κακιεs και παλι κακιεs...Μπα...υποπτεύθηκε μηχανή μεγάλου κυβισμού και αρκετά φουσκωμένο πορτοφόλι...μήπως και μασήσει κανένα φράγκο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
οχι δεν ηταν. τι σαs εχει πιασει ρε παιδια με τιs σεριφησεs? αλλα να μου πειs γουστα ειναι αυτα. περι ορεξεωs....κλπ. παντωs σε εμενα 2 μεχρι τωρα σεριφησεs μου εχουν δωσει τηλεφωνο για συναντηση εξω, για γνωριμια ,για σχεση, για να μασησουν, λιγο απο ολα. επισηs μου την πεφτουν και καποιεs 40αρεs. αλλα εγω βραχοs, επειδη ειναι μεγαλεs. αν ηταν μικρα θα επεφτα με τα μουτρα.μηπως ηταν η σερηφησα η κοπελια ?
οχι δεν ηταν. τι σαs εχει πιασει ρε παιδια με τιs σεριφησεs? παντωs σε εμενα 2 μεχρι τωρα σεριφησεs μου εχουν δωσει τηλεφωνο για συναντηση εξω, για γνωριμια ,για σχεση, για να μασησουν,
μου τα δεινει σε μενα τα τηλεφωνα τους ενδιαφερομαι
παίδες μένει κανένα σήμερα ανοιχτό μέχρι τις 9?
αρκετα , Καλληροης 48 , Μ.Προδρομου , πατησιων 175 και αλλα
της κυριακες κλεινουν 7 ωρα , οσα ανοιγουν
μαλλον μπερδευτικες
γνωριζει κανεις τιποτα για κριτωνος 17-19 πισω απο καραβελ;;
για δωσε παραπανω πληροφοριες . . .
οχι δεν ηταν. τι σαs εχει πιασει ρε παιδια με τιs σεριφησεs? αλλα να μου πειs γουστα ειναι αυτα. περι ορεξεωs....κλπ. παντωs σε εμενα 2 μεχρι τωρα σεριφησεs μου εχουν δωσει τηλεφωνο για συναντηση εξω, για γνωριμια ,για σχεση, για να μασησουν, λιγο απο ολα. επισηs μου την πεφτουν και καποιεs 40αρεs. αλλα εγω βραχοs, επειδη ειναι μεγαλεs. αν ηταν μικρα θα επεφτα με τα μουτρα.
Εχω δυο απωθημένα από σερίφισες. Να γαμήσω την Καίτη από Στούρναρη 63 και την Τατιάνα από Ματζαγριωτάκη. Το πρώτο πιο εύκολο μια και η Καίτη γαμιότανε παλια (απλά δεν είχαν διασταυρωθεί οι δρομοι μας). Το δεύτερο πολύ πιο δύσκολο...
Και μεχρι τι ωρα κρατανε αυτα τις καθημερινες και το σαββατο?αρκετα , Καλληροης 48 , Μ.Προδρομου , πατησιων 175 και αλλα
της κυριακες κλεινουν 7 ωρα , οσα ανοιγουν
Και μεχρι τι ωρα κρατανε αυτα τις καθημερινες και το σαββατο?
Τα περισσότερα ιδρύματα κλείνουν στις 9 μ.μ. τις καθημερινές. Ομως αν πάς από τις 8:30 μ.μ. και μετά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σε ξεπετάξουν
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
====στο σολομου 54 γαμανε και τα ζακια
Κύριε "ziziaek" θα θέλατε να μας πείτε τι ακριβώς εννοείτε ?
Υποθέτω , θα ενδιαφέρονται πολλοι εδώ να μάθουν .
ευχαριστώ
====
Κύριε "ziziaek" θα θέλατε να μας πείτε τι ακριβώς εννοείτε ?
Υποθέτω , θα ενδιαφέρονται πολλοι εδώ να μάθουν .
ευχαριστώ
Άν εννοεί ότι έχει πολλούς junkies κοντά στο ίδρυμα, ΟΚ αλήθεια είναι.
Αν εννοεί κάτι άλλο, τότε άκυρο και λάθος.
lagos28
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 439
- Πόντοι
- 311
σημερινη επισκεψη στη μονης προδρομου..πρωτη φορα στο μαγαζι ..εμφανιστικαν 4 τεμαχια τα διο ηταν καλα κατερινα απο λευκορωσια και μια ροξανη δεν ηξερα ποια να διαλεξω απο τις δυο προτιμισα κατερινακι.. λοιπον το κοριτσι στο μασαζ μου εδιξε οτι θελει να με ξεπεταξει...γιατι μετα απο 10 λεπτα μασαζ ιθελε αλλα κολπα...
αλλα δεν ηξερε...το αποτελεσμα 10 λεπτα μασαζ και 35 λεπτα φαγοποτι ...προσπαθησε να με ξεπεταξει αλλα δεν τα καταφερε..το μιον τις υποθεσης δεν τελιωσα και η σημετοχη τισ κοπελιας πολη κρια κατα την διαρκια του φαγητου αλλα προσπαθησε μεχρι τελους.....
αλλα δεν ηξερε...το αποτελεσμα 10 λεπτα μασαζ και 35 λεπτα φαγοποτι ...προσπαθησε να με ξεπεταξει αλλα δεν τα καταφερε..το μιον τις υποθεσης δεν τελιωσα και η σημετοχη τισ κοπελιας πολη κρια κατα την διαρκια του φαγητου αλλα προσπαθησε μεχρι τελους.....
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.156
- Πόντοι
- 456
Ακριβως ετσι ειναι!Εχω δυο απωθημένα από σερίφισες. Να γαμήσω την Καίτη από Στούρναρη 63 και την Τατιάνα από Ματζαγριωτάκη. Το πρώτο πιο εύκολο μια και η Καίτη γαμιότανε παλια (απλά δεν είχαν διασταυρωθεί οι δρομοι μας). Το δεύτερο πολύ πιο δύσκολο...
Εχω δυο απωθημένα από σερίφισες. Να γαμήσω την Καίτη από Στούρναρη 63 και την Τατιάνα από Ματζαγριωτάκη. Το πρώτο πιο εύκολο μια και η Καίτη γαμιότανε παλια (απλά δεν είχαν διασταυρωθεί οι δρομοι μας). Το δεύτερο πολύ πιο δύσκολο...
εγω βαζω μεσα στα απωθημενα μου και τιν σεριφισα βετα απο Κ48
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.333
- Πόντοι
- 42.697
γνωριζει κανεις τιποτα για κριτωνος 17-19 πισω απο καραβελ;;
ωραιος χώρος, μόνο μασαζ και φραπέ, καποτε ειχε αρκετα καλες μασατζουδες, σημερα μετρια πραγματα
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ναιτο τελευταίο +20 είναι για κουλούρι?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλά ρε καμμένοι έστε όλοι?ποιά βέτα,ποιά τατιάνα και ποιά καίτη θέλετε να γαμήσετε?αυτές δεν βλέπονται ρε γαμώ το κερατό μου....ίσως η βέτα στα νιάτα της κάτι να έλεγε,αλλά οι άλλες 2 είναι για τα μπάζα!γαμώ τα γούστα σας γαμώ ρε ελλέεινες του κερατά!
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καλά ρε καμμένοι έστε όλοι?ποιά βέτα,ποιά τατιάνα και ποιά καίτη θέλετε να γαμήσετε?αυτές δεν βλέπονται ρε γαμώ το κερατό μου....ίσως η βέτα στα νιάτα της κάτι να έλεγε,αλλά οι άλλες 2 είναι για τα μπάζα!γαμώ τα γούστα σας γαμώ ρε ελλέεινες του κερατά!
Πολύ σκληρό σε βρίσκω!!! ;)
Ο καθένας έχει το ... βιτσάκι του!
howard hughes
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
+1000
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις