Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλά ρε καμμένοι έστε όλοι?ποιά βέτα,ποιά τατιάνα και ποιά καίτη θέλετε να γαμήσετε?αυτές δεν βλέπονται ρε γαμώ το κερατό μου....ίσως η βέτα στα νιάτα της κάτι να έλεγε,αλλά οι άλλες 2 είναι για τα μπάζα!γαμώ τα γούστα σας γαμώ ρε ελλέεινες του κερατά!

θα μας τρελανεις τωρα εσυ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:   , θα μας πεις που θα βαζουμε και το πουλι μας   :rockon: :rockon:

εγω προσωπικα πιτσιρικες ( κατω τον 35 χρονων) δεν μπορω να  :knockinb: , οποτε  να κανω αυτο  :jerking:  ?

οσο αφορα τιν βετα (καλ.48) εμενα με τρελενει οπως ειναι και τωρα , και ανετα τιν  :knockinb: , και να τιν εχεινα πανω στα  :tits:  

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πολύ σκληρό σε βρίσκω!!! ;)
Ο καθένας έχει το ... βιτσάκι του! :cheesy:

όταν έχεις πάει εξωτερικό και έχεις δεί τί κυκλοφορεί και τί κυκλοφορεί εδώ σε πιάνει μελαγχολία...βέβαια δε χρειάζεται να πάς έξω για να καταλάβεις τα αυτονόητα,απλά η σύγκριση σε κάνει "σκληρό" και άτεγκτο! ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
θα μας τρελανεις τωρα εσυ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:   , θα μας πεις που θα βαζουμε και το πουλι μας   :rockon: :rockon:

εγω προσωπικα πιτσιρικες ( κατω τον 35 χρονων) δεν μπορω να  :knockinb: , οποτε  να κανω αυτο  :jerking:  ?

οσο αφορα τιν βετα (καλ.48) εμενα με τρελενει οπως ειναι και τωρα , και ανετα τιν  :knockinb: , και να τιν εχεινα πανω στα  :tits:  

1 καμμένος,πάμε!επόμενος :s&m_3:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
όταν έχεις πάει εξωτερικό και έχεις δεί τί κυκλοφορεί και τί κυκλοφορεί εδώ σε πιάνει μελαγχολία...βέβαια δε χρειάζεται να πάς έξω για να καταλάβεις τα αυτονόητα,απλά η σύγκριση σε κάνει "σκληρό" και άτεγκτο! ;)

εχεις παρει λαθος δρομο ,  ξαναδεστω διαφορετικα , το ωραια και καβλωτικο , στα ματια του καθε ανθρωπου ειναι διαφορετικο . . . . 

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
καλά ρε καμμένοι έστε όλοι?ποιά βέτα,ποιά τατιάνα και ποιά καίτη θέλετε να γαμήσετε?αυτές δεν βλέπονται ρε γαμώ το κερατό μου....ίσως η βέτα στα νιάτα της κάτι να έλεγε,
αλλά οι άλλες 2 είναι για τα μπάζα!γαμώ τα γούστα σας γαμώ ρε ελλέεινες του κερατά!
======

Κύριε  pathos  ,τις  αδικείτε τις κυρίες αυτές
Αν επιμείνετε  στους χαρακτηρισμούς  , αυτό  θα αναφερθεί  στο παλιό  και εξαφανισμένο μέλος  Βάσος  :o  που εγνώριζε  πχ την δεύτερη εξ αυτών  η οποια θα στενοχωρηθει
και  μετά  ποία  θα είναι  η θέσις μας  :headbang: :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
κριτωνος μονο φραπε ρε ζερο;;μηπως τον εκοψαν;;

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
To Φ4 σήμερα - Κυρικαή - είναι ανοιχτό?

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Ντινάκι = Μικρό, με πονηριά στο μουτράκι και αρκετά γλυκιά, σχετικά μικρό βυζάκι, μελαχρινή, αρκετά καλή στο μασάζ (6/10) αλλά με πολύ υπομονή και δεκτική σε όλα τα άλλα.
Εγώ την έχω πάρει 1 φορά, και σε διπλό με την Μαριάννα.
Τα έκαναν όλα! μεταξύ τους, και πέρασα καλά!!

Που κατοικοεδρεύει η εν λόγω θεραπεύτρια ???

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα εχω παει μονο καλλιροησ 48 και περασα τελεια με την ντινα!!!!φοβερο κοριτσακι τελειο σερβισ τα κανει ολα!!!αλλα καλα μασαζερι με πιτσιρικεσ ξερουμε??περιμενο απαντηση !!

Που κατοικοεδρεύει η εν λόγω θεραπεύτρια ???

σελιδα 1658, δεν ειναι κακο να ψαχνουμε λιγο  :tickedoff:

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
εγω βαζω μεσα στα απωθημενα μου και τιν σεριφισα  βετα απο Κ48  :tits: :tits: :tits: :tits:
Εγώ συμπληρώνω και τη Μαρίνα από Ομήρου 35, αν και όπως αυστηρά συμβούλεψε συμφορουμίστας συμπολεμιστής, καλό θα ήταν να την ξεχάσω. :uglystupid: :headbang:

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σκαουτινγκ νοτιων προαστιων.Συγχωρεστε με, αλλα με τα ονοματα δεν τα παω καλα
οποτε θα κανω γενικη περιγραφη για το καθε ιδρυμα(πλην 2 ονοματων που μου εμειναν)

Σκαβατζου κ ζησιμοπουλου π.φαληρο
Μια γκραννυ στην εισοδο 2 αδιαφορα τεμαχια

Βενιζελου & Αχιλλεως Π.Φαληρο
Πανω απο την Αντιντας..καταρχην εκει δεν ειναι Π.Φαληρο αλλα Ν.Σμυρνη
δεν βρηκα καποιο κουδουνι σχετικο(οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας βοηθησει)

Λαζαράκη 40, Γλυφάδα 
Δεν κανουμε τετοια πραγματα εμεις κυριε...Μονο μασσαζ..
καλα να δω λιγο τις κοπελες???ααα δεν γινεται ερχονται με τη σειρα :think: :think:
οταν ερθετε για μασσαζ,δηλαδη οποιας ειναι η σειρα...(αν εχει καποιος ακρη που θαθελα
να παμε παρεα,μονο κμονο για το σπασιμο)

Σάββα Λαζαρίδη 2, Γλυφάδα
Μου ανοιξε μια θεια κ μου ειπε οτι ειναι αυτη ,η αδερφη της που δεν ηταν εκει,κ μια
κοπελα που δουλευε...εφυγα τρεχοντας βλεποντας την θεια(στην κυριολεξια)

Ζησιμοπούλου 12 γλυφάδα
Ανοιξε η Αννα μια ελαφρια ανακρισουλα,κ περασμα των τεμαχιων
η μονη που μου εκανε εντυπωση εκτος απο την Αννα που φαινεται καλη καβλιτσα,ηταν η ΚΙΜ κινεζοφατσα,κοντουλικο λεπτο με αριστα βυζομπαλακια..βεβαια 100 ευρα κοστιζει εδω
το μαλλι..

Ποσειδωνος 67, γλυφαδα
Ανακριση διαρκειας αλλα πολυ ευγενικη μπορω να πω..
αριστα ολα τα τεμαχια ,ακομα κ αυτη που ανοιγει,μιλφ ψιλη,
κορμαρα,(στυλ σκιστεμε να αλλαξω ραφτη)αλλα δεν συγκρατησα ονοματα..Εδω νομιζω ειναι τα καλυτερα κομματια

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν κανουμε τετοια πραγματα εμεις κυριε...Μονο μασσαζ..

Ναι δεν κανουν!!!!!!!!! Εχουν πτυχιο.......... Ανωτατηs Μασαζικηs, μονο που
δεν τιs δεχτηκαν στα ...κρατικα νοσοκομεια ωs μονιμεs θεραπευτριεs!!!
Αs μαs δειξουνε τα επισημα χαρτια τουs.........οι καθηγητριεs
Μαυρο ρε  :rockon: :rockon:

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οχι μαυρο..Σπασιμο οπως λεω..να πας με συναγωνιστη
που τον ξερουν,για σπασιμο