Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
ρε μαγκες, πηγα εχθες κατα σειρα : Σολωμου 54 , Στουρναρη (ζανα) και Καιτοσπιτο. Και στα 3 ενω μου ανοιξανε να ανεβω επανω μου ειπανε απο την πορτα οτι δεν εχουν δωματιο να με βαλουν. (;;;) Πολυ κριση εχει πεσει ή με περασανε για μπατσο; Στο δε Στουρναρη 27 μου ειπε η νεαρα οτι σε λιγο κλεινουνε (ηταν 5 και περιπου!!!) τι εγινε; Στο Καιτοσπιτο μου ειπε ελα σε καμμια ωρα αλλα δεν πηγα, ενω στο Σολωμου 54 που μου ειχε πει ελα σε κανα μισαωρο, βρεθηκε δωματιο και ειδα 4 κορασιδες απο τις οποιες συγκρατησα την Παολα αλλα δεν περασα. Φαινοταν τουμπανο   :tits: αλλα δεν ηξερα τι θα συναντησω αν βγαλει κανενα ρουχο. Χωρια οταν ρωτησα αν ειναι καλη η Παολα μου ειπε η σεριφισα ,"μισο λεπτο" . Και ενω περιμενα την Παολα να κανουμε λιγο κουβεντα να με ψησει (εχω αυτο το βιτσιο) , εσκασε αλλη σεριφισα και με ρωτησε αν αποφασισα. Λεω μεσα μου "καντην με ελαφρα γιατι με βλεπουν πολυ καχυποπτα και μπορει να φαω ηττα". Τι λεει η Παολα τελικα;
αν σε παρει για μπατσο και δεν της κατσεις στο ματι και πολυ καλα  , μπορει να μινεις (τι να μινει δηλαδη σιγουρο ειναι αν ειναι η πρωτη σου φορα εκει) με το λαδοτυρο  :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ρε μαγκες, πηγα εχθες κατα σειρα : Σολωμου 54 , Στουρναρη (ζανα) και Καιτοσπιτο. Και στα 3 ενω μου ανοιξανε να ανεβω επανω μου ειπανε απο την πορτα οτι δεν εχουν δωματιο να με βαλουν. (;;;) Πολυ κριση εχει πεσει ή με περασανε για μπατσο; Στο δε Στουρναρη 27 μου ειπε η νεαρα οτι σε λιγο κλεινουνε (ηταν 5 και περιπου!!!) τι εγινε; Στο Καιτοσπιτο μου ειπε ελα σε καμμια ωρα αλλα δεν πηγα, ενω στο Σολωμου 54 που μου ειχε πει ελα σε κανα μισαωρο, ........

Κάβλες είχε ο λαός χτες και γέμισαν τα μασατζίδικα,.... ;) ή μήπως τ Αϊ Γιαννιού έφταιγε,...?
Πάντως τας εορτάς και τας αργίας δεν είναι καλή επιλογή τα μαγαζά,...γενικώς

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Φίλε 9 η ώρα στουντιάκι ή cg, κ μετά φαγάκι και strip. Αν έχεις κλείσει ως άντρας ΟΚ, αλλιώς χτυπάς κ ένα στουντιάκι μετά και ένα βρώμικο και ύπνο ευτυχής.

o ορισμός του μεσηλικο-καυλέουμπα! :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλά να πάθετε όταν γαμάτε βρωμοαλβανίδες για 80 ευρώ!
Και μετά περιμένετε τις μουνάρες της υπόλοιπης Ευρώπης!

πές τα γιατί θα πάνε κάποιοι π.χ.καλλιρόης για ντίνα,μαριάννα κλπ...και θα εκπλαγούν από την μάπα εμφάνιση....και μετά θα την λένε σε αυτούς που τους έστειλαν με διθυράμβους :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
πές τα γιατί θα πάνε κάποιοι π.χ.καλλιρόης για ντίνα,μαριάννα κλπ...και θα εκπλαγούν από την μάπα εμφάνιση....και μετά θα την λένε σε αυτούς που τους έστειλαν με διθυράμβους :2funny:
  μαπα εμφανιση? ανεκαθεν δεν ειχεs  γουστο. τι να σου πω?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  θα σαs πω κατι για να ζηλεψετε  :2funny:  sto καλιρ.48. προσφατα μου την επεσε μια.ειδε το κρανοs και ηθελε να περασω να την παρω μια βολτα. τι εγινε? με ερωτευτηκε ? σημερα πηρα τηλ.στο καλιρ. 85  κατα τιs 12 για ενα φιλο που θα πηγαινε για πρωτη φορα . σε μιση ωρα ειπε η υπευθυνη γιατι ολα τα κοριτσια ηταν απασχολημενα. χαμοs γινεται.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.231
Πόντοι
506
  θα σαs πω κατι για να ζηλεψετε  :2funny:  sto καλιρ.48. προσφατα μου την επεσε μια.ειδε το κρανοs και ηθελε να περασω να την παρω μια βολτα. τι εγινε? με ερωτευτηκε ? σημερα πηρα τηλ.στο καλιρ. 85  κατα τιs 12 για ενα φιλο που θα πηγαινε για πρωτη φορα . σε μιση ωρα ειπε η υπευθυνη γιατι ολα τα κοριτσια ηταν απασχολημενα. χαμοs γινεται.

...Μπα...υποπτεύθηκε μηχανή μεγάλου κυβισμού και αρκετά φουσκωμένο πορτοφόλι...μήπως και μασήσει κανένα φράγκο...

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
  θα σαs πω κατι για να ζηλεψετε  :2funny:  sto καλιρ.48. προσφατα μου την επεσε μια.ειδε το κρανοs και ηθελε να περασω να την παρω μια βολτα. τι εγινε? με ερωτευτηκε ?

μηπως ηταν η σερηφησα η κοπελια ?  :think:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πριν λιγες μερες πηγα Μπουμπουλινας.Εμφανιστηκαν 4 τεμαχια Ρωξανη γεματουλα ρωσιδα ,Μαρσυ που δηλωνει Τσεχα εμφανιση μοντελου, Νικη αν δεν κανω λαθος στο ονομα με καλο διαφορικο μεσα στα γουστα μου αλλα λιγο βαριεστημενο υφος(την επομενη φορα θα την τιμησω). Πηρα Μαρσυ κατοπιν συστατικης επιστολης του Pathos. Αν χωρισουμε το ολο πακετο στα τεσσερα, εμφανιση 9/10,(παρ ολο που δεν μου αρεσουν τα αδυνατα)μασαζ 7/10,αισθησιακο 3/10(το αδυνατο της σημειο) και τελος μπριζολα με κουλουρακι 8/10,με καλη συμμετοχη.Συνολο πακετου 60+20+20. Με χαλασε μονο αυτο στο οποιο δινω περισσοτερο βαρος η απειρια της στο αισθησιακο μασαζ.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και για τους συναγωνιστες που ξερουν απο το ιδρυμα της Μπουμπουλινας. Αυτη η Ρωξανη ξερει κανεις αν το καλοκαιρι δουλευε σε κανενα κωλομπαρο σε νησι του Ιονιου?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Πριν λιγες μερες πηγα Μπουμπουλινας.Εμφανιστηκαν 4 τεμαχια Ρωξανη γεματουλα ρωσιδα ,Μαρσυ που δηλωνει Τσεχα εμφανιση μοντελου, Νικη αν δεν κανω λαθος στο ονομα με καλο διαφορικο μεσα στα γουστα μου αλλα λιγο βαριεστημενο υφος(την επομενη φορα θα την τιμησω). Πηρα Μαρσυ κατοπιν συστατικης επιστολης του Pathos. Αν χωρισουμε το ολο πακετο στα τεσσερα, εμφανιση 9/10,(παρ ολο που δεν μου αρεσουν τα αδυνατα)μασαζ 7/10,αισθησιακο 3/10(το αδυνατο της σημειο) και τελος μπριζολα με κουλουρακι 8/10,με καλη συμμετοχη.Συνολο πακετου 60+20+20. Με χαλασε μονο αυτο στο οποιο δινω περισσοτερο βαρος η απειρια της στο αισθησιακο μασαζ.

το τελευταίο +20 είναι για κουλούρι?

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Αρχηγέ η Μαριάννα δε με τρελλαίνει από εμφάνιση αλλά δεν είναι και κάτω από τη βάση. Ισα ίσα περνάει τη βάση από εμφάνιση αλλά στο ψήσιμο είναι πολύ καλή. Μπριζόλα μεγάλη ζουμερή και πλήρης! :grin:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Αρχηγέ η Μαριάννα (Κ 48)  δε με τρελλαίνει από εμφάνιση αλλά δεν είναι και κάτω από τη βάση. Ισα ίσα περνάει τη βάση από εμφάνιση αλλά στο ψήσιμο είναι πολύ καλή. Μπριζόλα μεγάλη ζουμερή και πλήρης! :grin:

αυτο  :knockinb:  !    αυτο  :fuck1: και σε αυτο :pipa1: !  ειναι παρα πολυ καλη  :thumbsup:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Αρχηγέ η Μαριάννα δε με τρελλαίνει από εμφάνιση αλλά δεν είναι και κάτω από τη βάση. Ισα ίσα περνάει τη βάση από εμφάνιση αλλά στο ψήσιμο είναι πολύ καλή. Μπριζόλα μεγάλη ζουμερή και πλήρης! :grin:

καί ώραία μουνόχειλα !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom