Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Βενιζελου & Αχιλλεως Π.Φαληρο
Πανω απο την Αντιντας..καταρχην εκει δεν ειναι Π.Φαληρο αλλα Ν.Σμυρνη
δεν βρηκα καποιο κουδουνι σχετικο(οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας βοηθησει)

δεν βοηθασ λιγακι???
Ακριβως πανω απο την Αντιτας ,η πορτα επι της Αχιλλεως , κολητα με την βιτρινα του μαγαζιου, ειναι παντα ανοικτη και γραφει ΩΘΗΣΑΤΕ ,ειναι στο τριτο οροφο και δεν υπαρχει αλλο διαμερισμα παρα μονο το στουντιο.
Τον Σεπτεμβρη που πηγαινα τακτικα ειχε 2 καλα: την Γιαννα απο την Λεττονια 20χρονο κορμι φωναρα και την Κιμ ασιατικων χαρακτηριστικων και προελευσης και 2-3 ακομα αδιαφορα.Ειναι στην ιδια αλυσιδα με το της Σκαβατσου και φανταζομαι εναλλασονται τα κοριτσια.
Οι τιμες του ηταν 60 απλο μασαζ , 80 και φραπες και 100 μπριζολιτσα , απο την δευτερη φορα και μετα στην μπριζολα ειχες εκπτωση 20%.
Σημερα σκεπτομαι να επισκευτω το στουντιο στην Κουντουριωτου 144 στον Πειραια , αν καποιος συναγωνιστης εχει πληροφοριες απο προσφατη επισκεψη , καλοδεχουμενες.

emporos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ακριβως πανω απο την Αντιτας ,η πορτα επι της Αχιλλεως , κολητα με την βιτρινα του μαγαζιου, ειναι παντα ανοικτη και γραφει ΩΘΗΣΑΤΕ ,ειναι στο τριτο οροφο και δεν υπαρχει αλλο διαμερισμα παρα μονο το στουντιο.
Τον Σεπτεμβρη που πηγαινα τακτικα ειχε 2 καλα: την Γιαννα απο την Λεττονια 20χρονο κορμι φωναρα και την Κιμ ασιατικων χαρακτηριστικων και προελευσης και 2-3 ακομα αδιαφορα.Ειναι στην ιδια αλυσιδα με το της Σκαβατσου και φανταζομαι εναλλασονται τα κοριτσια.
Οι τιμες του ηταν 60 απλο μασαζ , 80 και φραπες και 100 μπριζολιτσα , απο την δευτερη φορα και μετα στην μπριζολα ειχες εκπτωση 20%.
Σημερα σκεπτομαι να επισκευτω το στουντιο στην Κουντουριωτου 144 στον Πειραια , αν καποιος συναγωνιστης εχει πληροφοριες απο προσφατη επισκεψη , καλοδεχουμενες.
Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα περασει και ειχε μονο δυο τεμαχια αδυνατες μικρο βυζακι,ψιλοαδιαφορες. Δεν ηταν καν η σεριφισα, η ψιλη, η νταρντανα, που μου ειχε πει βεβαια οτι δεν κανει "μασαζ"

loukaniko

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
64
Πόντοι
1
πριν 2 βδομαδες περιπου ειχα παει κουντουριωτου και ηταν χαλι μαυρο.ειχε 2 τεμαχια μπαζα και τα 2.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
πριν 2 βδομαδες περιπου ειχα παει κουντουριωτου και ηταν χαλι μαυρο.ειχε 2 τεμαχια μπαζα και τα 2.
Καραισκου η Πραξιτελους , εχουμε ενημερωσεις απο προσφατες επισκεψεις?

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
87
Πόντοι
1
ψαχνω ενα μασατζιδικο που να γαμας 100% γιατι την εχω πατησει αρκετες φορες, ευχαριστω πολυ!

emporos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα περασει και ειχε μονο δυο τεμαχια αδυνατες μικρο βυζακι,ψιλοαδιαφορες. Δεν ηταν καν η σεριφισα, η ψιλη, η νταρντανα, που μου ειχε πει βεβαια οτι δεν κανει "μασαζ"
Μεγαλε λαθος μιλουσα για πραξιτελους.Συγνωμη.
Στη κουντουριωτου οντως ειναι δυο τεμαχια.Μια ελληνιδα κοντη χοντρουλα με μεγαλο βυζι,μεγαλη ξεπετα,Ευα αν δεν κανω λαθος και μια ακομα αδιφορη. Μιλαω για επισκεψη πριν 10 περιπου μερες

emporos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καραισκου παιζουν 4-5 τεμαχια για ολα τα γουστα εκτος milf

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ψαχνω ενα μασατζιδικο που να γαμας 100% γιατι την εχω πατησει αρκετες φορες, ευχαριστω πολυ!

100% δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος! Πάντα υπάρχει (έστω και το 1%) πιθανότητα κάτι να πάει στραβά και να κλαίς τα χρήματά σου. Απλά, με το κοστούμι της σιγουριάς που θα "φορέσεις", θα προσπαθήσεις να πείσεις ότι είσαι γνώστης του θέματος, και έχεις πάει εκεί για έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Παράδειγμα: Τις προάλλες, 5 φίλοι προσπάθησαν να επισκεφθούν ίδρυμα του κέντρου των Αθηνών. Φαίνεται, οι κοπέλες φοβήθηκαν λόγω του μεγάλου αριθμού, και ούτε καν τους άνοιξαν την πόρτα! Οι φίλοι και συναγωνιστές από το site μας, δεν πτοήθηκαν, και επεσκέφθησαν έτερο ίδρυμα για την χαλάρωσή τους.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

αυτό που λες ειναι το ιδιο με το να πηγαινεις σε μια τραπεζα και να ζητάς αμοιβαιο κεφαλαιο με 30% ετησια εγγυημενη αποδοση.

δεν ειναι βεβαια τοσο τραγικα τα πραγματα. στα μασαζ του κεντρου και της καλλιρόης θα πηδηξεις 99% κατευθείαν (στυλ ξεπέτας βεβαια) αλλά και την ιδια δουλεια την κανεις σε στουντιο με 50€. Στο κολωνάκι και στη γλυφαδα, που η ποιοτητα ειναι αισθητα καλυτερη, θέλει χρόνο και χρήμα (2-3 καπάκι επισκεψούλες, όχι κατι το τραγικό).

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
. στα μασαζ του κεντρου και της καλλιρόης θα πηδηξεις 99% κατευθείαν (στυλ ξεπέτας βεβαια) αλλά και την ιδια δουλεια την κανεις σε στουντιο με 50€.

στα σουντιο παιζει γλοσωφιλα με τις κοπελιες , και ακαποτα τσιμπουκια  :think: :think: :think:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
ειπα σημερα ν απαω περιφερεια μια βολτα ειχα μια ενημερωση οτι ξενοπουλου θα ειχε καινουργιο τεμαχιο λαθος ηταν μονο η κρυοπλαστη η εβελινα και εφυγα.
πηγα σαρκαδινου και λαγουμτζη μονοιμα εκει η ειρηνη το μπαζο η σεριφισα και μια αλλη ρωσιδα οχι μεγαλη πηρα την ειρηνη μια και την ξερω χρονια ντε λα τεμαχια καποτε η ειρηνη για νου σου κατσει ηθελε 150 και ν200 ζητουσε τωρα πεφτει πεινα και με 80 μονο δινει οτι θες.
παντως στην περιφερεια υπαρεχει ξεραιλα με εξαιρεση κανα δυο οικους που εχουν λιγη ποιοτητα στης κορασιδες στους αλλους γινεται χαμος και ουτε αξιζουν τα τα 80 ευρω που παιρνουν.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
σε ποια την πατησες για να ξερουμε? δεν εκανες 2η εμφανιση στο ιδιο?

Το έχω ξαναγραψει. Γενικα όταν πηγαινεις πρωτη φορα δε χρειαζεται να το λες κιολας. Αν πεις οτι εχεις ξαναπαει προχωρας κανονικα, τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια. Σιγα μη θυμουνται και ολες τις φατσες που κανουνε περατζαδα, ειδικα στα του κεντρου...

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ συμπληρώνω και τη Μαρίνα από Ομήρου 35, αν και όπως αυστηρά συμβούλεψε συμφορουμίστας συμπολεμιστής, καλό θα ήταν να την ξεχάσω
Φίλε μου δεν ξέρω. Ο συναγωνιστής alkis-petinis μου έγραψε στο φόρουμ να μην προσπαθήσω γιατί δεν παίζει και ένα άλλο μέλος έγραψε επίσης πως όταν τη ρώτησε του είπε πως δεν ξέρει μασάζ και ιστορίες για αρκούδες. Παλιότεροι είναι, περισότερα ποστ έχουν, κάτι θα ξέρουν παραπάνω. Υποτίθεται πως εδώ μέσα σκοπός είναι η πληροφόρηση, άρα πιστεύω τα γραφόμενα. Αν εσύ πάντως έχεις διαφορετική εμπειρία θετική από τη συγκεκριμένη σερίφισα, πεστο (ή στείλε ΡΜ) για να σχεδιάσω πεσιματική ΑΕ σε επόμενη επίσκεψη. :dancing: :knockinb: :rockon:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Τελικα με ετρωγε το 80αρι σημερα και επρεπε να το καταθεσω καπου , με ετρωγε να παω στη Κουντουριωτου να δω ο ιδιος τι παιζει δε μου αρκουσαν οι πληροφοριες των συναγωνιστων με ετρωγε ο κ..ος μου , καλα να παθω κριμα το 80αρι μου.
Πηγα λοιπον στο εν λογω στουντιο γυρω στις 3.30  ,επι της υποδοχης αφρατο κοντοπουτανο ονοματι Παμελα και 2 ακομα κορασιδες η Μονικα ψηλη μελαχροινη ωραιο σωμα τουλαχιστον ντυμενη , φορεμα με σκισινο μεχρι τον αφαλο και μαυρο προκλητικο καλτσον και η Ειρηνη αδιαφορη γενικως μου εφερνε Ρουμανοτσιγγανα .Δεν διλεξα την Μονικα γιατι βγαινοντας απο το δωματιο αφησε να αιωρειτε η γνωστη βρωμα των αλβανων και της απλησιας.
Πηρα λοιπον την Παμελα που μου ειχε συστησει γνωστος συναγωνιστης ,η οποια με πληροφορησε οτι το μασαζ στοιχιζει 60 ευρω ,οταν της ειπε οτι με εστειλε ο ταδε συναγωνιστης χωρις να θυμηθει ποιος μου ειπε για το πληρες πακετο στα 80 ευρω .Αρχισε ενα μασαζ δυνατο με πατηματα στα ποδια στους γοφους και στην πλατη τοσο δυνατο που πονουσα αρκετα , φοβουμενος τα χειροτερα την παρακαλεσα να περασουμε στο αισθησιακο χωρις να κατεχει πληρως το αθλημα , εκανε φιλοτιμες προσπαθειες και αφου εβγαλε και εκεινη τα ρουχα της μου προσεφερε φραπε με καλαμακι περιποιηση της γυρω περιοχης και ζουμερη μπριζολιτσα.
Φιλε "περιεργε" μαλλον δεν ταιριαξε η χημεια μας με την Παμελα και δεν προκειται να την ξαναεπισκευτω ασε που σπαστηκα οταν μου ζητησε τα λεφτα απο πριν λες και ημουν σε μπουρδελο.
Και μια και ανεφερες την Ειρηνη απο Σαρκουδινου και πριν Αχιλλεως οταν ειχα παει 2 η 3 φορα στην Αχιλλεως και ηξερε οτι ειμαστε φιλοι ,οταν μπηκαμε στο δωματιο με ρωτησε αν θα με πειραζε με τα ιδια λεφτα να ελθει και η αλλη κοπελα για να αποκτησει πειρα επειδη θα την αφηνε για να παει η Ειρηνη διακοπες φυσικα και δεχτηκα , αλλη αισθηση τα 4 χερια ,τοτε βεβαια η Ειρηνη προσεφερε μονο φραπε με καλαμακι αρκει να ειχες εσυ το σκουφακι.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
φιλαρακι 70 ειναι τωρα χθες που περασα ηταν μια η υπευθυνη μαλλον,με ενα βυζομπαλο αλλα πηγα 8 ειχαν κλεισει λεω να τη τιμησω

Και δεν κάνεις ένα τεστ και να μας εμημερώσεις? και θα στο χρωστάμε!!!!!

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
:idiot: :idiot: :idiot:
στα σουντιο παιζει γλοσωφιλα με τις κοπελιες , και ακαποτα τσιμπουκια  :think: :think: :think:
Ναι μετά το ακάποτο τσιμπούκι μπαίνει ο επόμενος και πλακώνονται στα γλωσσόφιλα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Θα τρελαθούμε εδώ μέσα  :2funny: :2funny: :zfuck:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Βενιζελου & Αχιλλεως Π.Φαληρο
Πανω απο την Αντιντας..καταρχην εκει δεν ειναι Π.Φαληρο αλλα Ν.Σμυρνη
οχι πως εχει ιδιαιτερη σημασια αλλα απο εκει ξεκιναει το Π.Φαληρο!!!απο την διασταυρωση αχιλλεως και βενιζελου... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom