίλε.

Εγώ είχα περάσει πριν κανά χρόνο και εκτός από την ντεκαβλέ ξενερουά πορτιέρισσα, ήταν και μια κοκκινομάλλα, για Ελεεινίδα την έκοψα, που δεν θα τη χαρακτήριζες μουνάρα.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Σιγά τις μουνάρες, ρε φίλε.

Εγώ είχα περάσει πριν κανά χρόνο και εκτός από την ντεκαβλέ ξενερουά πορτιέρισσα, ήταν και μια κοκκινομάλλα, για Ελεεινίδα την έκοψα, που δεν θα τη χαρακτήριζες μουνάρα.
Η σεριφησα ειναι μια αντιπεθεστατη  απατεωνισα ολκης
Το θεμα ειναι οτι αυτο το μαγαζι οχι μονον δεν προσφερει καφεδακι,
(δικαιωμα τους)
αλλα ειναι δασκαλεμενες οι θεραπευτριες απο την σεριφησα να αφηνουν
συνεχως υπονοουμενα ειδικα προς το τελος της συνεδριασης οτι αν συνεχισης
αμεσα σε δευτερο γυρο θα το λαβεις αλλα ματαιως...
Μακρια!!!

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η σεριφησα ειναι μια αντιπεθεστατη  απατεωνισα ολκης
Το θεμα ειναι οτι αυτο το μαγαζι οχι μονον δεν προσφερει καφεδακι,
(δικαιωμα τους)
αλλα ειναι δασκαλεμενες οι θεραπευτριες απο την σεριφησα να αφηνουν
συνεχως υπονοουμενα ειδικα προς το τελος της συνεδριασης οτι αν συνεχισης
αμεσα σε δευτερο γυρο θα το λαβεις αλλα ματαιως...
Μακρια!!!
Στο τελος σου λενε οτι αμα θελεις μπορεις να το κανεις μονος σου :jerking: αφου ομως πρωτα σε πανε σε δευτερο γυρο και αν σε δουν και λιγο :bigdick: μπορει να σε πανε και σε τριτο γυρο.

pistossklavos

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πηρα κι εγω ο εξυπνος τον περιφημο δευτερο γυρο και τελικα εμεινα με το καλαμκι στο χερι
Στο τελος σου λενε οτι αμα θελεις μπορεις να το κανεις μονος σου :jerking: αφου ομως πρωτα σε πανε σε δευτερο γυρο και αν σε δουν και λιγο :bigdick: μπορει να σε πανε και σε τριτο γυρο.

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
ενημερωση με καθυστερηση, επειδη μολις γυρισα στην εδρα μου (επαρχια)
επισκεψη θεραπευτηριου Φερων 19, στις 29 ή 30 Δεκεμβριου, μεσημερακι
θεραπευτριες 3 ξανθειες Αννα μικροτερη, καλη εμφανιση ,  Ναταλια και Ελενη, ελαφρα γεματουλες
Προτιμησα Ναταλια και δεν μετανοιωσα...αρκετα καλο μασαζ...μετα body to body...μετα φραπε ή μπριζολιτσα...τιμες 60 - 80...την προτεινω ανεπιφυλακτα
φευγοντας συναντησα αλλη μια θεραπευτρια, με μαυρο μαλλι
αυτα....και καλη χρονια !!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
σημερινη κατεθαση στο 175 πατησιων , 5 οροφο , αναιβηκαμε με τα σκαλια διοτι σε αυτο το ασανσερ δεν μπαινω  με τιποτα :booty: , και τσακ μου ανοιγει τιν πορτα η βουλγαρα Γκαμπριελ , ψηλη , ανιπαρκτο βυζι  :tickedoff: , ρωγα μυτερη τουλαχιστων 5 ποντους  :rockon: και υπεροχος τουρλοτο κολος  :kissass2: , μπαινω στο δωματιο το μεγαλο , με τον υπεροχο καναπε , καθομαι , περνανε αλλες δυο , ανευ σημασιας  :s&m_2:  , κανω μπανακι , και ειμαι ετοιμος , ερχεται το διμετρο κορμι και μου σκαει μια  :pipa1: , αλλο πραγμα , αφου αλλαξαμε δυο τρεις σταση στον καναπε , τιν βαζω στα τεσσερα  :fuck1:  και ερχεται το μεγαλο φιναλε , 80 ευρω ολο το σκινικο αντε τωρα παμε για δουλεια  :grin:

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
:huh:
σημερινη κατεθαση στο 175 πατησιων , 5 οροφο , αναιβηκαμε με τα σκαλια διοτι σε αυτο το ασανσερ δεν μπαινω  με τιποτα :booty: , και τσακ μου ανοιγει τιν πορτα η βουλγαρα Γκαμπριελ , ψηλη , ανιπαρκτο βυζι  :tickedoff: , ρωγα μυτερη τουλαχιστων 5 ποντους  :rockon: και υπεροχος τουρλοτο κολος  :kissass2: , μπαινω στο δωματιο το μεγαλο , με τον υπεροχο καναπε , καθομαι , περνανε αλλες δυο , ανευ σημασιας  :s&m_2:  , κανω μπανακι , και ειμαι ετοιμος , ερχεται το διμετρο κορμι και μου σκαει μια  :pipa1: , αλλο πραγμα , αφου αλλαξαμε δυο τρεις σταση στον καναπε , τιν βαζω στα τεσσερα  :fuck1:  και ερχεται το μεγαλο φιναλε , 80 ευρω ολο το σκινικο αντε τωρα παμε για δουλεια  :grin:
Ρε σειρά σε αυτό το μαγαζί πρέπει να σε ξέρουν ή έχει μπριζόλα εξ αρχής?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697

νομιζω αυτή περσυ ενα φεγγαρι ηταν στο Μεσογειων 208.
μια πολύ ψιλή μελαχρινή δεν είναι?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
γνωριζει κανεις τιποτα για τη νεα σεριφ φ4;;ηταν πριν σολωμου 31

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Από μασάζ έλεγε τίποτα ή προχώρησε απευθείας στο ψητό. :knockinb: Πόση ώρα κράτησε η συνεδρία?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975

=========
Nαι  Ζερο σωστά τα λέτε/ Η Γκαμπριέλα  ή Γκάμπυ  είναι η μελαχροινή , σαν απο  σολάριουμ, με ραστα μαλλιά
που ήταν  παλιά  στο  Μ 208, Πολωνή  έλεγαν  τότε
Εγώ δεν την έχω δει έκτοτε  - αλλά
Συναδελφος  είχε ήδη αναφέρει  προ καιρού  ότι  πριν φύγει απο  εκει  του είπε "απο εβδομάδα"  θα πήγαινε στο  Π  175

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Από μασάζ έλεγε τίποτα ή προχώρησε απευθείας στο ψητό. :knockinb: Πόση ώρα κράτησε η συνεδρία?

τα γνωστα 10  - 15 λεπτα , οχι τιποτα ξεχωριστο , ουτε χαλια , για μεση λυση ειναι καλη

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
  Η Γκαμπριέλα  ή Γκάμπυ  είναι η μελαχροινή , σαν απο   σολάριουμ,
Πολωνή   έλεγαν  τότε

τελικα τι ειναι ? πολωνη ή βουλγαρα ?για να ξερουμε πως θα τιν αναφονουμε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697

=========
Nαι  Ζερο σωστά τα λέτε/ Η Γκαμπριέλα  ή Γκάμπυ  είναι η μελαχροινή , σαν απο   σολάριουμ, με ραστα μαλλιά
που ήταν  παλιά  στο  Μ 208, Πολωνή   έλεγαν  τότε
Εγώ δεν την έχω δει έκτοτε  - αλλά
Συναδελφος  είχε ήδη αναφέρει  προ καιρού  ότι  πριν φύγει απο  εκει  του είπε "απο εβδομάδα"  θα πήγαινε στο  Π  175

δεν ειναι Πολωνή
γυφτο Βουλγάρα ειναι.
δεν μου αρεσει γιατι αν και 2μετρη εχει πλακα βυζι και πολύ κυτταριτιδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom