αν σε παρει για μπατσο και δεν της κατσεις στο ματι και πολυ καλα , μπορει να μινεις (τι να μινει δηλαδη σιγουρο ειναι αν ειναι η πρωτη σου φορα εκει) με το λαδοτυρορε μαγκες, πηγα εχθες κατα σειρα : Σολωμου 54 , Στουρναρη (ζανα) και Καιτοσπιτο. Και στα 3 ενω μου ανοιξανε να ανεβω επανω μου ειπανε απο την πορτα οτι δεν εχουν δωματιο να με βαλουν. (;;;) Πολυ κριση εχει πεσει ή με περασανε για μπατσο; Στο δε Στουρναρη 27 μου ειπε η νεαρα οτι σε λιγο κλεινουνε (ηταν 5 και περιπου!!!) τι εγινε; Στο Καιτοσπιτο μου ειπε ελα σε καμμια ωρα αλλα δεν πηγα, ενω στο Σολωμου 54 που μου ειχε πει ελα σε κανα μισαωρο, βρεθηκε δωματιο και ειδα 4 κορασιδες απο τις οποιες συγκρατησα την Παολα αλλα δεν περασα. Φαινοταν τουμπανο αλλα δεν ηξερα τι θα συναντησω αν βγαλει κανενα ρουχο. Χωρια οταν ρωτησα αν ειναι καλη η Παολα μου ειπε η σεριφισα ,"μισο λεπτο" . Και ενω περιμενα την Παολα να κανουμε λιγο κουβεντα να με ψησει (εχω αυτο το βιτσιο) , εσκασε αλλη σεριφισα και με ρωτησε αν αποφασισα. Λεω μεσα μου "καντην με ελαφρα γιατι με βλεπουν πολυ καχυποπτα και μπορει να φαω ηττα". Τι λεει η Παολα τελικα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)
αλλα την επομενη φορα αποζημιωθικαειμαι παθων
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
ρε μαγκες, πηγα εχθες κατα σειρα : Σολωμου 54 , Στουρναρη (ζανα) και Καιτοσπιτο. Και στα 3 ενω μου ανοιξανε να ανεβω επανω μου ειπανε απο την πορτα οτι δεν εχουν δωματιο να με βαλουν. (;;;) Πολυ κριση εχει πεσει ή με περασανε για μπατσο; Στο δε Στουρναρη 27 μου ειπε η νεαρα οτι σε λιγο κλεινουνε (ηταν 5 και περιπου!!!) τι εγινε; Στο Καιτοσπιτο μου ειπε ελα σε καμμια ωρα αλλα δεν πηγα, ενω στο Σολωμου 54 που μου ειχε πει ελα σε κανα μισαωρο, ........
Κάβλες είχε ο λαός χτες και γέμισαν τα μασατζίδικα,.... ;) ή μήπως τ Αϊ Γιαννιού έφταιγε,...?
Πάντως τας εορτάς και τας αργίας δεν είναι καλή επιλογή τα μαγαζά,...γενικώς
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Φίλε 9 η ώρα στουντιάκι ή cg, κ μετά φαγάκι και strip. Αν έχεις κλείσει ως άντρας ΟΚ, αλλιώς χτυπάς κ ένα στουντιάκι μετά και ένα βρώμικο και ύπνο ευτυχής.
o ορισμός του μεσηλικο-καυλέουμπα!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Καλά να πάθετε όταν γαμάτε βρωμοαλβανίδες για 80 ευρώ!
Και μετά περιμένετε τις μουνάρες της υπόλοιπης Ευρώπης!
πές τα γιατί θα πάνε κάποιοι π.χ.καλλιρόης για ντίνα,μαριάννα κλπ...και θα εκπλαγούν από την μάπα εμφάνιση....και μετά θα την λένε σε αυτούς που τους έστειλαν με διθυράμβους
μαπα εμφανιση? ανεκαθεν δεν ειχεs γουστο. τι να σου πω?πές τα γιατί θα πάνε κάποιοι π.χ.καλλιρόης για ντίνα,μαριάννα κλπ...και θα εκπλαγούν από την μάπα εμφάνιση....και μετά θα την λένε σε αυτούς που τους έστειλαν με διθυράμβους
θα σαs πω κατι για να ζηλεψετε sto καλιρ.48. προσφατα μου την επεσε μια.ειδε το κρανοs και ηθελε να περασω να την παρω μια βολτα. τι εγινε? με ερωτευτηκε ? σημερα πηρα τηλ.στο καλιρ. 85 κατα τιs 12 για ενα φιλο που θα πηγαινε για πρωτη φορα . σε μιση ωρα ειπε η υπευθυνη γιατι ολα τα κοριτσια ηταν απασχολημενα. χαμοs γινεται.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.231
- Πόντοι
- 506
θα σαs πω κατι για να ζηλεψετε sto καλιρ.48. προσφατα μου την επεσε μια.ειδε το κρανοs και ηθελε να περασω να την παρω μια βολτα. τι εγινε? με ερωτευτηκε ? σημερα πηρα τηλ.στο καλιρ. 85 κατα τιs 12 για ενα φιλο που θα πηγαινε για πρωτη φορα . σε μιση ωρα ειπε η υπευθυνη γιατι ολα τα κοριτσια ηταν απασχολημενα. χαμοs γινεται.
...Μπα...υποπτεύθηκε μηχανή μεγάλου κυβισμού και αρκετά φουσκωμένο πορτοφόλι...μήπως και μασήσει κανένα φράγκο...
θα σαs πω κατι για να ζηλεψετε sto καλιρ.48. προσφατα μου την επεσε μια.ειδε το κρανοs και ηθελε να περασω να την παρω μια βολτα. τι εγινε? με ερωτευτηκε ?
μηπως ηταν η σερηφησα η κοπελια ?
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πριν λιγες μερες πηγα Μπουμπουλινας.Εμφανιστηκαν 4 τεμαχια Ρωξανη γεματουλα ρωσιδα ,Μαρσυ που δηλωνει Τσεχα εμφανιση μοντελου, Νικη αν δεν κανω λαθος στο ονομα με καλο διαφορικο μεσα στα γουστα μου αλλα λιγο βαριεστημενο υφος(την επομενη φορα θα την τιμησω). Πηρα Μαρσυ κατοπιν συστατικης επιστολης του Pathos. Αν χωρισουμε το ολο πακετο στα τεσσερα, εμφανιση 9/10,(παρ ολο που δεν μου αρεσουν τα αδυνατα)μασαζ 7/10,αισθησιακο 3/10(το αδυνατο της σημειο) και τελος μπριζολα με κουλουρακι 8/10,με καλη συμμετοχη.Συνολο πακετου 60+20+20. Με χαλασε μονο αυτο στο οποιο δινω περισσοτερο βαρος η απειρια της στο αισθησιακο μασαζ.
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και για τους συναγωνιστες που ξερουν απο το ιδρυμα της Μπουμπουλινας. Αυτη η Ρωξανη ξερει κανεις αν το καλοκαιρι δουλευε σε κανενα κωλομπαρο σε νησι του Ιονιου?
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και η Νικη η μαλλον Βικυ αξιζει?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.333
- Πόντοι
- 42.697
,Μαρσυ που δηλωνει Τσεχα
ναι, απο το Αργυροκαστρο...
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το καταλαβα γιατι κατι της ειπα στα Τσεχικα και μου εκανε την κινεζα.Γιαυτο ειπα οτι δηλωνει.ναι, απο το Αργυροκαστρο...
Πριν λιγες μερες πηγα Μπουμπουλινας.Εμφανιστηκαν 4 τεμαχια Ρωξανη γεματουλα ρωσιδα ,Μαρσυ που δηλωνει Τσεχα εμφανιση μοντελου, Νικη αν δεν κανω λαθος στο ονομα με καλο διαφορικο μεσα στα γουστα μου αλλα λιγο βαριεστημενο υφος(την επομενη φορα θα την τιμησω). Πηρα Μαρσυ κατοπιν συστατικης επιστολης του Pathos. Αν χωρισουμε το ολο πακετο στα τεσσερα, εμφανιση 9/10,(παρ ολο που δεν μου αρεσουν τα αδυνατα)μασαζ 7/10,αισθησιακο 3/10(το αδυνατο της σημειο) και τελος μπριζολα με κουλουρακι 8/10,με καλη συμμετοχη.Συνολο πακετου 60+20+20. Με χαλασε μονο αυτο στο οποιο δινω περισσοτερο βαρος η απειρια της στο αισθησιακο μασαζ.
το τελευταίο +20 είναι για κουλούρι?
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Παίζει και για νέο nick αυτόo ορισμός του μεσηλικο-καυλέουμπα!
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Αρχηγέ η Μαριάννα δε με τρελλαίνει από εμφάνιση αλλά δεν είναι και κάτω από τη βάση. Ισα ίσα περνάει τη βάση από εμφάνιση αλλά στο ψήσιμο είναι πολύ καλή. Μπριζόλα μεγάλη ζουμερή και πλήρης!πές τα γιατί θα πάνε κάποιοι π.χ.καλλιρόης για ντίνα,μαριάννα κλπ...και θα εκπλαγούν από την μάπα εμφάνιση....και μετά θα την λένε σε αυτούς που τους έστειλαν με διθυράμβους
Αρχηγέ η Μαριάννα (Κ 48) δε με τρελλαίνει από εμφάνιση αλλά δεν είναι και κάτω από τη βάση. Ισα ίσα περνάει τη βάση από εμφάνιση αλλά στο ψήσιμο είναι πολύ καλή. Μπριζόλα μεγάλη ζουμερή και πλήρης!
αυτο ! αυτο και σε αυτο ! ειναι παρα πολυ καλη
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
Αρχηγέ η Μαριάννα δε με τρελλαίνει από εμφάνιση αλλά δεν είναι και κάτω από τη βάση. Ισα ίσα περνάει τη βάση από εμφάνιση αλλά στο ψήσιμο είναι πολύ καλή. Μπριζόλα μεγάλη ζουμερή και πλήρης!
καί ώραία μουνόχειλα !!!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις