Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Συναγωνιστες , Αθηνα για δουλεια... δωστε με pm κανενα θεραπευτηριο στην ευρυτερη περιοχη Παγκρατιου (και αν οχι και Πατησιων ή κυψελη), για μυοχαλαρωση και οχι μονο. Αλλα καπου που να μην ειναι πριβε με συστασεις και τα λοιπα γιατι δεν εχουμε τα κονε...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Κε  Ζερο   είσθε  τρισμέγιστος- δεν θα μπορούσε να είναι Πολωνή με αυτό το   χρώμα εκτός αν  είναι ,.....μιγάς :o
Τώρα διευκρινίσθηκε. αφού και  μια άλλη που ειναι εκει -- σαν  ινδή - είναι επίσης , όπως αναφέρθηκε, Αλβανογύφτισα

Gipsy Kings ( Queens) :headbang: >:(

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστες , Αθηνα για δουλεια... δωστε με pm κανενα θεραπευτηριο στην ευρυτερη περιοχη Παγκρατιου (και αν οχι και Πατησιων ή κυψελη), για μυοχαλαρωση και οχι μονο. Αλλα καπου που να μην ειναι πριβε με συστασεις και τα λοιπα γιατι δεν εχουμε τα κονε...
Ευτυχιδου 10 νομιζω στο Παγκρατι ηταν ενα παλια δεν ξερω αν λειτουργει ακομα ,πριν 4-5 χρονια λειτουργουσε. Ενα απο τα πιο παλια στην Αθηνα με μπριζολα.

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
παιδια Μάρνη 11, έχετε κάτι να προτήνετε?

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Αν είναι κοντά σου ρίξε μια ματιά στο Παγκράτι Σπ.Μερκούρη 27 3ος Κουδούνι Κίτσιου. Και καλά ...νιά και καλο τρίψιμο αλλά πρίν 2 χρόνια αυτά.
Α, και μην ξεχάσεις την ενημέρωση.

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Ξέρω θα πέσει φάπα  :uglystupid: αλλά είπαμε τώρα ξαναμπαίνω στο παιχνίδι. Θυμόμουν από παλιά ένα θεραπευτήριο στον πεζόδρομο της Καραϊσκου και είπα να περάσω μια βόλτα τις γιορτές να τους πω τα κάλαντα. Μάλλον έφυγε γιατί ούτε ταμπέλα είδα κάτω ούτε άνοιγε κανείς. 4ος όροφος ήταν αν θυμάμαι καλά. Εκτός και είναι κρυψινομάγαζο. Η γύρα θα συνεχιστεί σύντομα και σε άλλα στέκια. Μείνετε στα οχυρώματα συμπολεμιστές με τις ξιφολόγχες φορεμένες.

ΥΓ Έχω 4 ποστ και μου δείχνει μόνο 3 ενώ υπάρχουν όλα δεν έχουν διαγραφεί. Κι εδώ ρε γ@μότο έκτακτη εισφορά ένα ποστ δίνουμε για να καλύψει η κυβέρνηση τα σπασμένα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LABILL

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σολωμού 54 (Ζανόσπιτο) ποιες θεραπέυτριες είναι τώρα;

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σημερα περασα απο καλλιροηs 85. ηταν οι εξηs απο οτι θυμαμαι ΕΥΑ( ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ, ωραιο προσωπο,μακρυ μαλλι, 40+ χρ) ΓΙΑΝΝΑ( κοντουλα,μικρουλα) ΑΝΝΑ( ξανθια κοντο μαλλι 25-26 χρ) ΝΑΝΑ( ξανθια μακρυ μαλλι, κανονικο σωμα, 22-23 χρ) και μια αλλη ψηλη 40+ που δεν θυμαμαι ονομα. ισωs να υπηρχε και μια αλλη. θα ανοιξουν και αλλο μαγαζι στο κεντρο προσεχωs.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Σημερα 5/1/10 ωρσ 19:15 στη καραισκου 85 πειραια ουτε φωνη ουτε ακροαση. Εκανα μια γυρα και ξαναπηγα 19:50 αλλα τα ιδια.Τα κοριτσια εκει ειναι μεχρι τις 20:30-21:00..εγινε καμια στραβη? ξερει καποιος κατι?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Σημερα 5/1/10 ωρσ 19:15 στη καραισκου 85 πειραια ουτε φωνη ουτε ακροαση. Εκανα μια γυρα και ξαναπηγα 19:50 αλλα τα ιδια.Τα κοριτσια εκει ειναι μεχρι τις 20:30-21:00..εγινε καμια στραβη? ξερει καποιος κατι?
και τις προαλλες τα ιδια

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ευτυχιδου 10 νομιζω στο Παγκρατι ηταν ενα παλια δεν ξερω αν λειτουργει ακομα ,πριν 4-5 χρονια λειτουργουσε. Ενα απο τα πιο παλια στην Αθηνα με μπριζολα.

πρέπει να λειτουργεί ακόμη αυτό(κάπου εκεί κοντά είναι αν όχι ακριβώς σε αυτή τη διεύθυνση,αλλά είναι "ζουλάτο"... :grin:

υ.γ.ζουλάτο=στη ζούλα. :2funny:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
πρέπει να λειτουργεί ακόμη αυτό(κάπου εκεί κοντά είναι αν όχι ακριβώς σε αυτή τη διεύθυνση,αλλά είναι "ζουλάτο"... :grin:

υ.γ.ζουλάτο=στη ζούλα. :2funny:

ποσα ξερεις !!!!!!!! ποσα ξερεις !!!!!!!!!!!!!!!

δεν θελει να μαθευτει , διοτι δεν εχει ακρες στο Ηθων  ;) , και η πελατια της ειναι σταθερη και βγαζει καλo μεροκαματο  :dancing: , το κακο της ειναι οτι δεν εχει καμια milf + boobs  :headbang:

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ποσα ξερεις !!!!!!!! ποσα ξερεις !!!!!!!!!!!!!!!

δεν θελει να μαθευτει , διοτι δεν εχει ακρες στο Ηθων  ;) , και η πελατια της ειναι σταθερη και βγαζει καλo μεροκαματο  :dancing: , το κακο της ειναι οτι δεν εχει καμια milf + boobs  :headbang:

ελα μικρε , πες τα ολα , που ειναι το μαγαζι  :helpplea:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Είχα την φαεινή ιδέα να βγω για τσάρκα σήμερα,ξεχνώντας οτι είναι αργία.... :idiot: Είχα την πρόθεση να επισκεφθώ την Ιλιάδα,και μάλιστα ρώτησα συναγωνιστή για λεπτομέρειες....Ο άνθρωπος με ενημέρωσε με pm,αλλά δυστυχώς ήταν κλειστα.Κλειστά επίσης ήταν και 3-4 άλλα του κέντρου,με εξαίρεση το Μελινόσπιτο,όπου όμως η Μελίνα (για την οποία και πήγα...) ήταν απασχολημένη...

Τελικά,αντί να γυρίσω στο σπίτι μου,έκανα την μεγίστη μαλακία  :bigdick: να πάω στο Θησέως 176 στην Καλλιθέα.Η θεόχοντρη τσατσά μου έδειξε 2 κοπέλλες,η μία δεν βλεπόταν,η άλλη μια Ελένη Αλβανίδα,εμφανισιακά καλή.Ζήτησε τα λεφτά μπροστά (80 ευρώ),έκανε ένα μασαζ του κώλου (δεν μπορώ να θυμηθώ χειρότερο....) ,μια πίπα του διλέπτου και ένα  :knockinb:  ξενερωτικό.....Ολο ζήταγε επιπλέον λεφτά,για να κάνει το ένα η το άλλο,τα οποία φυσικά δεν πήρε....Κρίμα,διοτι απο σώμα ειναι καλή...

Θα μου πείτε,γιατί δεν σηκώθηκα να φύγω και να δοκιμάσω αυριο με όλες τις επιλογές ανοιχτές? ε,οι μαλακίες για τους ανθρώπους είναι....

Αν γίνει λιστα με τα χειρότερα μαγαζιά,ανεξαρτήτως κατηγορίας,αυτό κερδίζει την πρώτη θέση με διαφορά απο το δευτερο...Μακρυα!!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αν γίνει λιστα με τα χειρότερα μαγαζιά,ανεξαρτήτως κατηγορίας,αυτό κερδίζει την πρώτη θέση με διαφορά απο το δευτερο...Μακρυα!!!!

μπά υπάρχει και χειρότερο.....για πάενε θησέως 128 και 142!εκεί να δείς κατάντια....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Κατάντια κατάντια αλλά και τα λεφτά λεφτά που ζητάνε οι άχρηστες ξεβράκωτες :s&m_1:

εμ βεβαια...που  να πάει εμφανίσιμη πουτάνα στα 80αρια των μασαζερί?αφού υπάρχουν τόσοι πολλοί λεφτάδες που τα χώνουν χοντρά σε μουνάρες,άρα πάρε το τρίμπαζο εσύ και εγώ μαλάκα φτωχομπινέ έλληνα...ενώ στο ΦΚΚ ας πούμε της φρανκφούρτης σου λένε...πάρε τη μουνάρα που γαμάει ο άλλος στην ελλάδα με 550 ευρώ για 2 ώρες με 100 ευρώ την ώρα και γάμα την όχι στη θησέως ή στη καραίσκου,αλλά στο τζακούζι και στην εσωτερική πισίνα......γαμώ την ελλάδα,τη πουστοχώρα αυτή!

Επισκέπτης
εμ βεβαια...που  να πάει εμφανίσιμη πουτάνα στα 80αρια των μασαζερί?αφού υπάρχουν τόσοι πολλοί λεφτάδες που τα χώνουν χοντρά σε μουνάρες,άρα πάρε το τρίμπαζο εσύ και εγώ μαλάκα φτωχομπινέ έλληνα...ενώ στο ΦΚΚ ας πούμε της φρανκφούρτης σου λένε...πάρε τη μουνάρα που γαμάει ο άλλος στην ελλάδα με 550 ευρώ για 2 ώρες με 100 ευρώ την ώρα και γάμα την όχι στη θησέως ή στη καραίσκου,αλλά στο τζακούζι και στην εσωτερική πισίνα......γαμώ την ελλάδα,τη πουστοχώρα αυτή!

:rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
εμ βεβαια...που  να πάει εμφανίσιμη πουτάνα στα 80αρια των μασαζερί?αφού υπάρχουν τόσοι πολλοί λεφτάδες που τα χώνουν χοντρά σε μουνάρες,άρα πάρε το τρίμπαζο εσύ και εγώ μαλάκα φτωχομπινέ έλληνα...ενώ στο ΦΚΚ ας πούμε της φρανκφούρτης σου λένε...πάρε τη μουνάρα που γαμάει ο άλλος στην ελλάδα με 550 ευρώ για 2 ώρες με 100 ευρώ την ώρα και γάμα την όχι στη θησέως ή στη καραίσκου,αλλά στο τζακούζι και στην εσωτερική πισίνα......
Συμφωνώ και επαυξάνω pathos.
        Αλλά μπορείς να μου πείς στα τόσα χρόνια που ασχολούμαστε με το συγκεκριμένω σπορ εάν έκλεισε κάποιο μαγαζί
        από αναδουλειά?
        ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom