Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
μηπως ηταν η σερηφησα η κοπελια ?   :think:
οχι δεν ηταν. τι σαs εχει πιασει ρε παιδια με τιs σεριφησεs? αλλα να μου πειs γουστα ειναι αυτα. περι ορεξεωs....κλπ.  παντωs σε εμενα 2 μεχρι τωρα σεριφησεs μου εχουν δωσει τηλεφωνο για συναντηση εξω, για γνωριμια ,για σχεση, για να μασησουν, λιγο απο ολα. επισηs μου την πεφτουν και καποιεs 40αρεs. αλλα εγω βραχοs, επειδη ειναι μεγαλεs. αν ηταν μικρα θα επεφτα με τα μουτρα.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
οχι δεν ηταν. τι σαs εχει πιασει ρε παιδια με τιs σεριφησεs?   παντωs σε εμενα 2 μεχρι τωρα σεριφησεs μου εχουν δωσει τηλεφωνο για συναντηση εξω, για γνωριμια ,για σχεση, για να μασησουν,

μου τα δεινει σε μενα τα τηλεφωνα τους  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: ενδιαφερομαι  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
οχι δεν ηταν. τι σαs εχει πιασει ρε παιδια με τιs σεριφησεs? αλλα να μου πειs γουστα ειναι αυτα. περι ορεξεωs....κλπ.  παντωs σε εμενα 2 μεχρι τωρα σεριφησεs μου εχουν δωσει τηλεφωνο για συναντηση εξω, για γνωριμια ,για σχεση, για να μασησουν, λιγο απο ολα. επισηs μου την πεφτουν και καποιεs 40αρεs. αλλα εγω βραχοs, επειδη ειναι μεγαλεs. αν ηταν μικρα θα επεφτα με τα μουτρα.

Εχω δυο απωθημένα από σερίφισες. Να γαμήσω την Καίτη από Στούρναρη 63 και την Τατιάνα από Ματζαγριωτάκη. Το πρώτο πιο εύκολο μια και η Καίτη γαμιότανε παλια (απλά δεν είχαν διασταυρωθεί οι δρομοι μας). Το δεύτερο πολύ πιο δύσκολο... 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
αρκετα , Καλληροης  48     ,       Μ.Προδρομου  , πατησιων 175  και αλλα

της κυριακες κλεινουν 7 ωρα , οσα ανοιγουν
Και μεχρι τι ωρα κρατανε αυτα τις καθημερινες και το σαββατο?

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Και μεχρι τι ωρα κρατανε αυτα τις καθημερινες και το σαββατο?

Τα περισσότερα ιδρύματα κλείνουν στις 9 μ.μ. τις καθημερινές. Ομως αν πάς από τις 8:30 μ.μ. και μετά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σε ξεπετάξουν

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
στο σολομου 54 γαμανε και τα ζακια
====
Κύριε  "ziziaek"  θα θέλατε να μας πείτε  τι ακριβώς εννοείτε ?
Υποθέτω , θα ενδιαφέρονται  πολλοι εδώ να μάθουν .
ευχαριστώ

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
====
Κύριε  "ziziaek"  θα θέλατε να μας πείτε  τι ακριβώς εννοείτε ?
Υποθέτω , θα ενδιαφέρονται  πολλοι εδώ να μάθουν .
ευχαριστώ

Άν εννοεί ότι έχει πολλούς junkies κοντά στο ίδρυμα, ΟΚ αλήθεια είναι.

Αν εννοεί κάτι άλλο, τότε άκυρο και λάθος.

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
σημερινη επισκεψη στη μονης προδρομου..πρωτη φορα στο μαγαζι ..εμφανιστικαν 4 τεμαχια τα διο ηταν καλα κατερινα απο λευκορωσια και μια ροξανη δεν ηξερα ποια να διαλεξω απο τις δυο προτιμισα κατερινακι.. λοιπον το κοριτσι στο μασαζ μου εδιξε οτι θελει να με ξεπεταξει...γιατι μετα απο 10 λεπτα μασαζ ιθελε αλλα κολπα...
αλλα δεν ηξερε...το αποτελεσμα 10 λεπτα μασαζ και 35 λεπτα φαγοποτι ...προσπαθησε να με ξεπεταξει αλλα δεν τα καταφερε..το μιον τις υποθεσης δεν τελιωσα και η σημετοχη τισ κοπελιας πολη κρια κατα την διαρκια του φαγητου αλλα προσπαθησε μεχρι τελους.....

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.156
Πόντοι
456
Εχω δυο απωθημένα από σερίφισες. Να γαμήσω την Καίτη από Στούρναρη 63 και την Τατιάνα από Ματζαγριωτάκη. Το πρώτο πιο εύκολο μια και η Καίτη γαμιότανε παλια (απλά δεν είχαν διασταυρωθεί οι δρομοι μας). Το δεύτερο πολύ πιο δύσκολο... 
Ακριβως ετσι ειναι!

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

εγω βαζω μεσα στα απωθημενα μου και τιν σεριφισα  βετα απο Κ48  :tits: :tits: :tits: :tits:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
γνωριζει κανεις τιποτα για κριτωνος 17-19 πισω απο καραβελ;;

ωραιος χώρος, μόνο μασαζ και φραπέ, καποτε ειχε αρκετα καλες μασατζουδες, σημερα μετρια πραγματα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλά ρε καμμένοι έστε όλοι?ποιά βέτα,ποιά τατιάνα και ποιά καίτη θέλετε να γαμήσετε?αυτές δεν βλέπονται ρε γαμώ το κερατό μου....ίσως η βέτα στα νιάτα της κάτι να έλεγε,αλλά οι άλλες 2 είναι για τα μπάζα!γαμώ τα γούστα σας γαμώ ρε ελλέεινες του κερατά!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
καλά ρε καμμένοι έστε όλοι?ποιά βέτα,ποιά τατιάνα και ποιά καίτη θέλετε να γαμήσετε?αυτές δεν βλέπονται ρε γαμώ το κερατό μου....ίσως η βέτα στα νιάτα της κάτι να έλεγε,αλλά οι άλλες 2 είναι για τα μπάζα!γαμώ τα γούστα σας γαμώ ρε ελλέεινες του κερατά!

Πολύ σκληρό σε βρίσκω!!! ;)
Ο καθένας έχει το ... βιτσάκι του! :cheesy:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:rockon:πλακα κανω πε παιδια sory

howard hughes

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
0

+1000

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
α.φιλε η καιτουλα ειναι ψυλη μουναρα milf μονο που εχει σπασει τωρα τελευταια